Formarea de agilitate pentru câini: ghidul ultimului începător

Agilitate pentru câini

Vizionând collie de frontieră inteligentă, TEX, câștigă concursul de agilitate pentru câini din 2015 Westminster sau retriever-ul rapid, Joy, câștigă premiul mare de agilitate a câinelui la Purina Pro Plan Planul Incredible Dog Challenge este suficient pentru a-ți scoate coada, chiar dacă nu ai un câine. Viteza și disciplina pe care acești concurenți canini expun sunt inspirați. Deci, nu este o surpriză faptul că mulți proprietari de animale de companie intră Agilitate pentru câini ca formă de legare și un mod distractiv de a exercita.

Știm cu toții câți câini de energie trebuie să vă cruțe și de multe ori nu avem suficient timp să mergem sau să le conducem cât de mult am dori. Formarea de agilitate este o modalitate perfectă de a-ți instrui câinele și de a face o bună utilizare a tuturor celor care se sprijină. De asemenea, face tot ce este mai bun din natura lor competitivă.

De ce antrenamentul de agilitate pentru câiniFormarea agilității câinilor necesită, de asemenea, abilități de ascultare, făcându-l bine pentru câinii care nu au luat niciodată o clasă înainte sau pentru cei care au nevoie să se perceapă comportament bun. Oferă să facă ceva pentru a vă concentra pe și undeva să-și canalizeze energia. Formarea de agilitate este foarte recomandată pentru câinii de toate vârstele.

Sportul în sine este surprinzător de tânăr. A început în Marea Britanie la sfârșitul anilor 1970 ca o modalitate de a distra spectatorii în timpul integrării la un spectacol de câine tradițional. Sportul a prins ca un foc sălbatic și în curând câinii din întreaga lume învățau cum să salveze, tunel și să țese.

Dar, este nevoie de un fel de câine special pentru a face bine la concursurile de agilitate canine și o legătură puternică între câine și handler pentru a reuși. Anumite rase Excel la agilitate, în același mod ca și un anumit pedigree ar putea să se adreseze mai ușor să vâneze sau să-i hrănească decât altele.

Dacă sunteți interesat să începeți în lumea interesantă a agilității câinilor, iată câteva sfaturi și trucuri pentru începători.

Citiți și: Concursuri de agilitate pentru câini - Cum să începeți, știința, riscurile, rănile

Agilitate pentru câini
Ghidul final pentru începători

Formarea de agilitate pentru câini - Ghidul final pentru începători

În afară de faima și adorația, Formarea agilității pentru câini este o modalitate excelentă pentru canini și maestru (sau amantă) la obligațiuni.

Învățarea de a comunica bine cu animalul dvs. nu numai că o va ajuta să învețe locul ei în "pachetul" al familiei dvs., dar va ajuta, de asemenea, să se comporte când intri în biroul veterinarului pentru următoarea verificare.

Va dura o mulțime de răbdare, timp și dedicare, așa că asigurați-vă că aveți toate cele trei în pică înainte de a investi o mulțime de bani în cursuri de formare sau echipamente scumpe. Formarea agilității pentru câini nu este aceeași cu formarea cu ascultare și nu ar trebui să fie folosită în locul său.

ALEGE: Cele mai bune kituri de antrenament pentru câini pentru câini

Antrenamentul de ascultare vs. Agilitate pentru câini

Antrenamentul de andimentare vs Formarea agilității pentru câiniAntrenamentul de ascultare poate începe de la catelus, dar câinii ar trebui să aibă peste un an înainte ca orice antrenament intens de agilitate să înceapă. Înainte de acea vârstă, scheletul lor nu au maturizat suficient. După acel prim an, vârsta nu este o barieră. Într-adevăr, chiar și Câini foarte vechi poate învăța să fie mai agilă, dar du-te ușor cu ei.

Formarea cu ascultare îi învață pe câini să înțeleagă comenzile de bază, cum ar fi "Sit", "Stand", "Stai", "în jos", "Fetch" și "Lăsați" și Little Barks ca un salut politicos. Formarea agilității pentru câini se bazează pe aceste abilități. Câinele dvs. va învăța cum să negocieze tuneluri, anvelope, cadre, salturi mari și lungi și ferăstraie.

