Rusia blue cat: profilul rasei de pisica

Cute Cat albastru rus stând pe pat

După cum sugerează numele rasei, această pisică vine din Rusia și haina ei este albastră. Deși culoarea ar putea arăta gri, albastru este un termen specializat folosit pentru a descrie o culoare specifică în unele pisici (și câțiva câini). În lumea animalelor de companie, albastru este versiunea diluată a negru. Deși nu există date exacte când a apărut această rasă, este o rasă mai veche și una dintre primele rase de pisici recunoscute. Această rasă este cunoscută pentru dragostea sa de a juca Fetch. Majoritatea blues rus sunt membri ai familiei mari și se înțeleg bine cu alte animale de companie, chiar și cu câini, și sunt bune cu copii blânde.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 7 până la 12 kilograme

Lungime: Aproximativ 2 picioare

Palton: Mic de statura

Culoarea stratului: Albastru

Culoarea ochilor: Verde

Speranța de viață: 15 până la 20 de ani

Caracteristicile pisicii albastre rusești

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiMediu
JucăușăMediu
Nivel de energieMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a vocalizaScăzut
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria pisicii albastre rusești

Deși originea exactă a albastrului rus nu sunt cunoscute pentru anumite, aceste pisici au fost numite anterior pisicile Arhanghelului, din moment ce au ieșit din navele din Insula Arhanghelului Rusiei sau Arkhangelsk. Această pisică a fost favorizată de Royals și preferată de Czarele rusești.

Aceste pisici au fost expediate în multe părți ale Europei. Blues rus au fost printre concurenții din primele spectacole de pisici organizate în Anglia în anii 1880. În Statele Unite, albastrul rus este recunoscut de Asociația Cat Fanciers și de Asociația Internațională a CAT.

Rusă de îngrijire albastră de pisică

Haina de marcă albastră a lui Rusia este un albastru strălucitor, cu o distribuție argintie. Haina scurtă, densă a pisicii rusești, dens, de pluș, este minunat de ușor de îngrijit, necesitând îngrijirea minimă. Haina ei în mod natural nu aruncă mult. Periajul ocazional va păstra stratul moale și matasos.

Chiar mai izbitoare, poate decât haina albastră a lui Rusia este ochii ei mari, aproape rotunzi, largi, smarald-verzi. Forma capului și a feței dă albului rus o expresie fermecătoare care o face să pară că este în mod permanent zâmbind.

Îndepărtați în mod regulat unghiile albastru rus și Verificați în interiorul urechilor pentru murdărie și resturi pe o bază săptămânală. Dacă vedeți un pic de resturi în urechi, utilizați un dispozitiv de curățare a urechii delicat pentru a le șterge cu o minge de bumbac (nu un tampon de bumbac). Dacă urechile arată inflamate sau excesiv de murdare sau albastrul rus își scutură capul sau își zgârie urechile, programați o verificare cu medicul veterinar.

Blues rus sunt pisici inteligente. Ele sunt distractive și jucătoare și pot fi instruiți să joace Fetch. Deși nu este o rasă de vorbă, ei vor răspunde de obicei când au vorbit și au încurajat să vorbească. Aceste pisici grațioase sunt blânde și dulci. Albastrul rus poate părea că este timid în jurul străinilor, dar ei au adorat absolut poporul lor. Dacă sunteți în căutarea unei pisici asemănătoare câinelui care vă va saluta la ușă, urmați-vă în jurul casei și vă așezați lângă dvs. pe canapea, albastrul rus îndeplinește aceste criterii.

Pisica albastră de dimensiuni medii este fină, elegantă și subțire, dar și musculară. Pentru exerciții fizice, asigurați-vă că are un post de zgâriere de pisică pentru unele întinderi necesare. Această rasă poate ține distracția și exercitarea pe cont propriu, ceea ce este mare pentru familiile care mențin un stil de viață aglomerat. Reglementează greutatea prin controlul porțiunilor de alimente pentru pisici. Dacă pisica dvs. începe să obțină pudgy, reduceți mâncarea dată și discutați cu medicul veterinar.

Sunt pisicile albastre ruse hipoalergenice?

