Câine de călătorie 101: cum să trimiteți un câine cu avionul

Câine călătorie 101 cum să navigheze un câine

Călătoria poate obține un pic complicat pentru proprietarii de animale de companie. Ori de câte ori este timpul să se mute într-un loc de locuit nou sau dacă pur și simplu căutați să călătoriți în vacanță care necesită rezervarea unui zbor, nu doriți să vă lăsați pooch-ul în urmă. Nici un biggie, pentru că astăzi călătoria cu animalul dvs. de companie devine din ce în ce mai populară și companiile aeriene vor fi, de obicei, fericite să ajute. Dar pentru a vă face călătoria mai puțin stresantă, trebuie să treceți prin anumite instrucțiuni despre cum să trimiteți un câine în condiții de siguranță.

În primul rând, dacă aveți șansa de a călători cu mașina în loc de un avion, fără a sacrifica prea mult, luați în considerare acest lucru. Nu numai că acest lucru va face călătoria mai puțin stresantă pentru câine, dar pooch-ul dvs. va avea, de asemenea, un timp minunat pe drum. Cu toate acestea, în cazul în care călătoria aeriană este singura modalitate de a merge, începe să faceți aranjamente bine în avans pe modul de livrare a unui câine pentru a evita hassle inutile.

LEGATE DE: 5 cele mai bune branduri de transport de câini autorizați

În mod natural, proprietarii de câini de îngrijire vor găsi că este important să se asigure că tovarășii lor de blană călătoresc cu cea mai mare confort și siguranță, precum și cu transportatori calificați. Marele lucru despre călătoria cu câinele dvs. este dacă vă aflați în vacanță, există multe hoteluri prietenoase cu animale de companie disponibile, dacă este necesar, în special în SUA. Există, de asemenea, suficiente opțiuni de Echipamente de câine utile care poate călători în siguranță și confortabil pentru canina ta.

Mai jos, am enumerat cinci pași esențiali despre cum să trimiteți un câine atunci când alegeți călătoria cu aer, dar, de asemenea, rețineți că puteți utiliza alternativa serviciului de transport de companie. Există câteva opțiuni excelente, care pot avea grijă de nevoile dvs. de călătorie câinilor dvs. și vom încerca să enumerăm acest lucru în articolul nostru viitoare, dar pentru moment, acest post este dedicat acelor proprietari de câini care caută cele mai ușoare căi despre cum să navă un câine în siguranță, confortabil și cu cea mai mică cantitate de stres atunci când călătoriți în avion împreună.

Călătoria câinilor 101: Cum să trimiteți un câine

Iată cinci pași esențiali pentru cei care arată cum să livreze un câine singuri atunci când călătoresc cu aer. Urmați acest lucru pentru a vă ajuta să limitați cantitatea de încărcare a tensiunii atât pentru dvs. cât și pentru a vă planifica în timpul călătoriei dvs. uimitoare de vacanță sau în mișcare acasă.

Aluzie: Întorcând acest lucru într-o listă de verificare a lucrurilor de făcut atunci când transportul unui câine nu ar fi cea mai rea idee.

Cum să trimiteți un câine: Pasul # 1 - Medical

PRE-FIRG VET Verificare. Aveți câinele dvs. verificați de veterinar înainte ca voi toți să călătoriți împreună. În afară de a vă asigura că câinele dvs. este suficient de sănătos pentru călătorie, o verificare înainte de zbor este foarte importantă pentru a prinde orice preocupări potențiale sau subiacente care pot afecta câinele dvs. în mod specific în timpul călătoriei. Aceste mărfuri se află în avionul pe care câinele dvs. îl va călători este presurizat, iar aerul nu rămâne același cu cel în secțiunea pasagerilor (chiar dacă companiile aeriene încearcă să facă compartimentele de bagaje la fel de confortabile pentru animalele de companie cât mai confortabile în aceste zile).