Formarea are loc în jurul unui curs stabilit, iar dacă la un nivel competitiv se efectuează formarea împotriva ceasului. La nivel de concurență, câinii concurează împotriva altora pentru cele mai puține greșeli din cel mai rapid timp. Pentru exercițiile generale, nu în concursul Arena, proprietarul câinelui sau manipulatorul merge sau se desfășoară în jurul cursului și direcționează și controlează câinele în timp ce el este de pe lesa lui.

LEGATE DE: 10 trebuie să aibă consumabile de formare pentru câini

Câinele drept pentru slujbă

Cei mai buni caini pentru antrenament de agilitatePuteți începe fie cu un câine că aveți deja o relație bună, fie că cercetați noul talent. După cum sa menționat anterior, unele tipuri de câini fac mai bine decât altele atunci când vine vorba de agilitate. Sărituri, schimbări abrupte în direcție, iar tâșile sunt toate activitățile care sunt greu pe articulațiile unui câine.

Rasele care sunt predispuse la probleme comune, cum ar fi păstori, retrieveri, mari danezi și dachshunds nu pot fi cei mai buni candidați. De asemenea, câinii foarte tineri și câinii maturi își pot răni mai ușor articulațiile. Ar trebui să vă consultați cu medicul veterinar despre a Supliment de câini comună Dacă câinele dvs. va face în mod regulat instruirea agilității câinilor.

Un câine trebuie să posede, de asemenea, temperamentul potrivit pentru a face bine în pregătirea agilității pentru câini și concurente. El ar trebui să fie bine socializat, astfel încât să se comporte în mod corespunzător în jurul mulțimilor și altor câini.

Câinii care se plictisesc cu ușurință sau ajung în rău atunci când sunt nesupravegheați sunt, de asemenea, alegeri minunate, deoarece aceste calități indică în mod normal inteligența. Pornirea unei rutine de antrenament de agilitate a câinelui poate servi chiar pentru a corecta un comportament nedorit, deoarece poate satisface curiozitatea și dorința unui câine de a învăța.

Veți învăța, de asemenea, să comunicați pe un nivel cu totul nou, făcând mai ușor disciplina în afara Arenei.

Discutați cu un medic veterinar despre capacitatea câinelui dvs. de a îndeplini sarcini asociate în mod obișnuit cu agilitatea câinilor. Asigurați-vă că sunteți la curent cu toate fotografiile recomandate, de asemenea. Aceasta este o cerință de intrare pentru majoritatea spectacolelor de câine, precum și o bună precauție în cazul în care câinele dvs. intră într-o scufundare cu altcineva.

Nu puteți fi niciodată sigur de cât de bine pregătiți concurența dvs. sau cât de responsabili sunt alți proprietari. Chiar dacă câinele tău cunoaște comenzile de bază și le urmărește bine, nu există nici o garanție un alt câine nu va începe probleme. Cel mai bine este să fii pe în siguranță Când vine vorba de vaccinuri.

LEGATE DE: 7 cele mai bune jocuri pentru a juca cu câinii

Echipament de pregătire pentru agilitate pentru câini

Echipament de pregătire pentru agilitate pentru câini

Odată ce aveți un câine cu care doriți să lucrați, ați putea dori să configurați un curs de formare în curtea dvs. Alternativ, ați putea actri pe echipamente portabile care pot fi configurate în parc sau o luncă deschisă. Echipamentul nu trebuie să fie nici scump.

În timp ce puteți cumpăra cu siguranță jumpuri de anvelope, stalpi de țesătură și cadre care au fost fabricate special pentru câini, ați putea, de asemenea, să surprindeți materiale de la metrouri junk, grămezi de resturi sau magazine second-hand.

Asigurați-vă că ceea ce vă decideți să utilizați este în stare bună încât nu reprezintă un pericol pentru animalul dvs. Verificați părțile ruginite, marginile ascuțite și defectele structurale înainte de a vă decide să implementați orice echipament în formarea agilității pentru câini.

