Profilul de rasă labrador retriever

Noi Labrador de vânzaretoți le cunosc: labradori, laboratoare sau labrador Pentru versiunea lungă. Indiferent de ceea ce îi numiți, ele sunt una dintre cele mai cunoscute rase de câine din jur. Această rasă este cunoscută de culoarea straturilor lor - laborator de ciocolată, laborator galben și laborator negru. Dacă vrei să știi tot ce trebuie să știi despre acești câini iubiți și inteligenți, al nostru Profilul de rasă labrador retriever este un loc minunat pentru a începe!

Printre realizările lor notabile, laboratoare au fost numite cele mai populare rase ale Americii de peste douăzeci și cinci de ani. Vederea laboratoarelor la televizor este doar un exemplu despre cât de populară a devenit rasa.

Spectacolul Pierdut nu ar fi fost același fără actrița de laborator Vincent. De fapt, Madison, câinele care a jucat rolul, a fost atât de talentat chiar și fanii dieni ai spectacolului nu știau că era de fapt un laborator feminin numit Madison.

Rasa este bine cunoscut ca un câine sportiv și de vânătoare. Ele sunt un favorit de vânători, care le folosesc pentru a prelua și purta. Pescarii și alte persoane au învățat ce fac un mare laboraș de companie. Acești câini sunt, de asemenea, o rasă preferată pentru familii. Iubitor și loial, abilitatea lor de a învăța trucuri și dorință de a vă bucura că le-a câștigat statutul de câine de familie.

Această rasă iubitoare a câștigat peste inimile din întreaga lume. Indiferent de modul în care te uiți la el, laboratorul este membru al familiei din întreaga lume.

Profilul de rasă labrador retriever

Labrador Dog Profil

Caracteristicile principale ale retriveerilor labrador

Labradorii sunt energia completă și întotdeauna gata pentru aventură. Ele sunt o rasă sportivă și cunoscută pentru energia lor fără limite. Dacă sunteți în căutarea unui bine rotunjit, bun, purtate, pur și simplu, nu căutați mai departe. Retrieverii labrador trebuie să aibă un spațiu pentru a alerga și a juca. Cu natura lor blândă și dragostea de preluare, laboratorul face ca animalul de familie perfect.

Amintiți-vă: laboratoarele au energia la copii și ca niște copii, au nevoie de o priză pentru acea energie.

Ca însoțitor pe plimbare sau alergă, ei excelează la păstrarea. Ele pot deveni plictisit și dezvoltați obiceiuri proaste Dacă nu au ocazia de a fi activi. Dacă este păstrată într-o casă mică, cu o curte mică sau deloc, familia ar trebui să le includă cât mai multe activități.

Dimensiunea reținerii labrador

Nu ar fi un profil de rasă Labrador Retriever fără a vorbi despre dimensiunea acestei rase. Laboratoarele sunt cunoscute ca câini de dimensiuni medii și variază de la 21 de centimetri la 24 de centimetri înălțime, măsurând la umăr. Ei media între 55-80 kg.

Dimensiunea labei Când o canină este încă un cățeluș poate da o indicație de dimensiunea unui câine, cățelul va crește.

Așa cum se întâmplă adesea, femelele din rasă nu cresc la fel de înalte ca bărbații. Femelele vor fi adesea mai mici în medie, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Laboratoarele de sex masculin și de sex feminin au picioare robuste și pot face adesea garduri de dimensiuni medii cu ușurință.

LIFEPAN de laboratoare

Când alegeți să adăugați un retriever labrador la casa dvs., faceți un angajament pe termen lung. Cele mai multe laboratoare vor trăi pentru a fi între 10-14 ani. Cu nutriție și exerciții adecvate pentru a le menține sănătoși, ele pot trăi adesea mai mult. Nu este neobișnuit să vezi laboratoarele trăiesc până la douăzeci de ani.

Condițiile de viață pot avea, de asemenea, un impact dramatic asupra longevității Retrieverului Labrador. Există multe lucruri care pot afecta speranța de viață; stres, Pierderea unui membru iubit al familiei, și chiar abandonarea poate scurta durata lor de viață de ani. Asigurați-vă că vă păstrați câinele fericit pentru ca el să rămână lângă tine cât mai mult posibil.

Caracteristicile fizice ale laboratoarelor

Cele mai multe laboratoare au astfel de caracteristici distincte că sunt foarte rapide și ușor de recunoscut. Când vă gândiți la Labrador, există numai trei culori care sunt recunoscute de cluburile de kennel ca fiind în registru. Acestea sunt negre, galbene și ciocolată. În timp ce există multe alte culori de labradori în existență, acestea vor fi descalificate din orice inel de spectacol.

Stratul unui labrador este mai scurt și necesită o întreținere mai mică decât rasele cu părul mai lung. Cu densitatea blănurilor, ei se usucă repede după o baie în pârâu sau un alt corp de apă. Laboratoarele pot înota și mai mult iubesc apa.

Puteți recunoaște un laborator prin capul tăiat curat și craniu complet de dimensiuni mari. Urechile lor suspendate se clasează și sunt sensibile. Una dintre cele mai recunoscute caracteristici ale unui laborator este ochii lor. Încrederea și iubirea pe care o vedeți în acele adâncimi moi sunt o binecuvântare și ar trebui să fie prețuiți așa cum merită.

Privirea în ochii unui labrador poate fi descrisă ca penetrantă, iubitoare și inteligentă.

