15 Rase populare pentru câini

15 rase populare pentru câini

Cercetarea câinilor sunt cele mai mici dintre cele mici. Oamenii îi iubesc pentru că ei păstrează acea dimensiune drăguță de catelus întreagă. Dacă v-ați gândit să obțineți una dintre cele mai bune rase de câine din cele mai bune, unul dintre puii adorabili de pe listă poate fi o nouă adăugare perfectă pentru familia ta.

Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care viitorii adoptive trebuie să le cunoască despre câinii de învățare. Nu oficial, câinii deead nu sunt la fel ca Repere pentru câini de jucărie, și sunt întotdeauna mai mici.

Când vine vorba de rasele de învățare, există o mulțime de controversă, de asemenea. AKC nu clasifică sau nu se înregistrează Rasele de câine care sunt deloc. Ceacțiile sunt cel mai mic Puii dintr-o gunoi de câini de rasă de jucărie. Din acest motiv, mulți spun că sunt doar rudenii nesănătoși ai așternutului.

Cele mai bune rase de câineChiar și unii veterinari de stat, ar trebui să vă îndepărtați de ceva clasificat ca o rasă "ceașcă".

Deoarece rasele de câine de câine cântăresc mai puțin decât standardul AKC pentru o rasă de jucării, puteți avea tehnic orice rasă numită Ceamp. Ceea ce majoritatea crescătorilor consideră a fi o ceașcă este un câine care cântărește mai puțin de 4 kilograme și standuri mai puțin de 17 inci înălțime.

Prin aceste standarde, există numai 6 adevărata ceașcă rase. Vom trece acum trăsăturile adevăratei rase de câine și învață mai multe despre Pseudo-Ceamps Fake, de asemenea.

Multe dezavantaje ale raselor de câini

Adoptarea unui câine de învățare înseamnă că va trebui să o tratați ca un copil copil și, din păcate, există multe dezavantaje la îngrijirea unei rase de câini de învățare. Vă recomandăm să examinați informațiile de mai jos și să vă gândiți dacă o rasă de câini de învățare este potrivită pentru dvs.

Câștigul de pui și chiar adulții sunt foarte fragili. Ele pot muri cu ușurință dintr-o cădere pe care alte rase de câini nu le-ar clarifica nici măcar. Ele sunt greu de văzut și ușor de urmărit. Aceste blănuri nu ar trebui lăsate în pace și nu ar trebui niciodată să fie lăsate nesupravegheate cu copii.

Cele mai bune rase de câiniRasele deead sunt cunoscute ca sufera de o mare varietate de boli și au rate mai mari de oase rupte decât orice altă rasă. Cea mai mică dintre cele mici, de asemenea, nu poate ieși afară, deoarece fac o pradă ușoară pentru bufnițe, șoferi, alți câini și / # 8220; prădători.& # 8221;

Rasele de câine care au câine au stomacuri mici și vezici mici. Ei nu pot fi sănătoși doar fiind hrăniți de câteva ori pe zi, cum ar fi rasele mai mari. Acești pui mici trebuie să fie hrăniți 4-5 mese mici pe zi, și trebuie să fie lăsate să pună căty se rupe de câteva ori în fiecare oră.

Housebreking poate fi adesea foarte dificil cu rasele de câini. Dacă primiți unul dintre acești câini, formarea casei folosind cele mai bune paduri de pisici poate fi cel mai bun mod de a merge.

Din toate aceste motive, este ușor să vedem că rasele de câine Ceamp nu sunt potrivite potrivite pentru fiecare proprietar. Nu trebuie să luați în considerare unul dintre acești câini decât dacă sunteți disponibil pentru a avea grijă de ea practic în fiecare minut al zilei. Cu excepția cazului în care lucrați de acasă sau pentru o companie prietenoasă pentru câini, aceste cele mai mici rase de câine sunt probabil o întreținere prea mare pentru dvs.

