Vacanțe cu câini: cum să călătorești în vacanță cu câinele tău

Sfaturi pentru vacanțe cu câini

În jurul sărbătorilor O mulțime de oameni călătoresc pentru a vedea prietenii și familia. O dilemă pe care mulți dintre noi ne-am confruntat este ce să facem cu membrii "familiei" de blană sau cu patru picioare în timp ce facem aceste vizite anuale. Mulți oameni vor opta pentru un stil de companie sau o facilitate de îmbarcare la nivel înalt pentru a avea grijă de câinii lor, în timp ce ei au dispărut, dar pentru alții (în special cei cu cunoștințe prietenoase cu animalele de companie) preferă să le aducă de-a lungul lor.

Evident, călătoria cu câinele dvs. poate prezenta un set unic de provocări care vor varia în funcție de metoda de călătorie. În unele cazuri, este posibil să aveți nevoie de a Cutie specifică sau transportator Pentru câinele dvs. Alteori, ca și cum ați călători în mașina voastră, pot fi doar câteva măsuri de siguranță pe care ar trebui să le aderați.

Indiferent de modul în care vă decideți să călătoriți, există o serie de măsuri de precauție pe care trebuie să le luați pentru a vă asigura siguranța câinelui dvs. în călătorie. Veți dori, de asemenea, să vă gândiți la alegerea dvs. pentru cazare. Nu toată lumea salută oaspeții casei care își aduc tovarășii de canini împreună.

Vacanțe cu câini: Cum să călătorești în vacanță cu câinele tău

Vacanțe cu câini și cum să călătoriți în vacanță cu câinele dvs

Identificare

Există ceva care are o importanță egală, indiferent de metoda pe care o alegeți să călătoriți și acesta este identificarea câinelui dvs! Indiferent dacă călătoriți în mod privat în propriul dvs. vehicul sau pe o formă de transport public (autobuz, barcă, tren sau avion), se pot întâmpla accidente.

Ceva care este sigur de a distruge călătoriile dvs. de vacanță este tragedia pierderii unui membru al familiei iubite.

LEGATE DE: Identificarea câinilor Etichete: un ghid de cumpărare ale proprietarului câinelui

Asigurați-vă că câinele dvs. are un guler și etichete de identificare cu numele dvs. și adresa cea mai actualizată, numărul de telefon (mai mult decât unul, dacă este posibil) și orice alte informații importante. Dacă puii dvs. are nevoi medicale, ar fi mai bine să aveți o etichetă care să ateste aceste. Acum este, de asemenea, un moment minunat pentru a vă asigura că tu aveți microcipul dvs. de companie.

De-a lungul aceluiași tren de gândire că accidentele se pot întâmpla pentru a permite ca animalul dvs. să fie pierdut în primul rând, gulerele (și etichetele de identificare) pot fi pierdute, alunecate sau întrerupte.

În timp ce un microcip nu este ceva care ar fi imediat vizibil cu ochiul liber al unui "bun samaritean", ele sunt destul de comune ca majoritatea oamenilor să-ți iau pooch-ul undeva unde să fie scanați pentru unul.

Scanarea pentru un microcip este, de asemenea, primul lucru pe care un adăpost sau salvare animală ar face la aport dacă animalul tău iubit ar ajunge acolo după ce a fost pierdut.

Călătoriți în vehiculul dvs. privat

Călătoria cu mașina de câine

Călătoria în propriul dvs. vehicul privat este una dintre căile care este probabil cea mai ușoară pentru majoritatea câinilor. Ei vor fi, în general, în gamă de viziune de la tine în orice moment și vă puteți personaliza călătoria în jurul câinelui (și a dvs.) Băutura de baie și nevoile de gustare. Majoritatea câinilor tind să aibă mai puțină anxietate în timp ce călătoriți cu mașina decât cu avionul, trenul sau cu barca.

RECOMANDAT: 5 cele mai bune scaune de mașini pentru câini pentru călătorie

Când călătoriți cu câinele dvs. într-un vehicul, este recomandat să îl asigurați într-un fel. Mulți oameni își vor lăsa câinele liber în mașină, dar că într-adevăr nu este cel mai bun mod de a vă asigura siguranța, animalul și pasagerii dvs. în timp ce călătoriți.

Dacă ați fi să intrați într-un accident, riscul unui animal al unui animal este mai mare dacă nu este restrâns sau conținut. De asemenea, el putea să scape de vehiculul din amestec după un accident. Dacă câinele dvs. nu este restrâns, el ar putea chiar să alunece în timp ce ieșiți la gaz sau să utilizați baie.