Odată ce priviți în ochii lui Labrador Retriever, Veți ști că sunt un câine de familie. Ei au un instinct puternic doar pentru a face parte din pachet, adică familie. Dragostea lor va străluci prin tot ce fac.

Laboratoarele vă pot face să vă simțiți mai bine când vă simțiți trist. Ei vor dori să fie incluși în orice excursie de familie. Când joci doar la casă, ei vor trebui să fie înconjurați de familia lor.

Jucând cu ei îi păstrează activi și fericiți. Încercați să aruncați un băț într-un lac sau un iaz mare și urmăriți-le sărind în apă pentru a prelua bastonul. Laboratoarele de obicei iubesc să joace și să se bucure de un joc minunat de remorcher.

Laboratoarele pot fi puțin prea rambunceptioase pentru copiii mici, dar vor fi un mare prieten pentru copiii mai mari.

Un profil de rasă Labrador Retriever nu ar fi completat fără a discuta caracteristicile faciale distinctive. Au nasul gros, botul larg, fălci puternice și un gât puternic. Merge bine cu corpul lor muscular.

Articol conex: Adoptarea unui câine care se potrivește stilului dvs. de viață

Laboratoarele sunt acoperite într-un strat dublu. Primul strat este subactul lor, un păr delicat moale care le izolează și îi păstrează cald în timpul iernii și când în apa frigidică. Cel de-al doilea haină este realizat din blană scurtă, rezistentă la apă, permițând apa doar să alerge și să se scurgă din ele - să nu-i înfundă când înotă.

Din cauza acestei haine duble, laboratoarele necesită mai multă îngrijire decât cele mai scurte rase cu părul.

Asigurați-vă că vă spălați blănurile adesea, deoarece acest lucru le va face fericiți și mult mai confortabil. Periajul unei blană de laboratoare va păstra, de asemenea, stratul strălucitor și încurcat liber și păstrează cantitatea de vărsare în casă.

Coada este o altă caracteristică unică care trebuie abordată într-un profil de rasă Labrador Retriever, deoarece este o coadă dreaptă "otter-ca". Este acoperit într-o haină la fel ca și restul corpului, făcându-le biciul de coadă dacă ați fi lovit vreodată de ea în timpul entuziasmului lor pentru a vă vedea.

Cozile lor pot chiar să te bată dacă nu vă așteptați. Ca și în cazul oricărui câine, un laborator își poartă sentimentele pe coada lui. Dacă este fericit, coada lui va fi. Dacă este trist, atunci coada lui se va face. Asigurați-vă că vă păstrați laboratorul fericit.

Ultima caracteristică fizică a unui labrador este picioarele lor. Dacă vă uitați între degetele de la picioare, veți observa că există o membrană de carne care leagă degetele de la picioare făcându-le Webbed. Acest lucru îi ajută pe câine să se propună în timp ce înotați. Asigurați-vă că păstrați unghiile laboratorului tăiat pentru a preveni orice probleme cu picioarele lui.

Aranjamente de viață pentru laboratoare

Aranjamente de viață pentru laboratoareDeși Retrieverii Labrador pot fi ridicați într-un apartament, ei necesită o mulțime de spațiu pentru a alerga și a juca. Apartamentele mici nu ar fi un mediu bun Pentru un câine, dimensiunea unui labrador.

Un laborator care este împrejmuit poate deveni plictisit și probabil va deveni distructiv. Din acest motiv, este mai bine să le permiteți să călătorească, Romp și să se joace în conținutul inimii lor.

Laboratoarele vor prospera cel mai bine atunci când locuiau în suburbiile sau chiar țara în care au o curte mare și o mulțime de spațiu pentru a explora și a juca.

Ei sunt câini fantastici dacă sunteți singuri, aveți o familie tânără sau intrați în anii dvs. de aur și doriți un însoțitor. Un Retriever Labrador va crește cu tine și familia ta de mulți ani de bucurie și de companie.

Indiferent dacă căutați un partener prietenos sau un câine de lucru pentru a scoate vânătoarea sau pescuitul sau chiar pentru plimbări, Labrador Retriever este dispus, gata și fericit să poarte toate aceste pălării.

El va ieși cu tine pentru plimbarea de dimineață, curlând în timp ce citiți ziarul, jucați cu copiii când ajung acasă de la școală și ieșiți și recuperați-vă uciderea de la vânătoare. Un laborator poate chiar să aducă plasele de pescuit pentru un pescar. Acești câini sunt muncitori grei și doresc doar să vă mulțumească și să faceți parte din familie.

Labrador Retriever Înregistrare

Înregistrările pentru Retrieverii Labrador se toarnă în mod constant, iar Clubul American Kennel înregistrează mai mult de 100.000 de lucrători noi în fiecare an. Acest număr nu începe nici măcar să se apropie de cât de mulți sunt înregistrați în întreaga lume. Fiecare an și în fiecare an care transmite organizații care înregistrează câinii văd mai multe și mai multe retrievere labrador.

Pentru că este una dintre cele mai frecvente, Labrador este, de asemenea, printre cele mai abandonate rase de câine din lume. Oamenii sunt ocupați și uitați că labradorii sunt activi, câini sportivi. Când cresc plictisit, ei dezvoltă un comportament distructiv care îi determină adesea să fie luați la adăposturi unde 98% dintre aceștia sunt uciși după trei zile.

