15 Sfaturi de siguranță pentru călătorii cu câini în mașini

Unii câini și proprietarii lor au venit cu siguranță ca o pereche. Întotdeauna doresc să fie împreună. Dacă câinele dvs. se bucură să meargă la o plimbare, Călătorind cu câini în mașini poate fi o mulțime de distracție. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a păstra animalele de companie sigure și fericit în timpul călătoriei cu mașina.

Sfaturi inteligente pentru călătoria cu câini în mașiniNu vă supărați dacă animalul dvs. de companie nu-i place să călătorească în mașini. Chiar dacă majoritatea canininelor iubesc călătoresc în mașini, pentru câțiva câini, este doar un pic de anxietate care îi împiedică să se bucure de o călătorie într-o mașină. Cu un pic de antrenament și o mică răbdare, puteți să vă îndepărtați de frica de pooch în cel mai scurt timp. Dar cum sunt câțiva câini pur și simplu iubesc călătoria în mașini atunci?

Caranddriver.com a întrebat experții De ce majoritatea câinilor se bucură de călărie în mașini și se dovedește că nu este din cauza experienței de călărie în sine. Experții spun că câinii iubesc mașinile pentru că ne iubesc, proprietarii lor. Este impartit Experiență de călătorie cu mașina.

Cu toate acestea, jitters nervos nu vor fi singura dvs. problemă când vine vorba de călătoria cu câini în mașini. Prietenul tău blană poate fi, de asemenea, o distragere mare față de tine în timp ce conduci. Va trebui să luați pașii potriviți pentru a vă menține câinele în siguranță în timp ce călătorește în interiorul vehiculului și care implică păstrarea mașinii de cargou sau a Scaun de mașină pentru câini.

Dacă puiul tău se înfășoară în mașină, el va distrage atenția și de a deveni un proiectil periculos în caz de accident de mașină. Ca să nu mai vorbim, este probabil ca el să intre în lucruri sau să urce pe pasagerii voștri. Urmați aceste sfaturi pentru a preveni oricare dintre acestea să se întâmple atunci când călătoriți cu câini în mașini.

De asemenea, citiți: Cum de a preveni și trata boala auto la câini

15 sfaturi pentru călătorii cu câini în mașini

Călătorind cu câini în mașini

1. Nu lăsați niciodată câinele în mașină

Acest lucru ar trebui să meargă fără să spună. Câinii pot obține o mașină de căldură să fie blocată în mașină, care poate fi fatală. În multe stări americane, blocarea câinelui tău într-o mașină poate fi chiar împotriva legii sau poate fi considerat abuz de animale pentru a vă lăsa câinele în interiorul unui vehicul.

Același lucru este valabil și pentru lăsarea câinilor în mașini în timpul iernii. Când este o vreme rece, ea poate ajunge în cele din urmă foarte rece și înghețată într-o mașină parcată, așa că face această regulă pe tot parcursul anului.

2. Înțelege boala de mișcare

Puii sunt mai probabil să se îmbolnăvească în mașină, la fel ca copiii mici. Acest lucru este probabil pentru că urechile lor interioare nu sunt pe deplin dezvoltate. Încercați să fiți conștienți de modul în care se simte câinele dvs. și încercați excursii mai scurte sau alte tehnici până când el devine mai confortabil.

Simptomele bolii de mișcare la câini variază de la evident la mai subtil:

  • Căscat
  • Extra drooling
  • Whining
  • Nelinişte
  • Oboseală
  • Vărsături (în mașină sau la scurt timp după sosire)

3. Alimentele pot declanșa boala de mișcare la câini

Nu vă alimentați câinele într-un vehicul în mișcare, la opriri de odihnă sau chiar înainte de o călătorie cu mașina dacă nu este un călător confortabil care nu primește niciodată semne de boală de mișcare. Este mai bine ca câinele să aibă o masă ușoară cu câteva ore înainte de a călători și nu prea mult pe orice fel de câine.

Crede-mă, ultimul lucru pe care vrei să-l faci este un câine care aruncă în timp ce conduci pe autostradă. Dar doar în cazul în care nu sunteți sigur dacă acest lucru se va întâmpla sau nu, este întotdeauna o idee bună de a avea Capace de scaune pentru mașini de câine pe scaunele din spate, de asemenea.

4. Dealați-vă cu câinele dvs. călătorind pe Jitters

Este un clișeu că câinii nu pot aștepta să iasă pentru o plimbare, dar nu fiecare câine se simte așa. Unii câini găsesc călătoriile în mașini înspăimântătoare și care pot fi un inconvenient serios.

Dacă acest lucru este cazul cu pooch, atunci acceptați că frica câinelui dvs. este reală și începe încet să-l desensibilizeze cu experiențe scurte și pozitive, cum ar fi tratate sau călătorii în parc.

De exemplu, dacă nu călătoriți niciodată cu câinele dvs. oriunde interesant și conduceți împreună la veterinar sau la canisa, cât de interesat poate fi câinele dvs. să intre în mașină? Este o asociație negativă pentru el. Trebuie să o faci o experiență plăcută pentru câinele tău. Este posibil să trebuiască să începeți cu o recompensă doar pentru a intra în mașină.

