Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Pentru oamenii care nu se pot ajuta și de a iubi animalele prea mult, o vacanță de familie nu ar fi o vacanță de familie atunci când nu există membri blană ai familiei lor. Familia este o familie, și toată lumea merge împreună.

Dar călătoriile lungi care implică câinii dvs. pot deveni puțin mai complicați și planificați totul înainte de timp este cel mai bun mod de a evita dezastrele, experimentat și # 8220 de animale de companie & # 8221; Spune.

Este de la sine înțeles că înainte de a vă stabili excursii lungi folosind oricare dintre tipurile de transport de mai jos și mai ales dacă călătoriți pe linii de stat sau pe plan internațional - Luați câinele la veterinar pentru o verificare completă. Trebuie să fii sigur că fido-ul tău este fizic capabil să supraviețuiască călătoriei.

Apoi, bifați restul cutiilor pe toate celelalte precauții legate de siguranța călătoriilor legate de animale de companie.

Unele dintre acestea vor include asigurarea faptului că toate etichetele de identificare sunt actuale și vizibile pe câinele dvs. și că câinele dvs. este micro-cioplit. Este cea mai de bază garanții de siguranță pe care le puteți lua, și este cel mai simplu mod de a vă asigura că întoarcerea dvs. sigură cu patru picioare, dacă ar fi separat de dvs. din orice motiv în timpul călătoriei. Aveți întotdeauna copii ale tuturor documentelor câinelui dvs. cu dvs., doar în cazul în care el lipsește și va trebui să vă ocupați de căutarea sa.

Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvsDe obicei, nu contează ce tip de călătorie luați. Indiferent dacă vă îmbarcați împreună cu un timp personal relaxant sau în mișcare case, sau pur și simplu doriți ca animalul dvs. să se alăture aventurilor dvs. zilnice, atâta timp cât este în afara zonei de familiaritate a câinelui, unele dintre acestea Călătoria de câine Sfaturile de mai jos vă pot fi de ajutor.

Călătorind cu câinele cu mașina

Pentru a începe, există câteva nevoidReguli scrise despre câini și călătorii. Cea mai mare parte este doar un bun simț că fiecare proprietar de animale de companie știe deja, dar doar în cazul în care ați pierdut clasa dvs. de siguranță a animalelor de companie 101 Atunci când adoptați un câine, aici sunt câteva indicii clare:

  • Niciun câine nu ar trebui să călătorească vreodată pe scaunul din față, cu excepția cazului în care este echipat special
  • Toți câinii dintr-o mașină ar trebui să fie legați sau tăiați, fără roaming liber
  • Permițându-vă câinelui să rămână capul în afara ferestrei este un mare nu-nu
  • Ori de câte ori este posibil, este mai bine dacă există o persoană chiar lângă câinele dvs
  • Cu cât mai departe se oprește câinele dvs. devine, cu atât mai bine este pentru toată lumea
  • Niciodată, lăsați vreodată câinele dvs. blocat singur în mașină

Unul dintre primele lucruri pe care doriți să le faceți înainte de orice călătorie pe distanțe lungi sau scurte este să vă familiarizați câinele cu mașina. Șansele sunt probabil că ați avut-o deja acolo și, cel mai probabil, el iubește călătoriile cu mașina, dar în cazul în care nu ați făcut-o - este un pas important.

LEGATE DE: Ce trebuie să știți despre otrăvire la câini

Lasă-l în mașină, lasă-l să-și smulgă și să exploreze în timp ce mașina este staționară într-un loc sigur ca și curtea sau garajul tău. Cu cât este mai puțin excitabilă atunci când mașina este în mișcare, cu atât mai bine va fi pentru toți. Luați-l pe scurtă încercări, poate la magazinul local sau parc, pentru a vedea cum reacționează într-un spațiu nou, limitat, care se mișcă. Urmăriți-vă pentru a vedea dacă câinele dvs. devine anxios sau cu mașina bolnavă asupra acestor călătorii.

Dacă este posibil, încercați o călătorie mai lungă de 1-2 ore înainte de a vă îmbarca în orice călătorie cu un câine.

De asemenea, trebuie să vă pregătiți mașina pentru călătoria cu un câine. Caninii nerestricționați în scaunul din față a mașinii provoacă numeroase accidente rutiere în fiecare an; Este mult mai sigur pentru toată lumea din mașină pentru a-ți păstra câinele în spate. Puteți achiziționa bariere de mașini de câine pentru a plasa între scaunul din față și scaunul din spate, precum și centurile de siguranță pentru câini pentru a vă restrânge în continuare animalul. Scăderea câinelui dvs. este, de asemenea, o opțiune și una decentă din punct de vedere al siguranței, dar nu și confort.

Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvsÎnainte de familia dvs. și animalul dvs. de companie pleacă acasă, asigurați-vă că vă exercitați bine câinele. Cele mai multe rase de câine călătoresc mult mai bine dacă au folosit o mulțime de energie și se vor odihni cel mai probabil în timpul călătoriei - bucurați-vă de casa în mișcare.

Nu-l hrăniți chiar înainte de a călători, altfel se poate îmbolnăvi. O cunoaștere a norocului nostru, cu siguranță va. Păstrați aerul condiționat sau ferestrele suficient de jos pentru a permite aerului proaspăt în mașină, dar nu suficient de jos încât poate încerca să sară de la mașină. Boala de automobile este predominantă și printre câini, deci ar trebui să-i monitorizați statul în timpul mașinii. Veți observa că câinele vostru se simte rău dacă este o mașină bolnavă.

Aveți întotdeauna o mulțime de apă disponibilă pentru câinele dvs. Nu ezitați să faceți opriri suficiente de-a lungul drumului pentru a vă întinde tot piciorul și pentru a vă lăsa fido-ul să facă același lucru. Nu sari într-o mașină după 1 minut; Dați câinelui dvs. ceva timp pentru a alerga puțin și ardeți mai multă energie. ASPCA are mai multe sfaturi specifice de a avea câini plimbare în mașină.

Acoperiți ferestrele de pasageri din spate cu nuanțe pentru a menține soarele afară și pentru a vă menține căldura. Acoperiți backsaia cu o pătură sau o foaie pentru ao face mai confortabilă pentru câine. Acest lucru va ajuta, de asemenea, masiv cu controlul vărsarea câinelui și distribuția stratului în jurul mașinii și îl va păstra mai mult centrat pe acel capac al scaunului mașinii de câine. Nu uitați să aduceți preferatul animalului de companie caine toy Și dacă trebuie, chiar și o pătură care îl este familiar pentru a face călătoria mai puțin stresantă.

Pro Sfat: Nu lăsați niciodată câinele în mașină.

Aceasta este o regulă importantă pe care fiecare proprietar de câini ar trebui să-și amintească, dar din păcate, mulți proprietari de animale de companie aleg să o ignore, gândindu-se că nimic nu se va întâmpla în 5 minute.& # 8221; Dar apoi se întâmplă ceva, iar câinele va rămâne blocat într-o mașină sub căldura soarelui pentru următoarele câteva ore, sufocantă. Nu uitați niciodată că aveți un câine în mașină.

Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Călătorind cu câinele cu avionul

Flyingul poate fi stresant pentru câinele dvs., mai ales pentru că el va fi limitat la o cutie în cargo deținător de un avion. Acest tip de călătorie nu este vorba despre călătoria cu câinele dvs., dar mai multe despre a avea câinele dvs. și # 8221; la locația pe care o duci. Am vorbit extensiv despre Cum să trimiteți un câine pe calea aerului înainte, și recent sa uitat rapid la costurile potențiale ale acestora.

Pe scurt, aici sunt câteva indicii despre călătoria cu avionul:

  • Ori de câte ori este posibil, alegeți întotdeauna călătoria la sol peste călătoria cu aer
  • Pregătiți foarte bine și fiți foarte curioși cu privire la toate aranjamentele de călătorie
  • Având ca câinele dvs. să rămână în cabină este mai bine atât pentru dvs., cât și pentru animalul dvs. de companie
  • Aflați toate regulile și cerințele companiilor aeriene, pentru călătorii cu câini

Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvsSă ne extindem pe unele dintre aceste sfaturi foarte rapide, trebuie să știți dacă alegerea dvs. de călătorie cu un câine este cu avionul.

Asigurați-vă că câinele dvs. a fost bine exercitat în prealabil. Călătoria va fi stresantă pentru câinele dvs., indiferent de ce, dar dacă el este exercitat și obosit, el va călători mai bine și va fi mai calmă. Evident, trebuie să-l păstrați hidratat în timpul călătoriei.

