Lucruri de luat în considerare înainte de a obține o pasăre de animale de companie

Cockatiel perching pe cușcă

Estimările spun că mai mult de 5 milioane de gospodării din U.S. au păsări de animale de companie. Păsările vin într-o varietate uimitoare de forme, culori și personalități. Este important să găsiți păsările potrivite care se potrivește personalității și stilului de viață. Unele păsări au nevoie de o mare atenție și de muncă, în special Papagali mai mari, Dar chiar și unele Păsări mai mici au nevoie de o mulțime de dragoste și manipulare pentru a fi fericit și prietenos.

Există multe lucruri de care aveți nevoie considera Înainte de a vă stabili pe o specie, inclusiv durata de viață a păsării, dimensiunea cuşcă are nevoie, alimente Va fi nevoie, nivelul de zgomot al păsăriei și timpul și atenția necesită speciilor.

Păsări care necesită mai multă muncă

Mulți oameni sunt atrași de papagali, cum ar fi Amazoane, African Grays, cockatoși, și macaws deoarece sunt păsări superbe care sunt foarte instrabile. Grays și Amazoane sunt râvnit pentru abilitățile lor de vorbire. Aceste păsări foarte trainabile sunt, de asemenea, cele mai provocatoare și mai exigente ca animalele de companie. Dacă sunteți interesat de un papagal, este extrem de important să vă examinați motivația pentru obținerea unei păsări de companie, împreună cu capacitatea dvs. de a vă angaja la munca grea necesară pentru a trăi cu succes cu una dintre aceste păsări solicitante de-a lungul drumului lung (unii pot să trăiască la 60 de ani).

Specii bune pentru începători să ia în considerare

Începătorii care nu au mult timp să-și petreacă cu o pasăre de companie ar trebui să ia în considerare specii precum canarii sau Lipsa. Dacă aveți un timp mai mult timp și aveți un interes în papagali, atunci ați putea lua în considerare Parakeets (budgiile) sau cockatiels, care sunt membri mai mici din familia Parrotului și sunt prietenoși, relativ liniștiți și ușor de îmbogățit dacă obțineți o pasăre tânără.

Alți membri ai familiei Parrot pe care ați putea dori să le considerați ca proprietar de pasăre pentru prima dată Lovebirds, Pionus papagali, papagali de poicephalus, parrotle, papagali quaker și parakeet-uri gri-obsetate. Și în timp ce porumbeii și porumbeii sunt adesea trecute cu vederea ca animale de companie, pot face tovarăși buni, deoarece sunt liniștiți și sociabili.

Considerații de îngrijire

Există lucruri în jurul casei care sunt considerate periculoase pentru păsări. Lucruri pe care probabil că nu le gândiți la felul tău de gătit, lumânări parfumate și deodorizatori. Sistemele respiratorii de păsări sunt delicate. Dacă sunteți un fumător, atunci o pasăre ar putea să nu fie potrivită potrivită pentru dvs. Unele plante sunt perfect sigur, în timp ce alții sunt potențial fatali pentru păsări. Este important să știți despre toate Pericole de uz casnic care poate dăuna unei păsări.

Unele păsări necesită stimulare și trebuie să-și păstreze creierul ocupat pentru a reduce comportamentele mai puțin decât cele atrăgătoare, cum ar fi zgomotul excesiv sau distrugerea cuștii sale. La fel ca și copiii, dacă dați papagali jucării Pentru a le păstra distrați, aceste activități pozitive pot merge mult. Există multe tipuri de jucării pe care le puteți oferi pentru ei. Există jucării de picior, jucării agățate și jucării verticale care sunt atârnate pe peretele interior al unei cuști care acționează ca o placă de joacă și există puzzle-uri.

S-ar putea să doriți să investiți ceva timp în formarea păsărilor dvs. de companie. Instruire ajută la întărirea legăturii pe care o aveți cu papagalul dvs. Majoritatea păsărilor așteaptă cu nerăbdare atenția unu-la-o singură dată în sesiunile de instruire. Cu o formare de succes vine de obicei o mulțime de laudă și atenție și tratamentele preferate. În plus, învățarea unor comenzi simple vă va face să vă manipulați papagalul.

Păstrați păsările sănătoase și spălați-vă mâinile de fiecare dată după ce vă ocupați de păsări. Păsările pot purta germeni care îi fac pe oameni bolnavi. Aceste Birouri de păsări sunt rare în Statele Unite, dar tot trebuie să fii vigilent despre spălarea mâinilor. Psittacoza sau "Febra Parrot" este o boală potențial gravă a păsărilor de companie și poate fi transmisă oamenilor. Riscurile nu sunt minunate, dar este mai bine să fii conștient de ea.

Urmăriți acum: Cum să hrăniți o pasăre de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lucruri de luat în considerare înainte de a obține o pasăre de animale de companie