6 Sfaturi importante pentru distanțe lungi care călătoresc cu câinele dvs

Dacă dețineți câini, știți asta călător cu prietenul tău cu patru picioare poate fi uneori stresant. Indiferent dacă este vorba de câteva ore de câteva ore sau un zbor de patru ore, există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a face o excursie cu canina dvs. mult mai plăcută pentru amândoi. Doar urmați câteva sfaturi de călătorie Doggy pentru a ajunge la destinația dvs. mai relaxată și fericită.

Sfaturi pentru distanțe lungi care călătoresc cu câinele dvsMulți oameni se tem de zilele lor de călătorie ar fi terminat dacă au un câine. În timp ce poate dura ceva timp pentru a planifica la început, având un câine nu trebuie să vă legați.

Odată ce vă cântăriți opțiunile și aveți un plan cu privire la modul de călătorie cu un câine eficient și în siguranță, este posibil să aveți nevoie doar de ușoară modificări pentru fiecare călătorie cu puțin compromis.

Un lucru important de reținut este să Începeți să vă planificați mai devreme călătoriile prietenoase câinelui.

Dacă aveți un cățel tânăr și vă place să călătoriți foarte mult, începeți să îl luați în călătorii scurte imediat. Ia-ți catelul de câine, scaune de mașini, străini și alte aspecte legate de călătorii înainte de a încerca să mergi într-o vacanță lungă. Odată ce sunteți gata, următoarele sfaturi vă vor ajuta să vă pregătiți pentru o aventură mai lungă cu companionul dvs. canin.

De asemenea, citiți: 15 sfaturi inteligente pentru a călători cu câini în mașini

6 sfaturi pentru distanțe lungi care călătoresc cu câinele dvs

Sfaturi pentru distanțe lungi care călătoresc cu câinele dvs

1. Amintiți-vă să aveți mâncare și apă pentru câinele dvs., întotdeauna

Știu că sună un pic de bază, dar am fost în situații înainte de a avea nevoie de apă pentru câinele meu și nu am avut-o chiar pe mine. De fapt, chiar am avut apa, dar nici un castron de câine pentru asta. Chiar și pentru o călătorie scurtă, aveți întotdeauna mâncare, apă și casciuri cu dvs. (sau puteți utiliza Sticle de apă de câine Pentru o anumită conveniență).

De asemenea, trebuie să păstrați suficiente alimente pentru câini (sau tratamente câine) cu dvs. pe durata călătoriei și a Bowl de câine pliabil. În acest fel, dacă există un blocaj de trafic, desființarea vehiculului sau altă problemă, aveți ceea ce aveți nevoie pentru a vă asigura că bebelușul dvs. este hidratat și confortabil. Planificarea consumabilelor de câine în avans va salva durerea de cap in josul drumului.

2. Asigurați-vă siguranța câinelui dvs. cu consumabilele potrivite

Asigurați-vă siguranța câinelui dvs. cu consumabilele potriviteÎn fiecare zi văd pe cineva pe drum cu animalul lor de companie în poala lor. Proprietarii de animale de companie nu-și dau seama că acest lucru este foarte periculos (și chiar ilegal) - nu doar pentru câinele dvs., ci pentru oamenii din mașină. De fapt, știu pe cineva care a intrat într-un accident cu câinele lor de echitatie în mașină.

Transportatorii de animale pentru câini.

Există multe tipuri de purtători de animale de companie de la plastic robusi până la cele moi. Dacă veți călători pe o companie aeriană, asigurați-vă că știți că regulile specifice ale companiei aeriene și Ce purtători de companie pe care îi permit. Dacă puteți obține un transportator suficient de mic, vă vor lăsa să o puneți sub scaunul dvs. în cabină, astfel încât câinele dvs. este întotdeauna aproape.

De asemenea, puteți obține un transportator de câini care are compartimente pentru tratamente, medicamente și un castron mic pentru călătoria dvs. Dacă trebuie să vă verificați câinele în bagaje, asigurați-vă că ați ales o companie aeriană care are a Marea record care transportă animale de companie.

Harnesse și centuri de siguranță.

Alternativ, puteți obține, de asemenea, un ham de siguranță pentru câinele dvs. care îl va lega și va păstra în siguranță și sigur. Există mai multe tipuri de centuri de siguranță pentru câini, iar unele dintre cele mai bune sunt cele care atașează tetingele scaunelor auto care sunt în vehicule model mai nou.

Editorul nostru Samantha a făcut o revizuire extinsă scrisă și video a mai multor Curele de siguranță pentru câini și Haroane de câine pe care vă recomand să verificați. De asemenea, asigurați-vă că confirmați că ceea ce aveți veți lucra minunat în cazul unui accident (citiți mai mult aici).

Crăciun de călătorie.

În cele din urmă, proprietarii care călătoresc cu mașina ar trebui să investească într-un accident de siguranță Crăciun de călătorie pentru câini care poate fi ușor atașat la scaunele auto din motive de siguranță, astfel încât acestea să nu alunece. Acest lucru vă menține câinele în condiții de siguranță și neliniște, mai ales pentru excursii mai lungi.

Asigurați-vă întotdeauna că transportatorul dvs. este perfect pentru dimensiunea câinelui dvs., astfel încât el să aibă suficient spațiu pentru a sta și întoarce, dar nu prea mult, astfel încât el ar fi alunecat în cutia de câine. Urmăriți videoclipul de mai jos și citiți ghidul pentru a afla cum să măsurați pentru o cutie perfectă.

GHID: Cum să alegeți Cutia de câine de dimensiune potrivită sau transportatorul

3. Alternativ, asigurați-vă câinele în scaunul său de mașină

Vorbind de aprovizionare de siguranță pentru o excursie, scaunele de rapel pentru câini sunt una dintre cele mai bune opțiuni.