În general, există două opțiuni pentru a vă conține pupul în timp ce călătoriți în vehiculul dvs.

Crating.ro

Crăciun de călătorie pentru câiniO mulțime de oameni se simt puțin neliniștiți de a-și croiam deloc puii, dar realitatea este că atunci când antrenamentul cu crate este făcut în mod corespunzător, câinii nu numai că nu vă deranjează cutia, mulți se bucură de ea sau se simt mai siguri acolo.

O cutie de câini, atunci când este utilizată într-un vehicul, poate păstra câinele dvs. conținut în siguranță (mai ales dacă este un călător nervos sau este predispus la sărituri și să se evite în timp ce vehiculul se mișcă) și oferă, de asemenea, o barieră suplimentară de protecție dacă există trebuiau să fie un accident.

RECOMANDAT: 5 cele mai bune cauciuc de călătorie pentru călătorii lungi

Sistem de reținere

Cealaltă opțiune este un sistem de reținere pentru câinele dvs. Ele sunt similare cu ideea unei centuri de siguranță pentru oameni, dar mai bine adaptată anatomiei animalului dvs. de companie. Acestea pot varia în stil; Unii pur și simplu rulează o simplă legătură între "mânerele de accidente" de pe autovehiculul dvs. și permiteți o mai mică mobilitate, în timp ce alții clipează direct la centura de siguranță a mașinilor.

Aproape toate aceste sisteme recomandă utilizarea, sau vino cu un ham (de preferință cu un pic de umplutură moale). Cu un ham, dacă există o oprire bruscă sau un incident, nu vor fi răni la câinele dvs. ca rezultat al jolt de la a fi ținut în poziție.

Indiferent de opțiunea exactă cu care vă aflați, utilizând o metodă pentru a vă ajuta să păstrați câinele conținut în vehicul, este foarte recomandat.

Călătorie cu avionul

Dog avion de călătorieCălătoria cu transportul public cu câinele dvs. este nervoasă, iar călătoria cu avionul ar putea fi cea mai gravă pentru asta! Datorită complexității punctelor de verificare etc., Câinele dvs. va petrece mult timp din vedere și în grija oamenilor nu veți vedea niciodată față în față (nu numai știți).

Cu toate acestea, acest lucru nu o face un mod inacceptabil de călătorie, este doar nevoie de îngrijire și pregătire suplimentară.

Asigurați-vă întotdeauna că vorbiți cu compania aeriană pe care o călătoriți pentru regulile și reglementările privind călătoriile de animale de companie. Toate transporturile publice vor necesita Dovada vaccinărilor; Unii vor necesita certificări de sănătate de la veterinarul dvs.

LEGATE DE: Dog Travel 101 - Cum să trimiteți un câine cu avionul

Câinele va fi bătut într-o călătorie cu avionul, deci este mai bine să-l familiarizați cu el în prealabil dacă nu este ceva ce este obișnuit zilnic.

Călătoriți cu barca, autobuzul sau trenul

În timp ce călătoriți prin aceste metode pot fi forme mai rare de călătorie cu avioane și vehicule personale pe hartă, este încă relativ comună și o opțiune valabilă pentru a obține de la "A" la `B`.

Ca și în cazul oricărui transport public, asigurați-vă că faceți cercetarea înainte de rezervare sau afișați-vă cu animalul de companie pentru a călători. Unele linii de tren și de autobuz nu vor permite deloc câinii (dacă nu sunt câini de service certificați), dar fiecare companie poate (și va) propriile sale politici.

Nu în ultimul rând ... Cazare

Hoteluri pentru câini

Ultimul lucru de a pune gândirea este locul în care veți rămâne odată ce călătoria este făcută. Dacă veți rămâne cu prietenii sau familia dvs., lucrurile pot fi puțin mai simple, mai ales dacă s-au întâlnit cu câinele înainte. Cu toate acestea, luați în considerare întotdeauna ce animale de companie pot avea deja în casa lor.

Referitor la Stați într-un hotel, Sau ceva similar, mulți vor avea restricții de rasă sau de dimensiuni sau depozite suplimentare necesare la sosire pentru a accepta câinele dvs. în instalație. Din nou, acesta este ceva de care aveți nevoie pentru a cerceta foarte atent. Ultimul lucru pe care îl doriți după călătoriți la o distanță mare (și epuizat) este o surpriză la recepție.

Aveți gânduri suplimentare sau o experiență de călătorie pe care să o împărtășiți? Postați în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vacanțe cu câini: cum să călătorești în vacanță cu câinele tău