Revizuire: calatorii hound dog booster seat (2018)

Indiferent dacă luați Fido Pentru o plimbare la întâlnirile veterinare necesare sau îl aduceți cu dvs. oriunde mergeți, el ar trebui să fie reținut în scaunul din spate pentru siguranța dvs. și al lui. Câinii pot fi foarte distrați la șoferi și ar putea deveni, de asemenea, un proiectil periculos în caz de accident. Scaune auto, cum ar fi Călătorii câine câine scaun de booster, Păstrați-vă pooch sigură și confortabilă.

De asemenea, puteți utiliza centurile de siguranță Doggy sau Crăciun de călătorie Pentru a vă menține câinele în siguranță în timp ce călătoriți, dar scaunele auto pot oferi câteva beneficii unice pe care aceste produse nu le pot face. Multe scaune pentru mașini de câine ridică-ți animalul în sus pentru ca el să poată vedea fereastra. Fiind capabil să-și vadă împrejurimile vă va păstra animalul de companie distractiv și vă poate ajuta să reduceți boala mașinii.

Un scaun de mașină canin oferă, de asemenea, câinelui său spațiu mic în vehicul. Scaunul potrivit îi va permite să se ridice, să stea sau să se culce în confort. Gândiți-vă la asta ca un pat de călătorie cu adevărat sigur. În plus, majoritatea locurilor vin cu o curea de siguranță care împiedică cainele să urce.

Scaunul de rapel al câinelui de călătorie este fabricat special pentru rasele mici și extra-mici. Dacă aveți un câine mic, aceasta ar putea fi o opțiune foarte accesibilă. Este potrivit pentru animalul dvs. de companie? Oferă o valoare bună pentru preț? Să aruncăm o privire la detalii.

Dacă sunteți în căutarea unui scaun auto pentru un câine mai mare sau unul care oferă un stil diferit, verificați unele dintre celelalte recenzii pe care le-am făcut pe produse similare:

Călătorii câine câine Booster Review SEAT

Călătorii câine câine scaun de boosterAcest scaun este foarte ușor de instalat. După cum puteți vedea în recenzia mea video, există două curele simple, reglabile care îl fixează pe scaunul mașinii dvs. O curea se înfășoară în jurul scaunului și una merge în jurul tetieră.

Puteți utiliza scaunul de booster de câine de călătorie în scaunul din față sau din spate, atâta timp cât scaunul are un tetieră. Dacă nu aveți locuri de găleată în partea din spate a mașinii dvs., puteți folosi cureaua care merge în jurul tetieră. Dezavantajul acestui lucru este că scaunul poate aluneca de la o parte la alta dacă luați un colț ascuțit.

Călătorii câine câine scaun de boosterDupă cum am menționat, cel mai mare dezavantaj la acest scaun este că este disponibil numai într-o singură dimensiune și deține câini care cântăresc până la 12 kilograme.

Dimensiunile coșului sunt 13 și # 8243; W x 11.5 ° C. 8 & # h. După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, micul nostru Molly este prea mare pentru a sta confortabil în acest loc.

De asemenea, părțile sunt făcute din ochiuri, ceea ce este mare pentru respirație, dar plasa ar putea fi ruptă cu ușurință de unghiile de câine ascuțite. Dacă câinele dvs. este un nastor, el poate rupe accidental ochiul când încearcă să se simtă confortabil.

Scaunul de rapel de câine de călătorie are un mic buzunar de depozitare pe față. Nu poate deține prea mult, dar ați putea stoca o lesa, guler, jucării mici sau o pungă de tratamente de acolo. De asemenea, vine cu o lecție de siguranță, pe care o puteți vedea în recenzia mea video. Această leșie se atașează Harnatul câinelui tău și îl împiedică să iasă din scaun, în timp ce mașina dvs. se mișcă.

Călătorii câine câine scaun de boosterLesa este, de asemenea, benefică pentru a vă menține câinele să săriți rapid de îndată ce deschideți ușa mașinii. Acest lucru ar putea fi deosebit de periculos dacă sunteți într-o parcare aglomerată. Dacă câinele dvs. este reținut în scaunul său de mașină, nu va trebui să vă faceți griji despre el să săriți și să vă pierdeți sau să se rătăcească de o mașină care trece.

Scuzați scaunele de mașini murdare din fotografia de mai sus. În această imagine, puteți vedea că scaunul de booster de câine de călătorie poate fi ajustat pentru a vă stimula animalul în sus, astfel încât să poată vedea fereastra. Nu trebuie să se odihnească plat pe scaun ca multe alte modele de scaune de la Doggy.

Molly preferă un scaun de mașină în stil în stil booster, pentru că se bucură de a privi fereastra. Îmi place cât de ușor este să ajustați curelele acestui scaun. Există o cataramă simplă din plastic pe care o puteți aluneca într-un fel sau altul pentru a regla scaunul în sus și în jos.

Călătorii câine câine scaun de boosterSingurul lucru pe care nu-mi place despre curea de tetieră este că nu are o cataramă de strângere, așa că trebuie să slăbiți curelei să-l glisați în sus și peste tetieră atunci când instalați scaunul. Când doriți să scoateți scaunul din mașină, trebuie să slăbiți din nou curelei pentru a scoate scaunul. Puteți vedea despre ce vorbesc în recenzia mea video.

Nu este un întrerupător de lucru, dar este enervant să trebuie să readuceți curelele de fiecare dată pentru a lua scaunul de rapel de câine de călătorie din vehicul. Deși nu oferă confortul și caracteristicile adăugate găsite în alte locuri de mașină Canine, acest model este accesibil pentru proprietarii de animale de companie pe orice buget.

La momentul acestei revizuiri, puteți achiziționa scaunul de baie de câine de călătorie pe Amazon pentru aproximativ 27 de dolari. Prețul mai ieftin este așteptat, faceți la dimensiunea mică și caracteristicile limitate.

Citiți următorul: 15 sfaturi inteligente pentru a călători cu câini în mașini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: calatorii hound dog booster seat (2018)