CITESTE ACEST: 25 cele mai bune rase de câine pentru apartamente mici

Creșterea iresponsabilă a câinilor de învățare

Rasele de câine sunt foarte populare chiar acum pentru că sunt drăguțe și adorabile, ceea ce înseamnă că crescătorii încearcă să facă un buck rapid pe acest lucru. Ei vor rasa animale mici, bolnave pentru a încerca să obțină animale mai mici.

Creșterea iresponsabilă a câinilor de învățareAcești crescători nu-i pasă de sănătatea și fericirea puilor pe care o aduc în lume - îi pasă doar de vânzarea unui număr mare de ei.

Nu trebuie să susținem aceste tipuri de crescători și să fiți extra vigilenți atunci când vine vorba de adoptarea raselor de câini de pe crescători de reputație. Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că urmăm pașii necesari pentru a găsi un crescător de reputație și urmează procesul.

Unele lucruri simple pe care le puteți face pentru a vă asigura că crescătorul este reputat includ:

  • Vizitarea instalației de reproducere
  • Check out câinii de mamă și părinte
  • Întrebați o mulțime de întrebări despre istoria crescătorilor și istoria puilor
  • Cereți înregistrări veterinare atât pe părinți, cât și pe puii
  • Cereți referințe de la alți clienți care au adoptat Puppies de la crescător în trecut și asigurați-vă că le cereți să întrebe dacă ar recomanda crescătorul.

Întrebări frecvente despre rasele de câini de învățare

Înainte de a lua plonjarea pentru a obține una dintre rasele de câine deeaș, asigurați-vă că sunteți informat. Următoarele întrebări vă pot ajuta: 

Care câine care este cel mai bun este cel mai bun?

Nu există nici un răspuns la care câinele deeac este cel mai bun. Cel mai bun pentru tine va depinde de atenția pe care o puteți da câinelui, preferințele dvs., unde locuiți și stilul tău de viață. Mergem mai detaliat despre toate rasele de câine de învățare, astfel încât să puteți lua o decizie bună.

De ce sunt câini deeacă rău?

Câinii ceva nu sunt răi pe cuvânt, dar tind să fie prea mici pentru a fi foarte sănătoși și sunt predispuși la o serie de probleme. Acest lucru este valabil în special atunci când sunt crescuți de la câini mai mici care sunt rulați sau bolnavi. Unele probleme comune includ oase ușor rupte, probleme de inimă, trahee colaps, șunturi hepatice, hipoglicemie și multe altele. 

Care este cea mai mică rasă de câine deeaș?

Cea mai mică dintre rasele pentru câini deeac este cea mai bună Chihuahua. Aceasta este, de asemenea, una dintre "adevăratele rase de perete", conform definiției AKC. 

Cât timp trăiesc câinii care trăiesc?

Atâta timp cât vă îngrijiți cu atenție câțiva și monitorizați-l, un câine deeach poate trăi timp de 15 ani. Cu toate acestea, acest lucru este numai dacă cei care sunt supuși dvs. reușește să evite problemele grave de sănătate comune în mulți câini foarte mici. 

Cât de mult costă un cățeluș?

Ceacadele pot fi foarte scumpe, costând câteva mii de dolari. Dacă vă decideți să obțineți o pereche, plătiți un pic suplimentar pentru ao cumpăra de la un crescător de reputație sau pentru a alege să adoptați de la un adăpost.

Dacă ați făcut cercetarea și totuși credeți că una dintre cele mai bune rase de câine din ceașcă este potrivită pentru dvs., este timpul să alegem care se va întâlni cel mai bine nevoile dvs.

Mai jos, în acest articol, voi discuta despre avantajele și dezavantajele unor dintre cele mai populare rase de câine din lume și de ce ar trebui și nu ar trebui să le adoptați.

RECOMANDAT: 13 sfaturi utile pentru salvarea unui câine dintr-un adăpost

15 populare crescătoare de câini din lume în lume
(cele reale și cele false)

Adevăratele rase de câine

6 rase adevărate de câini

În timp ce googling puteți găsi mai multe liste de rase de câini de învățare online, țineți cont de faptul că există doar șase rase de câine care pot fi de fapt clasificate ca câini de învățământ.

