26 Cei mai activi câini pentru proprietarii energetici

Unii proprietari nu pot gestiona rasele de câini foarte active. Este nevoie de o mulțime de energie pentru a avea grijă de un câine hiperactiv decât unul leneș. Aceste tipuri de câini necesită tone de exerciții zilnice și se vor bucura de alergare și de a juca ore întregi. Dacă sunteți o persoană energetică și ieșită, atunci acești 26 de câini cei mai activi vor fi însoțitori perfecți să vă alăturați în aventurile voastre.

Știți ce intrați

Cele mai active câiniRasele de câine active nu sunt pentru toată lumea. Fluxul lor constantă de energie va da chiar și cel mai experimentat proprietar de câine o alergare pentru banii lui. Asta nu trebuie să spună că nu trebuie să adopți unul dintre cei mai activi câini, dar este esențial să cercetați și să vă pregătiți pentru ei în prealabil.

Dacă sunteți interesat de una dintre aceste rase de câini active, asigurați-vă că vă vor potrivi stilul de viață. Există mai multe tipuri de câini cei mai activi. De exemplu, o rasă de vânătoare va Bucurați-vă de jocuri cum ar fi remorcherea și preluarea. În general, câinii hiperactivi vor place să ruleze foarte mult, așa că fiți pregătiți să le duceți la un parc de câine sau să intrați în jogging cu poochia ta.

Câinii activi vin în toate dimensiunile și fiecare au personalități unice, dar majoritatea se vor potrivi perfect unui proprietar de ieșire și energic. O mulțime de bebeluși de blănuri se bucură de activități în aer liber, cum ar fi drumeții, alergând și mai mult. Dar o canină activă care are nevoie de timp scurt, viguroasă nu este neapărat cea potrivită pentru jogging de două mile pe zi și va avea nevoie de mai mult exerciții fizice sau de stimulare mentală pentru a evita hiperactivitatea la domiciliu.

Similar: 10 Cei mai buni caini pentru a rula cu & rase care iubesc sa alerga

26 Cei mai activi câini pentru proprietarii energetici

Cele mai active câini

Cei mai activi câini sub 25 de lire sterline

1. Jack Russell terrier

Poate că rasa cea mai energetică a câinelui există Jack Russell terrier (Imaginea de mai sus). Acești câini activi sunt întotdeauna în sus pentru orice. Spre deosebire de alți câini mici, acest mic pup nu este foarte fragil. Se face bine în temperaturi reci și calde atâta timp cât nu sunt prea severe, deci este gata și dispus să facă niște în aer liber.

Inteligent și spunky, acești canini vor găsi ceva distructiv să facă dacă nu li se dă ceva de făcut. Dacă nu sunteți în stare să puneți timpul în faptul că acest mic dinamită are nevoie, este mai bine să alegeți o altă rasă.

Câini activi

2. Shetland Sheepdog

De asemenea, cunoscut sub numele de "# 8220; Sheltie & # 8221; sau # 8220; Collie & # 8221;, ați recunoaște această rasă ca însoțitor la un băiat numit & # 8220; Timmy.& # 8221; Activ și inteligent ca un bici, acești bebeluși iubesc să fie afară, și pot învăța orice truc pe care vrei să-l înveți.

Principalul dezavantaj la Sheetland Sheepdog este că ei iubesc să scadă, dar dacă le puteți obosi cu exerciții fizice, lătratul neplăcut va fi menținut la minimum. Asigurați-vă că sunteți până la sarcina îngrijirii, deoarece acești câini au părul lung, care va trebui să fie periat în mod regulat pentru a reduce covorașii și vărsarea.

Câini activi

3. Silky Terrier

Deși pare foarte asemănător cu un terrier Yorkshire, terrierul de mătase este clasificat ca o rasă separată. Mai mult un terrier decât un lapdog, acest membru al familiei active cu patru picioare are nevoie de o mulțime de exerciții și interacțiuni. Silkys & # 8221; sunt fragile ca altele & # 8220; Toy & # 8221; rase. Ele trebuie să fie întotdeauna supravegheate în jurul altor animale de companie și copii.

