Compania de cazare pentru animale de companie se extinde

Compania de cazare pentru animale de companie se extinde

O companie de servicii de companie înființată în California de Sud cu mai puțin de trei ani în urmă se caută deja să angajeze mai mulți angajați și să-și extindă marca. Furlocity este compania care deține un site web care ia industria de cazare pentru animale de companie la nivelul următor.

La fel ca numeroasele site-uri de călătorie pentru oameni, furlocity.COM permite proprietarilor de animale de companie să caute și să rezerveze boarding-ul de companie, Hoteluri de companie prietenoase, și chiar servicii veterinare. În prezent, ele includ facilități în mai mult de 100 de orașe în 30 de state diferite, iar ele enumeră hoteluri de companie prietenoase în fiecare stat în u.Precum și.

LEGATE DE: Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Compania funcționează numai cu unități de îngrijire a animalelor de companie care îndeplinesc standardele ridicate. Procesul lor de screening identifică multe dintre componentele cheie pe care le caută proprietarii de animale de companie. Facilitățile trebuie să fie curate, sigure, licențiate, lipite, asigurate, certificate și instruite. Ei trebuie să îndeplinească toate cerințele guvernelor lor de stat și mai mult.

Compania planifică o expansiune uriașă în acest an asociată cu o mișcare spre coasta de est. Denise Fernandez Pallozzi, CEO al Furlocității, spune că o mișcare de la California la New York pare extremă, este de fapt un pas important pentru companie.

Compania de cazare pentru animale de companie se extinde

În prezent, statul New York oferă un program NY Start-up, care este un program fără taxe pentru întreprinderile care sunt dispuse să se mute pe școlile Suny sau mai multe instituții private. Ea spune, de asemenea, că regiunea este începând să crească ca un tehnologic hub și furlocity ar iubi pentru compania lor să facă parte din asta.

Compania analizează un parteneriat cu Institutul Politehnic Rensselaer și speră să tragă din absolvenți și o forță de muncă cu experiență din mai multe școli de top din zonă.

LEGATE DE: Câine de călătorie 101: Cum să trimiteți un câine cu avionul

Cu toate că Furlocitate doar angajează câțiva oameni acum, ei doresc să se extindă la 20 de angajați până la sfârșitul anului viitor. Cinci muncitori angajați în prezent vor rămâne în urmă în San Diego și vor lucra pentru companie de la distanță.

Pallozzi spune că compania lucrează cu sârguință pentru a forma parteneriate cu șantier de călătorie uman.COM, precum și multe servicii de cazare pe bază de aeroport. În cele din urmă, ar dori ca oamenii să poată rezerva planuri de călătorie pentru ei înșiși și animalele lor de companie într-un singur loc.

Atunci când utilizatorii își rezervă șederea animalelor de companie prin furlocity, ei câștigă puncte care pot fi răscumpărate pentru nopți reduse sau libere. Ei dau, de asemenea, o parte din încasările lor la diferite nonprofituri, inclusiv Fundația Morris Animal, K9Sforwarriors, câini în desfășurare și Harbor Labrador.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Compania de cazare pentru animale de companie se extinde