8 Păsări de animale de companie mici

PET PET LOVEBIRD Coborât pe mobilier

Lucrurile bune vin în pachete mici și mici păsări de companie pot fi tovarăși excelenți. Sunt, în general, mai ușor de îngrijit decât multe specii mari de păsări și sunt oarecum mai silențioase datorită dimensiunii lor. Dar păsările mici sunt încă ambalate cu personalitate. Unii preferă să trăiască cu alte păsări, în timp ce altele pot fi adăpostite singure, atâta timp cât primesc o mulțime de socializare umană. Aici sunt opt ​​dintre cele mai populare păsări mici pentru a păstra animalele de companie.

Bacsis

Chiar și pentru o pasăre mică, regula generală este de a oferi cât mai mare o cușcă posibil, mai ales dacă pasărea va petrece o mulțime de timp în ea.

8 cele mai bune specii de păsări de animale de companie mijlocii
01 din 08

Finișii sunt ideali pentru persoanele care doresc să se bucure de vizionarea păsărilor, dar preferă să nu se ocupe de ele. Ele sunt oarecum skittish, apreciau compania altor finisaje asupra oamenilor. Fluxurile de animale de companie fac de obicei bine în turme de trei până la cinci și necesită o spațioasă cuşcă în care pot zbura, deoarece de obicei este singurul lor spațiu pentru exerciții fizice. Există multe tipuri de finisaje, inclusiv Zebra Finch, Gouldian finch, și Finch Societate.

Prezentare speciala

Lungime: 4 inci

Greutate: 0.5 uncii

Caracteristici fizice: Barele de gât alb-negru, patch-uri de obraz de portocal și cioc de portocale roșii (Finch Balbra Zebra) - colorarea gri pe tot corpul și ciocul mai puțin viu (Femeie Zebra Finch)

  • 02 din 08

    Nativ la Insulele Macronesia, canarii sunt cunoscuți pentru penajul lor strălucitor și cântece frumoase. Ca și alți membri ai familiei Finch, aceste păsări mici nu tolerează manipularea bine. Dar cu o pregătire amplă, un canar ar putea învăța să rămână pe o persoană. Casă un canar într-o cușcă de zbor camere, mai ales dacă nu aveți un alt spațiu sigur pentru ca acesta să zboare. În plus, este adesea necesară pentru a găzdui canari individual, deoarece acestea pot fi teritoriale.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 8 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: Pene galbene strălucitoare (cele mai frecvente), roșu, portocaliu sau alb - unele soiuri au crestături de cap sau pene frilly

  • 03 din 08

    Budgerigarele, cunoscute și ca Budgiile sau Parakeets, sunt păsări mici cu personalități mari. Ca unul dintre cele mai mici papagali, budgiile vin într-o serie de culori și pot Învață să vorbești. Aceste păsări inteligente necesită o mulțime de jucării și socializarea pentru a le menține fericiți. Dacă nu puteți petrece suficient timp cu BUDGIE, luați în considerare obținerea a cel puțin două pentru a preveni singurătatea.

    Prezentare speciala

    Lungime: 6 până la 8 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Abdomen verde- negru și galben-galben cap - coada albastră închisă includ albastru, galben, alb și gri

  • 04 din 08

    Parrotile, numite și "papagali de buzunar", nu par să-și dea seama cât de mici sunt. Ca și vărul lor, extrem de comparație Amazon Parrot, Parrotletele au tendința de a avea personalități îndrăznețe, comice și doresc atenție. Ei au nevoie de suficientă manipularea, deoarece au o reputație pentru a deveni nippy atunci când nu sunt instruiți corespunzător. Sunt, de asemenea, păsări active și ar trebui să petreacă câteva ore în afara cuștii în fiecare zi.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 până la 5 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Capul verde și corpul albastru pe spate și în spatele ochilor - mutațiile includ albastru, galben și alb

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Parakeet-urile lui Bourke sunt, în general, păsări moale. Acești nativi din Australia se leagă adesea îndeaproape cu oamenii lor și fac bine cu alte păsări pașnice, cum ar fi finisajele. Dar natura lor blândă își poate face o țintă de păsări mai agresive. Ele sunt doar moderat active, dar încă necesită cel puțin câteva ore de exercițiu în afara cuștii în fiecare zi.

    Prezentare speciala

    Lungime: 7 până la 9 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Bătrânul colorat - Abdomenul roz - Rump albastru - Baiabii galben-maro au coroane albastre în timp ce femelele au alb

  • 06 din 08

    Adevărat la numele lor, Lovebirds prosperă în perechi legați. Dar o singură pasăre poate face bine și cu un îngrijitor implicat. Lovebirds nu-i place să fie singuri și pot dezvolta probleme comportamentale, cum ar fi mușcătura, cu neglijență. Ele sunt, de asemenea, destul de vocale, făcând chirpuri puternice, cu înălțime, nu vă puteți aștepta de la o pasăre atât de mică. Cele mai frecvente specii păstrate ca animale de companie sunt păsările de dragoste Fischer, mascate neagră și de piersici.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 la 7 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Coada scurtă - Construirea oarecum stochată - multe soiuri de culoare, inclusiv verde, albastru, piersic, galben și alb - fața și corpul de obicei suportă diferite culori diferite

  • 07 din 08

    Convorile cu obrazul verde au devenit populare pentru dispoziția lor jucăușă, afectuoasă, dar au nevoie de o manevrare adecvată pentru a evita problemele comportamentale. Acești nativi din America de Sud tind să fie cursanți rapizi cu trucuri și jocuri (deși cel mai de obicei nu vorbesc). Cu toate acestea, ele sunt predispuse la Picking de pene Dacă sunt plictisiți sau neglijați.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 11 inci

    Greutate: 2 până la 3 uncii

    Caracteristici fizice: Predominant Green-Olive Cheek Patches - Piept gri și cap-maroniu - Pene de zbor albastru - Mutațiile includ turcoaz, galben și scorțișoară

  • 08 din 08

    Nativ în Australia, cockatiels sunt evaluate pentru personalitățile lor prietenoase. Când sunt socializate în mod corespunzător, ei tind să fie păsări docile care iubesc oamenii. În general, ei nu sunt zgomotoși, deși pot învăța să fie clienți excelenți. Un singur cockatiel este bine, atâta timp cât îi dați o mulțime de atenție. În caz contrar, o pereche de păsări se poate păstra întreprindere.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 3 uncii

    Caracteristici fizice: Gri-corpul gri-galben și Cheeks Cheeks - Mutațiile lungi includ Albino, Lutino, Pied și Scorțișoară

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Păsări de animale de companie mici