Luați în considerare riscurile potențiale. Presiunea de marfă menționată mai sus, temperatura, mediul și tot ce a fost legată de călătorii pe calea aerului ar putea deveni un risc serios pentru sănătatea animalului dvs. de companie dacă câinele dvs. are orice preocupări de sănătate subiacente, în special legate de inima, rinichii sau plămânii lor.

Trusă de prim ajutor. Acest lucru nu este esențial și va aplica în cea mai mare parte pentru proprietarii de câini extrem de prudenți, dar care călătoresc cu Kit de prim ajutor pentru câini la îndemână nu poate fi mai rău decât călătoria fără unul. Pur și simplu obțineți împreună câteva elemente esențiale și fixați-le în sacul de transport, astfel încât să aveți acces ușor la acesta. De fapt, puteți combina aceste elemente cu cele utilizate pentru oameni și aveți un kit universal de prim ajutor pentru călătorie pentru dvs., familia și animalele de companie.

Evitați călătoria post-chirurgie. Dacă câinele dvs. a avut oase rupte recente sau orice tip de intervenție chirurgicală oarecum serioasă, este o idee bună că au avut destul timp să se vindece înainte de a călători. Nu puteți supraveghea modul în care canina dvs. va fi transportată în avion și modul în care vor călători în compartimentul pentru bagaje, întârzie călătoria pentru încă câteva săptămâni, dacă este posibil, să le lăsați să se vindece în mod corespunzător.

Încercați să evitați sedarea cu orice preț. Când căutați modalități cum să trimiteți un câine oricum și schimbul de călătorii aeriene pentru o mașină sau întârzierea călătoriei pentru recuperarea completă a câinelui nu este posibilă, există o altă opțiune: discutați cu medicul veterinar despre a avea pooch sedate în timpul aerului voiaj. Dar feriți-vă: Altitudinile și sedativele mari reprezintă un amestec extrem de periculos și ar trebui evitate cu orice preț, deoarece poate reduce capacitatea câinelui dvs. de a-și reglementa temperatura corpului și poate fi fatală.

Câine de călătorie 101 Cum să navigați un câine - verificarea veterinarului
Cum să trimiteți un câine: amintiți-vă de verificarea VET înainte de zbor / Foto: Naoko Kawachi

Cum să trimiteți un câine: Pasul # 2 - Linii aeriene

Contactați compania aeriană. Apelați compania aeriană pe care o veți folosi și aflați care sunt cerințele și reglementările în ceea ce privește călătoria cu animalele de companie. Foarte important: Rețineți liniile directoare ale canismei și orice alt echipament de călătorie câine pe care îl utilizați. Asigurați-vă că dvs Crăciun de câine se potrivește măsurătorilor lor maxime. Sfat rapid: Găsiți aceste linii directoare pe site-ul lor, imprimați-le afară și le aveți cu dvs. în cazul în care vă aflați într-un conflict cu angajații companiilor aeriene despre dimensiunea cutiei de câine.

Aflați instrucțiunile de expediere a animalelor de companie. Unele companii aeriene nu vor transporta animale de companie în timpul lunilor de vară sau în lunile de iarnă din cauza condițiilor meteorologice severe și a efectelor pe care le poate avea asupra prietenului tău blană. Din nou, verificați site-ul lor și apelați cu siguranță în cazul în care nu sunteți sigur.

Câine călătorie 101 cum să navigheze un câine - purtător de câini
Cum să trimiteți un câine: asigurați purtători ai companiilor aeriene

Purtători de câini în avioane. Anumite companii aeriene (nu toate acestea!) va permite câinilor mici până la o anumită dimensiune care trebuie adusă în cabină cu dvs. într-un transportator autorizat sau Câine rucsac, care este întotdeauna O opțiune mai bună. Verificați dublu că transportatorul dvs. se potrivește cu certitudine și profită de această ocazie. Câinii mai mari vor trebui, evident, să fie bătut și călătoresc în compartimentul pentru bagaje. Dar nu vă faceți griji, deoarece majoritatea compartimentelor de bagaje sunt echipate cu control climatic și vor face călătoria pentru animalul dvs. mai confortabil.

