Revizuire: pokablables pentru a go de dog hrană și apă de călătorie de apă (2018)

Mulți proprietari de câini se bucură de călătorii cu animalele de companie. Indiferent dacă Fido vă însoțește pe plimbările cu mașina sau pe tine și puștiul dvs. sunt excursii frecvente, este important să aveți o modalitate ușoară de a aduce alimente și apă pe aventură.  Poocabile pentru a merge Sistemul de deplasare a alimentelor și a apei a fost creat pentru acest scop.

În timp ce este important să aveți consumabilele potrivite pentru câinele dvs., este de asemenea important ca uneltele dvs. să fie dimensionate. Nu veți dori să vă bucurați de boluri cu câini voluminoase și să vă bucurați de apă cu voi oriunde călătoriți cu tovarășul dvs. de canin. Din acest motiv, având o soluție compactă la nevoile dvs. de călătorie pentru câini este o necesitate.

Pokable pentru a merge hrană pentru câini și sistemul de călătorie cu apăPotrivit clubului american Kennel, câinii adulți au nevoie de o uncie de apă pentru fiecare kilogram de greutate corporală în fiecare zi. Când faceți drumeții, mersul pe distanțe lungi sau călătoriile, câinele dvs. va avea nevoie de mai multă apă decât în ​​mod normal.

Sunt un drum avid și bucură-mă să-mi aduc câinii împreună cu mine. De obicei, aduc un castron pliabil, bagajele mici de plastic de alimente și o sticlă de apă pe călătoriile noastre. În timp ce acest lucru funcționează, nu este foarte convenabil.

Poocabilele pentru a merge în sistem oferă o modalitate ușoară de a aduce alimente și apă într-un container convenabil. Este accesibil și fabricat din plastic fără BPA, dar funcționează, precum și cererile companiei?

LEGATE DE: 6 sfaturi importante pentru distanțe lungi care călătoresc cu câinele dvs

Poocabile pentru a merge la câini Alimente și apă de călătorie

Poocabile pentru a merge la revizuireAcest sistem de călătorie 2-in-1 are o sticlă de apă care deține 15 uncii și o ceașcă de mâncare mică care poate conține 1.2 cești de kible. Așa cum veți vedea în revista mea video, distribuitorul de apă este echipat cu o supapă de scurgere, care se oprește automat când nu se utilizează și se deschide când sticla este stoarse.

Șuruburile vasului alimentar pe partea inferioară a suportului pentru sticle de apă. Este nevoie de un pic de forță pentru a bloca castronul în poziție, așa că nu fac pohabilele pentru a merge sistemul ar fi o alegere bună dacă nu aveți o mulțime de forță de mână sau să suferiți de o condiție ca artrita.

Bowlul și suportul pentru sticle de apă sunt ușor de curățat cu apă caldă și un detergent slab.

Este puțin dificil de curățat în interiorul sticlei de apă. Folosesc o perie de sticlă, dar dacă nu ai una, poate fi puțin complicabil. Cu toate acestea, există o mașină de spălat detașabilă care facilitează curățarea supapei.

Poocabile pentru a merge la revizuireÎn recenzia mea video veți observa că mânerul conturat este ușor de prins și confortabil în mână. Folosesc un clip de carabiner pentru a atașa pouchabile pentru a merge la sistem la mine Drumeții, Dar ar fi ușor să purtați pe o plimbare. Este, de asemenea, mic și compact, făcându-l ideal pentru călătorii lungi în mașină.

Acest produs este disponibil în 3 culori:

  • albastru deschis (pe care îl puteți vedea în revizuirea mea video)
  • roz
  • gri

Poocabile pentru a merge la revizuirePuteți achiziționa Poocamblele pentru a merge la un sistem de hrană pentru animale și de apă pentru doar 19 $.99 pe Amazon. Plasticul nu este extrem de gros, dar încă mai cred că acest produs va susține bine în timp, atâta timp cât nu sunteți extrem de dur cu el.

Este realizat cu plastic sigur, are un design rezistent la scurgere și este ușor de luat de-a lungul timpului în timp ce călătoriți cu câinele dvs. Cu toate acestea, cu doar 15 uncii de apă și 1.2 cești de alimente, Poocabilele pentru a merge nu vor fi suficiente pentru mai multe animale de companie sau un câine mare (mai ales dacă veți ieși și despre cea mai mare parte a zilei).

În general, cred că este o valoare bună pentru bani. Dar nu merită să merite dacă aveți o rasă mare. Luați în considerare modul în care veți folosi-o înainte de a decide dacă Poocabilele pentru a merge este potrivit pentru nevoile dvs.

Citiți următorul: Ghid de antrenament pentru drumeții pentru câini - 13 elemente de care aveți nevoie pentru drumeții cu câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pokablables pentru a go de dog hrană și apă de călătorie de apă (2018)