Activitățile trebuie planificate cu atenție pentru a minimiza riscul de rănire. Au păr frumos lung, matasos. Dacă veți participa la o mulțime de activități în aer liber cu animalul dvs. de companie, este posibil să doriți să îl păstrați scurt.

Câini activi

4. Welsh Terrier

Activ, dar nu Hyper, Welsh Terrier este un câine mic robust, care poate ține pasul cu familia activă. Ei fac mai bine cu copiii mai mari și preferă să fie singurul animal din familie. Deși unul dintre cei mai mari și # 8220; mic & # 8221; rase pe această listă, nu pot tolera foarte bine extremele temperaturii.

Activitatea în aer liber trebuie să fie limitată la momentul când vremea este ușoară. În timp ce inteligența, acești puii sunt independenți și au nevoie de un pacient, antrenor experimentat. Ei păstrează o mare pradă și iubesc să-și urmeze nasul prin partea de țară.

Câini activi

5. Terrier de șobolan

Un lucru mic scrappy, terrierul de șobolan este foarte musculos. Au trebuit să aibă tenacitatea și capacitatea de a-și urmări prada deasupra și sub pământ și de a termina slujba când este necesar. Ei fac bine la temperaturi moderate până la cald, dar se răcesc foarte ușor.

Acești câini activi pot Aveți nevoie de un pulover Pentru unele activități în aer liber. Afectuos și jucăuș, sunt foarte prietenoși, dar au tendința de a deveni gelos de oamenii lor. Îi place să se rătăcească și să descopere lucruri noi. Acești canini fac prieteni de exerciții minunați.

Câini activi

6. Miniatura Pinscher

Acest prieten de blană activ vine de fapt într-o varietate de culori, nu doar "Doberman & # 8221; Colorare. De asemenea, acestea nu sunt A & # 8220; scalate-jos și # 8221; Dobermans. Ca multe rase mici, PIN # 8220; # 8221; a fost creat pentru a fi un ratat. Ei au energia și curajul de a-și lua orice activități aruncate calea.

În timp ce câinii activi, Pinscherul miniatural se adaptează bine la viața apartamentului dacă beneficiază suficient de exercițiu. Îi place să-și petreacă timpul să facă lucrurile pe care oamenii lor le fac și pot deveni distructive dacă sunt lăsați singuri pentru foarte mult timp.

RECOMANDAT: 20 cele mai multe rase de câine de vorbă pe care le coacă foarte mult

Câini activi

7. Terrier scoțian

Scottie și # 8221; are un strat dublu stratificat pentru a le ajuta să-i mențină calde și uscat, dar sunt încă suficient de rezistente pentru a rezista unor activități în aer liber și în vreme caldă. Terrierul scoțian este independent și are nevoie de un antrenor experimentat care este consecvent.

În timp ce se află la aproape orice activitate de teren, ei nu înoate bine și nu ar trebui să rămână niciodată singuri prin apă sau forțați în apă. Câine câine și # 8221;, acești membri de familie cu patru picioare iubesc să fugă, să sapă, coaja și mestecați.

Câini activi

8. Whippet

Nicknamed On Greyhound & # 8221; Whippetul a fost creat pentru curse. Ele sunt foarte active atunci când trebuie să fie, dar sunt calm și lăsate înapoi între evenimente. O rasă tăcută, rareori latră.

Acest lucru combinat cu toleranța lor prietenoasă îi face minunat să ia în parc, camping sau case de prieteni. Mare pentru cursurile de obstacole, această canină poate să sară foarte mare, așa că asigurați-vă că aveți un gard înalt și robust. Un bonus suplimentar pentru iubitorii în aer liber, acest boboc de blană rareori acoperă și are ușor de îngrijit haina.

Câini activi

9. Beagle

Mare pentru oamenii în aer liber, Beagle este un tracker conceput pentru a-și petrece tot timpul în aer liber. Când nu au ajutat vânătorii, ei au fost de obicei ținute în canise. Acești câini iubesc să iasă unde pot folosi simțul lor uimitor de miros și golful lor distinctiv.

