Cele mai bune rase de pisică albă pentru a păstra animalele de companie

Pisica albă cu ochi galbeni-verzi

CAT rases veniți într-o mare varietate de culori și modele, inclusiv pisici albe. Pisicile albe pure sunt destul de rare în populația generală de pisici, deoarece necesită o genă care ascunde fiecare altă culoare și model posibil în machiajul genetic al pisicii. Aceste pisici pot avea straturi scurte sau lungi și pot fi o singură rasă sau o combinație. Ei au tendința de a avea ochi de culoare deschisă. Dacă doriți să adoptați una dintre aceste feline izbitoare, aici sunt 10 rase care produc pisici albe.

Bacsis

Există o relație între pisicile albe cu ochi albaștri și surzenie genetică, deși nu toate pisicile cu această combinație vor fi afectate. Puteți ajuta a Cat de surzi conduce o viață fericită, completă, păstrând-o protejată în interior și învățând să folosească semnale și vibrații vizuale pentru a comunica.

9 frumoase pisici albe și pisoi
  1. American Shorthair

    American Shorthairs, versiunea pedigreed a pieselor de scurtare interne, sunt pisici prietenoase, ușor, care vin în zeci de culori și modele de pisici albe incluse. Aceste pisici tind să fie adaptabile la diferite situații de viață. Ei se bucură de petrecerea timpului cu oamenii lor preferați, dar sunt, de asemenea, buni la distracție cu jucării interactive.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 10 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Atletic construi - haina scurtă, densă

  2. Devon Rex

    Cu ochii mari și cheagurile proeminente, Devon Rex are un aspect oarecum desenator. Stratul său scurt, ondulat poate veni în alb, împreună cu o varietate de alte culori. Aceste pisici tind să fie active și jucăușă. Natura lor prietenoasă îi face adesea o potrivire bună pentru familiile cu copii și alte animale de companie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Urechi mari - gât subțire - ochi proeminenți

  3. Chargerul european

    Shorthairul european este una dintre cele mai frecvente și mai vechi rase de pisici din Europa. În afară de alb, rasa are o gamă de culori și modele de acoperire și de obicei are ochi de chihlimbar, albastru sau verde. Aceste pisici sunt, în general, afectuoase, jucăușă și inteligentă și fac bine în diferite medii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 8 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Musculară, corporală - fata rotundă scurtă, densă

  4. Maine Coon

    Cunoscut pentru haina sa groasă, lungă, coaonul Maine vine în multe combinații de culori și model, inclusiv solide, tabbies și broaște țestoase. În mod tradițional, Coons Maine sunt tabbii maro. Aceste pisici tind să fie prietenoase și lăsate înapoi. Cele mai multe consideră că este ușor să se înțeleagă cu toată lumea, inclusiv copii, străini și alte animale de companie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 16 inci

    Greutate: 10 până la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - haina groasă, grea

  5. oriental

    Orientalul subțire, atletic poate veni în multe culori diferite, inclusiv pisici albe. Aceste pisici sunt de obicei destul de pline de viață, chat și personalizate și iubesc atenția. Unii pot deveni atât de atașați de oamenii lor preferați că poate fi foarte dificil pentru ei să se adapteze la pierderea unui membru al familiei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul elegant - capul unghiular - urechi mari - ochi în formă de migdale

  6. persană

    Albul a devenit culoarea stratului cel mai asociată cu persanii, deși pot veni într-o varietate de alte culori și modele. Paturile lor lungi și curgătoare sunt destul de mari întreținere, necesitând periaj zilnic pentru a îndepărta tangurile și covorașele. Persii sunt, în general, dulciuri dulci, ușor, care preferă medii liniștite și previzibile.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat lung - Picioare scurte, Stocky - Ochii mari, rotunzi

  7. siamez

    De asemenea, denumit "alb străin", pisicile din Siameză Pure albă nu au "puncte" clasice mai întunecate pe urechi, față, picioare și coadă. Mai mult, toate pisicile Siameze sunt născute albe, dezvoltând culori mai întunecate pe măsură ce cresc. Aceste pisici iubesc familiile lor și preferă să fie centrul atenției. Ei sunt, de asemenea, destul de vocali și îi vor lăsa pe oamenii lor să știe când vor ceva.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul elegant - ochii în formă de migdale - cap în formă de pene

  8. siberian

    Puternice și agile, siberii posedă trei straturi de blană densă și vin într-o mare varietate de culori și modele. Haina lor groasă este destul de scăzută, necesitând periajul de câteva ori pe săptămână, deși au perioade de vărsare grea. Siberians ca aventura, așa că se așteaptă ca ei să urce peste toată casa ta în timp ce joacă și explorează.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 10 la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Stocky Build-Coat dens

  9. Turcia Angora

    Angora turcească este o rasă naturală care poate fi urmărită de câteva sute de ani în Turcia. Aceste pisici sunt imaginate în mod obișnuit ca alb, dar pot veni în negru, albastru, roșu și mai multe culori și modele. Ei tind să fie energici și asertivă și au nevoie de o piesă amplă interactivă pentru a le menține fericiți.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 14 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul muscular cu picioare lungi - acoperiș gros, în formă de migdale

  10. Van turcă

    Cele mai multe camionete turcești sunt în primul rând albe cu culoarea pe cap și coadă. Ele sunt de obicei pisici active care doresc să sară, să fugă și să joace. Și sunt cunoscuți că pentru a vă bucura de înot. Cele mai multe nu sunt deosebit de îndrăgite de a fi deținute, dar apreciază mângâierea și în apropierea oamenilor lor preferați.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 7 până la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Agile, musculare, lungime corporală - semi-lung

Uita-te acum: Cât timp trăiesc pisicile?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune rase de pisică albă pentru a păstra animalele de companie