1. Ceamp Chihuahua

Ceampul Chihuahuas sunt unul dintre cele mai populare câini de ceașcă de astăzi. Ceampul Chihuahuas sunt foarte drăguți, dar ele sunt, de asemenea, una dintre cele mai nervoase rase acolo. Ei fac destul de bine cu pisici, dar nu cu alți câini sau copii.

Aceasta este  Puppy Purse Dog. Ele sunt extrem de afectuoase și urăsc să fie singuri. Acești câini inteligenți sunt destul de ușor de antrenat și de a face câini mari pentru apartamente, dar necesită o mulțime de îngrijire și atenție, ceea ce le face să fie un bun și # 8221; caine mic.

2. Ceampul Malteză

Ceampul MaltezăCeampul Malteză este mai puțin frecventă, dar fac Un câine de ceas mare, pentru că ei într-adevăr Nu-i plac străinii.

Cu toate acestea, câinii maltezi care sunt maltezi pot avea nevoie de formare pentru a-și reduce la latrarea excesivă. Ceamplul Maltez este, de asemenea, cunoscut ca fiind blând și atent.

Sunt câini sensibili care au nevoie de încurajare, nu agitația. Au o mulțime de energie și dragoste pentru a juca. Este o rasă excelentă pentru gospodăriile cu copii mai mari.

3. Poodle deeach

Poodle deeachIndiferent de dimensiunea (ceașcă, jucărie, standard, gigantic), rasa Poodle este bine cunoscută a fi una dintre cele mai inteligente rase de câine care merge astăzi pe pământ. Ele sunt foarte adaptate și fac bine cu orice tip de machiaj de casă sau de uz casnic.

Aceste câini ușor de antrenat sunt minunați pentru proprietarii de câini de primă dată. De fapt, singurul dezavantaj al știfturii deeap este că ei au nevoie de îngrijire frecventă de la cineva care știe ce fac. De asemenea, ei au toate dezavantajele asociate cu faptul că este o mică rasă de câine, inclusiv fiind fragilă și având multe probleme de sănătate comune în rândul câinilor mici.

4. Ceamp Pomeranian

4. Ceampul PomeranianO altă rasă care poate avea nevoie de antrenament anti-scoarce, câinii de cereapuri Pomerania sunt alertă și curioasă despre lumea din jur. În timp ce ele sunt una dintre cele mai populare rase de câine din ceașcă, ei nu vor ezita să vă informeze când ceva nu este corect.

Ceampul Pomeranii au mai puțină energie și jucăușă decât câinele mediu, astfel încât ei vor face cel mai bine într-o gospodărie mai asemănătoare. Ca și în cazul tuturor raselor de câine din ceașcă, este mai bine dacă acești câini sunt într-o casă cu doar adulți și copii mai mari. Ei fac, de asemenea, câini de pungi mari datorită calmei lor și sunt adesea considerate unul Cele mai bune rase pentru femei.

5. Ceampul Yorkie

Ceampul YorkieChiar acolo cu Chihuahuas, Ceamp Yorkie este o altă rasă de câine super-populară. Yorkie este un câine curajos și încrezător, cu o mulțime de personalitate. Ele sunt foarte iubitoare și adaptabile, cu excepția cazului în care vine vorba de copii și alte animale. Ceampul Yorkies nu-i plac.

Ei pot trăi în aproape orice situație - orașul, țara, în apartamente și fără curte. Yorkshire Terriers sunt o rasă activă care are nevoie de o mulțime de joc și exerciții fizice. Ei vor avea nevoie de formare pentru a reduce la lătratul, prin urmare, un proprietar de câine care este dispus să se dedice acestui animal de companie este, de obicei, cea mai bună potrivire.

6. Ceamp Shih Tzu

Ceamp Shih TzuÎn cele din urmă, ultima rasă adevărată a câinelui este cea care este ceașcă shih tzu. Dacă vrei un câine mic care poate purta arcuri în părul lui, atunci această rasă este pentru tine. Ceampul Shih Tzu are o haină lungă, frumoasă, care poate fi așa de decorat în multe moduri. Ei sunt unul dintre cei mai drăguți câini în viață, De aceea se adoptă adesea.

