Subaru din america și centrul pentru echipa de siguranță a animalelor de companie în sus

Subaru din America și Centrul pentru echipa de siguranță a animalelor de companie în sus

Subaru of America, Inc. A anunțat oficial astăzi, 4 iunie 2015 că va continua să sprijine siguranța animalelor de companie și testarea de accidente a produselor de siguranță a animalelor de companie prin parteneriatul lor cu Centrul pentru Siguranța PET (CPS), o advocacy și organizarea de cercetare a consumatorilor non-profit.

Cercetările companiei arată că 56% din proprietarii de animale de companie din America călătoresc cu animalele de companie, iar ambele organizații doresc să fie siguri că animalele de companie sunt sigure. Cercetarea lor arată, de asemenea, că 1 din 5 proprietari de animale de companie care călătoriți cu animalul lor de companie, călătoriți cu ei în turele lor. Subaru dorește să facă părinții de companie conștienți de pericolele asociate cu comportamentul riscant așa.

LEGATE DE: Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Pentru a promova siguranța animalelor de companie în vehicule, Subaru va finanța testarea CPS a transportatorilor mici și a cutii de companie în situații de accident. Studiul a fost proiectat de CPS și va include o investigație a opțiunilor de conectare la Crate pentru proprietarii care călătoresc adesea cu câinii lor. Acesta va examina, de asemenea, integritatea structurală a cuștilor și a transportatorilor, precum și a adunării datelor necesare pentru formularea standardelor de testare și de performanță ale cuștilor.

Subaru din America și Centrul pentru echipa de siguranță a animalelor de companie în sus

Acest parteneriat va continua activitatea care a început în 2013 cu hamul de animale de companie Testarea efectuată de CPS. Studiul de crahworthiness a descoperit câteva diferențe majore în performanța multor restricții populare pentru animalele de companie. Multe dintre ele au dus la o insuficiență catastrofală care ar provoca o vătămare gravă a animalelor de companie și a pasagerilor din vehicul.

LEGATE DE: Cinci cutii de călătorie cele mai bune pentru călătorii lungi

Michael McHale, directorul Comunicațiilor Corporate pentru Subaru, spune că compania dorește să facă proprietari de animale de companie conștienți de măsurile corecte de siguranță care pot fi luate pentru a-și proteja animalele de companie în timp ce călătoresc în mașină. El spune că Subaru a fost fericit să sprijine a doua fază a studiului.

De asemenea, el spune că jumătate dintre șoferii Subaru sunt proprietarii de animale de companie, iar 69% dintre acei oameni dețin cel puțin un câine. Automobilul consideră că este responsabilitatea lor să-și informeze animalul de companie care deține clienți despre lucrurile simple pe care le pot face pentru a-și proteja animalele iubite.

CPS și Subaru vor fi înscrierea MGA Research Corporation, o administrație independentă de siguranță a traficului de autostrăzi (NHTSA) contractată laborator de testare, din nou. Acestea vor efectua testarea riguroasă a accidentelor pe o varietate de produse de siguranță pentru animale de companie disponibile în mod obișnuit, utilizând câini de testare a accidentelor special concepute. Rezultatele vor fi împărtășite mai târziu în această vară, inclusiv cele mai bune practici pentru asigurarea animalelor de companie într-un vehicul și un ghid de dimensionare a cutiei de călătorie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Subaru din america și centrul pentru echipa de siguranță a animalelor de companie în sus