Nu împingeți lucrurile prea tare sau rapid. Forțându-ți câinele prea mult învață doar să se aștepte ca lucrurile să devină progresiv mai dificil și mai înfricoșător. Amestecați lucrurile: jucând lângă mașină, încurajându-l să ajungă la un câine tratați pe podea sau să urce peste scaunul mașinii. Apoi, du-te pentru o călătorie rapidă. Fiți răbdători și acceptați ritmul lui Fido. Ei trebuie să se aclimatizeze.

CITESTE MAI MULT: 10 sfaturi despre cum să calmezi un câine

5. Utilizați sistemul de prieteni

O fată care călătorește într-o mașină cu un câine

Dacă există un prieten cu tine când călătoriți cu câini în mașini, va fi întotdeauna cineva care să țină lesa câinelui când te duci într-un magazin sau pe cineva care să ajute dacă există o problemă.

Doar că cineva alături de el în scaunul din spate ar putea ajuta la început. Deci, încercați să o faceți o călătorie distractivă și să aduceți mai mulți oameni; Pentru câini, este mai vesel.

6. Unii câini își amintesc foarte mult

Câinii pot asocia străzi, repere și ce direcție se întoarce mașina cu anumite locații. S-ar putea să fie încântați de calea spre parcul de câine, dar speriat dacă vă întoarceți spre biroul VET. Este posibil să trebuiască să vă ocupați de situațiile de genul acest lucru cu o pregătire și recompense mai pozitive.

În cele din urmă, este vorba despre instruirea pooch-ului dvs. pentru a vă adapta la mediul înconjurător și procedura de a călări în mașină: intrarea, starea și ieșirea. Dedicați-l să-l antrenezi la început și să profite de beneficiile pentru restul timpului.

7. Nu așteptați până când este o urgență

Dacă trebuie să vă luați câinele într-o călătorie lungă de mașină sau să mergeți la veterinar, câine groomer sau canisa, începeți pozitiv: Dă-i recompense și îl antrenează cât mai curând posibil. Puii ar trebui să învețe în mod ideal să facă o asociere pozitivă cu călărie în mașini înainte de a pleca pentru casele lor pentru totdeauna și sunt separate de mamele lor.

O urgență este suficient de stresantă încât nu doriți să luați mai mult decât trebuie. Preparate de călătorie auto vă poate salva o mulțime de stres și timp. Este mai bine să-ți părăsești câinele acasă, să-l duci la canisa, sau să-l duci la canisa decât să sari chiar în mai mult decât câinele tău pregătit pentru. Asociațiile rele sunt mai greu de rezolvat decât de lipsa de experiență.

8. Drogurile ar putea fi o reparație pe termen scurt

Nu doriți ca câinele dvs. să depindă de medicamente ori de câte ori trebuie să călătorească sau să-l aibă complet sedat. Cu toate acestea, ceva de a lua marginea de pe frica sa sau de a-și așeza stomacul, ar putea să-l ajute să fie mai puțin anxios și să înceapă să facă mai multe asociații pozitive.

Există o mulțime de soluții de droguri acolo și puteți obține unele dintre ele cele mai bune medicamente de anxietate câine Pentru a vă liniști câinele înainte de orice călătorie cu mașina. Țineți cont doar că nu este o soluție pe termen lung și încă mai trebuie să vă antrenați Pooch pentru Asociația pozitivă.

9. Purtătorii de câini și cutii de câine sunt mai sigure

Purtătorii de câini și cutii de câine sunt mai sigureNu numai câinele tău simt mai sigur în propriul său crate de câine sau purtător, dar de fapt el este mai sigur. Poate fi mult mai puțin distragătoare pentru dvs. ca șofer, deci este mai sigur pentru amândoi.

Crăciunul de câine au fost una dintre cele mai bune soluții atunci când călătoresc cu câini în mașini, deoarece mulți câini îi iubesc (mai ales după tine Cratează-ți câinele), Ei se simt mult mai cald în cutii lor, iar părinții de companie se bucură de asemenea beneficiile: Este ușor să vă transportați pooch-ul într-o cutie de câini și, de asemenea, puteți folosi acea cutie mai târziu după ce ați ajuns la destinație.

Crăciunul de câine nu funcționează cu mașini, cu toate acestea. Există unele care sunt special concepute și în special Crăciun de câini de călătorie care va fi mai sigur în mașină și confortabil și pentru câine.

10. Bucurați-vă în spate

Airbagurile sunt la fel de periculoase pentru câinele dvs., deoarece ar fi pentru un copil. Ancorează orice lăzi de câini sau purtători de animale de companie cu o centură de siguranță adecvată sau folosesc un ham de siguranță pentru câini atunci când călătoresc cu câini în mașini pentru a le împiedica să se schimbe în jurul în cazul în care există un accident sau o oprire bruscă. În unele locuri (Tennessee), legea că câinele dvs. nu se poate mișca liber în vehiculul dvs.

