Sfaturi de călătorie pentru câini: cum să culgariei cu animalul dvs. De companie

Călătoria cu câinii devine foarte populară. Ca părinte de companie, îmi place să-mi iau canina cu mine ori de câte ori pot. Cu toate acestea, trebuie să fiți pregătiți pentru excursii pe care le luați cu câinele dvs. (sau orice alt animal de companie) și planificați bine în avans pentru a vă asigura că totul merge fără probleme. Am făcut o listă de sfaturi de călătorie pentru câini pentru cei care doresc, de asemenea, să închirieze mai des câinii lor.

În calitate de părinți de companie, putem elimina complet îngrijorarea și stresul de a părăsi câinii a noastră în urmă când mergem în vacanță. Nu este nevoie să blocați Câinii din spatele porților, sau configurați casa pentru Monitorizarea câinelui. Pur și simplu luați membrul familiei dvs. cu dvs. în schimb și folosiți unele dintre aceste sfaturi de călătorie pentru câini pentru a vă asigura siguranța tuturor.

Contrar credinței populare, nu este foarte dificil să vă luați câinele care călătorește așa cum ați putea gândi. Animalele de companie merg de-a lungul vacanțelor din ce în ce mai des, iar locurile pe care le vizitează proprietarii de animale de companie mai găzduiesc câinii și pisicile decât au folosit înainte. Nu numai o creștere a hotelurilor de câine prietenoase cu câini, dar și multe alte destinații de călătorie devin mult mai prietenoase cu animalele de companie.

Sfaturi de călătorie pentru câini: Cum să Culgariei cu animalul dvs. de companie

câine vacanță într-un hotel

Hoteluri și moteluri prietenoase cu animalele de companie

Să începem cu cea mai importantă parte a sfaturilor de călătorie câinelui. Găsirea unei spații de cazare prietenoase cu animalele de companie pentru a rămâne atunci când călătoriți în vacanță cu câinele dvs. și faceți rezervări înainte de a părăsi casa este vitală.

LEGATE DE: 18 Cele mai bune hoteluri din SUA care permit câinilor

Există numeroase hoteluri și moteluri și moteluri prietenoase cu animalele care sunt bucuroși să beneficieze de membrii familiei blană. Unii dintre aceștia au o limită a numărului de animale de companie pot fi păstrate într-o cameră, limitele de greutate pe animale de companie și pot încărca o taxă suplimentară pentru animalele de companie și unii nu. În articolul legat de mai sus, am enumerat câteva dintre cele mai bune hoteluri de câine cu cerințele, prețurile și adresele URL.

Pentru a lua câteva exemple, Hoteluri la Laquinta, Motelul 6 și Inns roșu de acoperiș sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute lanțuri hoteliere care sunt fericite să găzduiască oameni care merg în vacanță cu câinii lor.

În plus, dacă stați cu familia sau prietenii în timpul vacanței, nu uitați să vă asigurați că este în regulă cu ei dacă vă aduceți animalul de companie. Am fost într-o situație când unul dintre prietenii mei a adus o pisică cu ei când stau cu mine în vacanța lor și nimeni nu mi-a spus în avans. Inutil să spun că câinele meu și pisica nu au fost de acord cu ceilalți.

Sfaturi rapide și sfaturi de călătorie pentru câini

Iată o scurtă listă de sfaturi scurte, sfaturi de călătorie pentru câini, liffacuri și must-do pentru a merge în vacanță cu câinele dvs. mai sigur și mai ușor. Poate aceste idei pentru călătorii de câini sigure vor evoca câteva gânduri mai bune despre ceea ce trebuie să faceți pentru a vă pregăti pentru o vacanță cu un câine. Dacă aveți oricare dintre acestea, împărțiți-le cu alți proprietari de câini în comentariile de mai jos.

1. Testați-vă câinele. Luați câinele pentru câteva plimbări lungi în mașină pe lună înainte de a merge în vacanță pentru a vă asigura că va călători bine. Călătoria ar trebui să dureze cel puțin o oră sau două. Nu uitați să vă asigurați că câinele dvs. este sigur în mașină și poate considera că obțineți Scaunul de rapel pentru câini pentru o protecție suplimentară. Iată un articol bun De ce acest lucru este necesar.