Acești câini au, de obicei, niveluri scăzute de energie și o dorință scăzută de a coaja. Acest lucru le face grozav pentru apartamente. Acești pui mici sunt, de asemenea, foarte buni cu copii și alte animale de companie, care este foarte diferită de cele mai multe rase de câine din această listă.

CITIT: 30 cele mai liniștite rase de câine perfecte pentru apartamente sau condos

Rasele de câine mini

Mențiuni onorabile - rasele "mini"

Rensiunile de câine de mai jos sunt adesea enumerate alături de câinii de ceașcă, dar nu sunt învățături reale în conformitate cu clasificarea AKC. Cu toate acestea, sunt, de asemenea, mai mici decât rasele de jucărie.

1. Miniatura Dachshund

Miniatura Dachshunds sunt puii mici care sunt îndrăzneți și curajoși, în ciuda stării lor mici. Au o mulțime de energie și dragoste pentru a juca și când sunt hrăniți Aparate de mâncare adecvate DAHSHUND sunt foarte sănătoase. Cu toate acestea, această rasă nu face de obicei bine în jurul copiilor sau a altor animale de companie.

Dachshunds miniatural sunt câini timizi și fac câini de ceas excelent. Din cauza spatelui lor lung, ei nu ar trebui să trăiască acolo unde vor trebui să facă o alpinism de scări și sunt în general susceptibile la multe boli.

2. Teach Beagle

Teach BeagleCeamplul Beagle Rasa este mare cu copii și alte animale de companie. Ca o relație apropiată la beaglele standard - una din cei mai buni câini de vânătoare - Ceamplele Beagles are încă instincte de vânătoare și vor trebui să fie instruiți să nu coacă și să nu urmărească alte animale de blană. Puii de la această rasă sunt activi și jucăușă.

Toate Beagles În general, aveți nevoie de o mulțime de atenție sau pot deveni distructive. Deși acești câini mici încăpățânați sunt greu de antrenat uneori, ei rămân una dintre cele mai populare rase de câine din cele mai populare datorită personalității lor câștigătoare, aspectul drăguț și comportamentul pozitiv. Dacă este exercitat și hrănit Mâncarea de câine de beagle adecvată, ei pot, de asemenea, să trăiască mult timp.

3. Ceamp Boston Terrier

Ceamp Boston TerrierCu părul scurt și vărsarea scăzută, Teach Boston Terrier este una dintre cele mai mici rase de întreținere există și chiar Boston Terrier Dog Alimente Costuri mai puțin. Versiunile mai mari pot tolera bine schimbările de temperatură, dar cele mai mici vor avea nevoie de un climat constant și blând.

Terierele Teach Boston sunt câini mici și doresc să joace foarte mult. Ei fac bine în case cu copii și alte animale de companie. Cu toate acestea, amintiți-vă că, ca unul dintre rasele de câine care sunt cele mai fragile decât rasele mici tradiționale, și chiar dacă arată robust, pot fi afectați de fapt fără a încerca prea tare.

LEGATE DE: 20 cele mai bune rase de câine de păr scurt, care sunt ușor de mire

4. Miniatura Labrador

Miniatura LabradorNu mulți oameni sunt conștienți de Labrador miniatural, deoarece sunt mai mari decât rasele miniaturale standard. Laboratoarele sunt câini de vânătoare care sunt foarte puternici și rambunptioși. Deoarece această rasă "mini" este încă destul de mare, ele nu sunt la fel de fragile. Labradorii miniaturali sunt ușor de antrenat.

La fel ca relativa lor apropiată, standardul Labrador Retriever, Această rasă iubitoare este un favorit cu familia în aer liber. Acești câini tolerează bine vremea caldă și rece și au nevoie de o mulțime de exerciții fizice. Din punct de vedere tehnic, ele nu sunt făcute pentru viața de viață, dar veți vedea mai mulți proprietari de câini care le adoptă oricum.

