Cum să joci cu pisica ta

Pisica se joaca cu jucarii

Joacă interactivă cu pisicile nu este doar distractiv, dar oferă un exercițiu valoros pentru pisicile de toate vârstele. La fel de important, ea consolidează Feline-umană, care este un lucru bun pentru bunăstarea tuturor. Jocul interactiv vă permite pisicii să-și perfecționeze abilitățile de vânătoare, iar exercițiul de la joc ajută pisica dvs. să mențină o greutate sănătoasă.

De asemenea, jocul este un mod pozitiv pentru pisica dvs. pentru a elibera energie negativă sau agresiune. Jocul poate ajuta o pisică timidă sau nervoasă să câștige încredere, iar o sesiune de joc consistentă este o modalitate bună de a ușura tranziția pisicii la o casă nouă.

Jucând cu pisoi

Kittens vor juca cu orice. Amintiți-vă că pisoiul dvs. este un copil, și trebuie să o păstrați departe de obiecte ascuțite și de obiecte mici pe care ar putea să o sufli. Cele mai bune jucării pentru pisici sunt de obicei obiecte moi pe care le pot scufunda dinții, dar nu se rănesc, cum ar fi jucăriile de mestecare din bumbac.

În mod ideal, un pisoi va avea și alți pisoi să se joace, dar dacă sunteți o gospodărie cu o singură pisică, cel puțin asigurați-vă că nu vă antrenați pisoiul pentru a "juca" cu mâinile sau picioarele. Veți fi bucuroși că ați stabilit limitele când pisoiul dvs. crește și dezvoltă dinți de dimensiuni mari și ghearele.

Și un cuvânt către înțelepți: de mulți ani, o minge de plastic cu un mic Jingle Bell din interior a fost vândut ca o jucărie populară de pisică. Dacă dați această jucărie unui pisoi (sau unui Pisica adultă Pentru asta), puteți garanta destul de mult ca animalul să o găsească și să se joace cu el la 2 a.M. Pisicile sunt nocturne și nu-ți pasă dacă Belling Bellling vă tulbură somnul atâta timp cât este distractiv pentru ei.

Cum se joacă cu pisicile adulte

Păstrați o gamă rotativă de jucării la îndemână. niste Bune jucării de pisici Puteți cumpăra jucării Wand, șoareci de catnip și lucruri catnip critice. Unele jucării grozave pe care le aveți deja acasă: wads de hârtie, paie și inele de plastic din lapte sau recipiente de suc.

Puneți jucăriile după placare. Dacă o jucărie este întotdeauna afară, poate deveni plictisitoare și nerealistă unui pisicuță, ca un șoarece care nu dispare niciodată.

Face jucăria să acționeze ca un șoarece sau o pasăre pentru a vă curiozitatea pisicii. Dar lăsați pisica să stabilească ritmul. Nu puteți forța o pisică în joc, dar puteți încerca diferite abordări pentru a vedea ce generează interes.

S-ar putea să încercați să diminuați luminile, deoarece pisicile le place să vâneze când este mai întunecată. Se potrivesc cu intensitatea acțiunii la interesul pisicii tale. După un timp, veți cunoaște stilul de joc al pisicii și aspectul care spune "Sunt gata să joc!"

Nu face prea ușor - lăsați pisica să se bucure de urmărire. Dar când vine vorba de marele pungă, lăsați-vă pisica să scoată o lovitură directă și să savurează fiorul de victorie.

Cum să încheie o sesiune de redare

Vremuri bune pentru a renunța la sesiunea de joc sunt când ați plecat timp de 10-15 minute și pisica dvs. tocmai a marcat o "victorie" decisivă și, când pisica dvs. are în mod clar interesul.

În ambele scenarii, dați pisicii dvs. o laudă drăguță doar pentru a apărea. În primul caz, faceți victoria un pic mai dulce cu un tratament frumos.

Urmăriți acum: de ce pisicile purr?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să joci cu pisica ta