Cum să știți dacă sunteți gata să adoptați o pisică

Pisica de a ieși din cutie

Așa că ați decis că este vorba de timpul pe care l-ați avut o pisică în viața ta. Poate aveți un prieten cu o pisică și ați învățat prima mână cât de relaxantă poate fi să stați cu un corp vibrator cald în poala ta. Sau vă aflați în pace în apartamentul dvs. nou și puteți avea în cele din urmă pisica pe care ați dorit-o întotdeauna, dar nu a putut pentru că un părinte sau un frate a fost alergic.

Poate că tu și soțul tău ați fost de acord că copiii au nevoie de un animal de companie și credeți că câinii ar putea fi prea dur la copii mici.

Sau sunteți goluri goale care se bucură să aibă o altă persoană despre care să vorbească și să aibă grijă?

O pisică este mult mai ușoară să se ocupe și mai ieftin să hrănească decât un copil uman. Pisicile sunt și întreținerea mai mică.

Oricare ar fi motivul, există un număr de factori care trebuie luați în considerare înainte de a vă grăbi într-o decizie pe care ați putea regreta mai târziu. Faptul este, de multe ori animalele de companie dobândite de impuls nu funcționează și acest lucru este valabil mai ales cu pisicile, care au frecvent agende proprii.

Pregătirea financiară pentru o pisică

La fel ca copiii, pisicile au nevoie de cea mai mare grijă. Aceasta înseamnă că trebuie să fii pregătit pentru Costurile de responsabilitate pentru o pisică. Costurile pot include în mod obișnuit spay / sterilizare, vaccinări și îngrijire veterinară atunci când este necesar.

Copii în casă

Copiii de obicei iubesc pisicile, dar dacă aduceți un pisoi foarte tânăr în casa dvs., le puteți găsi iubindu-l la moarte, literalmente. Alternativ, pisoiul ar putea provoca zgârieturi dureroase. Ai fi mai bine să obțină o pisică mai mare care a fost în jurul copiilor sau așteptând câțiva ani.

Mobilier la domiciliu și obiecte de valoare

Pisicile nevoie zgârierea exercițiului și ghiciți unde se vor deplasa mai întâi, lipsit de o suprafață aprobată de zgâriere? Un bun scratching post și tăiere obișnuită a unghiilor sunt o necesitate. Altă trebuie să fie o cutie de curățare și o pregătire necesară pentru Kitty pentru ao folosi. Este esențial ca să fiți dispuși să faceți angajamentul de a vă oferi pisica cu necesitățile și să vă puneți pisica înaintea mobilierului și a altor obiecte inanimate. Accidentele se întâmplă. Sunteți dispus să trăiți cu el? Sau veți considera că scăpați de pisică la primul semn de necaz?

Declarat

Vă rog să vă gândiți din nou! Declarat este de fapt îndepărtarea chirurgicală a primului articulat al fiecărui picior. Fie că este făcut cu un instrument de ghilotină, fie cu laser, este extrem de dureros și periculos pentru pisică și în mod evident inuman. Veți găsi probabil pisici declarate la adăpost și, de obicei, sunt acolo pentru că s-au îndreptat spre mușcătura sau pulverizarea urinei după ce au fost declarate. Dacă declararea este singura dvs. soluție pentru a avea o pisică și nu sunteți dispus să vă luați șansele cu o pisică declarată anterior, o pisică nu va fi cea mai bună potrivire.

Îngrijirea pisicilor în desfășurare

Un adult va fi responsabil pentru hrănirea pisicii, păstrând cutia de gunoi curată și îngrijirea în mod regulat a pisicii? Aceasta este o considerație serioasă. Animalele de companie sunt bine pentru a preda responsabilitatea copiilor, dar ar trebui să existe întotdeauna un adult în jurul valorii de supravegherea și asigurarea locurilor de muncă necesare în fiecare zi.

Pisica ta ca membru al familiei

Veți avea timp să fiți "familie" la pisică? Contrar opiniei populare, pisicile sunt animale sociale care iubesc atenția de la oamenii lor. Legătura dvs. cu pisica dvs. va dura o viață. O pisică singuratică, neglijată va găsi în curând tot felul de răutate cu care să se amuze. De asemenea, spre deosebire de opinia populară (între pisici), nu trebuie să fii la Beck și să suni. 15 minute pe zi o zi de joc și petting va face diferența între o pisică fericită și o neplăcere.

Pisica interioară sau în aer liber

Ești pregătit să-ți păstrezi numai pisica în interior? Există prea multe pericole pentru viața în aer liber pentru pisicile de a lista aici, cu toate acestea, acestea depășesc cu mult orice beneficii pe care le puteți percepe o viață în aer liber pentru pisici.

Este locul tău suficient de mare pentru o pisică? Aceasta este o întrebare frecventă de către cititori. Răspunsul ușor este că multe rase de pisică pot trăi foarte confortabil într-un apartament studio, având în vedere Condiții corecte și cantitatea de atenție și dragoste dat animalelor de companie feline.

Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să știți dacă sunteți gata să adoptați o pisică