5. Miniatura Schnauzer

Miniatura SchnauzerAceasta nu este o rasă nevoiașă. Miniatura Schnauzers tolerează că sunt singuri foarte bine. Ele tolerează, de asemenea, vremea caldă și rece mai bună decât cele mai multe alte rase de câine miniatural pe această listă. Aceștia sunt câini buni pentru proprietarii ocupați.

Cu toate acestea, independența lor duce la faptul că sunt una dintre ele Cei mai încăpățânați câini. Aceasta înseamnă că au nevoie de un antrenor de câini puternici și cu experiență. Schnauzers miniaturale au, de asemenea, o mulțime de energie și vor avea nevoie de plimbări și jucării complexe pentru câini pentru a le menține de la a fi distructive. La fel ca majoritatea celorlalte rase de câini miniatural și câini mici, în general, au o durată de viață mai lungă.

LEGATE DE: 15 rase de câine care au cea mai lungă durată de viață

6. Ceamp Bruxelles Griffon

Ceamp Bruxelles GriffonCeamp Bruxelles Griffon este un câine bine rotunjit și ușor de instruit, care ar putea fi perfect pentru majoritatea proprietarilor de câini. Se înțeleg bine cu copiii și cu alți câini. Ceamp Bruxelles sunt o rasă inteligentă și fericită în general.

Toate rasele de câine care trebuie să fie supravegheate aproape constant, dar aceasta este una dintre rasele nevoiașe. Nu le place să rămână singuri deloc. Dacă este lăsată singură, va duce la comportamente problematice cum ar fi plânsul și mestecarea.

7. Ceamplup Pekingese

Ceamplup PekingeseCunoscută ca & # 8220; Printesa & # 8221; Câine de câine de câine mici, cereale pewingese trăiesc până la acel stereotip într-un fel. Cel mai bun lucru despre această rasă este că ei nu sunt cunoscuți că sunt distructivă, dar Pekingese deeacă nu-i place împărtășirea casei cu copii sau alte animale.

Ei mănâncă foarte puțin și necesită un exercițiu foarte mic. Acest lucru le face excelent pentru viața de viață. Acești copii mici de blănuri sunt cunoscuți ca fiind un pic de aloof și încăpățânat și vor avea nevoie de un antrenor cu experiență, precum și un proprietar care le poate da suficientă atenție.

LEGATE DE: 30 de rase care sunt câini de casă bună

8. Teachul Fox Terrier

Teachul Fox TerrierCeampul Fox Terrier are o personalitate mai calma decat variația standard a rasei, mai ales atunci când vine vorba de rasele de câini. Aceste mici dinamite sunt active și agile și au nevoie de o mulțime de exerciții în mod regulat.

Această rasă este ca toate cele mai bune rase de câine din listă - pot obține cu ușurință vătămări grave și sunt foarte fragile. Foxiurile sunt iubitoare cu adulții, dar nu-i plac copiii și alte animale de companie, și preferă să fie singurul câine din casă.

9. Miniatura Collie

Miniatura Collie - Sheetland SheepdogÎn mod evident, una dintre cele mai frumoase rase de câine din cele mai frumoase, colii miniaturale sunt câini sociali, inteligenți care sunt ușor de antrenat. Ele sunt agile și atletice, făcându-le perfecte pentru familia activă. Acești câini sunt iubiți și vor face bine cu copii și cu alte animale de companie.

Collielurile miniaturale au haine lungi care au vărsat, așa că asigurați-vă că vă ocupați de întreținere. Ei au nevoie de periajul regulat și declanșează pentru a păstra covorașii și tangurile. Colințele miniaturale nu scutură excesiv și nu sunt distructive și sunt, de asemenea, cunoscute ca una dintre cele mai scumpe rase de câine pentru a adopta și îngriji.

Citiți următorul: Cele mai scumpe rase de câine din întreaga lume

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Rase populare pentru câini