Ce altceva trebuie să știți despre Retrieverele labrador

Nu am terminat cu profilul nostru labrador retriever încă doar. Acești câini au multe caracteristici și toate sunt bune dacă cauți un câine bine rotunjit de familie. Am discutat deja că sunt stabile, bune și muncitoare. Ei caută mereu să-și ajute pachetul (familia) și doresc doar să vă mulțumească. Laboratoarele vor rămâne de partea dvs. indiferent de ce.

Citiți conexe: Copiii dvs. știu cum să fie în jurul câinilor?

O răbdare de labradori este remarcabilă fie pentru învățarea de noi trucuri, fiind învățate ascultarea, sau chiar să aibă copii mici să joace pe sau în jurul lor. Natura lor bună îi face pe tovarăși mari pentru cupluri cu copii mici. Ei sunt foarte loiali persoanelor pe care le consideră familia.

Retriverii labrador sunt un câine social. Ei doresc să fie membru al familiei, astfel încât ei nu fac bine cu perioade lungi de izolare. Ei doresc să fie oriunde este familia lor și nu se va bucura de a fi afară pe cont propriu pentru perioade lungi de timp.

Dacă este lăsat nesupravegheat pentru perioade lungi de timp, este posibil să găsiți că un laborator poate rivaliza Houdini în modul în care pot scăpa să se exploreze. Ei au o curiozitate și dorință naturală de a învăța, așa că vor explora și vor afla ce pot.

Câinele dvs. ar trebui să aibă etichetele lor în orice moment și chiar Având microcipped este recomandat. Acest lucru va ajuta pe alți oameni să-ți identifice câinele și să le dea abilitatea de a vă suna dacă câinele dvs. se pierde.

Un laborator poate deveni, de asemenea, distructiv dacă este lăsat singur pentru prea mult timp. În cazul bordului, este probabil ca un laborator să-și găsească propria divertisment. Acest lucru poate însemna mestecarea bunurilor dvs. sau a rupe o gaură în perete. Comportamentul distructiv ca acesta poate fi, de obicei, prevenit cu interacțiune și o mulțime de exerciții fizice.

Ce să hrănească Retrieverele labrador

Ce să hrănească Retrieverele labrador

Laboratoarele iubesc hrana de câine sau orice fel de mâncare. Dacă este în interiorul nasului, poate să dispară foarte repede. Având o cantitate măsurată de alimente la dispoziția acestora, le poate păstra declanșarea, deci cu mese adecvate și exercițiul câinele dvs. poate rămâne în formă, ornamental și sănătos.

Doar asigurați-vă că nu le-ați alimentat resturile de masă. Dacă intrați în obiceiul acestui lucru, laboratorul dvs. vă va aștepta să faceți acest lucru de fiecare dată.

Multe branduri diferite de alimente pentru câini vor avea hrană special formulată pentru rasa dvs. Căutați alimente care sunt bogate în proteine ​​și în umpluturi scăzute.

Cele mai bune alimente pentru laboratoareCalorii pentru Retrieverii Labrador

  • Laboratoarele adulte tipice: 1.590 kcal
  • Senior laboratoare: 1,140 kcal
  • Active / Sporting / Labs de lucru: 1.900 kcal

Cele mai bune alimente pentru laboratoare

Alegerea celei mai bune alimente pentru laboratoare este importantă dacă doriți să vă optimizați sănătatea și să satisfaceți nevoile specifice Labrador. Concentrarea pe alimente bune pentru câini cu ingrediente sănătoase ar trebui să fie principalul accent al fiecărui proprietar cu un retriever labrador la domiciliu.

Aici sunt alegeri rapide pentru cele mai bune alimente pentru laboratoare:

  1. Gustul alimentelor de câine uscate sălbatice, Hi Prairie Canine Formula
  2. Wellness Core Formula originală gratuită
  3. Royal Canin Labrador Retriever Adult Dog Dog Alimente
  4. Balanța naturală Dog Dog Dieca limitată de ingredient
  5. Diamond Naturals Alimente uscate pentru câinii adulți

Puteți găsi mai multe informații despre general Cele mai bune mărci de mâncare câine în această recenzie.

Cel mai cunoscut fapte de retrievers la Labrador

Cele mai cunoscute Fapte de retriever labrador

Retrieverii labrador sunt cunoscuți în cea mai mare parte pentru capacitatea și bucuria lor în recuperarea articolelor; Bile, plase de pescuit, jucării și chiar o pasăre coborâtă în timpul vânătorii. Evident, aici vine numele lor. Acești câini au fost crescuți pentru a recupera obiecte. Ei se bucură de o bună rundă de captură și chiar vor recupera roci, ar trebui să le arunci.

Orice loc de muncă pe care îl puteți gândi la asta necesită inteligență și determinare este o treabă excelentă pentru un Retriever Labrador.

În acest profil de rasă Labrador Retriever ați aflat deja că laboratoarele sunt utilizate în mod obișnuit pentru vânătoare și alte sporturi canine. Acești câini sunt muncitori și se bucură de un loc de muncă.

Ei sunt parteneri mari pentru vânători, pescar și căutare și lucrători de salvare. Laboratoarele se bucură, de asemenea, de câini de terapie, Câini de câini și câini de droguri.

Laboratoarele pot fi un schimbător de jocuri pentru pierderea în greutate.