Compară companii aeriene. Nu este o idee atât de proastă de a petrece ceva timp cercetarea online și compararea diferitelor companii aeriene dacă aveți această opțiune. Unele companii aeriene au condiții mai bune și mai puține restricții privind călătoria cu câinii; Alte companii ar putea fi foarte rele în manipularea călătoriei de companie în general. Dacă nu știți încă cum să trimiteți un câine, discutați cu alți proprietari de câini care au experiență în călătoriile cu animalele de companie și de a obține mai multe sfaturi din experiență.

Câini inacceptabili. Fiți conștienți de faptul că unele companii aeriene nu vor accepta anumite câini. Când căutați modalități de a trimite un câine și prietenul tău blând este un câine scurt ca un boxer, chow-chow, buldog sau un Pug, asigurați-vă că companiile aeriene sunt conștiente de acest lucru. Există, de asemenea, o părtinire față de anumite rase de câine, astfel încât, dacă călătoriți cu un taur plin de pitură pur, s-ar putea să fiți, de asemenea, în unele probleme, în funcție de compania aeriană, ci și angajații care se vor ocupa de cazul dvs. la aeroport. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este să apelați compania aeriană și verificați dublu dacă ar putea avea probleme cu rasa dvs. de câine.

Cum să trimiteți un câine: Pasul # 3 - Înregistrări de sănătate

Câine călătorie 101 Cum să navighezi un câine - înregistrări medicale
Cum să trimiteți un câine: asigurați-vă că înregistrările medicale sunt în verificare

Actualizați înregistrările medicale. Asigurați-vă că înregistrările de sănătate ale câinelui dvs. sunt actualizate. Nu uitați de cele mai esențiale vaccinări pentru câinele dvs., în special rabia lui (Notă: unele companii de transport de companie pot necesita dovada că canina dvs. a fost vaccinată în funcție de cerințele lor, astfel încât să verificați întotdeauna în prealabil).

Au un certificat de sănătate. Companiile aeriene vor avea nevoie de un certificat de sănătate actual și o documentație de călătorie la transportul câinelui. Acest lucru este valabil mai ales dacă călătoriți pe plan internațional și veți vizita mai multe țări. În primul rând, luați în considerare dacă luați câinele dvs. cu mai multe cayover în diferite țări este cu adevărat cea mai bună idee. Dacă nu există nici o modalitate de a evita acest lucru, atunci Asigurați-vă că aveți dovada conformității pentru toate reglementările din țară pe care animalul dvs. îl călătorește, de la sau prin evitarea unor întârzieri inutile.

Pro sfat. De asemenea, trebuie să includeți o copie a oricăror medicamente pe care câinele dvs. este pornit, orice alergii sau boli ale caninii dvs. și orice altceva legat; au totul în scrisul oficial de la clinica dvs. veterinară, de asemenea. Păstrați informațiile de contact ale medicului dvs. și orice numere de rezervă la îndemână în caz din anumite motive există o urgență. Acest lucru poate fi oarecum unui hassle, dar mai bine să fie sigur decât să-mi pare rău.

Cum să trimiteți un câine: Pasul 4 - conformitatea

Câine călătorie 101 cum să navă un câine - companii aeriene
Cum să trimiteți un câine: Amintește-i angajaților aerieni că călătoriți cu un câine

Regulamente pentru cutii de câini. Atunci când utilizați o canisa pentru a călători, asigurați-vă că urmează regulamentele companiilor aeriene, deoarece majoritatea companiilor aeriene vor trebui să fie aprobate de Crate Cratelui dvs. de Asociația Internațională a Transporturilor Aeriene (IATA) și / sau Departamentul de Agricultură al Statelor Unite (USDA) - verificați cu dvs. companie aeriană cu acest lucru. În afară de aceasta, asigurați-vă că este confortabil cu o cameră adecvată pentru ca câinele dvs. să aibă cel puțin opțiunea de a vă întoarce.

