Top 5 portofele elegante pentru câini mici

Porturile elegante de câine pentru câinii mici

Unul dintre cele mai distractive lucruri despre deținerea Un câine de rasă mică este că aveți abilitatea de a le purta cu voi oriunde veți merge. Există multe tipuri diferite de purtători de rucsac de câini, dar cele mai bune portofele de câini pentru câini mici sunt cu siguranță cele mai la modă.

cele mai bune portofele de câini pentru câini miciPortorii de câini vă permit să vă luați cu ușurință pooch-ul dvs. oriunde. Ele sunt concepute să arate exact ca genul de mână, dar oferă Panouri de plasă Pentru ventilație și vizibilitate. Majoritatea oamenilor nu vor realiza nici măcar că FIDO sau FEPEE este acolo, dacă nu se întâmplă să coacă sau să plutească.

Am cercetat piața pentru cele mai bune genți de mână de câine și care ar fi nu numai cele mai la modă, ci și fiabile și robuste. Am ajuns să găsim cinci cele mai bune portofele de câini pentru câini mici, care sunt în prezent disponibile, deci aici o privire rapidă la opțiunile pe care le vom discuta și de a examina în profunzime mai târziu în acest articol:

Câine pentru câini mici Preț Calitate Rating
Petparty Moda câine Carrier Purse $ B- 4.4/5
Pet Flys Bon Ami Pet Carrier $$. $ A+ 5.0/5
Vanderpump Animale de companie Stivuitoare Clasic de lux de lux $$. $ B+ 3.7/5
Angel Doggy Travel Pet Carrier Purse $ C 4.1/5
Bellamore cadou Pet Carrier sac $$ C+ 4.1/5

* Faceți clic pe cea mai bună pungă de câini pentru câini mici pentru mai multe informații și prețuri sau derulați mai jos pentru mai multe detalii.

Când selectați un purtător de mână pentru câini mici, trebuie să vă asigurați că alegeți cel care este marimea corecta Pentru câinele tău mic. Ar trebui să fie capabil să se culce, să aibă un pic de cameră pentru a se întoarce și a se ridica confortabil în interiorul transportatorului Doggy.

De asemenea, trebuie să alegeți un transportator de mână de mână care este ușor și confortabil pentru tine de a purta, deci asigurați-vă că verificați greutatea produsului și măsurătorile produsului pe pagină. Veți putea fi rapid în măsură să vedeți dacă transportatorul va funcționa bine pentru nevoile dvs.

Aceste cinci portofele de câine cele mai bune pentru câinii mici pe care îl privim mai jos sunt minunați pentru locuitorii orașului și câinii lor mici, dar dacă căutați ceva mai puțin la modă, dar mai mare și mai rodier, apoi făcut special făcut Dog Backpack Carriers sunt probabil cel mai bun pariu.

Care sunt cele mai bune portofele de câine pentru câinii mici?
Top 5 moduri cele mai elegante de a purta animalul dvs. de companie

1 pungă de mână de mână pentru câini de modă

Petparty Moda câine Carrier PursePurtați animalele de companie în modul cel mai puțin vizibil în această geantă de geantă de companie chic de la Petrecere de animale. Exteriorul sacului este fabricat din țesături asemănătoare cu canapele neagră într-un fundal alb, cu mânere robuste lucioasă într-o culoare metalică.

Interiorul este căptușit și căptușit cu țesătură moale în imprimarea animalelor pe laturi. Baza este un tampon de fleecy care poate fi îndepărtat pentru spălare ușoară. Cameră dublă - una este o clapetă de plasă interioară - poate fi ridicată deschisă pentru a dezvălui deschiderile de pe partea superioară și părțile laterale pentru acces și ventilație.

