Să vorbim: călătorind cu câinele dvs. Pentru ziua recunoștinței

Sfaturi de top Câine - Călătoriți cu câinele dvs. pentru Ziua RecunoștințeiVei lua o excursie de Ziua Recunostintei cu pooch-ul dvs. în acest an? Dacă mi-ai prins coloana săptămâna trecută, știi că am discutat Aducând un câine la cina de Ziua Recunostintei. Luând Fido cu dvs. poate să nu fie cea mai bună idee, dar dacă ați decis că aducerea animalelor de companie la Ziua Recunoștinței este cea mai bună opțiune, există câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte atunci când călătoriți cu el.

Ziua Recunostintei este un moment foarte comun pentru călătoria. Există mai multe mașini pe drum și mai multe persoane în aeroporturi și stațiile de antrenament decât cele mai multe ori a anului. Pentru a face ca călătoria dvs. de Ziua Recunostintei să meargă cât mai bine posibil, va trebui să planificați înainte. Cel mai important lucru de luat în considerare este dacă câinele dvs. este în sus pentru călătorie.

În special pentru câinii de rang înalt, puii foarte tineri și câini cu dizabilități, este important să se asigure că sunt în căutarea unei călătorii lungi. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă eliminați câinele pentru călătoriile cu medicul veterinar.

Veterinarul dvs. va considera temperamentul câinelui dvs., orice semne de boală și orice deficiențe fizice pe care le poate avea atunci când ia o decizie. Nu toți câinii sunt potriviți pentru călătorie. Dacă câinele dvs. este șters pentru călătorie, puteți începe să vă planificați aventura de Ziua Recunostintei.

De asemenea, citiți: Vita Sfaturi de siguranță pentru Ziua Recunostintei pentru proprietarii de animale de companie

Călătorind cu câinele dvs. pentru Ziua Recunoștinței

Câine sărbătorește Ziua Recunostintei

Indiferent de modul de transport pe care îl faceți atunci când călătoriți cu câinele dvs. pentru Ziua Recunoștinței, există unele măsuri de precauție pe care ar trebui să le luați pentru a vă asigura siguranța. Fido va avea nevoie de un set actualizat de ID-uri de câine pentru călătoria dvs.

Câinele dvs. va fi în aeroporturi, stații de tren sau de a lua pauze la mai multe zone de odihnă de-a lungul autostrăzii. Să nu mai vorbim, când ajungeți unde veți merge, va fi într-un loc ciudat.

LEGATE DE: Cinci cutii de călătorie cele mai bune pentru călătorii lungi

Fiecare formă de călătorie este mai ocupată în timpul sezonului de vacanță, iar acest lucru asociat cu toate locurile noi pe care câinele dvs. va vizita va crește foarte mult șansele de a se pierde sau de a fi furat. Etichetele de identificare vă pot economisi o mulțime de probleme în cazul în care câinele dvs. se ridică lipsă.

De asemenea, este posibil să doriți să discutați cu medicul veterinar despre faptul că aveți microcipul dvs. de companie înainte de călătoria dvs. Dacă cineva ar fi să-ți fure câinele, îți poți înscrie microcipul cu registrele de câine pierdute și speră că se va întoarce la un birou veterinar sau adăpost că scanează pentru microcipuri.

Vorbind despre medicul veterinar, este înțelept să aducă o copie a înregistrărilor de sănătate ale câinelui cu dvs. în orice moment călătoriți. Acest lucru este deosebit de important dacă câinele dvs. are probleme de sănătate. În cazul unei situații de urgență în timp ce vă aflați departe, ar fi mult mai ușor pentru un alt veterinar să vă trateze câinele dacă știa istoria medicală.

Dacă animalul dvs. de companie are o afecțiune cronică care face o întoarcere pentru mai rău, în timp ce vă aflați din oraș, având o copie a înregistrărilor medicale ale câinelui dvs., ar putea salva viața.

hrăniți câinele înainte de a călătoriHrăniți câinele nu mai puțin de șase ore înainte de a pleca și să-i dați apă nu mai puțin de două ore înainte de a pleca. În acest fel, îl puteți împiedica să-l împiedicați să se îmbolnăvească în cutia sau în vehiculul dvs. Va trebui să vă asigurați că câinele dvs. are apă disponibilă dacă călătoria dvs. va dura mai mult de câteva ore.

Puteți achiziționa boluri de călătorie care intră în cutii și, dacă luați o călătorie rutieră, puteți opri la fiecare două ore pentru a lăsa câinele dvs. să aibă o băutură mică. Cu excepția cazului în care călătoria dvs. va dura mai mult de 12 ore, animalul dvs. de companie ar trebui să fie bine fără alimente în timpul călătoriei.