Toată lumea are nevoie de acea împingere specială atunci când este greu de pus pe adidași și să meargă la o alergare. Sau chiar mergând la parc și jucând Fetch. A fi activă este ceva pe care laboratorul trebuie să-i ofere familiei. Nimic nu te va motiva mai mult decât tovarășul tău de canine care plânge la ușă pentru a ieși afară și pentru a arde o energie.

Labrador Retrievers iubesc apa

Retrieverii labrador sunt cunoscuți pentru nivelul de activitate și dragostea lor de apă. Dacă există un corp de apă, indiferent cât de mic sau mare, veți găsi laboratorul dvs. încercând să joace în ea. Este posibil ca nici măcar să fie un corp de apă suficient de mare pentru înot. Ei se vor bucura chiar și de a juca în bătălia de noroi rămase de la ploaie.

Cu haina lor impermeabilă, apa va slăbi de la un labrador. Acest lucru funcționează și atunci când se rostogolesc în murdărie sau noroi. Unele din murdărie se vor scufunda în haina lor, dar veți putea să ștergeți majoritatea imediat.

Labrador Retrievers iubesc să guste lucruri

Nu am putut scrie un profil de rasă Labrador Retriever fără să menționez dragostea lor pentru alimente. Laboratorii cunoscuți pentru apetitul lor. Ei vor și do mâncați orice și totul în vedere, chiar dacă nu este mâncare. Ele sunt surferii și scogerii. Dacă există alimente în interiorul nasului lor, ei o vor obține și o vor mânca.

Veterinarii din întreaga lume au eliminat o mulțime de articole Din sistemele digestive ale retriveerilor labrador. Ei au găsit niște lucruri ciudate acolo, cum ar fi prosoapele de mână, jucăriile și chiar decorațiile de Crăciun. Aceste elemente nealimentare provoacă blocaje intestinale și dacă nu sunt îndepărtate pot duce la moartea câinelui.

Cel mai bun remediu pentru aceasta este să vă păstrați câinele sub supraveghere, hrănită în mod corespunzător și supravegheată, astfel încât ei nu intră în necazuri cu elementele nesigure atunci când se plictisesc. Păstrați dieta lor strict la alimentele de câine. De asemenea, asigurați-vă că nu le hrăniți mâncarea din tabel, deoarece atunci vor încerca să mănânce mâncarea înainte de a face.

LEGATE DE: Dogurile de alimente nu ar trebui să mănânce: 10 alimente umane care sunt periculoase pentru câini

Retrieverii labrador nu sunt câini de protecție buni (prea sociali)

Ceea ce nu sunt cunoscute de la Labrador este un câine de gardă. Natura lor prietenoasă este mai predispusă la plimbarea până la un străin care își coborî coada și căutând un pat în loc să fie agresiv și să-i sperie. Dacă aceasta este ceea ce căutați, atunci căutați în direcția greșită. Cu toate acestea, ei vor lătra la zgomote neobișnuite.

Labrador Retriever Istoric

Labrador Retriever Istoric

În anii 1800, Labrador Retriever, Deși în acel moment nu a fost cunoscut de acest nume, provenit din Newfoundland, Canada. La acea vreme, pescarii ar folosi două rase de câini pentru a le ajuta în munca lor de zi cu zi.

Câinele Newfoundland, cunoscut și sub numele de ST. John`s Newfoundland, care este un câine de rasă mare, care are, de asemenea, o haină impermeabilă, iar cea mai mică afenă, care se numește acum la Labrador Retrievers. Din păcate, rasa a murit în Canada pentru un timp.

Retrieverii la Labrador au fost crescuți pentru plasele de tracțiune, recuperarea frânghiilor și adunați pește în Oceanul Atlantic.

Unde au provenit dinaintea Canadei, nimeni nu este sigur. Experții cred că Ar putea fi descendenții a unor câini care provin din pescarii portughezi care ar pescui băncile din Newfoundland și Labrador.

Acești câini erau cunoscuți sub numele de "Cani di Castro Laboreiro."La fel ca câinii din anii 1800, ei ar ajuta pescarii prin aducând plasele pline de pește, recuperând linii care au ieșit în apă și de a elibera mesaje între bărci.

Ulterior, în anii 1800, unii vizitatori din Anglia au fost atât de bătuți cu acești câini greu de muncă și iubiți încât au transportat unii înapoi în Anglia cu ei. Earl of Malmesbury a devenit atât de asemănător cu rasa că a luat mai multe locuințe pentru a începe reproducerea. El ar folosi câinii când a mers în vânătoare în mlaștini care înconjurau proprietățile sale.

Fiul Earl a luat responsabilitatea de a reproduce câinii, și el este cel care le-a numit labradori. Se crede că a fost derivat din cuvântul spaniol "Labrador", ceea ce înseamnă "muncitor."

Retrieverii labrador au fost reutilizați înapoi în America de Nord în 20 de ania secol. Sportivii americani s-au bucurat de capacitatea lor de a fi adaptabile și flexibile. În 1903, Clubul Kennel din Anglia numit rasa ca fiind o rasă oficială a clubului lor.

În 1917, Clubul american Kennel recunoscut și certificat Retrieverul Labrador. În 1991, au devenit cele mai populare rase din America și au continuat să rămână cea mai populară rasă până în prezent. În 1997, un laborator de ciocolată de numele lui Buddy a devenit primul Retriever Labrador pentru a apela casa lui alb.

