Ooh-la-la: 11 cele mai populare rase de câine franceze în statele unite

Ooh-la-la-11 cele mai populare rase franceze de câini în Statele Unite

Câinii francezi ocupă un spațiu în mai multe inimi americane. Potrivit clubului american Kennel Clasament Pentru 2020 (pe baza înregistrărilor sale din 2019), trei rase franceze au sărit în topul cincizeci și trei au ajuns la primele sute. Încă cinci mai multe mențiuni onorabile "s-au strâns în top 200. Dacă intenționați să adăugați un nou membru al familiei, oricare dintre aceste rase de unsprezece va adăuga unele bucuria de a trăi la 2021.

Puppy buldog francez

Buldog francez 

La numărul 4, acest câine compact leapt de la locul 76 la rangul său curent în doar două decenii. Buldogurile miniaturale inițial aduse din Anglia au fost crescute cu terrieri pentru a reduce dimensiunea rasei. Rezultatul a fost un mic câine însoțitor, care sa îndreptat și proprietarilor prin păstrarea casele lor fără șobolani și vermin. 

Astăzi, locuitorii de apartamente iubesc această rasă din cauza dimensiunii și adaptabilității sale. Un câine mic la mai puțin de 28 de lire sterline, se află la 11 până la 13 inci. Buldogul francez are urechi distincte de bat, picioare scurte și un corp muscular. Capul este mare și pătrat, cu riduri deasupra unui nas extrem de scurt. Stratul său neted, scurt este alb, galben, sau brindle (dungat) sau o combinație a acestor culori. 

Cu nivelul lor relativ scăzut de energie, acești câini nu necesită o mulțime de exerciții în afara. Bulldogii francezi sunt urmăriri de alertă, dar nu coacă prea mult. Afectuos, sunt, de asemenea, prietenoși cu alte persoane și animale. Un alt plus este stratul scurt al buldogului, care este ușor de întreținut. Cu toate acestea, fețele lor plane și nasul scurt le fac susceptibile la problemele respiratorii și supraîncălzirea.

Breata de câine Brittany în picioare lângă Creek

Brittany

Numit după o regiune din nord-vestul Franței, acest câine de vânătoare energetic a fost amestecat la 26 în clasament. Crescute în secolul al XVII-lea pentru a arăta și a recupera, Bretania reprezintă aproximativ 20 de centimetri înălțime, cu picioare mai lungi decât spanioli. Un câine de dimensiuni medii, cântărește între 30 și 40 de lire sterline. Haina lor densă este o combinație de două tonuri de culoare albă și portocalie sau maro roșie.

Câini inteligenți, afectuați și jucăuși, fac bine în familiile active cu copii. ei Excel la sporturi agilitate și sunt foarte tradiționale. Pe de altă parte, au nevoie de exerciții fizice sau îmbogățite zilnice, cu cel puțin o curte împrejmuită, care le oferă spațiu pentru a alerga. Dacă sunt lăsați singuri pentru prea mult timp, neliniștea și plictisirea lor pot duce la lătrat și comportament distructiv. Ei vor fi mai fericiți cu un proprietar angajat, care are timp să le dea socializarea, exercițiul și formarea continuă a acestor câini au nevoie. Din moment ce Bretania formează legături puternice cu oamenii săi, acest câine poate fi predispus la anxietatea de separare. Ca vânători instinctivi, ei au tendința de a rătăci, atât de bună pregătire de rechemare este esențială dacă vor merge în afara lesa.

Basset Hound Situare în câmp

Basset Hound

Houndul de Basset distinctiv, cu acele urechi lungi și ochi suflete, și-a bătut drumul spre locul 37. Numele "Basset" probabil a venit din cuvântul francez "BAS", un adjectiv care înseamnă "scăzut", deoarece câinele a fost inițial crescat pentru a fi un câine de miros inferior la sol. În picioare doar 14 până la 15 inci înălțime, Hound Basset cântărește aproximativ 40 până la 65 de lire sterline. Haina de câine este scurtă și colorată în combinații de două tonuri de alb și negru, maro, roșu-maro, lămâie (blondă) sau bronz.

Astăzi, iubitorii de câini admiră răbdarea, loialitatea și personalitatea bassetului. Capacitatea lui Basset Hound de a urma un miros este extraordinară; Numai nasul de sânge este mai bun. Ca și buldogul francez, ei nu necesită o mulțime de exerciții fizice.

Cu toate acestea, ele pot fi încăpățânate, mai ales când urmează un miros. Deoarece ei se bucură cu adevărat de mâncare, proprietarii trebuie să ofere o dietă adecvată (în porțiunile corespunzătoare) și Exercițiu suficient pentru a le păstra la o greutate sănătoasă. Aceste urechi lungi, catifea le fac, de asemenea, la infectiile urechilor.

Papillon câine joacă în câmp

Papillon

Plasarea numărului 53 în clasament, acest câine mic a fost crescut în anii 1500 pentru a fi un partener regal. Popular cu clasele superioare, papillonii apar cu proprietarii lor bogați în portrete pictate de artiști precum Fragonard și Titian. Numele "Papillon" vine din cuvântul francez pentru "fluture", deoarece urechile câinelui seamănă cu aripi de fluture.