Ar trebui să aduci câteva gustări mici pentru el totuși. A Doggy tratat mic La începutul călătoriei dvs. și un cuplu în mijloc ar trebui să-l susțină până când ajungeți la destinația finală.

Indiferent de modul în care călătoriți, este imperativ să nu lăsați niciodată câinele nesupravegheat.

Ar trebui să păstrați întotdeauna cutia de animale cu dvs. într-un aeroport sau într-o gară și, dacă călătoriți cu mașina, câinele dvs. nu ar trebui lăsat în mașină de el însuși. Dacă trebuie să-l lăsați în mașină în timpul unei opriri, asigurați-vă că temperatura exterioară nu este prea caldă sau prea rece și lăsați ferestrele crăpate de aproximativ 1 inch fiecare.

LEGATE DE: Reducerea riscului - cum să vă păstrați câinele în siguranță în mașină

Călătorind cu mașina cu un câine aduce propriul set de provocări. Câinele dvs. va trebui să fie asigurat în mașină într-un fel. Indiferent dacă alegeți să îl puneți într-o cutie de călătorie, să-l păstrați pe scaunul din spate cu o barieră de companie sau să-l restituiți cu un ham în a Scaun special pentru mașini de câine, Trebuie să fiți sigur că câinele dvs. nu este în roaming în jurul mașinii în timp ce sunteți pe drum.

câinii care călătoresc într-o mașinăZilele din jurul Zileiștii sunt unele dintre cele mai aglomerate zile de pe drumul raportat de Departamentul de Transport. Asta înseamnă că sunt și zilele în care apar cele mai multe accidente. Unele dintre aceste accidente sunt cauzate de câini. În timp ce roaming-ul pierde în mașină canini distrage driverul, bate volanul sau reglați viteza de viteză accidentală.

Singura modalitate de a vă menține animalul de companie de a provoca un accident este să se asigure că este asigurat în siguranță. Dacă există un accident, animalul dvs. de companie va deveni un proiectil periculos dacă nu este fixat corect. Gândiți-vă la daunele pe care un câine de 50 de kilograme le-ar putea face dacă trupul său a fost rănit spre tine în timpul unui accident.

Nu toate călătoriile sunt luate cu mașina, desigur. Dacă călătoriți cu avionul sau trenul, o să ai nevoie Pentru a verifica toate companiile aeriene și cerințele feroviare înainte de a planifica o călătorie. Veți avea nevoie de un transportator aprobat și vă poate solicita să raportați la biroul de service pentru clienți mai devreme decât cel normal pentru a vă verifica animalul de companie.

Amintiți-vă că zilele înainte și după Ziua Recunoștinței sunt unele dintre cele mai aglomerate zile de călătorie ale anului. Planificați să fiți foarte devreme doar în cazul în care liniile sunt lungi.

Indiferent de modul în care călătoriți cu câinele dvs. pentru Ziua Recunoștinței, există o bună posibilitate ca să utilizați un transportator de companie la un moment dat în timpul călătoriei dvs. Dacă acest transportator este nou pentru câinele dvs., asigurați-vă că are suficient timp să vă obișnuiți înainte de călătorie.

Lăsați-o afară, ca să-l miroasă și să urce în ea dacă vrea. Dacă nu va urca pe cont propriu, începe să-l plaseze Transportatorul de câine și l-au blocat pentru intervale scurte. Lucrați drumul până când se poate relaxa confortabil în purtător pentru o oră sau mai mult.

câine și persoana care călătoresc într-o mașinăO mulțime de oameni care călătoresc în plus înseamnă că există o mulțime de șanse suplimentare pentru accidente. Singura modalitate de a vă menține animalul în siguranță și de a împiedica pierderea sau furate este să vă planificați călătoria în avans. Călătorind cu câinele dvs. pentru Ziua Recunoștinței poate fi distractiv pentru amândoi atât timp cât luați măsurile de precauție necesare, iar gazda pe care o veți rămâne cu o politică de câine cu ușă deschisă.

Ar trebui să întrebați întotdeauna înainte de a aduce câinele dvs. în casa altcuiva. Chiar dacă este cineva pe care îl cunoașteți și pe cineva care știe câinele dvs., Ziua Recunoștinței nu poate fi cel mai bun timp pentru vizitatorii blandei.

Faceți un plan în avans și aduceți toate consumabilele pe care câinele dvs. va avea nevoie. În acest fel nu va trebui să faceți runde inutile în magazin, iar animalul dvs. de companie nu va fi un inconvenient pentru gazda dvs. Bucurați-vă de vârful dvs. și aveți o mare mulțumire!

Citiți următorul: 10 dintre cele mai drăguțe cărți de Ziua Recunostintei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: călătorind cu câinele dvs. Pentru ziua recunoștinței