Cel mai bun hrană pentru câini pentru buldogii englezi: 6 vet branduri recomandate

Bulldogii englezi sunt una dintre cele mai multe Renunțări recunoscute acolo. Acestea sunt mascote ale multor universități, companii și chiar sucursale ale armatei, cum ar fi Corpul Marin al Statelor Unite. Ei au un aspect distinctiv, dar nu sunt cea mai ușoară rasă de hrănire. Găsind Cel mai bun hrană pentru câini pentru buldogii englezi poate fi un pic mai dificil decât credeți.

Bulldogii englezi nu sunt doar deosebiți din cauza legăturii pe care o dețin cu părinții lor de catelus, ei au, de asemenea, o gamă largă de nevoi și cerințe speciale datorită anatomiei lor unice. Datorită suprapunere și încrucișării, există și multe condiții comune de sănătate găsite la acești câini.

Bulldog englez este o rasă medie cu un corp stocat, urechi mici, floppy, picioare scurte și o coadă scurtă de tirbușon. Buldogii sunt toți Brachycefalice rase, clasificate ca atare datorită scurgerii lor, "smushed".

Cel mai bun hrană pentru câini pentru buldogii engleziEle sunt, în general, o rasă mai asemănătoare, dar pot fi protejați de familia lor, făcându-le un câine de protecție bun. Buldogii englezi tind să fie câini de energie scăzută pe tot parcursul vieții lor. S-ar putea să trebuiască să-i mituiești să coboare din canapea.

Anatomia lor poate face dificilă ca ei să fie activi. Mulți buldogi suferă de Brachycephalic Sindrom, o combinație de probleme medicale datorate structurii lor faciale speciale. Ei pot avea palate moi alungite, boală dentară și stenotică nares (deschiderile nasului sunt prea mici), provocând respirația semnificativă a dificultății.

Buldogii pot suferi, de asemenea, de artrită mai devreme în viață datorită picioarelor lor scurte și înclinate. Această conformație a piciorului poate predispune la creșterea uzurii și a ruperii lor. Impact scăzut, plimbări lente în cea mai tare parte a zilei sunt recomandate pentru majoritatea buldogilor englezi.

Împreună cu îngrijirea specială de care au nevoie în viața de zi cu zi, buldogii englezi ar trebui, de asemenea, să fie hrăniți o dietă care să-și îndeplinească cerințele unice nutriționale. Voi intra în mai multe detalii despre dieta specifică cerută de buldogii englezi în doar un pic, dar pentru moment, aici este o privire rapidă la produsele de mâncare câine voi fi recomandat:

Branduri alimentare pentru câini Preț Valoare Rating
Royal Canin Română Bulldog Breed Health Puppy $$ $ 1.93 / lb 4.4/5
Royal Canin Română Bulldog Breed Health Adult $$ $ 1.87 / lb 4.4/5
Câini de grăsime naturală echilibrată Formula scăzută calorică $$ $ 1.66 / lb 4.6/5
Dieta de prescripție a dealului metabolic + formula de mobilitate $$$$$ $ 5.00 / lb 4.6/5
Freshpet Vital Turcia Rețetă cu mazăre, morcovi $$$$$$ $ 1.29 / oz 4.5/5
Freshpetul vital întregi amestecați senior $$$$$$ $ 1.29  4.5/5

* Faceți clic pe marca de produse alimentare Bulldog în limba engleză pentru informații și prețuri sau derulați mai jos pentru mai multe detalii.

Cel mai bun hrană pentru câini pentru buldogii engleziBulldogii englezi tind să fie câinii de câine și mulți par să vrea să vă mănânce în afara casei și a casei. Apetitul lor sănătos poate fi o binecuvântare și un blestem. Cei mai mulți nu sunt consumatori pretențioși, astfel încât să se bucure de obicei de cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii englezi, indiferent ce brand este.

