Cum să vă concepeți ferestrele

Cum să vă concepeți ferestrele

Toți am văzut pisicile cocoțate în Windows, privindu-se în lumea dincolo de panoul ferestrei. Cu toate acestea, nu toate casele sau casele părăsesc pisicile cu abilitatea de a participa la un astfel de comportament, care este o rușine datorită faptului că ei câștigă atât de multă bucurie de ea. Având în vedere acest lucru, în acest ghid, ne uităm la modalități de a vă deciifica ferestrele astfel încât să poată privi întotdeauna la ceea ce se întâmplă în lume cu ușurință. Este o idee bună să faci, nu numai pentru beneficiul pisicii tale, ci și pentru a ta. Acesta oferă animalul dvs. de companie cu o mare stimulare mentală, ceea ce înseamnă că nu au nevoie de atâta distracție de către dvs. pentru a le împiedica să prezinte orice comportament negativ care poate veni de la a fi plictisit.

Toate sfaturile de mai jos sunt incredibil de ușor și ieftine, astfel încât oricine poate face acest lucru! Veți avea una dintre cele mai bune pisici de pisici gata pentru pisica dvs. în cel mai scurt timp.

În legătură cu o postare: Cele mai bune ferestre de pisici

Face marginea ferestrei existente mai atrăgătoare

Adesea, pisicile pot evita sărituri pe marginea ferestrei pur și simplu pentru că nu există nimic atrăgător suficient de acolo pentru ca ei să-i facă să se gândească la acest lucru. Dacă aveți o margine de fereastră goală și pisica dvs. nu o folosește niciodată, gândiți-vă la decorarea acesteia, astfel încât să fie încurajați să o folosească. Acest lucru poate fi foarte ușor de făcut prin acoperind pur și simplu o margine de fereastră cu o căptușeală caldă, cum ar fi pielea de oaie sau blana falsă, împreună cu a face zona colorată prin plantele prietenoase cu pisici. Dacă nu sunteți sigur de plantele dvs. de pisică și oală, fie pentru că ei ar putea să o mănânce sau pentru că pot să bată oala peste a face o mizerie, pur și simplu folosiți cele mai ieftine false.

În legătură cu o postare: Cele mai bune turnuri de zgâriere de pisică

Puneți o pisică pe fereastră

Nu toate ferestrele vin cu margini care sunt potrivite pentru pisici să se afle. Dacă este cazul, mutați unul dintre piedelele de pisică pe care le aveți în jurul casei sau apartamentului dvs., astfel încât pisica dvs. să poată urca o jucărie deja iubită și să privească la fereastră. Acest lucru este atât de rapid și ușor de făcut, plus dacă turnul tău de pisică sau piedestalul are mai multe nivele diferite pe care le poate acționa ca o dezvoltare fantastică pentru stimularea mentală pentru o jucărie deja iubită, punându-l în fața unui aspect al lumii exterioare.

Pune un raft

Pentru cei care nu doresc un piedestal pisică în casele lor, dar și nu au o fereastră cu o margine, nu este o idee proastă pur și simplu să puneți un raft sub fereastra dvs. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți decora raftul cu căptușeală fără alunecare, astfel încât pisica dvs. să poată merge ușor de-a lungul raftului și în siguranță, precum și să o decoreze într-un mod sigur de pisică care se potrivește cu restul decorului tău. Dacă nu sunteți sigur de ce să nu folosiți căptușeală, ceva asemănător cu covorul de covor de la magazin sau chiar o bandă de covor vechi de yoga va face. Asigurați-vă că vă supuneți raftului la testarea riguroasă înainte de a lăsa pisica dvs. să sară însă pentru a evita orice accidente.

Pune mai multă divertisment în exterior

Uneori, chiar dacă ați decorat o margine potrivită pentru pisica voastră să stea pe lângă o fereastră, ei încă nu vor sări peste propriul lor acord și vor urmări ce se întâmplă în afară. Dacă este cazul cu animalul de companie felin, gândiți-vă la adăugarea unor divertisment pe partea exterioară a ferestrei pentru a începe să le atrageți pe marginea în primul rând. Idei minunate pentru aceasta ar fi o cutie de păsări, astfel încât pisica ta să poată vedea păsările de pe podea și vrea să sară pe margine de fereastră pentru a încerca să ajungă la divertisment în afara (în timp ce păsările rămân în siguranță). Alte idei ar fi atașate pene sau altele Jucarii de pisici la exteriorul ferestrelor, astfel încât să se miște în briza, determinând pisica de pisicie să vrea să se ridice pe margine și să se joace cu jucăriile de pe partea exterioară a ferestrei. Le va păstra fasciculele de ore.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cuști de păsări

Face acces ușor

În unele cazuri, pisicile pot chiar doresc să se ridice la pervazul ferestrei casei dvs., dar nu poate. Acest lucru poate fi fie datorită sănătății vechime generale, făcându-le mai puțin agile, fie chiar pentru că există pur și simplu prea multă dezordine în calea de a le împiedica să se așeze ușor pe marginea ferestrei. Asigurați, prin urmare, că există un punct de acces ușor pentru pisica dvs., indiferent de stadiul vieții lor la care se află. Dacă sunt mai în vârstă, și astfel nu se poate sari destul de mare, gândiți-vă la adăugarea unor scări de pisici sau blocuri care le permit să ajungă la pervaz pentru a viziona lumea să meargă în afară. Dacă pervazul dvs. de fereastră este prea aglomerat, gândiți-vă să faceți suficient spațiu pentru animalul dvs. de companie prin scăderea câtorva ornamente sau rame foto care maschează vederea pentru ei. Sau, în cazul în care casa dvs. este într-adevăr prea aglomerată, asigurați-vă că există o cale clară de la ușa unei camere la o margine de fereastră, astfel încât pisica dvs. să nu suporte o călătorie treacătoare la fața locului preferat.

Cum să vă concepeți fereastra - linia de jos

Unele dintre sfaturile de mai sus pot părea ca un pic de chore la început ca o modalitate de a vă deciifica fereastra, dar pot face pisica atât de bună, mai ales dacă sunt pisici interioare care nu pot ieși afară. Fiind capabil să vadă lumea mai largă este bună pentru sănătatea lor mintală, precum și bunăstarea lor fizică, așa că dă-i un du-te și vezi dacă pisica ta începe să sară pe orice Ledge pe care le oferiți. Mai des decât nu, vor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă concepeți ferestrele