2. Verificați câinele dvs. Discutați cu medicul veterinar înainte de a vă lua câinele într-o vacanță dacă suferă de boală de mișcare sau de anxietate. Acest lucru se întâmplă adesea atunci când zboară cu un câine, mai ales dacă câinele este păstrat în secțiunea de marfă a avionului. Din fericire, aceste efecte secundare de câine urât pot fi adesea rezolvate cu medicamente pentru câini și Suplimente pentru câini.

3. Calmează câinele. Adăugați câteva esențe calme la kitul de călătorie de vacanță al câinelui, dacă el se confruntă cu anxietate. Lavanda funcționează bine, in conformitate Pentru unii veterinari. A Thundershirt Pentru câini vă pot ajuta, de asemenea, să vă mențineți animalul care suferă de anxietate mai calm pe călătorii lungi. Am vorbit despre acest produs calmant de câine în noi Cele mai bune liste de veste de câine, Cum și de ce funcționează.

4. HIDRAȚI CÂINUL DUMNEAVOASTRĂ. Acesta este unul evident, dar încă cere un memento. Împachetați o mulțime de apă pentru câinele dvs. și păstrați-l bine hidratat în timp ce călătoriți în vacanță. Apă de la domiciliu că este obișnuit să bea este cel mai bun, dar nu este necesar. Dacă vă dați în concediu pentru o perioadă mai lungă de timp - mai ales atunci când mergeți cu mașina - atunci asigurați-vă că cutia câinelui este perfect pentru mașină ar fi o idee bună. Acest Articol privind cutii de călătorie pentru câini Pentru călătorii mai lungi vă va oferi o idee mai bună despre ceea ce există acolo.

5. Hrăniți câinele. Aduceți o pungă sau cutii din mâncarea obișnuită a câinelui, astfel încât să nu fiți căutați după ce ajungeți la destinația dvs. de vacanță. Comutarea mâncării câinelui dvs. în timp ce se întâmplă în vacanță ar putea provoca probleme digestive care ar putea face călătoria neplăcută sau câinele dvs. va refuza pur și simplu să mănânce acel mâncare. Iată câteva suplimentare Sfaturi pentru călătorii cu câini în legătură cu acest subiect.

6. Id câinele. Un altul dintre sfaturile importante de călătorie pentru câini este să vă asigurați că animalul dvs. de companie are o etichetă de identificare pe gulerul său cu informații de contact actualizate doar în cazul în care se pierde când vă duceți câinele în vacanță. Luați în considerare obținerea unui microcip PET înainte de a călători cu câinele dvs. Chiar dacă acest lucru a devenit un standard, mulți părinți de companie încă refuză să obțină o etichetă de identitate sau să-și ciseze animalele de companie. Am vorbit despre Importanța etichetelor de identificare pentru siguranța câinilor inainte de.

7. Empatizați cu câinele dvs. Opriți la fiecare două până la trei ore când călătoriți cu câinele dvs. de către automobile. Luați câinele să se elibereze, să-și întindă picioarele și să ia o băutură de apă înainte de a vă continua călătoria. Puteți chiar să vă furnizați câinele cu propriul său câine cu o sticlă de apă de câine, asigurându-vă că el poate ajunge la el ori de câte ori are nevoie, și astfel vă ușurează să vă verificați în mod constant câinele. Sunt destul de mulți răciți consumabile de câine pentru călătorii că puteți obține și în plus.

8. Curățați-vă după câinele dvs. Luați șase până la opt saci de bacanie din plastic pentru a curăța după ce câinele dvs. își termină afacerea de odihnă. Pungile vin, de asemenea, la îndemână dacă are un "oops" în mașină. Alternativ, dacă vă puteți permite, cumpărați Pungi potrivite pentru câine Pentru a vă ușura viața mai ușoară atunci când vă ocupați de fecalele câinelui tău. Doar vă rog, vă rog să nu lăsați acel deșeuri de câine ori de câte ori câinele dvs. merge; Este oribil pentru mediul înconjurător și pentru proprietarii de câini înșiși și Iată de ce.