  • Dog Purse Reviews: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acesta este unul dintre cele mai bune portofele de câine pentru câinii mici, deoarece măsoară 40 cm. x 29 cm. x 21 cm. și este conceput pentru a purta un animal de companie până la 16 kilograme în greutate. În afară de confortul că câinele de câini de câine pe bază de câine, pungă de câine aduce la animale și proprietarii lor, cumpărătorii își apreciază spațiul și utilitatea buzunarelor de depozitare. Compartimentul mai mare este perfect pentru stocarea lucrurilor personale ale proprietarului, în timp ce buzunarele mai mici pot fi folosite pentru consumabilele câinelui.

cele mai bune portofele de câini pentru câini miciMânerul robust asigură că câinele poate fi transportat în siguranță fără nici un rău. Și, există un atașament de leșie în interior pentru a asigura câinele doar în cazul în care intenționează să fie mai aventuros. Designul cu bandă neagră este deja un act de clasă, dar există o altă opțiune de răcire - dungi Khaki cu o conductă și mâner ușor lucioasă.

Pro:
  • Canvas exteriorul
  • Interior cu țesătură moale
  • Interiorul este echipat cu o bază detașabilă rău pentru confort și curățare ușoară
  • Măsoară 40 cm x 29 cm x 21 cm
  • Pot purta animale de companie cântărind 16 kilograme sau mai puțin
Contra:
  • Câțiva proprietari spun că snap-urile nu rămân închise, iar fermoarul este întotdeauna blocat
  • Au existat mai multe plângeri cu privire la calitatea acestei pungi și mulți cumpărători îl numesc și # 8220; Flimsy & # 8221;

cele mai bune portofele de câini pentru câini miciCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "Rareori scriu recenzii, dar mi-am dat seama că pot face acest lucru pentru acest articol. Îmi place absolut acest transportator! De îndată ce mi-a văzut 4 lb yorkie, el a mers cu nuci (la fel ca și lol)! El nu a putut să nu fie așa?

2Pet Flys Bon Ami Pet Carrier

Pet Flys Bon Ami Pet CarrierAcest transportator de animale de companie aprobat de compania aeriană de la Fly Pet frumos deghizate ca o geantă de catifea Faux Suede în modelul Baby Doe. Măsoară 19 "x 12" x 8 "și poartă un animal de companie până la 16 kilograme.

Este confortabil în jurul umărului datorită mânerelor de piele moale care măsoară 25 și # 8243;. Interiorul confortabil este echilibrat prin ventilație adecvată furnizată de o plasă de sus și de laturi și de cinci orificii de aer. Există două buzunare de marfă și buzunar cu fermoar plat pentru a stoca separat consumabile.

  • Dog Purse Reviews: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Două covorașe, o pătură, lanț de siguranță și potcoave de blocare sunt incluse în achiziționarea acestei pungi. Flys Pet Bon AMI Pet Carrier nu este doar un looker, dar, de asemenea, excelent pentru călătoria cu animalul dvs. de companie. Ea are o încărcătură destul de mare, dar este ușor pe umăr. Câinii par a fi într-adevăr confortabil în sac. Proprietarii de animale de companie care au folosit acest lucru de ceva timp spun că câinii lor se încântă la vederea sacului.

cele mai bune portofele de câini pentru câini miciÎn ansamblu, proprietarii de câini găsesc acest lucru pentru a fi una dintre cele mai bune portofele de câine pentru câinii mici. Nu este într-adevăr acea cameră, ci pentru că este bine ventilată și confortabilă în interior, câinii se bucură pur și simplu de a fi acolo. Arată la modă și funcții ca fiind intenționate, astfel încât proprietarii de animale de companie nu pot fi mai mulțumiți.

Pro:
  • Compania aeriană aprobată
  • Măsoară 19 "x 12" x 8 "și pot deține animale de companie cântărind 16 kilograme sau mai puțin
  • Plasa de sus, laturile și 5 orificii de aer oferă o ventilație adecvată
  • 2 buzunare de marfă vă permit să stocați toate consumabilele necesare
Contra:
  • Cumpărătorii spun că acesta este unul dintre portofelele de câine cele mai bune pentru câinii mici, dar nu este ca și alte produse similare

cele mai bune portofele de câini pentru câini miciCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Am văzut o femeie într-un avion cu geanta asta și am întrebat unde a luat-o. Câinele meu iubește să călătorească, ea vede asta și ea sare în. Ea va fi liniștită "# 8221;

3Vanderpump Animalele de companie quilate Classic de lux PET Carrier

Vanderpump Animale de companie Stivuitoare Clasic de lux de luxAceastă pungă neagră superbă de la Vanderpump Animale de companie seamănă mai mult ca un geantă de designer decât una dintre cele mai bune portofele de câine pentru câinii mici. Fabricat din material de calitate superioară PU Quilterat, acesta este un mod de modalitate discret de a purta animalul dvs. de companie.