Proprietarii de câini care se desfășoară pe călătorii mai lungi în mașini pot fi special concepute Scaune de rapel pentru câini care sunt perfecte pentru câinii mici și mijlocii. Își păstrează câinele legat și așezat, dar nu îl conțin ca o cutie de câine. Asigurați-vă că obțineți unul cu o opțiune pentru centura de siguranță.

Cele mai bune scaune de rapel de câine sunt cele care se atașează la partea superioară a scaunului auto sau la consola centrală a vehiculului dvs. Dacă nu doriți un scaun voluminos mare în mașină, există atașamente centură de siguranță care merg de la gulerul câinelui sau de la centura de siguranță.

Dacă câinele dvs. nu este asigurat într-o cutie de călătorie, Trebuie să ai unul din acestea. Îți împiedică animalul de companie să vă provină distragerile și îl ține în siguranță și sigur în cazul unui accident. Prefer un purtător pentru hamul meu mic de câine și centură de siguranță pentru câinii mei mai mari.

4. Câinii sunt predispuși la boala de mișcare

Câinii sunt predispuși la boala de mișcareCâini poate obține o boală de mișcare la fel ca oamenii. Din acest motiv, există pastile speciale. Dacă câinele dvs. suferă de boală de mișcare, discutați cu medicul veterinar.

Există medicamente prescrise pentru această afecțiune care ar face să călătorească o experiență mult mai plăcută pentru câinele dvs.

De asemenea, puteți verifica magazinul local de animale de companie locale sau site-ul online de vânzare cu amănuntul pentru opțiunile non-prescripție. Daca esti zboară sau mergând cu trenul, Aș recomanda să vorbesc cu veterinarul dvs. și să obțină ceva ce știi că va funcționa. Nu este ușor să mergeți într-un compartiment închis care nu se oprește puțin în timp ce un câine este vărsat.

Un lucru sigur este cel mai bun lucru pentru animalul tău, tu și călătorii tăi. Dacă câinele dvs. nu a zburat niciodată, cel mai bine este să-i dați ceva pentru o boală de mișcare ca măsură de precauție.

Dacă faceți o călătorie rutieră în propriul dvs. vehicul, puteți experimenta cu remedii de boală de mișcare naturală pentru câinele dvs., dar am descoperit că cei rar muncesc bine.

LEGATE DE: 4 sfaturi esențiale pentru a călători cu câini care îi vor păstra în siguranță

Amintiți-vă să vă vaccinați catelul înainte de călătorie

5. Este posibil să trebuiască să vă vaccinați câinele (dar nu prea mult)

Înainte de a merge într-o excursie extinsă, aduceți-vă pooch-ul la veterinar și asigurați-vă că este sănătos și actualizarea la vaccinări. Nu faceți o călătorie răsfățată de un câine bolnav.

Asigurați-vă că ați lăsat medicul veterinar să știe unde vă aflați, mai ales dacă călătoriți în afara țării. Unele vaccinuri sunt necesare în timp ce altele sunt opțiuni, dar recomandate. De asemenea, educați-vă pe Vaccinarea câinilor și ce vaccinuri să evite. Unele veterinarii le place să prescrie mai mult decât este necesar & # 8220; doar în caz, & # 8221; și acest lucru nu poate fi bun nici.

Diferitele zone au boli diferite, iar câinele dvs. poate avea nevoie de cerințe speciale de vaccinare. Dacă veți călători cu aer sau alt transport public, a Certificarea de sănătate de către un Vet licențiat va fi necesară. Unele state solicită ca orice animal care să intre în statul lor, prin orice mijloace, trebuie să aibă o certificare (citiți Mai multe despre asta aici).

6. Câine prietenos cu câini, restaurante și alte locuri

Dog Friendly Hoteluri restaurante și alte locuriCel mai bine este să planificați și să vedeți ce hoteluri și restaurante sunt prietenoase cu animalele de companie (și există multe în SUA). Majoritatea oamenilor au deja hotelurile deja planificate și rezervări făcute. În timp ce există unele care nu permit câinii deloc, majoritatea pot face aranjamente.

Aceste aranjamente pot fi un depozit de 200 de dolari sau o taxă pentru animale de companie nereturnabile de 200 de dolari. Trebuie să vă asigurați că hotelul este clar că veți avea un câine și că sunteți clar care sunt regulile. Nu există aproape nimic mai enervant decât să găsești un nou hotel după toată ziua pe drum.

Cu excepția cazului în care nu vă deranjează să treceți prin unitatea prin tot timpul, este mai bine să planificați și locuri de mâncare. Tine minte că este ilegal să-ți lași animalul În mașină, indiferent de vremea. De asemenea, multe locuri au adoptat legi împotriva animalelor de companie rămase în mașină din orice motiv. Deci, dacă nu doriți să plătiți amenzi grele, nu aș recomanda-o.

Nu numai pentru accident vascular cerebral, ci și pentru alte motive de siguranță. Dacă câinele tău sa încurcat în centura de siguranță și a sufocat la moarte? Dacă cineva a intrat în mașina ta și a furat prietenul tău blană? Există multe motive pentru care lăsarea numai a câinelui nu este o idee bună.

Este întotdeauna cel mai bine Planificați-vă călătoria pe câini și localizați oprirea de odihnă și mâncarea locurilor care sunt prietenoase cu animalele de companie. Cu numărul tot mai mare de iubitori de câini extreme, ei se aplecă în toate locurile și cele mai multe restaurante, hoteluri și stațiuni vor accepta întotdeauna proprietarii de câini.

Citiți următorul: Pungi de călătorie pentru câini - cum să alegeți unul potrivit?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Sfaturi importante pentru distanțe lungi care călătoresc cu câinele dvs