Labrador Retriever Personalitate și temperament

Personalitatea și temperamentul Labrador Retriever

După cum sa menționat anterior în acest profil de rasă Labrador Retriever, Acești câini au de obicei un temperament foarte mic. Un laborator primește o mulțime de trăsături de personalitate și temperament de la părinții săi și cum au fost crescuți. Ce câini sunt crescuți împreună, în funcție de temperamentele lor și cum sunt socializate atunci când sunt născuți în primul rând, are multe de-a face cu modul în care se vor dezvolta mai târziu în viața lor adultă.

Asigurați-vă că tu Găsiți un crescător de reputație, Cine știe ce fac ei când vine vorba de reproducere. NU FACE Ia-ți catelul de la un pui de pui sau magazin de animale, pentru că nu știi cum a fost tratat puiul.

Senzație de rău pentru câini ca acesta nu este un motiv pentru a adopta unul. Acestea vor ajunge probabil cu probleme de comportament și condiții medicale undeva pe drum datorită reproducerii necorespunzătoare.

Încercați să găsiți un crescător care rase un tip specific de laborator. Dacă doriți un laborator care este agil, găsiți un crescător care este specializat în laboratoare cu putere în agilitate. Dacă doriți un laborator care este crescut pentru a prelua lucrurile, pentru a găsi un crescător care este specializat în acel tip de laborator. Alegeți întotdeauna un crescător care se specializează în tipul particular al Labrador Retriever pe care doriți să-l alăturați familiei dvs.

Trăsături comune ale retriverilor labrador

Majoritatea prejudiciilor labrador vor avea multe caracteristici. Acestea includ faptul că sunt bine rotunjite, bune, fel, ieșire, dornici să vă rog, și dragostea lor de toate lucrurile umane și animale.

Acești câini sunt ideali pentru familiile active, deoarece se consideră ca parte a familiei și doresc să fie implicați în tot. Ele sunt perfecte pentru a ieși pe trasee de mers pe jos și de drumeții.

Trăsăturile de reproducere ale Retrieverii Labrador

Labrador PuppiesUnele trăsături de personalitate pot fi crescute în acești câini. Multe lucruri depind de ceea ce au făcut părinții și chiar de bunicii. Dacă au fost crescuți să fie trackers activi sau de preluare, o mulțime de aceste trăsături vor fi transferate în puii.

Dacă părinții sunt crescuți ca câini de companie, atunci puii lor nu pot fi la fel de ideali pentru concurenții de agilitate ca un catelus care vine de la părinții care concurează în agilitate.

Laboratorii care sunt ras pentru a-și exercita în mod regulat nu vor fi potriviți pentru cei care doresc ca un câine să se alăture cu ei toată ziua. Unde ca un ameliorator care este mai pus înapoi va rasa câini care sunt mai mult conținut să se întoarcă și să se relaxeze.

Deși, energia excesivă este o trăsătură a celor mai multe laboratoare, astfel încât probabil vor fi încă încântați să iasă și să meargă la acea plimbare, să fugă, sau chiar să joace Fetch.

LEGATE DE: 5 modalități de a instrui un câine hiperactiv pentru a calma

Laboratoarele, cum ar fi câinii medii și mari, vor trece prin ceea ce pare a fi pentru totdeauna în scena lor de catelus, dar odată ce ajung la 2-3 ani, vor începe să scoată din ce în ce mai mult. Ei vor fi mai potriviți pentru a vă salva cu voi atâta timp cât energia lor a fost cheltuită.

În timpul etapei lor de catelus, majoritatea retriverilor la Labrador sunt distructivă și hiper, dar sunt, de asemenea, suficient de răbdători că, dacă lucrați cu ei, ei sunt foarte instruiți.

Retrieverii labrador sunt ușor de plictisit

Nu contează cât de vechi este Retrieverul tău labrador, el se va plictisi cu ușurință. Acest lucru este atunci când el poate deveni distructiv sau curios și va explora, așa cum am menționat mai devreme în acest profil de rasă Labrador Retriever.

Dacă este dat ocazia, laboratorul dvs. poate rătăci cartierul pentru a verifica noi mirosuri sau pentru a vedea dacă există vreun tratamente care trebuie să fie înmânate. Asigura-te ca Are un guler cu etichete de identitate pe sau chiar are un micro cip implantat pentru a permite tuturor să știe unde aparține câinele dvs.

Cu comportamentul lor non-agresiv, ei sunt bineveniți de majoritatea oamenilor și chiar de alte animale când ieșesc să viziteze, dar nu îl doriți să se piardă.

Modul de a-ți păstra casa de câine și nedistructiv este să-l țină bine exercitat și stimulat mental. Găsiți modalități de a le ține distractiv. Dacă poate obține ceea ce are nevoie de acasă, el nu va încerca să rătăcească.

Labrador Retriever Sănătate Generală și Biserici comune

Labrador Retriever "Sănătate generală și afecțiuni comune

Ca regulă generală, Retrieverii Labrador sunt un lot sănătos, Dar există trei aspecte principale de sănătate pe care ar trebui să le cunoașteți. Dacă achiziționați câinele dvs. de la un crescător responsabil, catelul dvs. a fost probabil deja pre-ecranat pentru aceste condiții. Dacă nu, ar trebui să aveți câinele verificat de medicul veterinar.

Cele trei aspecte principale de sănătate de notat într-un profil de rasă Labrador Retriever sunt displazia șoldului, displazia cotului și atrofia retinei (sau cataracta). Asigurați-vă că cereți-vă în ceea ce privește certificatele de sănătate pentru aceste trei probleme înainte de a vă achiziționa noul câine.

