Revizuire: pawefer pets travel tranger

Există sute de transportatori de călătorie Pentru câinii mici de pe piață. Este important să alegeți un transportator care va fi ușor să călătoriți cu și confortabil pentru ca câinele dvs. să-și petreacă timpul în. Pawfect Animale de călătorie Transportator de călătorie îndeplinește cerințele de dimensionare pentru cele mai importante companii aeriene și oferă, de asemenea, un atașament pentru catarama de siguranță pentru călătorii de mașini.

Dacă intenționați să vă luați câinele cu dvs. pe un avion, un tren sau un autobuz, trebuie să achiziționați un transportator care să îndeplinească liniile directoare de dimensiune stabilite de compania de transport pe care o veți călători cu. În timp ce dimensiunile exterioare sunt importante pentru a îndeplini aceste orientări, trebuie, de asemenea, să fiți conștienți de dimensiunile interioare ale transportatorului pentru a vă asigura că este suficient de mare pentru animalul dvs. de companie.

Pawfect Animale de călătorie Transportator de călătorieMăsurarea câinelui dvs. pentru un transportator este un proces de 3 pas. Primul pas este măsurarea înălțimii câinelui din partea de sus a capului lui până la podea. Apoi măsurați lungimea lui de la vârful nasului la baza coastei sale. În cele din urmă, măsurați lățimea celui mai larg punct al corpului său (probabil umerii lui).

Adăugați 2 "la fiecare dintre aceste măsurători, și aceasta este dimensiunea transportatorului pe care va trebui să o achiziționați. Câinele dvs. are nevoie de suficient spațiu în interiorul transportatorului pentru a se ridica, se întinde și se întoarce confortabil. Amintiți-vă, doar pentru că el îndeplinește cerința de greutate nu înseamnă că se potrivește confortabil în transportator.

Pawfect Animale de călătorie Transportator de călătorie este disponibilă numai într-o singură dimensiune, deci este potrivit doar pentru câinii mici. Dacă credeți că poate fi o potrivire bună pentru pooch, verificați toate caracteristicile și detaliile din recenzia mea de mai jos.

Pawfect Pets Travel Carrier Review

Pawfect Pets Travel Carrier ReviewCu toate că compania Spune că purtătorul de animale de companie de lawfect este aprobat de majoritatea companiilor aeriene majore, fiecare companie aeriană are propriile standarde. Din acest motiv, este important să verificați cu compania aeriană pe care o veți zbura cu aceasta pentru a vă asigura că acest transportator își va îndeplini cerințele.

Acest transportator este disponibil numai într-o singură dimensiune, care este dezamăgitor. Este făcută cu o plasă de poliester armat și de apărare. Este durabil, pentru o Transportator moale, Și ar fi frumos să o vezi disponibilă în câteva dimensiuni diferite.

Pawfect Pets Travel Carrier ReviewPayffect Animale de călătorie Măsuri de transport 17.5 ° C x 11 & # 8243; w. Interiorul este de pluș și confortabil și există 2 covorașe cu căptușeală din Fleece incluse în acest transportator. Ele pot fi spălate în mână și atârnate să se usuce, așa că în timp ce vă curățați unul, veți avea altul să utilizați în transportator.

Am fost impresionat că acest transportator are o căptușeală impermeabilă pentru o curățare ușoară dacă puiul dvs. are un accident.

În fotografia de mai sus, puteți vedea, de asemenea, că acest transportator are 2 uși - unul pe față și unul în partea de sus. Ușa de încărcare superioară este foarte benefică pentru câinii care nu sunt exact cooperativi atunci când sunt plasați într-un transportator. În loc să încerci să-i împingi prin ușa din față, îl poți ridica și îl poți pune în transportator prin partea de sus.

În revizuirea mea video de mai sus, veți vedea că exteriorul suportului de călătorie pentru animale de companie este echipat cu benzi reflectorizante și buzunare de depozitare. Există, de asemenea, un atașament cataramă pentru centură de siguranță care poate asigura acest suport în timpul călătoriei cu mașina.

Pawfect Pets Travel Carrier ReviewCaracteristica mea preferată a acestui transportator este mini catarame pe fermoar. Nu vedeți această caracteristică pe cele mai multe produse similare, dar vă asigură că câinele dvs. nu poate scăpa de purtător prin dezarhivarea acestuia din interior. Există, de asemenea, o legare în interiorul acelei clipuri la gulerul lui Fido pentru a împiedica să se săriți când deschideți ușa.

Acest transportator de câini este disponibil în blush blush, gri, marină albastră și bronz. Este disponibil în prezent pentru $ 39.95 pe Amazon. În comparație cu alte produse similare realizate cu materiale de înaltă calitate, acesta este un preț foarte accesibil. În ansamblu, cred că purtătorul de animale de casă pentru animale de companie este o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pawefer pets travel tranger