Un câine delicat, delicat, Papillon are 8 până la 11 inci înălțime și cântărește între 5 și 10 kilograme. Haina este lungă și matasoasă, cu o bază albă. Masca și marcajele pot fi roșii, negre, sabile sau lămâie.

Papillonii sunt alertă, veselă și câini afectuosi. Îi place să fie pe turele poporului lor și să facă bine cu copiii și cu alți câini. Nivelul lor ridicat de energie le face jucăuș și atletic. În timp ce ele apar delicioase și elegante, ele sunt de fapt robuste și tare. Ei excelează la sporturile de agilitate și pot fi învățate pentru a efectua o varietate de trucuri.

Cu toate acestea, ele pot fi încăpățânate și vocale dacă nevoile lor nu sunt îndeplinite. Din cauza nivelului lor de energie, ei necesită plimbări zilnice și o mulțime de timp de joc. Haina lungă, matasoasă trebuie să fie periat în mod regulat și urechile verificate adesea pentru a proteja împotriva infecției.

Dogues de Bordeaux stând pe plajă

Dogues de Bordeaux

Numele înseamnă "Mastiff of Bordeaux", iar acest câine este uneori numit un mastiff francez. Romanii au introdus această rasă veche în Franța în timpul ocupației lor. Acești mastifici au fost crescuți pentru a lupta în războaie și în competiții cu gladiatori.

Stomping la numărul 68 în clasament, acest câine mare, muscular este de 23 până la 27 de centimetri înălțime și cântărește între 100 și 110 de lire sterline. Are un cap de ardere ca un buldog și o mulțime de riduri. Stratul scurt vine în nuanțe de Fawn, de la lumină la roșu închis.

Acești câini sunt loiali față de poporul lor, protectoare și afectuoase. Pe de altă parte, ei Nu vă apropiați de alți câini. Ele pot fi, de asemenea, încăpățânate, care au nevoie de formare fermă și permanentă.

Mari pigeni care privesc în valea

Mari Pyrenees

Plasarea la numărul 69, acest nume de câine masiv derivat din munți care servesc drept o graniță naturală între Franța și Spania. Rasa a lucrat alături de păstori și câini de vânătoare în acei munți pentru a proteja animalele de la prădători. În secolul al XVII-lea, regele Louis XIV a desemnat marii pirinei ca câine regal al Franței. Astăzi, păstorii încă folosesc acești câini pentru a-și păstra șezlongurile în siguranță.

Câinele are o înălțime de 25 până la 32 de centimetri. Femelele cântăresc 85 până la 110 de lire sterline, în timp ce bărbatul mai mare cântărește între 100 și 150 de lire sterline. Haina lor dublă groasă, rezistentă la intemperii în toate sezoanele, este albă, uneori marcată cu nuanțe de culoare gri, bronz sau roșcat.

Acest câine inteligent și calm face un animal de companie minunat de familie cu comportamentul său afectiv și pacient. Marele pirineii sunt blânzi cu copii și câini și au nevoie doar de exerciții moderate. Cu toate acestea, haina groasă a câinelui aruncă o mulțime. Crescuți să fie păzitori, acești câini, de asemenea, coacă adesea pentru a-și avertiza oamenii.

Beauceron câine rasă

Beauceron

Venind la numărul 121 în clasamentul AKC, Beauceron este numit după Beauce, o regiune agricolă la sud-vest de Paris. Rasa se întoarce în cel puțin secolul al XVI-lea, când acești câini au lucrat ca păstori de animale. Beauceronii au servit, de asemenea, în timpul războiului mondial. Astăzi, ei sunt încă folosiți de militari și de poliție și de asemenea să lucreze la efectivul efectiv. Agile și atletice, ei excelează la sporturile de câine. 

Acest câine mare reprezintă 24-27.5 inci înălțime și cântărește 70 până la 110 kilograme. Haina dublă scurtă, densă vine în combinații de două tonuri de negru și bronz, negru și rugină, gri-negru și bronz, și harlequin (alb cu patch-uri negre împrăștiate).

Beauceronii sunt calmă și loială, făcând animale de companie bune de familie. Cu toate acestea, ei au vărsat foarte mult, iar haina lor densă necesită o periaj săptămânal. Acești câini au nevoie de un loc de muncă sau cel puțin o mulțime de activități de exerciții și de îmbogățire. Dacă Beauccerii se plictisesc, se pot angaja în comportament distructiv. De asemenea, deși dornici să vă rog, pot fi dificil de antrenat.

BRICRD Franceză de câine

Briad

Acest câine, clasat pe locul 135, seamănă cu un mop negru mare pe picioare. Rasa a primit numele său din regiunea producătoare de lapte din Brie în nordul Franței. Briards sunt o rasă veche, eventual, revenind până în secolul al optulea. Acești câini au lucrat ca păstori și gardieni ai animalelor. Ei au fost, de asemenea, utilizați în timpul războaielor mondiale.

