American shorthair: profil de rasă de pisică

Gray dungat pisica shorthair american care se așeză și se uită la camera foto

Speechairul american este o pisică de dimensiuni medii, cu o natură blândă, ceea ce face ca aceasta să creeze un mare partener pentru familii cu copii și / sau alte animale de companie. Descendent de la pisicile care au fost aduse pe navele de transport europene, American Shorthair este una dintre cele mai populare rase de pisici pedigree din America de Nord, mulțumită în nici o parte mică personalităților lor îndrăznețe și capacitatea de a se adapta la o mare varietate de circumstanțe. Aceste pisici dulci tind să fie animale de companie fericite și jucătoare, dar au, de asemenea, o dungă independentă, ceea ce înseamnă că nu sunt la fel de nevoiași ca și alte rase.

Din punct de vedere fizic, sortare americană sunt pisici sănătoase cu durată lungă de viață (15 ani sau mai mult). Deși nu sunt destul de cunoscuți pentru atleticismul lor, sortarele americane sunt surprinzător de bine mușchi și puternice - o trăsătură stabilită din toți acei ani de rozătoare de vânătoare pe bărci de transport maritim. Cea mai proeminentă caracteristică a rasei poate fi fața rotundă și ușor plat, similară aproape unui persan în acest sens. În ceea ce privește straturile lor, sportului american are o blană groasă, care devine chiar mai groasă în timpul iernii și care se găsesc în mai mult de 80 de culori diferite și combinații de model.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 11 până la 15 kilograme (bărbați) - 6 până la 12 kilograme (femele)

Lungime: 12 până la 15 inci

Palton: Mic de statura

Culoarea stratului: O mare varietate de posibilități, inclusiv alb, negru, smântână, albastru, maro, chinchilla, țestoasă, cameo și multe altele

Culoarea ochilor: Hazel, aur, albastru, cupru sau verde

Speranța de viață: 15 până la 20 de ani

Caracteristicile sportului american

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiMediu
JucăușăMediu
Nivel de energieMediu
InteligențăMediu
Tendința de a vocalizaMediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria sportului american

Coloniștii europeni în America de Nord au adus foarte mult cu ei, inclusiv strămoșii despre ceea ce ne facem acum la dispersia americană. Această producător europeană a rasei au strâns o excursie la noua lume datorită afinității lor pentru vânătoare și prindeți rozătoare - o calitate care a fost la fel de apreciată pe navele de transport maritim de șobolani și șoareci, așa cum era în casele și hambaria celor mai noi rezidenți ai țării. Se crede că timpurile de scurtă durată s-au aprins la Mayflower și că au făcut călătoria chiar mai devreme decât asta.

Odată ajuns în America, aceste pisici au început să crească, în timp, dezvoltând trăsăturile care le distinge ca pe o pisică cu adevărat americană. Datorită personalităților lor prelegate, sortarele americane au fost (și continuă să fie) selectiv crescute într-un efort de a-și menține și de a-și propaga numeroasele calități. Și multe dintre trăsăturile lor fizice pot fi urmărite în primele lor zile din țară, inclusiv o haină densă, ideală pentru a rezista la ierni reci în timp ce lucrează și vânează în aer liber.

Denumirea "American Shorthair" a fost dată rasei în 1966 pentru a le distinge de la interfața internă, care este crescută aleatorie și nu poartă astfel de trăsături specifice de la descendență la descendență. Astăzi, americanii shorthairs sunt cea de-a șasea cea mai populară rasă de pisică pedigree, potrivit Asociației Cat Fanciers.

American Shorthair Care

Sperări americani iubește să joace și va face fericit, cu condiția să fie în starea de spirit. Această rasă se bucură de Socializare Cu oamenii lor, deși are suficientă lovitură independentă să se distreze, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la anxietatea de separare. Lăsând jucăriile interactive în jurul casei, va contribui la asigurarea unui exercițiu suficient de un exercițiu, așa cum va renunța la o singură jumătate de joc. Deoarece această rasă face bine cu alte pisici, obtinerea unui companion Kitty este o altă modalitate de a vă menține activitatea americană.

În ceea ce privește îngrijirea, aceste pisici pot avea păr scurt, dar au nevoie de perie regulate din cauza naturii groase a hainei lor. Perii săptămânale sunt ideale pentru sănătatea optimă a hainei, iar alte practici standard de îngrijire trebuie urmate, inclusiv îngrijirea dentară obișnuită, curățarea urechii și declanșele unghiilor.

Probleme comune de sănătate

American Shorthairs sunt pisici relativ sănătoase, după cum reiese din viața lor lungă. Cu toate acestea, rasa este predispus la cardiomiopatie hipertrofică (HCM), O formă comună de boli de inimă care afectează multe rase diferite de pisici. Deși se crede că HCM poate fi urmărit în parte la genetică, boala poate apărea în orice pisică și nu este în întregime prevenită. În cazul achiziționării unui sportului american de la un crescător, asigurați-vă că ambii părinți au fost examinați în mod specific pentru HCM.

Dieta și nutriția

American Shorthairs sunt pisici puternice care necesită o supraveghere nutrițională strictă pentru a se asigura că nu primesc supraponderali - o trăsătură pe care această rasă este predispusă la. În timp ce acestea sunt dispuse la o durată lungă de viață și pot trăi sănătoși timp de până la 20 de ani, acest lucru depinde de o dietă de înaltă calitate, care asigură suficientă combustibil pentru staturile lor musculare fără a conduce la creșterea excesivă în greutate. Dacă sunteți preocupat de modul în care să vă hrăniți în mod corespunzător americanul shorthair-sau dacă disperarul american este supraponderal-vorbește cu medicul veterinar cu privire la liniile directoare adecvate de hrănire.

10 cele mai populare rase de pisici
PROS
  • Prietenos și marii însoțitori de uz casnic

  • Împreună cu alte animale de companie

  • Independent și nu vă deranjează să rămână singur

Contra
  • Predispus la câștig în greutate

  • Necesită periaj săptămânal

  • Mai greu decât arata, și nu poate fi ideal pentru cineva care are dificultăți în ridicarea obiectelor

Unde să adoptați sau să cumpărați un sportului american

Deoarece au fost crescute în mod special americanii pentru trăsăturile cele mai iubitoare, nu ar trebui să aveți probleme cu găsirea unei pisici iubitoare și afectuoase a acestei rase.

Întotdeauna recomandăm să începeți căutarea cu salvare. Există câteva locuri bune pentru a începe:

De asemenea, puteți căuta rasa pe site-urile de salvare cum ar fi Petfinder, AdopT-A-PET, și Overstock Pet Adoptys.

Dacă sunteți interesat să achiziționați un shorthair american, puteți găsi o listă de crescători executori prin Asociația internațională a CAT.

Mai multe rase de pisică și cercetări suplimentare

Există o mulțime de rase minunate de pisici acolo. Adoptați astăzi un Shorthair american, sau pur și simplu mergeți la adăpost și vedeți cine vă trage la inimile voastre.

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați:

În caz contrar, verificați altele Populară Pisică Rasa profiluri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American shorthair: profil de rasă de pisică