Interviu cu ciclistul care a salvat un pisoi și o poartă la siguranță în cămașa lui

Noi, de la noi, suntem cu toții despre pisicile sunt în căutarea constantă a inspirației feline pe web și de data aceasta avem ceva cu adevărat cool pentru voi, Ozgur Nevres este un erou de pisică modernă care a făcut titluri pe web când am salvat un pisoi tânăr În timp ce ciclismul pe bicicletă.

Iată videoclipul în cazul în care ați pierdut-o:

Așa că am prins Ozgur să auzim mai multe despre povestea lui inspirată

Când și cum ați salvat o pisică pentru prima dată?

Cred că prima dată a fost în februarie 2015, când am adoptat minunate loto. Sa dovedit că era însărcinată și a dat naștere la cinci pisoi. În acel moment iarna era aspră și probabil că nu ar supraviețui afară, cel puțin nu toți. Așa că o pot lua în considerare prima salvare.

Apoi am început să salvez pisicile și alte animale.

Prima salvare "adevărată" sa întors în septembrie 2015, când am găsit un pisoi plâns la campusul universitar unde lucra. L-am hrănit și am avut grijă de el timp de o săptămână și apoi l-am găsit o casă iubitoare.

De ce pisicile? Ați salvat alte animale și aveți alte animale de companie?

Am salvat păsările și așchii de arici înainte. Îmi plac toate animalele, dar nu am alte animale decât pisicile. Pentru că locuiesc într-un apartament mic și am deja patru pisici. De asemenea, ei nu doresc alte animale, inclusiv alte pisici.

Ce este ceva surprinzător pe care l-ați învățat de la salvarea pisicilor?

Poate că nu atât de surprinzător, dar mi-am dat seama cât de tare este o pisică sau în general, viața unui animal. Chiar și în viață este o bătălie în sus pe care au luptat-o ​​în fiecare zi. Găsirea alimentelor și a apei și adăpostirea când este necesar, foarte greu și uneori imposibil pentru ei.

Ei, de asemenea, cum ar fi iubiți, cum ar fi fericiți, la fel ca oamenii. Din păcate, majoritatea animalelor mor fără să știe ce este iubit simte ca.

Mi-a plăcut mereu pisicile și animalele, dar nu am acordat atenție înainte de a adopta Lotto. Mă gândeam "Ei bine, trăiesc într-un fel".

Ați decis vreodată să păstrați o pisică pe care ați intenționat inițial să o re-acasă?

Nu "a decis", dar m-am gândit să le păstrez de câteva ori. Dar, după cum am spus mai sus, locuiesc într-un apartament mic și am deja patru pisici. Așa că nu am păstrat niciunul dintre ele până acum.

Aveți vreun sfat pentru ceilalți care au găsit o pisică aparent rătăcită sau o pisică?

Sfatul meu ar fi:

  • În primul rând, asigurați-vă că este într-adevăr orfan. Vreau să spun că nu există o mamă în jur. Nu doriți să separați pisoiul de la mama sa neintenționat. Puteți înțelege că inspectarea statutului pisoiului. Dacă este foarte foame și murdar, atunci cel mai probabil că pisoiul sărac și-a pierdut mama.
  • Pot exista și alte pisici din același gunoi din jur. Deci, verificați și pentru ei. Nu le lăsați în urmă, dacă există.
  • Uscați pisoi dacă este umed.
  • Dacă temperatura corpului pisicilor este prea mică, prima dvs. prioritate ar trebui să o încălzească. Chiar dacă este vară. Sticlele speciale de apă caldă funcționează bine. Înfășurați un prosop în jurul unei sticle cu apă caldă și puneți pisoiul pe el. Puteți folosi ceva cald. Dacă situația este urgentă și nu este nimic cald în jur, folosiți-vă propria căldură a corpului - țineți-o pe pielea goală și încălziți pisoiul cu corpul. Îți poți freca periodic cu mâinile pentru a-ți ridica temperatura. Evitați hrănirea unui pisoi răcit - până când este cald.
  • Dacă pisoiul este prea tânăr, trebuie să-l hrăniți cu praf de lapte de pisici apăsat (înlocuirea laptelui pentru pisici). Puteți face cu ușurință că utilizați o seringă.
  • Aduceți pisoiul la un veterinar cât mai curând posibil, pentru o verificare de sănătate și o asistență / consiliere suplimentară.

Asigurați-vă că vizitați blogul Ozgur Lotto pisica

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu cu ciclistul care a salvat un pisoi și o poartă la siguranță în cămașa lui