Ei au tone de energie și rezistență pentru vânătoare de zile sau excursii de drumeții. Iubitor și prietenos, se întâlnesc de obicei cu copiii și alte animale de companie. Doar ai grija, daca scapa de leash sau din gardul lor, s-ar putea sa nu se opreasca pana cand nu se afla la mai jos.

Câini activi

Cei mai activi câini de 25 până la 60 de lire sterline

10. Setter irlandez

Acești canini au o haină roșie lungă, luxoasă. Manierele lor ușoare le fac grozav cu copii, alte animale de companie și străini. Setters irlandezi (imaginea de mai sus) sunt tovarășii perfecți dacă veți vedea întotdeauna noi obiective și oameni noi. Ei nu sunt stângaci.

Mersul grațios al acestor câini activi îi ia ușor peste orice obstacol pe traseu sau la parc. Personalitatea lor sensibilă înseamnă că nu le place să rămână singuri prea des, deoarece pot deveni deprimați și retrași. Ușor de antrenat, Ele sunt minunate pentru proprietarii de câini de prima dată.

Câini activi

11. Vizsla

Prietenos și ieșind, Vizsla nu va face un ceas bun, dar fac un excelent tovarăș de vânătoare. Ele sunt puse la lucru ca pointeri și retrivei și au energia pentru ambele.

Acești câini activi se dezvoltă pe exerciții și au nevoie atât de activități pe leash, cât și în afara lesa. De fapt, ele sunt mai potrivite pentru o fermă sau o fermă, unde au o mulțime de spațiu pentru a alerga și a juca. Haina lor scurtă, scăzută este ușor de curățat și de îngrijire pentru a le face excelent pentru sporturile în aer liber, cum ar fi drumeții sau înot.

Câini activi

12. Dalmatian

Dispusi și capabili să meargă în plus, DAL & # 8221; este un câine vechi de război și este încă activ astăzi. Dalmații iubesc să urmărească și la coajă. Deși erau câini de la secole de război în urmă, au fost folosiți ca animale de gardă și atacuri chiar și în istoria recentă.

Dacă lăsați mai mult, ele vor deveni distructive și eventual agresiv. Aceste bluze de blană nu vor fi fericite cu o plimbare rapidă în jurul blocului. Ei au construirea și temperamentul pentru drumeții de toată ziua, rularea maratonului și instruirea intensivă a trucurilor.

Câini activi

13. English Setter

Fericit și pașnic, Setterul englez este prietenos cu toată lumea și tot ce se întâlnește. Ei vin într-o varietate de culori, dar sunt întotdeauna vărsați. Boisterous la joc și la locul de muncă, acest prieten activ cu patru picioare este de până la excursii la plajă, pădure sau parc.

În timp ce ele sunt inteligente, este greu pentru ei să-și îmbogățească atitudinea liberă suficient de lungă pentru a fi serios instruiți. Evitați tehnicile de antrenament dure cu acest câine. Utilizați formarea bazată pe recompensă sau acest câine poate deveni periculos retras și timid.

Câini activi

14. Shepherd australian

Aceste canini sunt agile și energice. Ele sunt minunate pentru orice sport, inclusiv Frisbee, înot și alergând. Dacă ar putea vorbi, ei ar fi acel prieten care spune: Hei, toată lumea! Uita-te la asta!"Aussie inteligentă, loială și ușor de instruit și # 8221; Faceți câini de companie perfecți.

Chiar dacă ele sunt acoperite cu dublu, Ei fac bine, la temperaturi calde și reci, făcându-le perfecte pentru iubirea australiană Australiască să mestece, așa că asigurați-vă că sunteți întotdeauna stocat pe jucării și oase.

Câini activi

15. Siberian Husky

Deși aceste blănuri nu sunt potrivite pentru vreme caldă la cald, ele sunt minunate pentru sporturile de știri. Crescute pentru a trage sanie peste tundra înghețată, au energia și rezistența pentru cei mai activi oameni.

