Alegerea unei cuști de păsări

Oamenii apreciază păsările exotice la Bird Cafe din Tokyo

Unul dintre elementele de bază ale proprietății păsărilor furnizează animalul dvs. de companie cu un spațiu de locuit adecvat. Cu toate dimensiunile diferite, culorile și modelele cuștilor de păsări de astăzi, este ușor să se facă copleșiți când faceți cumpărături pentru o casă pentru animalul dvs. de companie. Deși se pare că există alegeri nesfârșite atunci când vine vorba de tipurile de cuști de păsări disponibile, există câteva linii directoare simple pe care le puteți aminti că va face ca procesul de alegere să se aleagă.

Locație și plasare

Primul dintre aceste reguli este de a decide unde va fi localizată cusca păsărilor și magazinul pe baza a ceea ce va lucra cu zona pe care ați pus-o deoparte. Zona ar trebui să fie departe de ferestre și schițe, dar într-o parte activă a casei dvs. pentru a vă încuraja dezvoltarea socială a animalelor de companie.

Alegerea dimensiunii potrivite

Apoi, desigur, este de a păstra dimensiunea păsărilor dvs. în minte. În timp ce este perfect bine să păstrați un finch sau canar într-un spațiu mic, păsările mai mari au nevoie de cuști mai mari și este întotdeauna mai bine să cumpere cea mai mare cușcă pe care o puteți putea pentru pasărea ta. Menținerea unei păsări într-o cușcă care este prea mică poate duce la comportamente nedorite, cum ar fi țipare, tulburări psihologice și pene scufundat, a numi câteva. O cușcă bună ar trebui să fie suficient de mare pentru ca pasărea dvs. să meargă în jurul valorii de confortabil și să se extindă și să-și spună aripile. Nu uitați să luați în considerare spațiul care va fi pierdut atunci când adăugați cărțile păsărilor, bolurile alimentare și jucăriile! Consultați medicul veterinar aviar pentru dimensiunile recomandate ale cuștii pentru dvs specii.

Spațierea barului

Un alt lucru de a privi la selectarea unei cuști este spațierea barei. Păsări mai mici, cum ar fi parakeet-uri și păsări de dragoste, au nevoie de cuști cu baruri de cel mult o jumătate de centimetru, pentru a le împiedica să strângă sau să devină blocați între bare. Mulți proprietari de păsări au fost surprinși să găsească faptul că animalele lor de companie sunt destul de mici artiști de evacuare! Cei care dețin păsări mai mari ar trebui să caute bare care sunt plasate orizontal, mai degrabă decât vertical, pentru a vă oferi pasăre un mijloc de alpinism și exerciții fizice.

Forma și stilul

Stilul cuștii este, de asemenea, un factor important. Potrivit unor Veterinarieni, cuștile rotunde s-au dovedit a fi în detrimentul sănătății psihologice ale păsărilor, de asemenea, cuștile înclinate sunt preferabile. Multe dintre aceste cuști pot fi atârnate, fie plasate pe un stand și pot veni într-o varietate de dimensiuni și forme pentru a se potrivi Specii de păsări de companie.

Calitate și meserie

Evaluați calitatea generală a unei păsări de legătură înainte de ao cumpăra. Cască apare robustă și solidă? Există părți libere sau margini ascuțite? Cele mai bune cuști sunt realizate din oțel inoxidabil, care este non-toxic, ușor de curățat, și nu va cipa. Funcția primară a unei cuști a păsării este de ao proteja - asigurați-vă că casa păsării dvs. nu prezintă pericole pentru sănătatea și bunăstarea.

O bircaj bine concepută în mod normal oferă păsări și proprietarului mulți ani de utilizare și bucurie. Ar trebui să vă amintiți că pasărea voastră va petrece mult timp în cușcă și, la fel ca o persoană să aprecieze câteva decorațiuni să se uite la! Umpleți cutia păsărilor cu jucării colorate, percepe și accesorii pentru a vă asigura că este bine distanțat. Cu o mică planificare și luare a deciziilor atent, ar trebui să puteți alege o cușcă care să vă satisfacă toate așteptările, oferind în același timp pasărea dvs. un spațiu de locuit sigur, robust și sigur.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alegerea unei cuști de păsări