Marcați cutia. Acest lucru pare evident, dar unii proprietari de câini uită adesea. În primul rând, asigurați-vă să puneți și # 8220 de animale și # 8221; În partea de sus și pe partea de la cutia ta. Apoi, la fel cum marchează bagajele proprii, nu uitați să vă scrieți contactul și orice informații vitale de pe canisa și să o includeți într-un plic atașat în siguranță la partea de sus a canisei (chiar mai bună, atașați în siguranță o etichetă metalică la cutie). Aceasta ar trebui să conțină destinația zborului, numele, adresa, numărul de telefon, precum și locul pe care îl veți rămâne.

Întreabă o mulțime de întrebări. Toate companiile aeriene au lor propriul set de reguli, mai ales când vine vorba de pasageri care călătoresc cu animale de companie. Păstrați întrebări cu privire la modul de livrare a unui câine și tot ceea ce nu sunteți sigur și asigurați-vă că, în cazul în care apar probleme, sunteți deja pregătiți cum să vă ocupați de această problemă.

Pro sfat: Puneți o parte din mâncarea câinelui dvs. într-o pungă de ziploc care conține instrucțiuni și îl atașează la canisa dacă ar trebui să apară o urgență. În acest fel, puteți fi cel puțin oarecum sigur că cel puțin prietenul tău este bine îngrijorat de timp.

Cum să trimiteți un câine: Pasul # 5 - Articole

Gulerul câinelui, leșia și chipul. Asigurați-vă că câinele dvs. are un guler sigur, sigur, cu etichetele adecvate pe el, în caz de motiv pentru care se pierde. Probabil că este puțin probabil să se întâmple, dar este o idee bună să luați măsuri de precauție. Din păcate, cerul este locul cel mai puțin periculos pentru animalul dvs. de companie când călătoriți cu aer; Este pe teren înainte și după îmbarcare este atunci când apar majoritatea problemelor. Microchip este un alt element important pe câinele dvs. (la urma urmei, suntem în 2015). De asemenea, nu uitați că absolut trebuie să aveți o lesă bună pregătită pentru poochia dvs.

Dog Fotografii. Luați câteva fotografii ale câinelui dvs. Au cei din telefonul dvs. și, cel mai important, imprimați unul în format A4 și lipiți-l pe partea de sus a cutiei dvs. de companie va călători. Acest lucru poate preveni o mulțime de probleme în cazul în care câinele devine liberă și funcționează minunat alături de mesajul Live & # 8221; care ar trebui să fie pe partea superioară și de partea cutiei așa cum este indicat mai sus.

Câine de călătorie 101 Cum să trimiteți un câine - articole de călătorie
Cum să trimiteți un câine: aveți alte obiecte de câine utile cu dvs

Alte articole. Este important să vă amintiți asta AÎnconfuzarea regulilor companiilor aeriene, nu puteți împacheta jucăriile câinelui, păturile sau orice altceva în cutie, cu excepția alimentelor de câine atașate la canisa. Verificați dublu dacă mânerul companiei aeriene vor furniza apă pentru câinele dvs. Acest lucru se aplică numai dacă Cratele dvs. de câine are opțiunea de a avea apă atașată la canisa într-un container securizat (astfel încercați să cumpărați o cutie de câini care să furnizeze o astfel de opțiune). O altă opțiune este să aveți apă înghețată într-un recipient pe care îl aplicați la canisa ca o alimentare cu apă pentru câinele dvs.

