De ce jucăriile sunt atât de importante pentru păsările de companie

pasăre cu jucărie

Jucăriile sunt esențiale pentru mentale și fizice sănătate de păsări Și totuși, istoric, nu a fost scris prea mult ca doar De ce ele sunt atât de importante. Autoritățile de conducere pe păsările de companie sunt în cele din urmă observând atât îmbogățirea consolidării și cuiburilor ca aspecte foarte importante ale îngrijirii păsărilor însoțitoare.

Experții spun acum că jucăriile pentru păsările dvs. de companie sunt la fel de importante ca și nutriția lor - sunt o parte necesară pentru menținerea unei sănătăți bune. Motivul este că jucăriile contribuie atât la sănătatea mentală, cât și la cea fizică a păsării dvs., deoarece joacă un rol critic important în viața păsărilor.

Nu doar "ceva de făcut"

Interacțiunea cu o jucărie nu numai că stimulează o minte a păsărilor, dar le păstrează, de asemenea, activă și angajată fizic. Păsările în natura tuturor speciilor sunt întotdeauna active, făcând zilnic gimnastică. Lumea este sala de gimnastică a junglei. Ședința pe o pocevă toată ziua nu este doar nefiresc și nesănătoasă, dar o pasăre neocupată ar putea fi considerată o pasăre neglijată.

Dacă aveți un stil de viață normal ocupat, pur și simplu nu puteți fi acolo pentru pasărea dvs. de companie în fiecare minut al zilei, astfel încât păsările petrec o perioadă semnificativă de timp pe cont propriu. Ce fac aceste creaturi inteligente cu tot timpul? Dacă nu au o priză pentru a-și păstra mintea și corpurile ocupate de rezolvare puzzle-uri, atunci majoritatea păsărilor își vor întoarce frustrările spre interior.

Ca toate creaturile foarte inteligente, păsările necesită stimulare și au motive pentru activitatea lor. Cu nimic de făcut, acest lucru afectează starea de spirit a păsărilor. Odată ce plictiseala se aprinde, păsările pot să o ia pe pene sau să devină drept, deprimate și nesănătoase.

Chemarea sălbăticiei

Toate specii de păsări în sălbăticie sunt în mod constant pe mișcare, zboară, săriți în copaci de la membre până la membre, hrănirea pentru alimente și chiar joc. Da, păsările din sălbăticie se joacă într-adevăr. Ei interacționează pentru distracție și se joacă cu alte păsări, precum și cu obiecte neînsuflețite, găsite, de asemenea. În sălbăticie, păsările au fost observate răsturnarea crenguțelor, dezbrăcând scoarța de crengi și membre de copac, scăldat în bălți, suspendând cu susul în jos și swinging, precum și jucând eticheta - acestea sunt toate activitățile de joc. Crows au fost chiar cunoscute pentru a merge "săniuș" pe spatele pantelor acoperite de zăpadă în timpul iernii.

Păsările au, de asemenea, instincte naturale de supraviețuire care necesită practicarea - obținerea acestor "abilități de viață" doar duce la o mulțime de activități asemănătoare jocului. Ei au un instinct de a gnaw pe lemn, precum și coaja, frunzele și alte obiecte. Acest instinct este ceea ce îi ajută să învețe cum să folosească instrumente, să construiască cuiburi și să creeze goluri de cuibărit în copaci, deoarece aceste abilități de construcție nu sunt înnăscute. Păsările vor observa alte păsări mai mari și vor învăța abilități unul de celălalt. Învățând cum să GNA cu precizie, le permite, de asemenea, să fie mai bine la hrănirea pentru alimente.

Puzzle-uri fizice ale lumii naturale

În captivitate, jucăriile sunt ceea ce oferă materialele fizice necesare pentru aceste activități de redare naturală. Interacționând cu jucăriile lor, păsările își acționează îndemnurile naturale de a mesteca, pentru a arunca lucrurile în jur și pentru a săpa și să caute. Crearea și ocupația sunt ceea ce le ține în mișcare și stimulează mintea lor.