Are ferestre laterale cu clapete care pot fi rulate și trei deschideri de plasă pentru a permite aerului în timp ce descurajează câinele să iasă. Buzunarele exterioare zippered și un buzunar de ambreiaj mare oferă depozitare pentru necesități în timp ce în mișcare.

  • Dog Purse Reviews: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceasta este sacul perfect pentru femeia la modă. Cu culoarea sa luxoasă, accentele de aur și pătratele clasice, nu pot merge prost cu nici un costum. Proprietarii de animale de companie spun că au fost la o mulțime de magazine și magazine purtând Animalele de companie Vanderpump quilated Clasic Classic Pet Carrier cu catelusul lor înăuntru și nimeni nu a observat nici măcar. Buzunarele permit lucruri ca un portofel, un ruj sau un telefon, deci nu este nevoie să aduceți o pungă separată pentru efectele personale.

cele mai bune portofele de câini pentru câini miciAceasta este una dintre cele mai bune portofele de câine pentru câinii mici, deoarece interiorul este căptușit cu un material de nylon impermeabil. Proprietarii de câini sunt de acord că este mult mai bună decât o cârpă moale sau alte materiale absorbante, deoarece simplifică curățarea și dezinfectarea. Pungi ca acestea arata prea bine sa nu dureze mai mult, si ajuta pozitiv, daca miroase mai curatator.

Pro:
  • Fabricat din material de piele de calitate superioară PU Quilterat
  • Flaps care acoperă ferestrele laterale pot fi rulate pentru o ventilație suplimentară și vizibilitate
  • Un buzunar de ambreiaj mare și mai multe buzunare exterioare cu fermoar țineți toate consumabilele
  • Interiorul este căptușit cu un material de nylon impermeabil
Contra:
  • Recenzii multiple revendică dimensiunea este oprită cu această pungă și este mult mai mică decât au anticipat
  • Cumpărătorii au remarcat, de asemenea, că, deși aceasta este una dintre cele mai bune portofele de câine pentru câinii mici, cureaua de umăr nu este foarte confortabilă

cele mai bune portofele de câini pentru câini miciCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Fotografii): Aceasta este soluția perfectă pentru a-mi lua mâncarea de teddy cu mine în magazine neobservate. În magazinele prietenoase cu animale de companie, părăsesc topul nezipped și ea este "# 8221;

4Angel Doggy Travel Pet Carrier Purse

Angel Doggy Travel Pet Carrier PurseAcest sac de la Angel Doggy este vorba despre confortul câinelui. Este o tote de călătorie grea, deoarece porțiunile de sus și inferioare sunt fabricate din material poliester durabil. Linia interioară neagră și umplerea spumei adaugă la durabilitate și confort.

Mijlocul utilizează plasă completă pentru o ventilație optimă, cu o fereastră și o odihnă elastică pentru animalul dvs. de companie pentru a lua confortabil în vizualizare.

  • Dog Purse Reviews: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acesta este unul dintre portofelele cele mai bune pentru câini mici pentru drumeții, cumpărături sau mergând oriunde în cazul în care confortul câinelui are o importanță primordială. Potrivit proprietarilor de animale, Angel Doggy Travel Pet Carrier Purse și le-a cruțat necazurile de a verifica constant dacă animalul lor de companie respiră bine în interiorul transportatorului. Clipul de guler fixează câinele din interior, așa că nu există nici o îngrijorare despre căderea sau mergeți oriunde.

cele mai bune portofele de câini pentru câini miciPunga are o mare portabilitate și este concepută pentru a transporta până la 33 de lire sterline, deși nu ar fi ușor pentru persoana care transporta o sarcină atât de mare. Sacul măsoară 14 "x 10" x 8 ", deci este destul de spațios înăuntru. Mânerul are un atașament anti-alunecare care, de asemenea, face să-l deaseră peste umăr, mai confortabil și mai stabil. Aspectul general al acestei pungi este casual și relaxat, nu prea fantezist.