9. Nu blocați câinele. Aceasta este cea mai importantă dintre toate aceste sfaturi de călătorie câine: niciodată, nu lăsați vreodată câinele în mașină. Nu contează dacă rotiți ferestrele în sus; este încă crud, mai ales dacă este fierbinte afară. Încercați cel mai bine să vă scoateți Fido din mașină și să-l duceți cu voi. Acesta este motivul pentru care este foarte important să vă planificați planul în avans și să planificați bine, indiferent dacă călătoriți cu câinele cu mașina, tren, sau cu avionul.

Am găsit și câteva articole bune aici pe sfaturi de câine de top cu sfaturi de călătorie câine și alte sfaturi despre cum să mergeți în vacanță cu câinele dvs. și să vă asigurați că toți sunteți în siguranță și distracție:

câine fericit călătorind în siguranță într-o mașină

Un câine sănătos este un călător mai fericit

Începeți planurile de vacanță pentru câini, făcând o întâlnire cu medicul veterinar pentru vaccinări și o check-up o săptămână sau două înainte de a merge în vacanță cu pooch-ul tău. Discutați cu medicul veterinar despre locul în care vă deplasați în timp ce sunteți și câinele dvs. sunteți în vacanță.

Unele boli sunt mai răspândite în anumite zone de destinație de vacanță decât altele și acest lucru se aplică atât oamenilor, cât și animalelor. Câinele dvs. poate avea nevoie de o lovitură de rapel pentru a-și aduce rezistența la boală până la snuff sau poate avea nevoie de o vaccinare pe care nu a avut-o încă.

LEGATE DE: 7 VET Suplimente recomandate pentru câini

Asigurați-vă că ați pus cele mai recente etichete de rabie ale câinelui dvs. pe gulerul său înainte de a duce la vacanță cu dvs. Luați un eșantion fecal la biroul medicului veterinar cu dvs., astfel încât câinele dvs. poate fi verificat pentru viermi, chiar dacă nu a avut o problemă cu ei recent.

Călătoria de vacanță poate fi stresantă pentru câinii care pot face o infestare ușoară a viermei. Asigurați-vă că animalul dvs. de companie este fără vierme înainte de a vă lua câinele cu dvs. în călătoria sa, precum și alți călători de animale de companie ", care pot folosi aceeași oprire de odihnă în timp ce călătoriți în vacanță.

Modul mai sigur, mai sigur de a merge în vacanță cu câini

câine călătorește într-o mașină într-o cutie de câini

Există o investiție pe care o puteți face când călătoriți cu câinele dvs., ceea ce vă va face propria viață și viața câinelui dvs. mult mai ușor. Am călătorit cu animalele de companie înainte de locul unde au stat pur și simplu în spatele vagonului, și acest rar merge perfect perfect.

Deci, aici este cel mai bun dintre aceste sfaturi de călătorie de câine: obțineți o cutie de câini sau un transportator de câini pentru caninul dvs. pentru a călători atunci când îl luați cu dvs. în vacanță, indiferent de modul dvs. de transport ales. Câinii sunt semnificativ mai sigur în cutii de câine sau purtători, și multe animale de companie se simt mai calm și sigur în ele.

În plus, asigurarea câinelui dvs. într-o cutie în timp ce călătoriți va reduce și pericolul pentru oameni din mașină. Am vorbit despre motive pentru care în acest articol.

Câteva articole utile și liste pentru proprietarii de câini să privească cum să folosească cutii de câine, să poarte sau să se deplaseze atunci când călătoresc cu animale de companie și de ce ar trebui să facem acest lucru:

Bine, mișcându-se mai departe.