Bărbatul are 23 până la 27 de centimetri înălțime, cu femeia puțin mai scurtă. Briardurile pot cântări oriunde între 55 și 100 de kilograme. Ei au un strat dublu, cu un substrat fin. Topcatul lor grosolan poate fi plat sau ondulat. Haina lui Briad este negru, gri sau tawny.

Acest câine este un partener bun pentru oamenii activi și excelează la locurile de muncă și sporturile canine. Briad este blând, iubitor și inteligent, dedicat protejării familiei, în special a copiilor. În timp ce rasa este, de asemenea, dornică să vă rog, instruirea trebuie să fie interesantă pentru a menține Briad angajat.

În timp ce sunt minunați cu copiii familiei lor, Briards nu se poate înțelege cu alți câini. Ei necesită, de asemenea, o mulțime de exerciții fizice și o zonă mare, împrejmuită în care pot rula gratuit. Hainele lor duble necesită periaj zilnic.

Berger Picard Rasa de câine franceză

Berger Picard

Venind la numărul 146, această șezlonguri a fost numită pentru regiunea Picardy din nordul Franței. Această rasă veche reprezintă între 21 de ani.5 până la 25 de ani.5 inci înălțime și cântărește 50 până la 70 de lire sterline. Câinele are urechi distincte, mari. Stratul său dublu este dur și shaggy pe stratul superior și moale, scurt și dens dedesubt. Stratul vine în culori de bronz sau brindle.

Ideal pentru proprietarii activi, acești câini sunt loiali, inteligenți și aventuroși. Ei excelează la orice sport sau un loc de muncă. Pe de altă parte, ei pot fi, de asemenea, încăpățânați și îngrijorați de străini. Independența lor le face o provocare de a instrui și Socializarea timpurie este o necesitate. Ei au nevoie, de asemenea, de o mulțime de exerciții, deoarece plictiseala le va conduce la comportamentul distructiv.

Petit Basset Griffon Vendéen mestecând pe un băț

Petit Basset Griffon Vendéen

Clasat la 152, numele acestei rase dezvăluie atât de mult despre câine. Cuvântul francez "Petit" înseamnă mic, în timp ce "Basset" înseamnă scăzut. Cuvântul "Griffon" înseamnă grosolan și "vendéen" este o regiune în vestul Franței. Deci, acest câine mic de vânătoare cu picioarele scurte și haina dur, iepuri vânate de-a lungul coastei stâncoase din Vendéen.

Deși acest câine mic reprezintă doar 13 până la 15 inci înălțime și cântărește între 25 și 40 de lire sterline, totul este hound cu coaja tare, rezonantă. Coat dublu dur vine în negru și bronz sau alb cu o varietate de alte culori, inclusiv negru, gri, portocaliu și lămâie.

Această alertă, câine fericit devine bine cu alți câini și copii. Haina are nevoie de o periaj aprofundată cel puțin o dată pe săptămână. Această rasă necesită o mulțime de exerciții fizice și o mulțime de spațiu de explorat. Deoarece sunt câini de parfum, acești câini se vor rătăci când urmează o urmă și ar trebui să fie stați pe lesa afară Doar dacă nu se află într-o curte împrejmuită.

Grandset Griffon Vendéen, care este versiunea mai mare a acestui câine de vânătoare, primește, de asemenea, o mențiune onorabilă, care a alunecat pe această listă la locul al 178-lea.

Păstorul Pyrenean Franceză de câine

Păstorii pirenei

Ultima rasă franceză, clasată la 182, este un charmer cuddly la 182. Acest câine de herding de la Munții Pyrenees încă lucrează cu păstori astăzi, adesea alături de Pirineii Mari.

Aproximativ 15 până la 18 inci înălțime, acești câini mici cântăresc 15 până la 30 de lire sterline. Hainele lor vin în două soiuri: cu fața în față și cu fața netedă. Ca câini implicit, cu fața în față au o mulțime de păr deasupra botului și o haină brută. Câinii cu fața netedă au părul mai puțin facial, o haină mai fină și un bot mai lung și mai ascuțit. Culorile stratului includ nuanțe de fawn, gri și negru, cu niște marcaje albe.

Acești câini sunt afectuosi și entuziaști. Ei fac candidați buni pentru jocuri și sporturi canine din cauza inteligenței, agilității și a energiei. Această energie, totuși, cere unui proprietar să se angajeze la o mulțime de exerciții și activitate zilnică. Haina lor dublă se îndreaptă destul de puțin și are nevoie de periaj săptămânal. 

Du-te francez!

Clasamentul american american Kennel Club confirmă faptul că rasele franceze se ridică în popularitate, câștigând lent în Statele Unite. Aceste rase au capturat afecțiunile multor iubitori de câini de-a lungul drumului. Dacă mergeți francez sunete atrăgătoare, atunci una dintre aceste rase speciale poate găsi un loc în inima voastră. Fie că a fost inițial ca un câine de tur, herder sau un vânător, unul dintre acești câini francezi poate deveni partenerul perfect canin pentru tine.

Citiți următorul: Cele mai populare rase de câine italiene

OOH-La-La 11 cele mai populare rase de câini franceze în Statele Unite

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ooh-la-la: 11 cele mai populare rase de câine franceze în statele unite