Flying cu pisici

Pisica albă în valiză

Are călătoria dvs. de pisică sau sunteți interesat să zburați cu pisicile voastre? pisicutele pursânge tot timpul pentru a ajunge la spectacole pisica face. Iată cum!

Sfaturi de călătorie pentru zborul cu pisici

Asigurați-vă că apelați la companiile aeriene înainte de a afla cele mai recente cerințe privind PET. Veți avea nevoie de un certificat de sănătate, inclusiv dovada vaccinare Din medicul veterinar. Animale de companie mici care se potrivesc în purtători de dimensionată să alunece sub scaunul se poate deplasa ca bagaj. Există o taxă adăugată și o limită la numerele care pot fi în cabină, la un moment dat, cu toate acestea. It`s, de obicei, primul venit, primul servit afacere, astfel încât această solicitare timpurie.

De asemenea, va trebui să se pregătească pisicuta ta în avans pentru călătorie pentru a fi sigur`e confortabil pentru durata zborului în interiorul unei cutii. start Catedra de antrenament Cu câteva săptămâni în avans. Asigurați-vă că toate informațiile dvs. de contact sunt pe transportator și pe PET. Este mai bine dacă pisica nu se supără de îngrășare. Și nu folosesc tranchilizante, pentru că poate provoca probleme la altitudini înalte, cu ritmul cardiac și respirație încetinit.

Unii purtători, cum ar fi Southwest și Jet albastru acceptă numai animale de companie ca bagaj de, dar altele vor lua, de asemenea, animale de companie ca „bagaj suplimentar“ sau marfă în anumite perioade ale anului. Dacă nu poți lua pisica ta ca să-on, asigurați-vă că pentru a insista asupra „bagaj suplimentar“, astfel încât pisica se află în partea controlată de temperatură sub presiune a planului. Diferite companii aeriene au politici diferite, iar American Kennel Club are unele link-uri către Sfaturi excelente de călătorie, chiar dacă este orientat spre câini.

Programe de companie aeriană

United Airlines are un program special numit PetSafe pentru transportul de mărfuri în aceeași zi aeroport-la-aeroport pentru animale, dar nu uitați-, „mărfuri“ înseamnă, în burta avionului. Călătorii pot, de asemenea, "câștiga kilometri" cu programul lor PETPASS, un program frecvent de flier pentru animale. Pet Aer este specializată în transportul de animale de companie, de asemenea în burta avionului.

JetBlue permite animalelor de companie să câștige și puncte de flier frecvente, de asemenea. Pentru fiecare picior al călătoriei, câștigi 300 de puncte TrueBlue în fiecare mod când călătoriți cu animalul dvs. de companie. Compania aeriană permite un maxim de patru animale de companie pe zbor. Călătorul de blană trebuie cântăreț 20 de lire sterline sau mai puțin cu transportatorul său.

Pet Airways oferă călătoriile cu avion special pentru animalele de companie (nu oamenii), dar numai zboară către anumite destinații. Verifica pentru Informații despre călătoria cu animale de companie aeriană Pentru a găsi cele mai recente cerințe și opțiuni pentru călătoriile dvs. de companie utilizând purtători comerciali. Companiile aeriene schimbă frecvent astfel încât programele speciale să nu mai fie în vigoare sau ar fi putut fi create noi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Flying cu pisici