LEGATE DE: 5 cele mai bune mâini libere câini liberi

Obstacole pe care probabil că le-ați intrat într-un curs competitiv pot fi defalcate în patru categorii de bază: salturi, tuneluri, obstacole de contact și diverse. Iată o rundă rapidă a obstacolelor de agilitate standard folosite de cluburile de agilitate:

  • Un cadru: A-cadrul este o pereche de scânduri s-au unit în mijloc într-un unghi, astfel încât acestea să semene cu vârful scrisorii a. Există zone "de contact" indicate prin culori contrastante care sunt vopsite pe cadru și dictează unde trebuie să treacă câinele. Câinele trebuie să urce pe o parte și pe celălalt, contactați scândura în locurile potrivite de pe fiecare parte.
  • SEESAW: Acest obstacol pare la fel ca ceea ce ați putea vedea pe un loc de joacă, cu o scândură acceptată în mijloc, astfel încât nici una dintre părți să poată fi coborâtă spre pământ. Câinele va începe la un capăt și va merge la celălalt, în timp ce scorul se schimbă cu greutatea câinelui. Unele cluburi necesită ca acest obstacol să se prăbușească sau să stea pe ele, ca măsură de siguranță.
  • Tuneluri: Există câteva tipuri diferite de tuneluri utilizate în concurența agilității. Un tip este un tub cu o îndoire în formă de U, care este realizată din cercuri rigide îmbinate. Un alt stil constă dintr-un tunel rigid de guler, de obicei doar câteva picioare, care are o lungime de țesătură fixată la un capăt. Câinele trece prin porțiunea gulerului și trebuie să-și găsească drumul de la porțiunea de țesături prăbușită.
  • Salturi: La fel ca obstacolul tunelului, salturile pot varia în design. Cele mai multe salturi arată la fel ca versiunile miniaturale ale obstacolelor utilizate în competițiile ecvestre. De fapt, aici primele designeri de obstacole au primit inspirația lor. S-ar putea să existe și salturi de anvelope, salturi de gard și jurnale.
  • Poliți stalpi: Acesta ar putea fi cel mai interesant element care să urmărească un câine complet, dar poate fi una dintre cele mai provocatoare de a instrui. Dacă ați văzut vreodată o cursă de slalom schi, aveți deja o idee bună despre ceea ce va trebui câinele să facă pentru a trece prin acest obstacol. Mai mulți polonezi verticali sunt înființați într-un rând, iar câinele trebuie să-și țese drumul înainte și înapoi între ele într-o manieră asemănătoare șarpelui.

Cea mai bună modalitate de a decide care obstacolele de a instrui este de a arunca o privire la care concursurile locale sunteți interesante în intrare. Aflați care club este asociat și hop pe site-ul lor pentru a vedea ce regulamentele lor sunt. Puteți chiar vizionați videoclipuri ale competițiilor anterioare pentru a obține o idee despre ceea ce se va aștepta.

LEGATE DE: Respectați-vă echipamentul de antrenament pentru câini FIDO - Humane

Cursuri de formare a agilității pentru câini

Cursuri de formare a agilității pentru câini

Atunci când participă la cursuri de antrenament de agilitate pentru câini, este recomandat să ajungeți la locul de desfășurare înainte de ora de începere, astfel încât veți putea să vă plimbați câinele în jurul cursului. Acest lucru îl va încălzi și îi va da câinelui șansa de a avea un miros în jurul și explora! Asigurați-vă că aduceți a Doggy Poop Bag de plastic pentru a ridica orice "depozite"!

Multe clase funcționează cu recompensă, astfel încât este important să nu vă hrăniți câinele înainte de o clasă, cu excepția unei gustări foarte ușoare și lăsați-l să aibă o băutură de apă dacă dorește una. Deseori, clasele vor oferi gustări sau o masă pentru câinele dvs. odată ce clasa sa terminat, dar aduceți-vă propria mâncare și tratează dacă clasa pe care o participați nu face acest lucru.

Unele idei de tratamente pentru a aduce pot fi bucăți mici de pui, ficat, cârnați, bacon, carne de vită sau miel, alimente uscate sau orice alimente preferate câinele dvs. mai ales. A pastra câinele tratează în mână Într-o pungă mică în buzunar sau într-o pungă specială de tratament care poate fi cumpărată în majoritatea magazinelor de animale de companie.

