Cum să călătorești cu câinele tău

Pomeranian câine în sac de călătorie

Dacă planificați o călătorie, ați considerat dacă câinele dvs. va veni sau nu? Călătorind cu câinele dvs. poate fi o mulțime de distracție dacă faceți toate aranjamentele potrivite. Cu toate acestea, planificarea slabă poate ruina cu adevărat vacanța pentru toată lumea.

Dacă credeți că ar fi mai bine ca câinele dvs. să rămână în urmă, atunci căutați a Pet Sitter sau găsiți o canisa unde puteți placă câinele. Dacă ați decis că partenerul dvs. de blană ar trebui să facă parte din călătoria dvs., să înceapă planificarea. Începeți prin păstrarea unui guler Cu identificarea curentă a câinelui dvs. în orice moment. A Microchip poate fi, de asemenea, benefică pentru securitate suplimentară. Înainte de a călători, câinele tău ar trebui să aibă Instruire de bază așa că va fi bine comportat în timpul călătoriei. Apoi, planificați activitățile de transport, de cazare și zilnic. Învățând cum să călătorești cu câinele dvs. poate face experiența mai puțin stresantă și o mulțime de distracție!

Transportul aerian

Călătoria cu aer pentru câini nu este întotdeauna o idee minunată. Deși noi, părinții, nu se gândesc la câinii noștri ca marfă, ele sunt de obicei considerate de către companiile aeriene. Holdul de încărcare nu face pentru o experiență plăcută de călătorie, chiar și pentru câinii relaxați. Acest lucru nu înseamnă că zborul nu este o opțiune, doar că nu este ideal. Caine mic Proprietarii sunt în noroc, deși. Unele companii aeriene vă vor permite să vă aduceți animalul într-un transportator dacă se poate potrivi sub scaun în fața dvs. Aflați detaliile mai fine ale călătoriei cu câini, astfel încât să puteți fi pe deplin informați înainte de a vă rezerva un zbor.

Antreprenorii iubiți de animale de companie au dezvoltat companiile aeriene prietenoase cu animalele care pot fi efectiv accesibile. O astfel de companie este Pet Airways, o companie aeriană numai pentru animale de companie (fără pasageri umani) care permite animalelor de companie să zboare în cabina principală, mai degrabă decât în ​​încărcătură. Cu toate acestea, aceste zboruri charter mici sunt disponibile numai într-un număr limitat de orașe. Până când aceste tipuri de companii aeriene sunt mai accesibile, mulți dintre noi vor trebui să facă acest lucru cu regulile sau să găsească un alt mod de transport.

Călătoria de automobile

Automobilele este, de obicei, cel mai bun mod de a călători cu câinii. Dacă dețineți un vehicul, șansele sunt câinele dvs. a fost călărit în ea pentru călătorii spre veterinari, parcului și așa mai departe. Dacă nu, acum este momentul să începeți. Unii câini au Anxietate despre călărie în mașini, și Puppy Training pentru călătoria cu mașina Poate fi necesar. Cu cât sunt mai pozitive experiențele de automobile ale câinelui dvs., cu atât mai probabil se va bucura de plimbări.

Dacă câinele dvs. se plimba numai în mașină pentru vizitele VET și nu-i place VET, anxietatea lui este de înțeles. Încercați să-l luați pentru plimbări cu mașini scurte, frecvente care ajung la parc, magazin de câini (unde va primi o jucărie sau un tratament) sau un alt loc plăcut. Dacă câinele dvs. nu se adaptează la mașină, atunci o călătorie rutieră nu este o opțiune bună. daca tu trebuie sa Adu-ți câinele pentru o călătorie lungă, întrebați-vă medicul veterinar despre posibile medicamente anti-anxietate care pot face ca călătoria să fie mai ușoară pe toată lumea. În caz contrar, ar trebui să căutați alte opțiuni. Amintiți-vă, medicamentele ar trebui utilizate cu ușurință.

Dacă ați decis că câinele dvs. poate face față călătoriei lungi, asigurați-vă că luați toate cele necesare Precauții pentru siguranța automobilelor.

Planifica

Plot odihna se oprește de-a lungul drumului în timp ce călătoriți cu câinele dvs. și intenționați să vă opriți la fiecare 3-5 ore pentru a permite câinelui dvs. să se elibereze, să bea apă și să-și întindă picioarele (mai mult sau mai puțin în funcție de nevoile câinelui dvs.). Faceți o listă a mai multor spitale veterinare care sunt ușor accesibile de pe traseul dvs., de preferință în decurs de o oră de la orice punct dat. Verificați dacă vor fi deschise în timpul călătoriei. Luați în considerare o listă de lucruri pe care să le aducă pentru călătoria cu mașina:

  • Liste de opriri de odihnă și spitale veterinare
  • Leash
  • Curea de siguranță pentru câini sau Crate / canisa
  • Apă și apă Boluri
  • Tratamente
  • Una sau două jucării
  • Pătură și / sau câine
  • Saci pentru a ridica deșeurile
  • Medicamente, dacă este cazul
  • Dosarele medicale ale câinelui

Hoteluri și câini

Dacă veți rămâne la un hotel în timp ce călătoriți cu câinele dvs., acoperiți toate bazele dvs. în avans. Un hotel prietenos cu animalele de companie este mai mult decât unul care permite animalelor de companie - este una care le salută. Unele hoteluri oferă paturi speciale de câine, servicii de turndown (până la tratamentul pe pernă), servicii spa de câine și îngrijirea copiilor Doggie. Întrebați ce facilități sunt disponibile pentru câinele dvs., dar nu uitați să aflați ce cost este implicat. Multe hoteluri percepe un depozit de animale nerambursabile la sosire, apoi o taxă zilnică de companie. Unele chiar și pe o taxă specială de curățare. Linia de fund, înainte de a alege, faceți cercetările despre hotelurile de companie prietenoase.

Cazare cu mic dejun sau hanuri pentru câini

Inns și B & B nu sunt în mod obișnuit echipate pentru câini. Cu toate acestea, unii există. Este esențial să știți cum să vă pregătiți pentru călătorie înainte de finalizarea planurilor dvs. Va face un efort pentru a găsi o locație prietenoasă pentru câini. Odată ce ați făcut, asigurați-vă că puteți urma toate regulile.

Camping cu câini

Campingul cu câinele dvs. poate fi modalitatea perfectă de a petrece timp împreună în timp ce comunică cu natura. Cu toate acestea, campingul cu câinii nu este întotdeauna o alegere înțeleaptă. Înainte de a vă decide să vă aduceți câinele, asigurați-vă că campingul pe care îl considerați de fapt permite câinilor. Multe parcuri de stat și naționale nu permit câinilor. Mai presus de toate, învățați cum să vă distrați în timpul campingului.

Fi pregatit

Situațiile de urgență nu se întâmplă doar aproape de casă - se pot întâmpla, de asemenea, în timp ce călătoresc cu câinele dvs. Planificarea în avans poate face aceste urgențe mai puțin stresante. Înainte de călătorie, faceți o listă de spitale veterinare în zona în care veți rămâne, împreună cu o hartă. Dacă câinele dvs. arată brusc semne de boală, Această listă poate ajuta la salvarea vieții câinelui. Înainte de a pleca pentru călătoria dvs., asigurați-vă că nu ați uitat nimic. Utilizați această listă ca un ghid în timp ce ambalați. Adăugați propria atingere personală după cum este necesar.

  1. Liste de opriri de odihnă și spitale veterinare de-a lungul călătoriei dvs. (dacă conduceți)
  2. Lista spitalelor veterinare din apropierea locației în care locuiți
  3. Crate sau canisa
  4. Leash
  5. Apă și boluri
  6. Mâncare pentru câini
  7. Tratamente
  8. Una sau două jucării
  9. Pături și / sau pat de câine
  10. Saci pentru a ridica deșeurile
  11. Trusă de prim ajutor
  12. Consumabile de îngrijire, daca este necesar
  13. Medicamente, dacă este cazul
  14. Dosarele medicale ale câinelui (inclusiv vaccin istorie)
  15. Certificat de sănătate (obțineți de la veterinarul dvs.)

Uita-te acum: 12 câini mici care fac ca prietenii de călătorie mare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să călătorești cu câinele tău