5 Cele mai bune papagali mari pentru a păstra ca animale de companie

Close-up de mână care deține o pasăre

Oamenii asociază adesea cuvântul "papagal" cu păsări mari, colorate și puternice, și cu drept. Deoarece animalele de companie, papagali mari sunt cu siguranță îndrăzneți, însoțitori de ochi, dinamici. Cu toate acestea, nu fiecare pasăre mare este un animal de companie bun, și nu fiecare iubitor de păsări este potrivit pentru a fi un proprietar de papagal mare.

Explorați informațiile despre speciile populare de papagal de mai jos pentru a vedea dacă aveți ceea ce este nevoie pentru a trăi și a avea grijă de un papagal mare de companie. Adoptarea oricărei păsări de companie nu este o decizie care trebuie luată cu ușurință și adoptarea unui număr mare de papagal implică adesea angajarea de animale pentru 50 de ani. Faceți cercetarea!

01 din 05

Papagali gri africani

Papagali gri africani au fost păstrate ca animale de companie de multe mii de ani. Abilitatea lor fascinantă de a raționa și talentul pentru a imita clar discursul uman a ajutat la catapulta să se stabilească atât în ​​domeniul cercetării, cât și în comerțul cu animale de companie. În timp ce popularitatea lor le face o alegere populară ca un animal de companie, proprietarii potențiali trebuie să se asigure că au timp și mijloace de a avea grijă de un gri african înainte de adoptarea unuia. Acest profil gri african vă va ajuta să înțelegeți rolurile și responsabilitățile zilnice ale unui proprietar gri african.

  • 02 din 05

    Amazon Parrots

    Amazon Parrots sunt pline de personalitate și de spalk. Personajele lor comice și abilitățile de vorbire excelente le-au păstrat în rândurile celor mai populare specii de păsări de animale de companie de zeci de ani. Cu toate acestea, cadrele mari ale Amazonului, vocea puternică și cerințele de socializare le fac o alegere slabă pentru mulți proprietari de păsări. Acei proprietari care fac tăietura sunt printre cei mai fericiți iubiți de păsări din jur, dar numai pentru că ei s-au asigurat să facă cercetările înainte de a-și angaja să aibă grijă de prietenii lor cu pene.

  • 03 din 05

    Cockatoși

    Cockatorii sunt păsări frumoase, afectuoase care par întotdeauna să găsească o modalitate de a topi orice inimă de iubire a păsărilor. Natura lor prietenoasă a provocat mulți proprietari de papagali să păstreze exclusiv cocoșii - dar aceștia sunt proprietarii de păsări experimentați care știu ce trebuie să fie furnizate unui cockatoo în termeni de dietă, exerciții, spațiu și atenție. Deținerea oricărei păsări este o slujbă cu normă întreagă și pentru proprietarii de cockatoo, poate dura o jumătate de secol sau mai mult. Explorați varietatea de interesant specii de cockatoo, precum și ceea ce este nevoie pentru a oferi o casă iubitoare pentru ei.

  • 04 din 05

    Eclectus parrots

    Fermecător și inteligent, Eclectus sunt păsări captivante care fac animale de companie impresionante. Culorile lor frumoase, abilitățile de vorbire și personalitățile iubitoare au plecat mult în stabilirea lor ca fiind unul dintre cele mai populare papagali de companie disponibile. Cei care se îndrăgostesc de frumusețea și farmecul Eclectus ar trebui să se gândească înainte de a aduce o casă, cu toate acestea - aceste păsări au nevoi sociale complexe și necesită o mulțime de atenție. Asigurați-vă că aveți timp să oferiți un Eclectus în orice mod înainte de a aduce o casă.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Macaws

    Macaw-urile vin într-o varietate de dimensiuni și culori, iar alegerile cresc până în ziua din cauza hibridizării în comerțul cu animale de companie. Cu ușurință cel mai recunoscut membru al familiei de papagal, macaws sunt adesea prima alegere pentru iubitorii de păsări care devin interesați să dețină un papagal mare. Dacă sună ca tine, asigurați-vă că știți ce trebuie să aveți grijă de noul dvs. animal de companie în mod corespunzător.

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 5 Cele mai bune papagali mari pentru a păstra ca animale de companie