Cum să-ți faci pisica să se simtă mai confortabilă acasă

Cum să-ți faci pisica să se simtă mai confortabilă acasă

Dacă aveți o pisică sau chiar o pisică mare pe care tocmai ați adoptat-o ​​de la adăpost, una dintre cele mai importante întrebări pe care le veți distra în capul vostru este cum să vă faceți ca pisica să se simtă mai confortabilă acasă.

Pisicile, deși imense independente, se pot simți, de asemenea, skittish de fiecare dată când sunt expuși unui mediu în mare măsură nefamiliar. Va dura mai mult timp înainte de adaptarea completă a echipamentului complet. În timp ce aștepți ca acest lucru să se întâmple, iată câteva moduri în care puteți face ca noul dvs. Kitty să se simtă mult mai confortabil în noua sa casă.

Amintiți-vă experiențele trecute

Dacă aceasta nu este prima dată Aduceți acasă o pisică nouă, Apoi, experiențele dvs. vă vor ajuta să determinați lucrurile care ar putea funcționa în ameliorarea anxietății de relocare a felinelor. Deși este adevărat că pisicile diferite vor avea personalități diferite, cel puțin puteți spune că ați fost pregătiți pentru această pisică în viața voastră. Consolidați sau întăriți acele lucruri pe care le-ați făcut în trecut care păreau să lucreze. Cu toate acestea, nu închideți niciodată posibilitatea ca ceea ce ar fi putut lucra în trecut, nu mai poate ține adevărat de data asta.

Pui de pisică

Cat-dovada casa ta

S-ar putea să aveți succes în a vă simți pisicile să se simtă chiar acasă, dar dacă nu veți lua măsuri pentru a vă proteja casa, credeți-ne anxietatea vă va fi transferată odată ce perioada de primire sa încheiat. Pisicile sunt creaturi foarte curioase. Astfel, este esențial să păstrați toate soluțiile de curățare dure, medicamentele, toxinele și alte substanțe nocive, la îndemâna pisicii dvs. curioasă. De asemenea, va trebui să vă uitați în jurul curții dvs. și să alegeți plante care pot fi potențial dăunătoare pentru pisici. Orice care poate fi rupt, cum ar fi sticla, China și alte piese ceramice, ar trebui păstrat într-un loc sigur. De asemenea, asigurați-vă că vă mențineți capacul vasului de toaletă. Dacă nu există niciunul, cumpărați unul și instalați-l.

Ia-o usor

Știați că va dura oriunde între 1 și 2 săptămâni înainte ca Kitty să înceapă să se simtă mai relaxat în casa dvs? În acest timp, este mai bine să evitați invitarea prietenilor și a vizitatorilor și chiar a rudelor, deoarece acest lucru va prelungi numai perioada de ajustare pentru pisica dvs. Punctul este de a păstra această perioadă critică doar între dvs. și pisicile tale. Până când pisica dvs. se hrănește deja și elimină pe o bază mai mult sau mai puțin normală, atunci puteți începe să introduceți noi fețe în casa dvs.

În legătură cu o postare: Cel mai bun fereastră pisică

Dă-ți Kitty un loc ascuns

S-ar putea să sune prost, dar pisicile mari în sălbăticie se vor simți adesea mai siguri în interiorul densului lor în situații în care există ceva "nou" în împrejurimile lor. Luând-o de la aceste feline mari, puteți plasa o casă de pisică sau chiar desemnați un loc special în care noua dvs. pisică se va simți mai sigură. Acest lucru le va da șansa de a urmări și de a-și observa noua "familie". În unele cazuri, atribuirea unui loc mai mare decât oricine altcineva poate funcționa și. Amintiți-vă că jucați de fapt la instinctele naturale de pradă a pisicilor.

În legătură cu o postare: Casă veche

pisica gri lângă caseta de gunoi

Introduceți încet alimentele noi

Întotdeauna dați pisicilor dvs. aceleași alimente pe care le-a mâncat din locul unde ați primit-o. Continuați să-l hrăniți acest produs de pisică pentru aproximativ o săptămână sau două. Pe 2nd sau a treia săptămână, vă puteți împărți mâncarea și puteți înlocui un sfert din el cu felul de alimente de pisici pe care doriți să-l dați. În fiecare zi veți crește proporția noului alimente cu 10% până când puteți elimina în siguranță alimentele de pisică pe care doriți să o porți.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru pisici umede

Plasați caseta de gunoi într-o locație mai strategică

Este crucial să ne amintim că pisicile tale nu se încălzește încă la tine încă. Pe plasarea casetei sale de gunoi, Cel mai bine este să îl plasați într-o zonă cu trafic redusă, unde este mai liniștită decât restul casei dvs. Nușezul de pisici non-aglomerat este de obicei recomandat pentru pisoii care sunt mai mici de 10 săptămâni. Dacă este suficient de mare, puteți încerca gunoi de gunoi cu cereale fine.

Fiți gata cu postul de zgâriere

Nu uitați niciodată să vă oferiți noul dvs. pisicty propriul post de zgâriere. De fapt, vă puteți face unul singur. Acesta este unul dintre comportamentele înnăscute ale pisicilor care sunt cele mai potrivite, oferind o postare mai sigură și mai durabilă de zgâriere decât tapițeria sau covorul.

Efectuarea unei pisici se simte chiar la domiciliu necesită timp, răbdare și perseverență din partea dvs. Amintiți-vă doar aceste moduri simple și puteți face tranziția în casa dvs. mult mai repede și mai puțin plină de evenimente.

În legătură cu o postare: Cel mai bun gunoi de pisică

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți faci pisica să se simtă mai confortabilă acasă