Clubul Labrador Retriever necesită certificări de șold și cot de la Fundația ortopedică pentru animale (OAF) și o verificare la Fundația Canine Eye Registry (CHERF) Înainte ca un laborator să poată fi introdus în Centrul de Informații de Sănătate Canine (CHIC). Căutați aceste certificate atunci când căutați un catelus de la un crescător de renume.

O altă problemă comună în laboratoare este obezitatea

Obezitatea labradorUrmătoarea problemă principală de sănătate pe care plagul Labrador recuperează este obezitatea. Din păcate, acest lucru este comun în aproape toate rasele acum - zile de zile.

Statisticile recente arată că mai mult de 50% dintre câinii domesticiți în U.S. sunt supraponderali sau obezi. Această condiție este cea mai frecventă în laboratoarele de vârstă mijlocie și mai vechi.

Din moment ce au o astfel de dragoste pentru alimente, acest lucru se poate întâmpla cu ușurință. Păstrarea laboratorului dvs. bine exercitată și pe o dietă moderată, vă va ajuta să îl păstrați sănătoși și la o greutate adecvată. Păstrarea laboratorului dvs. la o greutate corespunzătoare a fost cunoscută pentru a adăuga doi ani suplimentari la viața câinelui dvs.

Un obez Labrador Retriever este mai probabil să fie afectat de alte probleme de sănătate și comune. Deoarece greutatea lor pune o tulpină pe corpul lor, ele sunt predispuse la boli de inimă, osteochondroză (probleme ortopedice) și diabet zaharat.

Alte afecțiuni comune pentru Retrieverele Labrador

Alte afecțiuni comune includ epilepsia, boala alergică a pielii, infecțiile urechii și chiar cancerul. Cancerul poate fi foarte comun în această rasă, mai ales odată ce ajung la vârsta medie sau mai în vârstă. Deși nu este nemaiauzită de a fi în pui.

La fel ca orice atlet, Retrieverii Labrador sunt predispuși la leziuni atletice, cum ar fi Lacarii de ligament cruciat (ALC). Ele pot avea, de asemenea, un colaps indus de exerciții cauzate de anomalii musculare. Acest lucru va cauza o scădere a puterii, rezistenței și mișcării câinelui.

Cum să mireze un retriever labrador

Cum să mireze un retriever labrador

Acest profil de rasă Labrador Retriever are a explicat că laboratoarele au un strat dublu constând dintr-un substrat moale, izolator și un strat de sus, care este scurt, cu părul de curs pentru a-și proteja pielea. Datorită acestui haină dublă, laboratoarele necesită mai multe îngrijire decât cele mai scurte rase cu părul.

LEGATE DE: Cea mai bună perie de câine

Un lucru care trebuie remarcat cu siguranta este acela Labradorii sunt nivele grele. Ar trebui să le spălați de 1-2 ori pe săptămână și chiar mai des în timpul schimbării sezonului. Acest lucru va ajuta la păstrarea părului de haine, mobilier și podea.

Când vă spălați Labrador Retriever, ar trebui să utilizați a perie de curry din cauciuc, o lamă de vărsare metalică sau un sârmă de sârmă. După ce câinele dvs. se face jucând în apă, murdărie sau noroi, spălați-l pentru a îndepărta orice particule stânga în spatele particulelor, care pot fi încorporate în strat și pot provoca iritarea pielii.

Acesta este un alt moment bun pentru a rula o pensulă prin haina câinelui pentru a scoate boabele de nisip care poate provoca răni pe corpul său.

Urechi

Labrador groomingDupă înotul lor, veți dori să verificați umiditatea în urechile laboratorului dvs. Deoarece urechile lor stau în jos, nu există nici o șansă să se usuce în mod corespunzător.

Acest lucru poate cauza infecții ale urechii în Retrieverul Labrador. Dacă aveți probleme cu urechile câinelui sau suferă de infecții periodice, discutați cu medicul veterinar despre utilizarea unui cleaner al urechii.

Nails

Unghiile ar trebui să fie tăiate la fiecare două săptămâni sau după cum este necesar. În funcție de locul în care câinele dvs. funcționează sau este activ, unghiile sale se pot purta în jos. Unghiile nu ar trebui să fie suficient de lungi încât le-ați auzit că faceți clic pe ca petiatul dvs. de companie trece prin casa dvs. Acest lucru poate provoca probleme pentru câinele dvs. când merge.

Dacă l-ai lăsat ghearele să devină prea mult, vor începe să se încurce și să se încorporeze în piciorul câinelui tău. Acest lucru va cauza umflături și o va face foarte dureroasă pentru ca câinele dvs. să meargă. Unghiile lungi au, de asemenea, potențialul de a fi prins și de a vă rupe, provocând dureri extreme și o excursie la veterinar.

Dinți

Periajul dinților laboratorului în mod regulat poate menține o bună sănătate orală. Permițându-i să mestece oasele, piesa brută, coarne și câini de igienă dentară specifică și mestecați va contribui, de asemenea, la menținerea sănătății sale orale. Stai ocupat cu oase și mestecați poate ajuta, de asemenea, să împiedicați câinele dvs. să mestecați mobilierul dvs. sau alte bunuri.