Când călătoriți cu un câine cu aer, asigurați-vă că cutia câinelui sau transportatorul este aprobat pentru acel tip de călătorie. Linii aeriene, de exemplu, au politici foarte stricte pe cutii de animale. Faceți unele teme pe cutie sau pe transportator înainte de a cumpăra unul. Alternativ, aruncați o privire la postul de mai jos privind cutii de câini aprobate de companiile aeriene, dacă doriți câteva sugestii bune.

LEGATE DE: Liniile de câini aprobate de companie și transportatorii

În plus, centrul pentru siguranța animalelor de companie a testat Mulți purtători de animale de companie populare și cutii de câine pentru a determina cât de bine se află în timpul unui accident. Iată câteva evaluări de la ei, dar luați-le cu un bob de sare, prea:

  • PET EGO JET SET Transportatori de cadru și somnoros au fost testate și aprobate. Ele sunt minunate pentru a lua câini mici cu tine în vacanță.
  • Penty Sky Kennel este o cutie de companie autorizată care vine în dimensiuni variind de la mic la gigant. Ele sunt bune pentru a călători în vacanță cu câini de toate dimensiunile.

Câteva sfaturi de călătorie rapidă pentru această secțiune. Cate de câine sau purtătorul de câine, oricare ați alege, ar trebui să fie suficient de mare pentru ca câinele să se întoarcă ușor și să se întindă în timp ce se fixează în jos. Permiteți-vă animalului să aibă o pătură că este obișnuit să doarmă și unul dintre jucăriile sale preferate de câine. Ei îl vor face să se simtă mai mult acasă când călătoriți cu câinele dvs. în vacanță.

Check out aceste articole de știri despre consumabile de câini pentru călătorii cu animale de companie:

Sfaturi de călătorie pentru câini - vacanță cu câini

Ce zici de transportul public cu câinii?

Câinii în cutii de câini securizați pot călători pe avioane atunci când le luați cu dvs. în vacanță fără probleme de cele mai multe ori. Cu toate acestea, ei nu pot fi capabili să zboare când vremea este foarte rece sau fierbinte. De asemenea, pot exista și alte motive pentru care o companie aeriană poate refuza să-ți ia canina pe un avion.

Cel mai bun mod de a vă asigura că nu veți avea probleme cu luarea unui animal de companie în avion este să apelați companiile aeriene înainte de timp pentru a afla politicile și cerințele acestora. Aceleași sfaturi de călătorie pentru câini ar trebui să se aplice la orice alte servicii pe care le veți folosi: să le apelați sau să le trimiteți prin e-mail în avans pentru a vă asigura că nu există probleme cu luarea câinelui cu dvs.

Când vine vorba de alte transporturi publice și câini, din păcate, caninii nu au voie să călătorească în vacanță cu proprietarii lor pe trenuri Amtrak și autobuze de Greyhound, să folosească doar câteva exemple. Cel puțin este cazul în momentul în care eu scriu acest lucru. Animalele dvs. de companie pot fi capabile să călătorească cu dvs. într-o croazieră de vacanță, totuși. Doar verificați dublu înainte de timp.

Înainte de a pleca într-o călătorie cu câinele dvs

Luați ceva timp pentru a lăsa câinele dvs. să ardă excesul de energie chiar înainte de a pleca pentru vacanța dvs. O plimbare lungă, un joc de Fetch sau un Romp la parcul de câine local ar trebui să-l poarte. Călătorind cu câinele dvs. va fi mult mai pașnică dacă este capabil să se odihnească confortabil în timpul călătoriei.

Asigurați-vă că câinele dvs. este într-o stare de vârf, și nu are probleme psihologice în timp ce călătoriile nu ar fi o idee atât de rea. Faceți mai multe & # 8220; # 8221; Excursii pentru a afla mai multe despre modul în care se comportă câinele dvs., consultați cu un medic veterinar, alți proprietari de animale de companie care călătoresc adesea și citiți mai multe sfaturi despre sfaturile de călătorie pentru câini online. Calatorii fericite!

Resurse și lectură ulterioară
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi de călătorie pentru câini: cum să culgariei cu animalul dvs. De companie