Așa cum un copil devine exercițiu pentru trup și minte, fiind în afară, alergând în jur și construind forte și castele, această placă cu jucării este la fel de importantă pentru bunăstarea păsărilor. Acțiunile de mestecat ajută la menținerea ciocurilor de păsări în stare superioară și eforturile fizice își păstrează mușchii, tendoanele și oasele puternice și în stare bună. Exercitarea arde, de asemenea, de la caloriile și păsările au nevoie pur și simplu de o mulțime de activitate pentru a rămâne în formă bună.

Calmarea păsărilor hormonale în timpul sezonului de reproducere

Păstrarea dvs. vreodată Obțineți agresiv? Uneori, păsările din starea de reproducere tind să obțină un pic feisty datorită unui exces de hormoni sezonieri normali în corpurile lor. Chiar și atunci când aveți o singură pasăre sau păsări non-împerecheate, acești indivizi vor fi în continuare afectați de sezon. Lucruri cum ar fi temperatura și lumina modificărilor din modificările sezoniere normale ale calendarului sunt Cue pentru aceste fluctuații hormonale.

Această energie naturală suplimentară trebuie să meargă undeva, astfel încât jucăriile sigure sunt priza ideală pentru ei. Ei pot arde energia și pot lăsa orice frustrări într-un mod productiv. Oferind o pasăre, această priză poate calma prea mult acei hormoni și poate reduce nivelul de agresiune față de dvs. în aceste vremuri.

Puterea de a alege

Jucăriile multor forme, culori și texturi diferite oferă interes pentru o pasăre, deoarece oferă o alegere și această decizie vă oferă partenerului dvs. însoțitor "de locuri de muncă", ca să spunem așa. O alegere este una dintre cele mai îmbogățite lucruri pe care le puteți oferi unui animal de companie de orice fel, dar mai ales păsărilor inteligente.

Majoritatea păsărilor sunt în mod natural independent și se bucură de alegeri pentru ei înșiși. Jucăriile nu numai că păstrează păsările ocupate, dar alegerile pot, de asemenea, să insufucă încrederea. O pasăre va decide lucruri cum ar fi ce jucărie să se joace, exact ce vor să facă cu ea și cum și când să se joace cu ea.

Ceea ce nu vă puteți aștepta, totuși este că o jucărie nu trebuie să fie tot ceea ce este complicat pentru a fi considerat o jucărie bună pentru o pasăre. Ai văzut un copil jucând ore întregi cu nimic altceva decât o cutie? Păsările joacă și în acest fel. Uimitor, chiar și cele mai simple obiecte pot inspira unele joc foarte imaginativ și dedicat.

De exemplu, faimosul papagal gri, Alex de la Fundația Alex, nu a fost niciodată prea îndrăgită de jucării. Dar dacă ați dat lui Alex o cutie de carton, el ar petrece ore de a face găuri în ea, personalizându-l și transforma-o într-o grămadă de moloz. Papagalii pot fi deosebit de îndrăgostiți de joc cu plăci de hârtie.

Jucării de curățare

Asigurarea faptului că jucăriile de păsări sunt întotdeauna în siguranță, sunt importante și totuși adesea trecute cu vederea. Ține pasul cu starea jucăriilor. Jucăriile sunt menite să fie mestecate, aruncate în jur și au lovit, deci este doar natural că jucăriile sunt uzate cu utilizare.

Să fie vigilenți cu privire la corzile și materialul frământat, plastic crăpat sau orice altceva care vă poate răni pasărea, strângeți un ochi sau colectați murdăria. Elemente periculoase sau nesigure, cum ar fi cablarea electrică și cablajul metalic, nu trebuie să fie accesibile niciodată pasării dvs. Păstrați jucăriile curate prin spălare cu săpunuri naturale, fără mirosuri.

Achiziționarea jucăriilor de la furnizori de reputație cu produse de siguranță de păsări pot, de asemenea, să meargă mult în asigurarea siguranței. De exemplu, căutați jucării cu legume și piele de legume când citiți descrierile de jucărie.

Odată ce jucăriile dvs. sunt "pălăria veche" și ignorați de pasărea dvs., transmiteți-le prin donarea lor la o bază de adopție și educație de la Parrot. Jucăriile folosite reprezintă un mod minunat de a-și susține misiunea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce jucăriile sunt atât de importante pentru păsările de companie