Cum de a instrui un retriever labrador

Cum de a instrui un retriever labrador

Retrieverii labrador se bucură de faptul că sunt în aer liber și având creierul și simțurile lor stimulate. Ei au, de asemenea, o cantitate excesivă de răbdare, astfel încât acestea sunt ușor de antrenat atâta timp cât lucrați cu ei și păstrați-i stimulați.

Ei necesită, de asemenea, consecvență atunci când le pregătiți. Acest lucru îi va ajuta prin etapa de catelus și le va învăța ce pot și nu pot face. Instruirea va ajuta câinele dvs. să fie mai ascultător.

Exercitarea laboratoarelor

Există multe activități pe care le va bucura Retriever-ul dvs. labrador. Atâta timp cât fac parte din familie, se vor bucura de fiecare minut din ea. Dar dacă doriți cu adevărat să le tratați, luați-le în apă și lăsați-i să se bucure de unele sporturi de apă, fie că recuperează mingea pe care o arunci în lac, ia-i înotați, sau chiar cu barca cu barca. Dacă sunteți mai aventuros, puteți încerca chiar să le luați pe o placă de surf cu dvs.

Alte activități pe care le vor bucura includ vânătoare, jogging, drumeții, plimbări lungi, sau doar aruncând mingea în curtea din spate. Exercitarea câinelui dvs. De câteva ori pe zi va ajuta la păstrarea nivelului de energie în jos și pentru a le face o plăcere atunci când vă aflați în casa dvs. De asemenea, va contribui la păstrarea tendințelor lor distructive.

Dacă sunteți în sus pentru ceva diferit de activitățile obișnuite, atunci dați aceste încercări; Agilitatea de antrenament, urmărire și flyball sunt puțin mai greu de făcut pentru a face acest lucru vor stimula câinele dvs. chiar mai mult.

Îngrijirea pentru Retrieverii Labrador

Îngrijirea pentru Retrieverii Labrador

Păstrați-vă laboratorul bine exercitat. Când el este lăsat singur și cu toată energia sa, își va găsi propriile căi de a se distra, care pot include găuri de mestecat prin pereți și mănâncă mobilierul tău.

Deci, un laborator bine exercitat și fericit va fi cel mai bun prieten al tău și marele tovarăș, în timp ce un laborator izolat și cooped poate deveni o bină la existența voastră. Și cât de des doriți să vă remodelați casa?

Cum sunt copii la Labrador cu copii?

Agetele de vârstă mijlocie și mai în vârstă de labrador sunt perfecte pentru copiii de toate vârstele, cu o cantitate nesfârșită de răbdare pe care o vor face pentru abuzul pe care copiii îl pun prin. Dar, ca și cu toți câinii, asigurați-vă că copiii dvs. sunt învățați cum să se joace cu câinele și monitorizarea și supravegherea jocului lor.

Un catelus labrador este minunat pentru copiii mai mari pentru a afla responsabilitatea, dar pot fi prea mult pentru copii, deoarece ei, ei înșiși sunt tineri și hiper. Dacă aveți un catelus și copii mici, asigurați-vă că acordați o supraveghere constantă, așa că atât copilul cât și catelul învață să se joace unul cu celălalt.

Unde să adoptați un Retriever Labrador?

Labrador pui de vânzareExistă trei moduri diferite de a achiziționa noul dvs. Retriever Labrador. Puteți trece printr-un crescător, un adăpost de adopție sau prin site-uri de salvare.

Puii de laborator pot fi de obicei cumpărați între 700- $ 1500. Când studiați puii, doriți să vă asigurați că părinții lor sunt bine îngrijiți, au lucrările și documentele și sunt în stare de sănătate completă. Cercetarea în cazul în care sunt ridicate puii, că zona lor este curată și că acestea sunt tratate în mod corespunzător, deci au un temperament bun.

Având un loc în care se socializează cu alți câini, cățeluși și oameni vor ajuta să le dea un start bine rotunjit. Veți dori să fi fost testate pentru viermi și o verificare a sănătății înainte de a le ridica.

Căutați un crescător care este în față cu privire la orice probleme de sănătate despre rasă, după cum știm cu toții că există genetică în toate rasele, la fel ca și cu oamenii

Căutați o verificare de sănătate pe părinți pentru a vă ajuta să vă protejați de puii bolnavi.

Pentru a obține un număr chic, crescătorii trebuie doar să treacă prin testarea. Trece sau eșuează, vor primi un număr. Nu mergeți cu un număr pentru a dovedi că câinii sunt sănătoși. Rezultatele testului pot fi găsite pe site-ul lor.

Căutați un crescător care este deschis și dispus să vă răspundă la toate întrebările despre puii, părinții, bunicii, condițiile de viață și care sunt dispuși să vă educăm pe rasă și la condițiile lor genetice

Așteptați ca crescătorii buni să vă ceară și o mulțime de întrebări. Ei ar trebui să caute cea mai bună plasare posibilă pentru puii lor, așa că vor dori să se asigure că catelul se va potrivi cu familia și condițiile voastre de viață. Ar trebui să existe o conversație cu două căi înainte de a-ți adopta noul catelus.

Unde să găsești Retrieveri la Labrador de vânzare

Labrador Retriever Club, Inc.

Labrador Retriever Club, Inc. oferă informații, precum și referință de salvare și salvare pentru labradorii grei preferați de crescătorii de spectacole din Statele Unite și Regatul Unit. Site-ul oferă, de asemenea, articole literare despre rasă. Vă oferă știri curente, naționale de specialitate și sănătate despre rasă.

