Sunt capetele de călătorie câinilor la fel de sigure ca credeți că sunt?

Sunt capetele de călătorie câinilor la fel de sigure ca credeți că sunt

Cu vacanța se apropie rapid, este timpul să începem să vă gândiți la siguranța animalului dvs. de companie în timp ce el este în mașină. Multe familii au lovit drumul de această dată a anului pentru a vizita familia și prietenii. Cu vreme de iarnă pe drum, acest lucru este și timpul anului când accidentele sunt cel mai probabil să apară. Există mai mult de siguranța vehiculelor canine decât să vă legați câinele și lovirea drumului, iar centrul pentru siguranța animalelor de companie are câteva informații noi care vă pot schimba mintea despre cutii de călătorie câinilor.

Cei mai mulți experți În industria PET și domeniile veterinare recomandă transportatorii de animale de companie și cutii pentru călătoriile cu mașina. Dacă câinele dvs. nu este într-un purtător sau cu o cutie, există un risc mai mare de vătămare și, de asemenea, riscă riscul ca câinele dvs. să fie aruncat printr-o fereastră sau să scape vehiculul și să devină liberă în trafic. Deși conțin animalele de companie în timp ce conduci, mulți proprietari de câini nu-și dau seama că cutii de călătorie nu trebuie să îndeplinească orientări specifice care trebuie considerate "în siguranță."

LEGATE DE: Cinci cutii de călătorie cele mai bune pentru călătorii lungi

Sunt capetele de călătorie câinilor la fel de sigure ca credeți că sunt

Fondatorul și CEO al Centrului pentru Siguranța Pet, Lindsey Wolko, afirmă că multe dintre aceste produse nu au fost niciodată vărsate testate. De aceea, organizația a pus recent cutii de companie și transportatorii prin teste de accidentare exigentă utilizând teste de accidentare special concepute "câini dummy."

Cea mai importantă calitate a unei cutii de călătorie sau a unui transportator este că păstrează animalul dvs. de companie conținut în caz de accident. Din păcate, testele au arătat că nu toate curelele și transportatorii sunt până la această sarcină. Un câine de testare a fost aruncat printr-un purtător moale și propulsat prin aer. Un alt test a arătat o cutie hardilidentă care a apărut în timp ce câinele de testare se strecura în interior.

Nu este doar siguranța cuștilor și a transportatorilor care au fost observați - conectorii securizați au fost trebuie să treacă și acest test de accident. Conexiunile care fixează cutia sau transportatorul vehiculul au fost urmărite îndeaproape. Unii fracturați, dar au păstrat transportatorul în loc, în timp ce alții au rupt complet. Un videoclip arată cureaua de ancorare a unei cutii de rupere liberă, iar Crate devine instantaneu un proiectil periculos.

Din cele opt lăzi și purtători care au fost testați, doar trei au primit semne mari: canisa de armă cu curele de ancorare, pat de somn mobilier mobil cu un handilock, și purtătorul de suport pentru cadrele de cadre cu jet de cadre cu Pet Ego cu o conexiune de zăvor. Puteți vedea toate videoclipurile și citiți constatările detaliate ale studiul Pe centru pentru site-ul web al siguranței animalelor de companie.

Sunt capetele de călătorie câinilor la fel de sigure ca credeți că sunt

Mulți producători susțin că produsele lor sunt testate cu accidente, inclusiv unii dintre producătorii produselor testate în acest studiu. Cu toate acestea, în prezent nu există cerințe federale de testare. Acest articol nu este menit să descurajeze părinții de companie să achiziționeze cutii de călătorie. Dimpotrivă, cred că cutii de călătorie sunt o piesă importantă de echipament care să aibă atunci când călărește în mașină cu câinele. De asemenea, puteți lua în considerare cumpărarea unui scaun de mașină pentru câini. Oricum, asigurați-vă că faceți cercetările dvs.

LEGATE DE: Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Nu numai căștile de călătorie și scaunele de mașini Canine vă păstrează câinele în siguranță, îl împiedică, de asemenea, să rătăcească liber în jurul mașinii și să vă distragă atenția. Animalele de companie cauzează mult mai multe accidente în fiecare an decât credeți și păstrați-le conținute într-o cutie, transportator sau scaun auto este o alegere înțeleaptă pentru a împiedica să se întâmple. Acest studiu aduce pur și simplu să lumineze importanța cercetării produsului pe care îl alegeți înainte de a efectua o achiziție.

Dacă produsul pe care îl alegeți cereri de a fi testat, căutați informații online. Adesea, atunci când un produs este testat de fapt, vor exista videoclipuri și rapoarte disponibile pentru consumatori online. Este oribil să credem că producătorii publică pretenții false pentru a ne aduce produsele lor, dar ei fac. Depinde de noi să ne asigurăm că facem o cercetare amănunțită înainte de a cumpăra un produs, mai ales un produs de siguranță ca un crate de călătorie câine.

Clasament: Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt capetele de călătorie câinilor la fel de sigure ca credeți că sunt?