Husky-ul Siberian este potrivit pentru a trăi într-un pachet, chiar dacă este un pachet uman; Cu toate acestea, doresc să fie alfa și trebuie să învețe să vadă oamenii în acest rol. Dacă nu, ei devin agresivi. O rasă populară, asigurați-vă că obțineți noul pui de la un crescător de reputație.

Câini activi

16. Pointerul german de scurte

O mare adăugire la o familie activă, indicatorul german de scurte este prietenos și energic. Acești prieteni cu patru picioare sunt inteligenți și dispuși să vă placă ușor de antrenat.

Indiferent dacă sunteți sau căutați un partener de vânătoare sau un tovarăș de alergare, aceasta este o mare rasă pentru dvs. Dacă sunteți doar activi ocazional, aceasta nu este rasa pentru dvs. FSP & # 8221; are nevoie de cel puțin o oră de exerciții intensive pe zi pentru a evita lătratul și mestecarea neplăcută.

Câini activi

17. Labrador Retriever

Laboratorul # 8220; a fost întotdeauna unul dintre cei mai populari câini din lume din anumite motive foarte bune. Labrador Retrievers iubesc oamenii și au dorința de a vă mulțumi, așa că sunt o bucurie de a fi în jur. Ei au energia, agilitatea și stamina ca fiind o mare adăugare a familiei active.

Acești câini activi fac câini de vânătoare și câini de vânătoare. Pantofii lor scurte sunt ușor de îngrijit chiar și atunci când sunt activi în aer liber. Gregarious și jucăuș, aceste Pohes vor avea nevoie de antrenament de ascultare începând de tineri sau ar putea răni cu ușurință pe cineva.

Câini activi

18. Collie de frontieră

Un favorit în spectacole de câine, Border Collie & # 8221; poate stăpâni multe activități. Cu grație, agilitate, viteză și inteligente, fac câini excelenți de spectacol. Ei fac, de asemenea, tovarăși excelenți pentru oamenii activi. Mare pentru antrenorul de câini neexperimentați, inteligența și personalitatea fericită pe care acest bobină de blană posedă o face ușor să se antreneze și să dețină.

În timp ce acești câini activi au nevoie de multă companie umană, ei de obicei nu participă la lătratul sau mestecarea necorespunzătoare. Ei iubesc atenția și cuddling și vor fi fericiți în timp ce sunt activi sau în timpul canapelei.

Câini activi

19. Pudel

Dacă sunteți activ în sporturi de apă sau în vânătoare de mlaștină, este mai bine să-i îngrijească pudelul în forma lor tradițională. Forma ajută la protejarea articulațiilor de la frig și le oferă o flotabilitate mai bună. Dacă veți avea în cea mai mare parte această rasă activă pe uscat, nu ezitați să păstrați părul tăiat scurt.

Acești blănuri sunt inteligenți și intuitivi. Ei știu ce vreți aproape înainte de a cere acest lucru. Ei au energia și rezistența pentru a ține pasul cu cei mai activi oameni. Câinii acestei rase sunt predispuși la creșterea în greutate, așa că exercițiul este bun pentru ei.

Câini activi

20. Câine de apă portugheză

Similar cu un pudel, stratul frizzy pe acești pui îi face grozav pentru munca de apă. Munca lor tradițională a inclus prinderea și herding pește - da, ați citit acest drept. În timp ce ele pot fi active pe pământ și apă, ei chiar iubesc apa și se bucură de aceste activități cele mai multe.

În timp ce au vărsarea sezonieră, celelalte momente au vărsat foarte puțin și sunt considerat hipoalergenic. În timp ce sunt câini mai mari, se pot adapta cu ușurință la viața apartamentului atâta timp cât au ocazia de zi cu zi de a-și arde energia.

Câini activi

21. Labrador

Adesea confundate ca A & # 8220; Galben și # 8221; Lab, Retrieverul de Aur este rasa proprie. Retrieveri de aur împărtășiți multe dintre aceleași trăsături ca și verișorii lor. Social și iubitor, acești canini fac bine în case cu oameni de toate vârstele și multe specii de animale de companie.