Albastrul rus apare frecvent pe listele de "Hypoallergen". Deși nici o rasă de pisică nu este cu adevărat non-alergenă, se pare că unii care suferă de alergie pot trăi cu succes cu anumite rase de pisică, inclusiv albastrul rus.

Pisica de pisică (nu neapărat părul pisicii în sine) este cauza principală a Alergii de pisici. Oamenii alergici sunt sensibili la o proteină numită Fel D1, care se găsește în celulele pielii pisicilor (precum și în saliva uscată și urina pe blana pisicii). Nu a fost dovedit științific, dar se pare că unele rase de pisică, inclusiv blues rus, produc în mod natural mai puțin timp decât alte pisici. Oamenii cu alergii ușoare ar putea să trăiască confortabil cu un albastru rus. Cu toate acestea, toate pisicile individuale și oamenii sunt diferite.

Dacă aveți alergii de pisici și doriți să învățați dacă veți reacționa la un albastru rus, găsiți un crescător local care vă va permite să veniți să vizitați casa lor de casă sau de reproducere. Testați teoria confiscată până la câteva pisici rusești albastre.

Probleme comune de sănătate

Deși unele pisici de rasă pură sunt predispuse la anumite boli ereditare, albastrul rus este, în general, sănătos, fără tulburări legate de genetic.

Rasa se bucură de o durată lungă de viață, adesea trăind în adolescenții superioare sau mai mult. Lucrați cu medicul veterinar pentru a vă asigura că albastrul rus este actualizat la vaccinurile sale, examene anuale, Testarea de rutină și ingrijire dentara.

Dieta și nutriția

Este întotdeauna recomandat să vorbiți cu medicul veterinar despre cea mai bună mâncare pentru a vă hrăni albastrul rus. Albastrul rus este cunoscut pentru a iubi mâncarea, deci un lucru de vizitat este suprasolicitat. Menținerea Blue Blue Rusia este cea mai bună modalitate de a evita problemele de sănătate legate de greutate cum ar fi Diabet, boală de inimă și artrită. Hrăniți-vă albastrul rus măsurat cantități de alimente de pisică la mese regulate de două până la trei ori pe zi. Deși părăsirea alimentelor toată ziua poate fi convenabilă, poate duce la o gustare constantă, care poate contribui la o pisică supraponderală. Au întotdeauna apă proaspătă disponibilă 24 de ore pe zi.

Cele mai bune rase de pisică cu cele mai lungi durate de viață
PROS
  • Blues rus sunt, de obicei, mai tolerați de persoanele care suferă de alergii de pisici.

  • Blues rus sunt animale prietenoase, jucăușă, familia de familie care se pot înțelege cu alte animale de companie.

  • Aceste pisici sunt instruite, cunoscute că le place să joace Fetch.

  • Această rasă nu este predispusă la creșterea condițiilor de sănătate legate și este în general de lungă durată.

Contra
  • Bluzele rusești sunt cunoscute pentru a iubi mâncarea, este necesară o monitorizare atentă a consumului de alimente.

  • Dacă Rusia dvs. albastră este un mâncător mare, acesta poate deveni predispus la obezitate și de risc pentru dezvoltarea bolilor de inimă, a diabetului sau a artritei.

Unde să adoptați sau să cumpărați o pisică albastră rusă

S-ar putea să găsiți o pisică albastră rusă pură printr-un crescător din zona dvs., dar dacă preferați să adoptați o organizație de salvare, verificați:

Mai multe rase de pisică și cercetări suplimentare

Dacă vă place pisica albastră rusă și doriți să aflați mai multe, verificați Asociația Cat Fanciers pentru Rusii Blue Briefs lângă dvs., astfel încât să puteți pune mai multe întrebări și să întâlniți un blues rus în persoană. De asemenea, puteți încerca să Găsiți un spectacol de pisică în zona ta. Pisicile de pisică sunt distractive și un mod minunat de a afla despre multe rase de pisică diferite și de a vorbi cu crescătorii și proprietarii pentru a afla mai multe. Dacă vă place pisica albastră rusă, s-ar putea să fiți interesați și de aceste rase de pisică:

Există multe diferite CAT rases Pentru a explora înainte de a vă decide care este potrivit pentru casa dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rusia blue cat: profilul rasei de pisica