Utilizați pachete de gheață sau o sticlă de apă agățată care poate fi atașată la cutie, și animalul dvs. de companie se va menține hidratat în timpul călătoriei. Nu-l hrăniți chiar înainte de a călători. Nimeni nu vrea un câine bolnav în marfă sau în interiorul cabinei.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile de câine Fiecare proprietar ar trebui să aibă

Faceți unele cercetări privind companiile aeriene și vedeți ce reguli au în ceea ce privește zborul cu un câine. Călătorind cu animalele de companie devine din ce în ce mai popular. Există acum o mulțime de Pet Friendly Hotels în jur, și companiile aeriene cu animale de companie au început să iasă și să iasă. AID LINII AIRCIENTE PET PET PET, care sunt de fapt mai mult Pet Airlines, nu va forța câinele dvs. să intre în cartea de marfă. Ei cratează câini în cabina principală cu alte animale de companie, iar hostesiile aeriene vor fi verificate la fiecare 15 minute.

Inutil să spun, păstrați toate hârtiile câinelui în ordine și închideți-vă, și asigurați-vă că detaliile sale sunt corecte pe eticheta lui de identitate sau pe microcip. Mulți oameni uită să actualizeze aceste detalii după ce au mutat case sau ceva de genul asta și care provoacă probleme. Asigurați-vă că toate vaccinările și alte verificări de sănătate efectuate câinele dvs. sunt marcate în mod clar, în cazul în care există întrebări din partea autorităților aeroportului sau a locurilor în care călătoriți.

În ziua călătoriei, înainte de a pleca acasă pentru aeroport, este mai bine dacă tu Cratează câinele acasă. Asigurați-vă că a fost bine exercitat și udat. Îndepărtați toate pericolele de siguranță, lucruri care ar putea dăuna câinelui dvs. de la Crăciun de câine. Acestea pot fi ceva cum ar fi gulerele sau conducă, sau ceva potențial periculos. Puteți lăsa o jucărie preferată de animale moi acolo cu el că știi că nu necesită monitorizare (i.E. el nu se va sufoca). Jucarii de câine fac ca animalele de companie să se simtă mai confortabile și mai ușoare și ușurează stresul în timp ce mestecă.

Crăciunul câinelui pentru călătorie

În funcție de dimensiunea, rasa și alegerea animalelor aeriane, este posibil ca câinele dvs. să fie necesar să fie bătut dacă călătoriți cu avionul. Spațiile închise cum ar fi cargo de avioane pot fi uneori dificil pentru un câine să se ocupe, mai ales dacă nu a fost într-un anterior.

Chiar situațiile ca fiind o cutie pot uneori să vă deranjeze câinele, deci nu ar fi cea mai rea idee dacă verificați acele săptămâni înainte de călătorie. De obicei, câinii nu au probleme cu cutii de câini și case de câine, Dar dacă dvs. face, începe să-l antrenezi săptămâni înainte ca el să facă orice călătorii lungi într-o cutie de animale de companie.

Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvsExistă câteva articole foarte bune, care explică cum să-și crăci un câine, dar procesul este foarte simplu.

Pentru a pune câine de antrenament cu cât mai puține cuvinte: plasați cutia câinelui într-o zonă comună a casei dvs., undeva unde vă poate fi obișnuit să vă obișnuiți. Păstrați ușa cutiei deschise și încercați să vă încurajați animalul de companie să investigheze.

Câinii sunt naturali curioși, așa că el va găsi, fără îndoială, în ea în cele din urmă. De fapt, majoritatea câinilor își ocupă instantaneu cutiile și le recunosc ca fiind proprii și # 8220; dens.& # 8221;

Dacă fido-ul dvs. nu este rapid să ia în considerare un câine cuțiți propria casă, luați ceva timp pentru a lucra la acest lucru. Nu este un proces dificil, încredere în mine. De exemplu, dați câinelui dvs. unele tratamente când în cele din urmă intră în cutie de el însuși - doriți să asocieze amintiri bune cu cutia. De asemenea, puneți o parte din favoritul său jucării pentru câini acolo.

LEGATE DE: Cum de a alege jucăriile de câine dreapta pentru animalul dvs. de companie

După ce câinele dvs. sa familiarizat cu prezența cutiei în jurul casei - când nu mai este un mister pentru el - închideți ușa când este acolo. După zece minute, deschideți ușa și recompensați-l cu un tratament. Clătiți și repetați. Faceți acest lucru de câteva ori pe o perioadă de o săptămână sau două, lăsând ușa închisă pentru perioade mai lungi de timp, fiecare încercare.

Înainte de câteva săptămâni, iar câinele dvs. ar trebui să fie destul de confortabil să fie într-o cutie chiar acum. El știe ce este, el știe că acesta este locul lui, el înțelege că ușile trebuie închise și că el este în siguranță acolo. Această înțelegere trebuie menținută totuși. Încurajați-vă câinele să vă gândiți să fiți într-o cutie ca o experiență distractivă și să evitați să-l stresați în timp ce animalul dvs. este în interiorul unei crate de câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs