8 Cele mai multe companii aeriene prietenoase

Cele mai multe companii aeriene prietenoaseDacă intenționați să zburați cu câinele dvs., va trebui să vă decideți: doriți ca animalul dvs. de companie în zona de marfă sau într-o cabină cu dvs? Multe companii aeriene permit câinilor să zboare în cargo, dar nu în cabină. Acest lucru depinde în cea mai mare parte de dimensiunea câinelui și, uneori, rasa.

Zboară în cabină este mult mai sigur pentru câini și mai puțin înfricoșător. Linii aeriene de mai jos, toate companiile aeriene, permit animalelor de companie în cabină, dar numai dacă câinele își îndeplinește prevederile.

Rețineți că multe companii aeriene nu vor permite animalelor de companie să zboare ca marfă în anumite luni, mai ales când Temperaturi nesigure faceți-o periculoasă pentru caini să rămână acolo. Pot exista restricții bazate pe țara pe care o călătoriți și ei.

Nu presupuneți niciodată că animalul dvs. poate zbura cu dvs. doar pentru că compania aeriană permite câinilor. Apelați mai întâi și explicați situația. Spuneți reprezentantului că câinele dvs. este rasa, cât de mult cântărește câinele și care parte din avion doriți să rămână.

Pregătirea pentru a zbura cu companiile aeriene prietenoase cu câini

Pentru a reduce nivelul de anxietate la câinele dvs. în timpul zborului, pregătiți unele consumabile de companie.

1. Dog Carrier de călătorie

Indiferent de dimensiunea câinelui tău, vei avea nevoie de un transportatorul aprobat al companiei aeriene. Multe companii aeriene solicită ca câinele să rămână în transportator prin întregul zbor, așa că asigurați-vă că transportatorul este suficient de spațios încât câinele dvs. poate să se întindă și să se întindă în el.

Există o mulțime de alții Crăciun de călătorie care vă va face ca câinele să fie confortabil; Cu toate acestea, nu toate acestea vor fi acceptate de compania aeriană. Înainte de a cumpăra, puteți apela compania aeriană și vă puteți confirma Cerințe de crate pentru câini, sau pur și simplu mergeți pentru transportatorii deja aprobați (link-ul de mai sus).

2. Certificat de sănătate și dovada vaccinărilor

Va trebui să obțineți un certificat de sănătate al câinelui curent de la medicul veterinar, nu mai devreme decât Cu 14 zile înainte de a călători. Veți avea nevoie, de asemenea, de o copie a înregistrărilor de vaccinare a câinelui dvs. pentru a dovedi că animalul dvs. este curent cu vaccinări.

Păstrați un dosar de călătorie cu mai multe copii ale tuturor lucrărilor de care veți avea nevoie pentru câinele dvs. În acest fel, puteți avea documentele organizate și gata de a conduce la agenți de porți, agenți de bilete, agenți TSA sau oricine altcineva care trebuie să o vadă la aeroport.

3. Rezervați biletele prin telefon

Când zburați cu un câine, rezervați biletele peste telefon și nu online. Călătorind cu un animal de companie necesită cazare specială și este mult mai ușor să-i faci pe cei atunci când vorbești cu un agent.

Indiferent de care dintre companiile aeriene prietenoase cu câinele pe care le alegeți să o rezervați, toate au nevoie fie fie Taxa de călătorie pentru animale de companie sau la Cumpărați un loc suplimentar pentru câine. Dacă vă puteți permite, cumpărarea unui al doilea scaun este cel mai bun mod de a vă asigura că dvs. și animalul dvs. de companie nu vă deranjează pe nimeni altcineva și că aveți o mulțime de spațiu și sunteți confortabil.

Cele 8 cele mai multe companii aeriene prietenoase

Dacă zburați cu un câine pe plan internațional, verificați dublu cerințele pentru călătoriile cu animalele de companie în țara pe care o aveți calatorind spre. Multe companii aeriene internaționale permit pasagerilor să zboare cu animale de companie atâta timp cât respectă anumite reglementări.

Dacă călătoriți pe plan intern, verificați termenii acestor opt link-uri Airlines (link-uri incluse). Rezervați și biletele în avans, deoarece majoritatea au un spațiu foarte limitat pentru animale de companie.

1. linii aeriene americane

Taxa pentru animale de companie: 125 dolari pe transportator
Greutate maximă: 20 lbs
American Airlines Politica de câiniVedeți termenii aici

American Airlines Politica de câiniAmerican Airlines vor permite animalelor de companie să călătorească numai în cabină. Ei nu acceptă animale de companie ca încărcătură. Există o taxă de 125 USD pe transportator în fiecare direcție, cu maximum două animale de companie pe pasagerul bilet. Greutatea combinată a animalului de companie și purtătorul nu poate fi mai mare de 20 de kilograme.

Pasagerii care călătoresc cu animalele de companie trebuie să se verifice cu un agent, iar taxa PET este colectată înainte de îmbarcare a avionului. Dacă veți zbura pe American cu animalul dvs., trebuie să vă rezervați printr-un agent și să lăsați agentul să știe că veți călători cu animale de companie. Americanul permite doar 7 animale de companie pe orice zbor dat, astfel încât să vă rezervați biletul mai devreme și să spuneți agentului de rezervare că călătoriți cu câinele dvs.

2. liniile aeriene Unite

Taxa pentru animale de companie: 125 dolari pe transportator
Greutate maximă: nici un maxim
Politica de câine Airlines AirlinesVedeți termenii aici

Politica de câine Airlines AirlinesUnited Airlines va accepta animale de companie care călătorește ca încărcătură sau în cabină, deci dacă aveți o rasă mare de câine care nu poate zbura în cabină unită este o alegere bună pentru dvs. Ei au un birou de companie care este personal 24 de ore pe zi pentru a răspunde la întrebări și pentru a ajuta la orice probleme care apar în timpul călătoriei. Dacă veți zbura animalul dvs. ca marfă discutați cu un agent unit cu privire la cerințele specifice pentru acest tip de zbor.

Dacă veți zbura cu animalul dvs. de companie în cabina de pe compania United Airlines există o taxă de 125 USD în fiecare mod sau pe picior al călătoriei. Aceasta este o taxă destul de standard pe care o veți găsi pe aproape fiecare companie aeriană. United permite un animal de companie pe pasager. Nu există restricții în greutate, dar PET și transportatorul trebuie să se potrivească sub scaunul dvs.

3. Delta Airlines

Taxa pentru animale de companie: 125 dolari pe transportator
Greutate maximă: 20 lbs
Delta Airlines Politica de câiniVedeți termenii aici

Delta Airlines Politica de câiniDelta este o alegere excelentă pentru proprietarii de animale de companie care caută câini Friendly Airlines. Delta acceptă animale de companie ca marfă și în cabină. Dacă zburați cu un câine mare, dar sunteți nervoși despre zborul câinelui dvs. ca încărcătură, Delta are o zonă specială pentru animalele de companie care zboară ca încărcătură care este controlată de temperatură și presurizată pentru a vă face ca câinele să fie cât mai confortabil posibil.

Câinii care zboară în cabină nu pot cântări mai mult de 20 de kilograme fiecare. Dar, doi câini de mai puțin de 20 de kilograme fiecare pot zbura în același purtător împreună și pot număra ca o singură bucată de bagaje de transport. Există o taxă de 125 USD pe transportator, nu pe animale de companie. Deci, doi câini care călătoresc într-un transportator ar suporta o singură taxă de 125 USD.

4. Southwest Airlines

Taxa pentru animale de companie: 95 dolari pe transportator
Greutate maximă: nici un maxim
Southwest Airlines Politica câinilorVedeți termenii aici

Southwest Airlines Politica câinilorSouthwest este o opțiune prietenoasă pentru călătorii cu câini, care este un bonus uriaș când faceți cumpărături printre cele mai multe companii aeriene prietenoase. Taxa de companie din sud-vest este de numai 95 USD pe transportator. Doi câini mici li se permite să călătorească în același transportator. Dar fiecare pasager poate avea doar un transportator.

Deci, dacă aveți doi câini care trebuie să zboare și nu sunt suficient de mici pentru a se potrivi în același transportator, va trebui să călătoriți cu dvs. o altă persoană și să rezervați un animal de companie sub biletul acelei persoane. Southwest nu zboară animalele de companie ca marfă. Deci, dacă aveți un câine mare care nu se va potrivi în cabină, o altă companie aeriană ar fi o alegere mai bună.

5. JetBlue Airlines

Taxa pentru animale de companie: 100 $ pe animal de companie
Greutate maximă: 20 lbs
JetBlue Airlines Politica de câiniVedeți termenii aici

JetBlue Airlines Politica de câineJetBlue permite pisicile și câinii la zborurile lor. Cu toate acestea, doar patru animale de companie sunt permise pe un total de zbor (nu pe persoană).

Deci, dacă doriți să zburați jetblue, trebuie să vă rezervați biletul în avans și să vă asigurați că vă informați că zboară cu animale de companie. Deoarece prețurile lor pot fi mai ieftine pe unele zboruri, pot funcționa rapid din spațiu pentru animale de companie.

Doar un câine este permis pe pasager. Greutatea combinată a câinelui și transportatorul nu poate fi mai mare de 20 de lire sterline, la fel ca și cu cele mai multe alte politici ale companiilor aeriene. Există o taxă de 100 de dolari pe PET în fiecare direcție.

6. Alaska Airlines

Taxa pentru animale de companie: 100 $ pe animal de companie
Greutate maximă: 150 lbs în cargo, nu max ca purtător
Alaska Airlines Politica de câiniVedeți termenii aici

Alaska Airlines Politica de câiniAlaska Air are o politică de companie mai puțin strictă decât unele dintre celelalte companii aeriene. Animalele de companie sunt lăsate să zboare atât în ​​cabină, cât și ca marfă. Animalele care zboară ca călătorii de marfă într-o temperatură controlată și sub presiune, care este mult mai sigură și mai confortabilă pentru ei. Există o limită de greutate de 150 de kilograme pentru animalele de companie care călătoresc ca încărcătură.

Taxa de companie este de 100 USD în fiecare mod sau fiecare picior al călătoriei, care este comparabil cu comisioanele altor companii aeriene prietenoase de câini. Fiecare pasager cu un bilet are dreptul de a avea două animale de companie în purtători, dar dacă un pasager călătorește cu doi purtători că persoana trebuie să cumpere un al doilea scaun care este adiacent scaunului lor original. Transportatorii trebuie să se potrivească sub scaun.

ALASKA AIR necesită, de asemenea, ca fiecare animal care călătorește de animale să aibă un certificat de sănătate de la un veterinar care a fost eliberat cu cel mult 10 zile înainte de zbor. Cele mai multe alte companii aeriene vor accepta un certificat de sănătate care nu este mai mare de 14 zile înainte de zbor.

7. Frontier Airlines

Taxa pentru animale de companie: 75 dolari pe animal de companie
Greutate maximă: nici un maxim
Frontier Airlines Politica de câiniVedeți termenii aici

Frontier Airlines Politica de câiniFrontier permite animalelor de companie să călătorească în cabină, dar nu acceptă animale de companie ca încărcătură. Taxa PET este de numai 75 USD, dar aceasta este pe picior de călătorie, deci dacă aveți o excursie care are mai multe opriri, există o taxă de 75 USD pentru fiecare. Frontier încurajează puternic persoanele care călătoresc cu animale de companie pentru a apela un agent de ticketing cu mult înainte de zbor.

Frontiera necesită, de asemenea, că transportatorul să fie suficient de mare pentru a permite câinelui să se ridice, să se întoarcă și să se întindă într-o poziție naturală. Dar transportatorul de câine trebuie, de asemenea, să se potrivească sub scaun în siguranță. Asigurați-vă că ați spus agentului de bilet dimensiunea câinelui dvs., astfel încât să puteți obține o alocare a scaunului care să permită transportatorului să se potrivească dedesubt.

Potrivit proprietarilor de câini care au zburat cu câinii lor pe frontiere, agenții de servicii pentru clienți și însoțitorii de zbor sunt foarte prietenoși câini și vor lucra cu proprietarii de câini pentru a se asigura că câinii lor sunt confortabili și sigure.

8. Virgin America Airlines

Taxa pentru animale de companie: 100 $ pe animal de companie
Greutate maximă: nici un maxim
Virgin America Airlines Politica de câiniVedeți termenii aici

Virgin America Airlines Politica de câiniVirgin American nu zboară animalele de companie ca marfă. Toate animalele de companie care călătoresc în cabină trebuie să se potrivească într-o dimensiune purtătoare foarte specifică. Ei nu permit transportatorilor mai mari de 18 "lungime, 15" și 8 ". Deci, probabil, doar câinii foarte mici ar fi confortabil zboară pe Virgin American.

Există, de asemenea, o taxă de 100 de dolari pe segment pe animal de companie. Deci, dacă aveți mai multe opriri, aceste taxe de companie pot urca foarte repede. Numai un animal de companie este permis pe pasagerul bilet.

LEGATE DE: 18 cele mai bune hoteluri din SUA, care vă vor primi pudorul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Cele mai multe companii aeriene prietenoase