National Labrador Retriever Club

National Labrador Retriever Club oferă, de asemenea, aceleași informații și recomandări pentru labradorii de tip spectacol mediu preferați în majoritatea țărilor. Site-ul are un cod de etică pe care îl aderă la apărarea și conservarea rasei, pentru a inspira predarea comunității globale care ar putea dori să adauge un labrador familiei lor și să răspundă unei responsabilități comunale pentru membrii săi, generalul său public, și comunitatea labrador în special.

Forumul de antrenament Retriever

 Forumul de antrenament Retriever oferă crescătorilor anunțați despre Labradorii de tip mai leaner, care sunt cel mai potriviți pentru mai multe eforturi atletice. Site-ul are anunțuri care se ocupă de toate lucrurile de vânătoare, precum și cu alte site-uri de retriever pe care le puteți merge pentru mai multe informații.

Căutați un crescător, care vă va oferi un contract scris spunând că în orice moment nu vă puteți îngriji de câine; ei vor lua câinele înapoi. În acest fel, ele pot pune câinele dvs. în noua lor casă pentru totdeauna.

Căutați crescători care își păstrează câinii activi și în câmp. Arată câinii și agilitatea Afișați câinii sunt perfecți pentru acest lucru. Ele sunt păstrate foarte active, ceea ce va ușura o mulțime de probleme genetice de sănătate și, dacă sunt active și în spectacole, atunci sunt de obicei un stoc mai sănătos.

Ce să urmăriți când adoptați un laborator

Stai departe de mori de catelus, cei care caută doar un salariu și nu bunăstarea câinelui.

Lucrurile pe care trebuie să le urmăriți și să stați departe de mai multe gunoi fiind disponibile la un moment dat. Posibilitatea de a alege noul dvs. catelus fără a avea o conversație de personalitate, fără a vorbi despre sănătatea părinților sau bunicilor sau cu certificarea lor de sănătate.

Unde altundeva pentru a găsi pui de la Labrador Retriever

Labrador Retriever Puppies de vânzareAdresați-vă medicului veterinar pentru recomandări pentru crescătorii de reputați.

Înainte de a vă cumpăra noul catel, verificați-vă viața și vedeți dacă un câine adult ar putea să nu fie mai bun, puteți găsi mulți câini adulți mari prin serviciile de salvare a rasei și adăposturile. Puii noi sunt o mulțime de muncă și iau mult timp să se antreneze. Câinii adulți pot avea propriile probleme, dar multe sunt doar din cauza situațiilor și au nevoie doar de o nouă casă iubitoare pentru a merge la.

Cu câinii adulți, veți putea vedea temperamentul, personalitatea lor și este, de asemenea, mai ușor de văzut dacă există probleme de sănătate la acel moment. Este mai ușor să afli ce afecțiuni sunt proeminente în acel câine.

Unele site-uri de înlocuire includ:

  • Petfinder.COM
  • AdopT-A-PET.COM
  • Adapost de animale.Org
  • Anunțuri de ziare
  • Grupuri online (Facebook)
  • Labrador Club of America are o rețea de salvare.

Întrebări de întrebat

O mulțime de ceea ce ar trebui să întrebi un crescător, ar trebui să întrebi și adăpostul sau organizațiile de salvare.

Alte întrebări de întrebat sunt:

  • Cum se află în jurul altor animale?
  • Cum răspund oamenilor care vin și ies din adăpost?
  • Cum sunt în jurul copiilor, mai ales dacă aveți o familie tânără?
  • Ce fac ei?
  • Sunt deja instruiți?
  • Au mușcat vreodată sau au fost agresivi față de oameni sau alte animale?

Asigurați-vă că știți și înțelegeți drepturile dvs. atunci când adoptați un cățeluș sau câine. Există drepturi pe ambele părți, vânzătorul și cumpărătorul, asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. pe crescător și păstrați un ochi pentru oricare dintre aceste steaguri roșii.

Luați noul câine la un veterinar imediat după ce îl obțineți pentru a avea un deplină peste verificarea făcută. Aceasta este de a căuta orice probleme care pot fi văzute. VET-ul dvs. vă poate ajuta cu un plan preventiv pentru a vă menține noul câine sănătos și a avea o viață lungă și fericită.

Retrieverele de reproducere la Labrador

Cele mai multe gunoi vor produce în mod obișnuit 6 până la 8 pui. Ar trebui să păstrați puii până când sunt de aproximativ opt săptămâni, ceea ce oferă puii o șansă de a învăța cum să fie mai matur. Învățând o mulțime de obiceiuri de la mama lor (primul lor antrenor). Acest lucru vă va permite, de asemenea, să faceți toate verificările de sănătate și să vă încercați personalitățile, permițând fiecărui catel să meargă la domiciliu.

Există trei personalități distincte ale laboratorului. Laboratorul de tip englez, care este mai pus înapoi și relaxat. Banca americană, care este mai puternică și are nevoie de un proprietar care este, de asemenea, puternic dorit să fie alfa. Apoi, există tipul de studiu pe teren, această personalitate este muncitorul dvs., el trebuie să fie în afara de lucru și de recuperat.

Labrador Retriever este un partener excelent, un câine sportiv și de familie. Verificați adăpostul local și veți găsi un număr mare de ei dornici să facă parte din familia dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul de rasă labrador retriever