Cel mai bun mod de a călători cu un câine (un ghid video)

Dacă ați călătorit vreodată cu un câine, știți cât de stresantă poate fi. Indiferent dacă tocmai fugiți la magazinul de animale de companie sau călătoriți în întreaga țară pentru a vă vizita familia, există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a face călătoria mai ușoară. În opinia mea, cel mai bun mod de a călători cu un câine este cu mașina.

Acest articol va împărtăși sfaturi și trucuri pentru călătorii cu câini în mașini, avioane, trenuri sau orice altă metodă de transport. Cred că călătoria de mașini este cea mai bună pentru că este cea mai ușoară și este cea mai confortabilă pentru câinele dvs.

Câinele dvs. poate fi separat de dvs. în timp ce zboară sau călătoresc cu autobuzul sau trenul. Cel puțin el va trebui să se limiteze la o canisa sau geanta de voiaj. În timp ce ar trebui să fie restrâns în mașină, va fi cu tine. Care vă va face să vă simțiți mai confortabil.

De asemenea, citiți: 15 sfaturi de siguranță pentru călătorii cu câini în mașini

Cel mai bun mod de a călători cu un câine

cel mai bun mod de a călători cu un câine

Pregătiți-vă să călătoriți cu un câine

Călătoria cu câinii nu este întotdeauna ușoară, chiar dacă puii dvs. îi place să se plimbe într-o mașină sau nu minte un zbor cu avionul. Trebuie să fii pregătit pentru călătorie. Gândiți-vă la călătorie, faceți aranjamentele necesare și adunați consumabilele de care aveți nevoie în avans.

Cel puțin, ar trebui să aduceți următoarele consumabile cu dvs. în timp ce călătoriți cu câinele dvs .:

  • Alimente, tratate și apă
  • Jucării pentru câini
  • Transportator aprobat de compania aeriană (dacă e nevoie)
  • Ham, guler și lesa
  • Cutie de călătorie (dacă e nevoie)
  • Scaun de mașină pentru câini sau centura de siguranță (dacă este necesar)

Desigur, proviziile de care aveți nevoie vor depinde de tipul de transport pe care îl veți folosi și de unde călătoriți. Dacă faceți doar o călătorie scurtă, nu va trebui să împachetați prea mult. Cu toate acestea, dacă veți cheltui o săptămână de camping cu câinele dvs. lista dvs. de ambalare va fi mult mai lungă.

De asemenea, va trebui să vă asigurați că câinele dvs. este sănătos și fizic gata să facă călătoria. Acest lucru este deosebit de important dacă veți zbura cu animalul dvs. de companie. Dacă aveți îngrijorări cu privire la sănătatea câinelui dvs., apelați medicul veterinar și cereți sfatul lor. În funcție de locul unde te duci, Este posibil să aveți nevoie să obțineți animalul de companie Actualizat pe vaccinuri înainte de a pleca acasă.

De asemenea, ar trebui să aduceți un animal de companie trusă de prim ajutor și să fie pregătiți pentru orice nevoi medicale care pot apărea. Asigurați-vă că câinele dvs. are Etichete de identificare actualizate și / sau o microcip actualizată. De asemenea, trebuie să aveți informațiile de contact pentru un medic veterinar de urgență în zona în care veți călători. Aduceți o listă a medicamentelor câinelui sau a oricăror informații importante de sănătate pe care trebuie să le cunoașteți un veterinar de urgență.

LEGATE DE: Cum să preveniți și să tratați boala mașinii dvs. de câine

câine în mașină

Sfaturi pentru călătoria cu un câine

Dacă căutați sfaturi privind formele specifice de călătorie, aceste resurse pot ajuta la răspunsul la întrebările dvs.:

Permiteți timp suplimentar Când călătoriți cu câinele dvs. Totul va dura mai mult. Dacă călătoriți în mașină, va trebui să vă opriți în fiecare oră sau astfel pentru pauzele de baie. Verificarea pentru un avion sau o călătorie cu autobuzul va dura mai mult dacă vă aduceți câinele împreună. De asemenea, va dura mai mult pentru a vă obține și câinele dvs. sa stabilit când călătoresc pe transportul public.

Este mai bine să planifica și vedeți ce hoteluri și restaurante sunt prietenoase cu animalele de companie (și există multe în SUA). Ar trebui să aveți locuința deja planificată și rezervări făcute înainte de a pleca pentru aventura dvs. În timp ce există unele care nu permit câinii deloc, majoritatea locurilor vor face aranjamente.

Să fie clar cu privire la ceea ce sunt regulile Dacă călătoriți cu avionul, trenul sau autobuzul. De asemenea, va trebui să cunoașteți regulile oricăror hoteluri pe care le puteți rămâne la. Va fi jenant și foarte incomod dacă nu cunoașteți regulile în avans.

Cu excepția cazului în care nu vă deranjează să treceți prin unitatea prin tot timpul, este mai bine să planificați și locuri de mâncare. Este întotdeauna cel mai bine Planificați-vă vacierul și localizați oprirea de odihnă și mâncarea locurilor care sunt prietenoase cu animalele de companie. Cu numărul tot mai mare de iubiți de câini extreme, aceste instituții sunt situate în aproape fiecare oraș din lume. Cele mai multe restaurante, hoteluri și stațiuni vor accepta întotdeauna proprietarii de câini.

În cele din urmă, asigurați-vă că sunteți Întotdeauna respectul Când călătoriți cu câinele dvs. Curățați-vă după câinele dvs. dacă folosește baia într-o zonă publică. Asigurați-vă că câinele dvs. rămâne liniștit când sunteți într-un spațiu public sau rămâneți într-un hotel.

Știu că este greu de crezut, dar unii oameni nu-i plac câinii. Puteți chiar să întâlniți oameni care sunt speriați de câini. Păstrați întotdeauna câinele pe o leșie și respectați ceilalți oameni din jurul vostru.

Citiți următorul: 25 cele mai multe rase de câine prietenoase de călătorie

Cel mai bun mod de a călători cu un câine (un ghid video)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cel mai bun mod de a călători cu un câine (un ghid video)