Păstrați câinele pe o lecție în orice moment, dacă nu sunteți instruit altfel de către instructorul responsabil. Este, în general, recomandabil să se evite utilizarea lui Leashes retractabilă, deoarece acestea sunt prea lungi și nu au controlul unei leșii standard - mai ales atunci când există o mulțime de alți câini interesanți, Pooch dvs. ar putea dori să investigheze.

Evitați și lanțurile sau lanțurile de lanțuri, așa cum vă pot răni câinele și va începe să asocieze durerea și că sentimentul de sufocare cu a merge la cursul de agilitate. Amintiți-vă, ar trebui să fie distractiv pentru amândoi - puteți chiar să aduceți niște jucării pentru ca câinele dvs. să se joace după ce sesiunea de antrenament sa terminat.

Este o idee bună să aduceți și cârpe de spălare și prosoape, astfel încât să puteți spăla o parte din noroiul de pe câinele dvs. dacă cursul dvs. este în aer liber și să-l uscați după antrenamentul său. Depinzând de conditiile meteo și prognoza, asigurați-vă că purtați îmbrăcăminte confortabilă.

Purtați cizme dacă este noroios și un ploaie și pulover pentru vreme rece și ploaia. O multime de timp vei merge sau poate alerga cu câinele dvs. atât de confortabil încălțăminte și pantaloni de jogging sunt o necesitate.

LEGATE DE: Care este cea mai bună lesa de câine?

Sfaturi pentru a găsi mai multe informații despre pregătirea agilității câinilor

Mai multe informații despre pregătirea agilității câinilor

Pentru a găsi o listă de cluburi și răspunsuri la mai multe întrebări de concurență de agilitate, există mai multe resurse online fiabile. Check out consiliul de agilitate de la nord-american Lista cluburilor aranjate în ordine numerică prin codul poștal.

Puteți încerca pagina de agilitate a Clubului American Kennel pentru o smorgasbord a informațiilor, inclusiv o politică de întrebări frecvente și cluburi. Cel mai vechi turneu de concurență de agilitate din U.S. este găzduită de Asociația Agility Dog Dog United și puteți găsi o mulțime de informații minunate despre site-ul lor.

Există un număr mare de cărți disponibile pe tema de antrenament de agilitate pentru câini. Sniff în jurul dvs. la biblioteca locală pentru cărți și chiar videoclipuri care vă pot oferi o idee bună despre ceea ce va fi implicat în noul dvs. Endeavour. Mergeți la câteva spectacole din orașul dvs. sau în stat și încercați să vorbiți cu concurenții după eveniment.

Puteți găsi probabil mai mulți formatori profesioniști pe care îi puteți angaja pentru a lucra atât cu dvs. cât și cu partenerul dvs. canin. Împingeți nasul într-o varietate de locuri și identificați ce resurse sunt disponibile pentru dvs.

LEGATE DE: 10 trucuri de antrenament de câine psihologic

Ești gata să începi

Cum să începeți cu pregătirea agilității pentru câini

Nu uitați să vă porniți foarte încet antrenamentul de agilitate pentru câini și odată ce caninul dvs. a stăpânit cursul pe care îl puteți lucra la viteza și acuratețea sau chiar adăugați mai multe obstacole. Asigurați-vă că oferiți o mulțime de apă pentru câinele dvs., va fi o muncă sete! Și cel mai important sfat? Dați-i o mulțime de laudă pentru toate trucurile minunate pe care le-a învățat!

Amintiți-vă că nu aveți nevoie să aduceți trofee de acasă pentru a vă bucura de antrenament de agilitate pentru câini. Va fi un exercițiu bun pentru amândoi, creșteți capacitatea de a comunica între ele, vă dați un alt motiv pentru a interacționa și a vă întări legătura. Puteți chiar să descoperiți niște prieteni noi în timp ce tranzacționați sfaturi de formare cu alți proprietari de câini.

În cele din urmă, nu este o chestiune de a câștiga sau de a pierde, dar cum doi dintre voi ajungeți împreună împreună și ceea ce găsiți de-a lungul călătoriei. Panglici și premii sunt doar glazura pe tort!

Citiți următorul: Cum de a instrui o comenzi de bază de câini (Ghid video)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Formarea de agilitate pentru câini: ghidul ultimului începător