10 Cele mai bune rase de pisica pentru apartament de zi

Orange și pisică neagră așezată pe haine pliate

Multe pisici pot prospera într-un apartament sau alt spațiu mic atâta timp cât vă faceți parte pentru a oferi suficientă atenție, jucați și îmbogățirea mediului. Unele dintre cele mai bune rase de pisica pentru apartamente au, in general, temperamente adaptabile, adaptabile. Pisicile cu nivele de energie scăzute până la moderate au tendința de a fi fericiți în spații de locuit mici, deși pisicile active pot face bine dacă le păstrați exercitați.

Iată 10 rase de pisică potrivite pentru apartamente și condos.

Bacsis

Este deosebit de important să îmbogățească o casă mică pentru o stimulare mentală și fizică a pisicii. Oferiți locuri pentru pisica să urce și să se răcească, în mod ideal lângă o fereastră. Și oferă zone de zgâriere adecvate pentru pisici și playime interactivă.

Caracteristicile de rasă

Pentru apartamentul de viață, căutați o rasă de pisică care este în general calmă și prietenoasă, dar nu prea solicitantă. Evitați rasele de pisici extrem de inteligente, deoarece un spațiu mic ar putea să nu ofere suficientă stimulare mentală pentru ca ei să se simtă împlinită. În consecință, ei ar putea începe să se angajeze în comportamente distructive.

01 din 10

Speechairul american, versiunea pedigreată a sportului intern, este o pisică ușoară care iubește să stea împreună cu oamenii săi. Aceste pisici pot face bine în apartamente atâta timp cât sunteți suficient de acasă pentru a vă satisface nevoile sociale. Dar ei sunt, de asemenea, bune la distracție cu jucării și vizionând ferestrele.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 8 până la 10 inci

Greutate: 10 până la 15 kilograme

Caracteristici fizice: Atletic construi - haina scurtă, densă

  • 02 din 10

    Birmanul dulce și blând este o pisică afecționată care nu necesită o tona de spațiu. Aceste pisici calme vor doar să fie oriunde sunt oamenii lor preferați, făcând dimensiunea casei lor un nonizen. Ei au o parte jucăușă și mai ales ca să joace Chase cu alte animale de companie. Cu toate acestea, ei nu au nevoie de mult spațiu pentru a avea un moment bun.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Fața rotundă - albastru, ochii în formă de ovală - haina matasoasă

  • 03 din 10

    British Shorthair este o pisică extrem de adaptabilă care poate prospera într-un apartament. Aceste pisici liniștite, așezate, de obicei, preferă să se răcească peste curse în jurul casei lor. Dar ei pot avea izbucniri de energie și iubesc jocul interactiv pentru a le provoca mental și fizic. Puzzle-urile alimentare sunt minunate pentru a le menține distrați într-un spațiu mic, atâta timp cât nu duc la depășire.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 7 până la 17 kilograme

    Caracteristici fizice: Ochii mari de cap - corpul bine echilibrat

  • 04 din 10

    Birmania este de obicei dulce și cuddly. Aceste pisici sociale preferă o companie constantă de la omul lor sau alte animale de companie, astfel încât ei nu se simt singuri. Ei sunt, de asemenea, destul de atletici și au nevoie de copaci de pisici și alte pete în care pot sări și sări. Dar, atâta timp cât au o atenție consistentă, dimensiunea casei lor nu contează cu adevărat.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Echipament rotund, ochii de aur - corp compact, muscular

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Exoticele sunt în esență versiunea scurtă a pisicii persane. Ca și verișorii lor lungi, aceste pisici sunt calme și afectuoase, preferând o pernă caldă sau o pernă de pluș, mai degrabă decât o activitate intensă. Ei au un nivel moderat de activitate și vor scoate cu bucurie o anumită energie cu jucării de pisici înainte de a vă întoarce în poală.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 10 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Picioare scurte - corp rotunjit - nas scurt

  • 06 din 10

    Coon Maine este cunoscut ca un "gigant blând" pentru natura sa ușoară și prietenoasă. Aceste pisici mari iubesc socializarea cu oamenii lor, dar nu sunt de obicei exigente de atenție. Și ei se descurcă bine cu ei înșiși, atâta timp cât au niște jucării și o fereastră pentru a privi afară. De asemenea, sunt adesea dispuși să meargă afară pe o lesă pentru exerciții și îmbogățiri.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 16 inci

    Greutate: 10 până la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - haina groasă, grea

  • 07 din 10

    Persii înțeleg valoarea odihnei și relaxării. Aceste pisici blânde și senine sunt fericite să se potrivească pe orice suprafață moale disponibilă, mai ales o poală. Nu sunt prea dornici de alpinism și sărituri, făcându-i ideale pentru case mici. Și, în timp ce se bucură de compania oamenilor lor preferați, ei sunt, de asemenea, de obicei, petrecând ceva timp de la sine.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat lung - Picioare scurte, Stocky - Ochii mari, rotunzi

  • 08 din 10

    Ragdoll-ul este pisica ultimă. Numele său este derivat din tendința de rasă de a se relaxa și de a merge în timp ce este ținută. Ragdolls au, în general, un nivel moderat de energie și sunt foarte adaptabile la multe situații de viață diferite. Sunt oarecum jucaus, deși activitatea lor preferată își urmează oamenii în jurul casei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 8 până la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Ochi albaștri - haina semi-lunga

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Blue-ul rus tinde să fie afectuos, dar nu agățat, conținut pentru a petrece o parte din ziua în care se odihnește într-un loc însorit. Aceste pisici nu au nevoie de mult spațiu, deoarece acestea sunt, în general, liniștite și rezervate cu un nivel moderat de energie. Îi place să se joace cu jucării de pisici, dar de multe ori le veți găsi cocoși undeva în sus, observând domeniul lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat albastru-gri - Ochii verzi - cap în formă de pene

  • 10 din 10

    Fold prietenos și calm scottish se poate adapta la multe situații de viață diferite, inclusiv apartamente. Aceste pisici liniștite iubesc fiind angajate în ceea ce fac oamenii lor, iar una dintre activitățile lor preferate joacă Fetch. Puzzle-urile alimentare sunt bune pentru natura lor inteligentă, curioasă, mai ales când nu poți fi acasă cu ei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 14 kilograme

    Caracteristici fizice: Rotund corporală - urechi mari, rotunde - urechi pliate

  • Rase pentru a evita

    Unele rase de pisici sunt foarte active și ar putea fi înscris de pe pereții unui apartament sau al unei alte case mici. Acestea includ abisinianul, Balinese, Bengal, Savannah, și siberian. Aceste pisici tind să iubească aventura și caută mereu ceva de făcut. Și dacă nu pot găsi suficientă îmbogățire în spațiul tău mic, probabil că nu vor fi fericiți și sănătoși.

    Este dimensiunea apartamentului dvs. prietenos cu pisica?
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de pisica pentru apartament de zi