Revizuire: leashboss splashless turism pet bowl

Pentru călătorii Avid care își iau câinii pe călătorii rutiere, drumeții, camping sau în altă parte, este vital să aveți o modalitate ușoară de a vă hrăni și de a apărea animalul de companie în timp ce mergeți în mișcare. Majoritatea bolurilor de călătorie pentru câini sunt făcute pentru a fi ușor de transportat sau de a stoca într-un vehicul. Acum, Leshboss a luat-o la un nou nivel cu castronul lor de călătorie fără splash.

Aducerea consumabilelor potrivite în timp ce călătoriți cu câinele dvs. va face călătoria mai ușoară pentru dvs. și mai confortabilă pentru el. Este deosebit de important să aduceți un castron de apă de-a lungul. Entuziasmul unei aventuri vă va face ca câinele să fie emoționat și va trebui să rămână hidratat.

Leashboss castronspre deosebire de Leashboss, Cele mai multe alte bowls de câine de călătorie sunt pliabile, ceea ce este minunat atunci când vine vorba de stocare. Dar, când vine vorba de stabilitate, aceste bowls nu sunt cele mai bune. Ei se pot prăbuși dacă câinele tău pune presiune asupra lor, iar apa se stropi chiar peste jantă.

Îmi iau câinii pentru călătorii de mașini aproape în fiecare zi. De obicei le dau apă când vehiculul este oprit și aruncați castronul înainte de a începe să conducem din nou. Am fost încântat să încerc acest castron de călătorie fără stropire pentru a vedea dacă a trăit până la numele său.

MAI MULT: 15 cele mai bune boluri de câine pliabile pentru călătorie

LEASHBOSS Splashledless Travel Bowl Review

LEASHBOSS Splashledless Travel Bowl ReviewLeashboss Splashledledless Dog Dog Bowl este fabricat din silicon. Acest material permite o aderență bună pe aproape orice suprafață. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la castronul glisant în jurul de fiecare dată când luați o întoarcere sau opriți prea repede. Este, de asemenea, ideal pentru autoturisme și bărci!

Așa cum demonstrează în revizuirea mea video de mai sus, buza conică în jurul marginii bolului împiedică vărsarea. Chiar și atunci când am slăbit apa în jur, nimic nu se varsă. Acesta este singurul castron de călătorie pe care îl folosesc acum în mașină. Nu am avut niciodată să curăț apă vărsat când ajungem la destinația noastră.

Dacă este umplut la linia recomandată, acesta deține 24 de uncii (3 cești) de apă. Dacă este umplută în partea de sus, ea deține 40 de uncii. Funcționează bine pentru familia noastră multi-companie.

Bowlul măsoară 9 "x 8" și 3 "înălțime și are un 4" x 4.5 "Deschiderea. Este Nu este recomandat pentru rasele uriașe, barbă sau brahycefalice. Este fabricat din silicon de calitate alimentară, este de mașină de spălat vase sigură și BPA, PVC și fără ftalat.

Singurul lucru pe care nu-mi place foarte mult despre castron este că este voluminos dacă trebuie să-l împachetați sau să-l depozitați în timp ce călătoriți. Mă plimb cu câinii mei, iar acest castron ocupă destul de puțin în pachetul meu.

Puteți cumpăra acest castron de câine de călătorie pe Amazon pentru $ 16.98. Cred că aceasta este o mare valoare pentru bani. Este accesibil la orice buget, și foarte benefic la călărirea cu animalul dvs. într-un vehicul, cu barcă sau un motor.

Citiți următorul: 6 sfaturi importante pentru călătoria pe distanțe lungi cu câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: leashboss splashless turism pet bowl