Când natura apelează. Ziarul mărunțit în canisa este permis de toate companiile aeriene să absoarbă orice accidente. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. îi place să mestece lucruri sau mestecați atunci când este nervos, atunci hârtia ar trebui evitată. Puteți confirma cu compania aeriană dacă nu vă deranjează să utilizați Câine de plăcuțe de câine în canisa în schimb.

Cum să trimiteți un câine: sfaturi utile pentru a călători cu animalul dvs. de companie

1. Când călătoriți cu câinele dvs., este o idee bună să planificați călătoria în avans pentru a avea mai multe opțiuni de zbor. Zboruri directe din dimineața devreme sau seara sunt cea mai bună opțiune când zboară cu câinele dvs. Temperaturile sunt mai confortabile. De asemenea, zborurile directe nu accentuează câinele la fel de mult.

Pro sfat: Dacă nu puteți călători direct, încercați să rezervați un zbor care vă oferă opțiunea de a vă conecta cu câinele dvs., astfel încât amândoi aveți ocazia de a merge la o plimbare pentru o pauză de baie, să le dați apă și unii timp de îmbinare rapidă înainte de a călători mai mult.

2. Nu uitați să faceți rezervările pentru dvs. și câinele dvs., deoarece companiile aeriene pot accepta doar un anumit număr de animale de companie la bord.

3. Când aveți toate documentele de călătorie și de sănătate ale câinelui dvs., trimiteți scanări de toate cele ale companiei aeriene pe care le veți folosi cât mai curând posibil (evident înainte de ziua dvs. de călătorie) pur și simplu pentru a elimina orice probleme, astfel încât să nu existe probleme pe Ziua călătoriei dvs.

4. Amintiți-vă să nu vă alimentați câinele cu cel puțin 6 ore înainte de excursie pentru a împiedica tulburarea stomacului și nevoia de a avea nevoie de olar în timpul tranzitului. O cantitate mică de deja testate Câinele tratează sunt în regulă dacă trebuie să-ți liniștești câinele în jos.

5. Ambalați lenjeria familiară a câinelui, jucăriile câinilor, bolurile într-o valiză, astfel încât, odată ce amicii dvs. ajunge la destinația finală, el va avea obiecte și familiaritate liniștitoare pentru a ușura stresul de zbor. Din nou, câinele tratează, mângâierea și legătura este esențială pentru a reduce nivelul de stres în poochia ta.

General Pro Sfat # 1: Treceți prin această listă de pași despre cum să trimiteți un câine și să faceți liste de verificare pentru următoarele lucruri:

  • Lista de verificare a lucrurilor de luat cu tine
  • Lista de verificare a lucrurilor pentru a confirma cu compania aeriană
  • Lista de verificare a lucrurilor de făcut câinelui
  • Poate chiar și o listă de verificare a listelor de verificare?

O bună organizație și îngrijirea totul bine în avans vă va asigura o mulțime de dureri de cap!

General Pro Sfat # 2 din ASPCA: Spuneți fiecărui angajat al companiei aeriene - în aeroport și în avion - că călătoriți cu un câine, mai ales dacă el / ea este în cargo. În acest fel, acești oameni vor fi pregătiți să vă ajute și să faceți pooch în mod corespunzător în cazul unor probleme.

După cum puteți vedea, o mulțime de planificare poate merge cu călătoria cu un animal de companie și nu sunteți sigur cum să trimiteți un câine. Cu toate acestea, cu cât sunteți mai organizat, cu atât mai confortabil și mai sigur câinele dvs. va fi, ceea ce va duce în cele din urmă într-o experiență mai relaxată și mai ușoară de călătorie pentru dvs. Urmați aceste sfaturi, de preferință să vă faceți o listă de Pași importanți asupra modului de expediere a unui câine, și du-te de acolo. Au o călătorie sigură!

Cum să trimiteți un câine cu avionul
Cum să trimiteți un animal de companie cu avionul

Imagine recomandată de Larry Downing / Reuters (2005)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine de călătorie 101: cum să trimiteți un câine cu avionul