Ei sunt energici și jucători care îi fac prieteni mari pentru oameni în aer liber. Ele pot învăța multe activități, dar sunt sensibile, astfel încât instruirea bazată pe recompensă trebuie folosită. Puii din această rasă nu încearcă să urmărească lucrurile și să iasă din garduri, dar ei iubesc să mestece. Au nevoie de o priză pentru această dorință.

Câini activi

22. Terrier Tibetan

Terrierul tibetan are părul feței lungi pentru a-și proteja ochii, dar îl puteți păstra închis. Au picioare cu pene care acționează ca pantofi de zăpadă pentru a face călătoria de iarnă mai ușoară. De fapt, ele sunt cele mai potrivite pentru climatele mai reci, dar pot naviga pe cei mai calzi.

Puteți păstra acești canini tăiat scurt, dar ei au vărsat destul de puțin și au nevoie de multă întreținere. Folosit inițial ca câini de pază, nu au multă răbdare pentru copii și alte animale. Ele sunt mai bune pentru o casă cu cupluri active sau cu single-uri.

Câini activi

23. Welsh Corgi

Corgiul Welsh vine de fapt în două rase diferite, Pembroke și Cardigan. În scopul acestui articol, le-am combinat. Ambele sunt un câine foarte activ cu caracteristici similare. Corgiul aruncă destul de puțin și acest lucru este în mod obișnuit motivul pentru care oamenii pot evita această rasă.

În mod tradițional, acești membri ai familiei cu patru picioare au rezistență și agilitate. Ele pot fi folosite în continuare ca câini de fermă profesională, dar sunt mai des văzuți în familii. Îi place să fie activi și sunt mai fericiți atunci când au locuri de muncă și # 8221; a face.

Câini activi

Cei mai activi câini peste 60 de kilograme

24. Akita

Similar cu celelalte & # 8220; Spitz & # 8221; rase, Akita a fost făcută pentru artic, este considerată tortură de a deține aceste canini în climatul sub-tropical sau tropical. O rasă populară pentru munca de terapie, acești puii iubesc să facă lucruri de făcut.

Ele sunt atletice, energice și curajoase - excelente pentru a învăța și a experimenta lucruri noi. Ei au un instinct de ambalaj înrădăcinat și pot deveni agresivi și distructivi dacă sunt lăsați prea des prea des. Sunt nu întotdeauna minunat pentru copii și alte animale de companie, dar cu pregătirea corectă a pachetului și de socializare, pot face bine.

Câini activi

25. Câinele de munte Bernese

În timp ce calm și moale, Acest Behemoth încă are nevoie de exerciții viguroase și să se joace, dar nu-l împingeți prea tare în vreme caldă. Acești canini se atașează foarte bine familiei lor și nu sunt ușor de re-acasă. Dacă vă decideți să vă împărtășiți casa cu unul dintre acești câini mari, asigurați-vă că sunteți la sarcină.

Acești câini activi au nevoie de mai mult de 5 minute într-un gard pentru a rămâne fericit. Au nevoie de cel puțin 30 de minute pe zi de exerciții fizice sau de joc. Datorită dimensiunii lor, formarea de ascultare trebuie să înceapă mai devreme.

Câini activi

26. Doberman Pinscher

Bred a fi un câine de gardă, acest copil-bebeluș are nevoie de o pregătire și o socializare adecvată pentru a evita agresivitatea. Dobie & # 8221; iubește să rămână activ atâta timp cât vremea este caldă. Acestea nu sunt proiectate pentru temperaturi la rece.

Doberman Pinscher este o mașină bine uleioasă. Ei nu participă la lătratul neplăcilor sau mestecării și sunt inteligente și ușor de antrenat. Nu lăsați calmul lor să vă păcălească, ei sunt încă câini energici și iubesc să lucreze și să se joace.

Citiți următorul: 20 cele mai puternice rase de câine din lume

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 26 Cei mai activi câini pentru proprietarii energetici