Va trebui să vă acordați atenție, totuși, deoarece buldogii sunt una dintre cele mai ușoare rase pentru a depăși. Am întâlnit multe care sunt gropi fără fund și vor certa în mod continuu pentru orice comestibil puteți oferi. Buldogii englezi sunt în mod natural musculară și stocky, dar nu trebuie să fie grași.

După cum am menționat, această rasă este deja predispusă la multe condiții de sănătate diferite. Dacă câinele dvs. este supraponderal, crește șansa că va dezvolta boli cum ar fi artrita și anumite tipuri de cancer. Cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii englezi vor oferi nutrienții adecvați fără a adăuga calorii inutile.

Cereți un veterinar: 10 VET Branduri de produse alimentare recomandate care sunt ieftine

Ce este cel mai bun hrană pentru câini pentru buldogii englezi?
Top 6 mărci recomandate de VET

Ce

Cum se hrănește un buldog englez

Înainte de a vă schimba câinele la orice dietă nouă, consultați întotdeauna cu un medic veterinar. Amintiți-vă că niciun articol de pe Internet, inclusiv acesta, nu poate înlocui o consultare cu un veterinar.

Puppy Bulldogii englezi

Până la 75% din toți câinii diagnosticați cu displazie de șold sunt buldogi, deoarece sunt mai susceptibili la malnutriție și Boala ortopedică de dezvoltare comparativ cu puii de rasă mică. Alte boli care pot afecta buldogii în puppyood includ osteochondroza (TOC), panosteita și osteodia hipertrofică (HOD).

Deși există o componentă genetică la aceste boli, există factori semnificativi de risc nutrițional care joacă o parte în timpul puppyood. Acești factori de risc sunt o creștere rapidă și un aport excesiv de calciu alimentar.

Este important să hrăniți cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii englezi care oferă doar un echilibru adecvat al nutrienților. Produsele de catelus specifice rasei sunt o mare salvgardare pentru a ajuta la prevenirea acestor probleme.

Royal Canin Română Bulldog Breed Health Nutrition PuppyPick-ul meu de top pentru cele mai bune hrană pentru câini pentru buldogii englezi care sunt mai tineri de vârsta de 12 luni este Royal Canin Română Bulldog Breed Health Nutrition Puppy. Royal Canin a pus niște caracteristici atente în alimentele lor de catelus de buldog în limba engleză.

Structura feței speciale a Bulldog, dinții sub mușchi și aglomerate le poate face dificilă ridicarea și mestecarea alimentelor. Fiecare Kibble a fost proiectat într-o formă de undă pentru a ajuta ca puii de buldog să ridice și să mestece mâncarea mai ușor.

Se recomandă hrănirea acestui hărțuitor de catelus până la vârsta de 12 luni pentru beneficii maxime. Conținutul de calorii și echilibrul mineral sunt optim pentru prevenirea bolilor ortopedice de dezvoltare.

Cel mai bun hrană pentru câini pentru buldogii englezi adulți

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune alimente pentru câini pentru buldogii englezi care au mai mult de 12 luni sau trece de la hrană pentru catelus la hrană pentru adulți, este o idee bună să vă consultați cu medicul veterinar. Veterinarul dvs. poate ajuta la determinarea scorului actual al corpului actual al bulliei. Cu acest lucru în mână, puteți decide ce "întreținere" dieta adultă este cea mai bună.

Corpul normal Starea bulldogilor englezi

Royal Canin Română Bulldog Breed Health Nutrition AdultUn loc minunat pentru a începe pentru un buldog de greutate / condiție corporală activă, normală Royal Canin Română Bulldog Breed Health Nutrition Adult. Această formulă pentru adulți este excelentă pentru adulți cu vârsta peste 12 luni până la 7-8 ani.

Royal Canin oferă balanța potrivită a nutrienților pentru a optimiza o afecțiune a corpului slab pe o durată de viață. La fel ca în cazul lui Royal Canin English Bulldog hrană, această mâncare are, de asemenea, forma optimă pentru digestibilitate, dar nu este cu siguranță una dintre Opțiuni alimentare de câini ieftin Datorită calității sale de nutriție superioară.