Pro:
  • Secțiunea de mijloc este plasă completă pentru o ventilație optimă
  • Măsoară 14 "x 10" x 8 "și pot ține câinii care cântăresc 33 de lire sterline sau mai puțin
  • Echipat cu o fereastră cu odihnă elastică pentru confortul și vizibilitatea câinelui
  • Echipat cu o clemă guler pentru a vă menține câinele să scape
Contra:
  • Inconfortabil când transportați câini care cântăresc aproape de limita de 33 de lire sterline
  • Curelele trebuie mutate în partea din spate a pungii pentru a-ți pune câinele înăuntru și fermoarul bate un pic, făcându-l puțin complicat pentru a păstra o mână pe câinele tău în timp ce îl pune înăuntru

cele mai bune portofele de câini pentru câini miciCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): & # 8220; aceasta este o pungă frumoasă! Este perfect pentru catelul meu maltez. Materialul este ceea ce vă așteptați pentru o pungă a cărei scop este de a purta un animal și # 8221;

5bellamore cadou PET Carrier sac

Bellamore cadou Pet Carrier sacBellamore cadou PET Carrier este sacul de alegere pentru a călători discret cu rasa ta mică. Măsoară 15.7 "x 7.5 "x 11" și arată fiecare centimetru o geantă de mână la modă. Topul de sus se dezactivează la o altă clapetă de material de plasă pentru ventilație.

O parte are o clapetă care poate fi rulată pentru a expune o fereastră de plasă. Cealaltă parte are trei orificii pentru a lăsa mai mult aer. Frontul are un buzunar cu buzunar, în timp ce spatele are un buzunar fermoar.

  • Dog Purse Reviews: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

O curea de detașabilă este inclusă pentru a transforma cu ușurință această geantă de mână într-o pungă de umăr sau pungă de sling. Materialul exterior șterge cu ușurință murdăria. Acest lucru face ușor să se mențină. Baza sacului Bellamore cadou PET este căptușită cu un tampon robust care este detașabil. Ajută la păstrarea formei sacului, păstrează apartamentul de jos și susține animalul de companie.

cele mai bune portofele de câini pentru câini miciExistă doar un singur acces la această pungă și asta e din partea de sus. Aceasta nu este o problemă pentru majoritatea animalelor de companie, dar, eventual, o problemă pentru câteva. Clapeta superioară se închide cu un fermoar care rulează orizontal, în timp ce capătul clapetei se închide folosind o velcro. Unele animale de companie Wily au ieșit cu ușurință prin aceasta prin împingerea pe Velcro, potrivit recentorilor. În interiorul sacului, totuși, este un cârlig în care gulerul câinelui poate fi securizat.

Pro:
  • Măsuri 15.7 "x 7.5 "x 11"
  • Ventile de aer multiple
  • O parte are o copertă care poate fi rulată pentru a expune o fereastră de plasă
  • Una dintre cele mai bune portofele de câine pentru câinii mici, așa cum vine cu o silă detașabilă care o poate transforma într-o pungă de umăr
Contra:
  • Doar o modalitate de a accesa interiorul sacului - din partea de sus
  • Partea de sus este asigurată cu un fermoar orizontal, dar capătul este atașat numai cu Velcro. Unele animale de companie au fost capabile să împingă velcro pentru a scăpa de sac

cele mai bune portofele de câini pentru câini miciCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; materiale foarte bune de calitate. Detalii minunate. Acest transportator trece cu ușurință pentru o pungă obișnuită de mână mare. L-am dus peste tot cu puștiul meu cu zero și # 8221;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 portofele elegante pentru câini mici