Din fericire pentru proprietarii de animale de companie, există curele de siguranță special concepute, care lucrează în multe moduri diferite: unii doar împiedică un câine (așa Ezydog Hamul de reținere) și îl păstrați în siguranță, unii se vor atașa numai la un ham de câine existente pe care l-ați pus deja pe pooch, iar alții vor lucra și cu cutii de câine și le vor asigura în mașină.

Am făcut o recenzie de testare și comparație video pentru a găsi cele mai eficiente soluții pentru acest lucru. Uitați-vă la rezultatele noastre cele mai bune centuri de siguranță pentru câini ridica.

11. Ascunde ochii sau distrage atenția nasului

Ascundeți câinele dvsUnii câini preferă pur și simplu să nu vadă unde se referă. În astfel de cazuri, este cel mai bun pentru a obține o cutie de câine și apoi a pus un bine montat Dog Crate capac peste casa mobilă a animalelor de companie pentru a-l menține calm și relaxat. Câinii de fapt nu gândesc deloc acest lucru și se simt foarte liniștiți.

Există, de asemenea, capace speciale de calmare sau măști de zbor pentru a limita viziunea câinelui când călătoriți într-o mașină. Există lucruri numite câine care se aplică coliere de feromoni (sau d.A.P. guler). Aceste gulere conțin feromoni speciali care vă liniștesc câinele și îi oferă confort. Adaptil este unul dintre cele mai populare culcare DAP acolo, dar căutați propria soluție.

Alternativ, puteți încerca, de asemenea, uleiuri esențiale cum ar fi lavanda sau menta. Citiți mai multe despre cum să utilizați Uleiuri esentiale cu câini și de ce ar trebui să dați această soluție naturală o încercare.

12. Mai multă presiune poate fi un lucru bun

Unii câini reacționează bine la o vesta de presiune calmă, presiune sau înfășurată. Gândește-te la el ca o îmbrățișare pentru a-ți face să se simtă mai bine. Acesta este motivul pentru care mulți proprietari optează pentru utilizarea vestelor de calmare și veste pentru caini pentru a le păstra fără stres. Nu există știință în spatele acestei alte decât ea funcționează bine.

De exemplu, Thundershirt este cea mai populară vestă pentru câinii calme și este adesea folosit pentru orice - de la a face față anxietății de separare la câini pentru a le calma în timpul călătoriei, antrenamentelor, focurilor de artificii, zgomote puternice sau tuturor tipurilor de călătorie. Există câteva alte mari calitate Veste de anxietate pentru câini care au fost revizuite pozitiv de sute de proprietari.

13. Ține-ți capul

Păstrați câineleAm văzut o mulțime de câini care iubesc să-și rămână capul în fereastră, dar dacă mama ta nu te-ar fi lăsat să faci ceva ca un copil, probabil că nu este sigur pentru animalul tău.

A fost foarte popular pentru a permite câinilor să-și păstreze capul în afara vehiculului în mișcare, dar aerul rece împins în plămâni poate să-și deterioreze sănătatea. Care nu a menționat cum ar putea fi lovit cu ceva asemănător cu pietrele sau alte resturi.

Există de fapt tone de motive să nu lași ca câinii tăi să-și rămână capul în afara mașinilor, deci poate nu o face.

14. Au etichete de identificare gata

Câinii au nevoie de opriri frecvente de odihnă pe călătorii lungi, dar nu lăsați niciodată câinele dvs. din mașină sau în public fără o etichetă de identitate. Păstrarea câinelui dvs. pe o lesă într-un loc nefamiliar este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a-l păstra în siguranță, chiar și la parcul de câine.

Chiar dacă animalul dvs. este echipat cu a Dog GPS Tracker astfel încât să îl puteți localiza cu ușurință, nimic nu va fi la fel de fiabil ca o etichetă de identitate pe care o atașați la gulerul său și să aveți numărul dvs. de telefon. ID-uri de câine sunt ieftine, mici și simple pentru a pune pe aici, astfel încât nu există nici un motiv să nu le folosiți pentru a vă oferi doar puțin mai multă pace a minții.

15. Luați un rucsac sau un transportator de câini

Veți avea nevoie de anumite lucruri în timp ce călătoriți cu câini în mașini, cum ar fi saci pentru poop, o lesa și un castron de apă. În același timp, dacă aveți un câine de rasă mai mic și nici o cușcă de câine cu dvs., poate doriți să vă purtați pooch-ul undeva unde nu se poate merge pe el însuși.

Aici e locul Rucsacuri pentru câini sau curele de transport sunt minunate, pentru că puteți stoca totul, inclusiv câinele dvs. în ele. Și nu face rău să fie pregătit cu un set de prim ajutor pentru câini și pe tine, prosoape și prosoape de hârtie, apă, hrană pentru câini și ceea ce nu. Toate în cazul în care.

Citiți următorul: 4 sfaturi esențiale pentru a călători cu câini care îi vor păstra în siguranță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Sfaturi de siguranță pentru călătorii cu câini în mașini