Low-Active / Couch Cartofi English Bulldogs

Mulți buldogi englezi adulți devin cu ușurință supraponderali sau obezi. Creșterea masei corporale poate avea consecințe foarte negative asupra buldogilor, deoarece pune o tulpină suplimentară pe articulații și o face mai dificilă ca ei să respire.

În general, am ajuns Câini de grăsime naturală echilibrată Formula scăzută calorică Când recomandăm cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii englezi care sunt supraponderali. Soldul natural include ulei de somon bogat în acid omega-3 în această formulă scăzută de calorii, ajutând buldogii să mențină creierul, pielea și sănătatea comună corespunzătoare.

Dieta de prescripție a dealului metabolic + formula de mobilitateDacă buldogul dvs. are deja unele probleme de mobilitate, o problemă de greutate și o piele de mâncărime, nu căutați mai departe decât această alegere următoare - are totul! Dieta de prescripție a dealului metabolic + formula de mobilitate este o dietă specială numai prin prescripție, dar funcționează minuni pentru câini care au nevoie de ea.

Conține ingrediente minunate, cum ar fi glucozamina și uleiul de pește la niveluri mai înalte decât găsite în alimentele câinilor de peste-contra. Acesta poate contribui la îmbunătățirea mobilității în doar 21 de zile și reducerea greutății corporale cu 13% în 60 de zile.

Senior Bulldogii englezi

Buldogii englezi sunt considerați "senior" sau "geriatric" de aproximativ 8 ani. Pe măsură ce îmbătrânesc, cerințele lor nutriționale se schimbă și. Articulațiile încep să dureze și funcția mentală pot începe să scadă. Ingrediente active în partea de sus Alegerea pentru cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii englezi în anii lor seniori vă vor ajuta că puii dvs. să meargă cât mai mult posibil.

Bulldogii englezi sunt, de asemenea, notoriu pentru a avea boală dentară. Pe măsură ce îmbătrânesc, sunt mai susceptibili să aibă dinți bolnavi sau mulți dinți lipsă. Este important ca buldogul dvs. să fie capabil să ridice, să mestece și să-și înghită mâncarea. O dietă proaspătă, frigorifică poate fi cea mai bună pentru îmbătrânirea dvs. buldog.

Freshpet Vital Turcia Rețetă cu mazăre, morcovi și orez brunProdusele alimentare proaspete, refrigerate din magazinul de animale de companie sunt adesea mai gustoase decât mâncarea conservată, cu o textură similară, ușor de preparat. Freshpet Vital Turcia Rețetă cu mazăre, morcovi și orez brun Conține acizi grași omega-3, care vă pot ajuta să vă mențineți pielea, creierul și funcția comună a seniorului.

Dacă îmbătrânirea dvs. senior are nevoie de un pic mai mult "boost" pentru sănătatea articulară, a pielii și digestivi, puteți să amestecați Freshpetul vital al întregului amestec se amestecă în suplimentul senior. Conține quinoa, condroitină sulfat, cranberries cu glucozamină și vitamină.

Bagul Doggy - ia mesajul acasă

Buldogii englezi au tendința de a trăi cea mai lungă și mai sănătoasă vieți atunci când sunt păstrate într-o stare a corpului mai lungi, primesc o nutriție echilibrată adecvată și o îngrijire veterinară de rutină.

Indiferent de alimentele de câine pe care le alegeți pentru membrul familiei dvs. blană, este important să urmați cu atenție instrucțiunile de hrănire și să vă consultați cu medicul veterinar dacă sunteți preocupat de sănătatea sau nutriția câinelui dvs.

Citiți următorul: 7 VET Suplimente recomandate pentru câini

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de buldogi englezi:

Cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii englezi


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cel mai bun hrană pentru câini pentru buldogii englezi: 6 vet branduri recomandate