10 Specii de parrot amazon ca animale de companie

Portretul unui papagal de Guiana Franceză

Amazon Parrots sunt păsări inteligente și sociabile, cu multe variante de culori de tip sălbatic izbitoare. Din aceste motive, ele sunt Păsări populare de animale de companie. Cu toate acestea, este nevoie de un proprietar de păsări cu experiență pentru a gestiona personalitatea papagalului și pentru a oferi îngrijirea a papagal cere. Ele sunt creaturi sociale obligatorii, în mod constant, au nevoie de interacțiune și atenție. Deci, înainte de a alege un Amazon Parrot Pentru a fi animalul dvs. principal, asigurați-vă că știți tot ce va trebui să știți că aveți grijă să vă îngrijiți corect. Aici este o privire la 10 dintre cele mai populare specii de Pet Amazon Parrot, inclusiv ceea ce le pune în afară de verișorii lor apropiați.

Bacsis

Multe specii de papagal Amazon se diminuează în sălbăticie datorită capturilor de păsări sălbatice - capcana este acum ilegală în multe specii. Căutați doar păsări de reputație captivă de la crescătorii care sprijină în mod activ eforturile de conservare.

Aduceți papagali colorați în curtea dvs. cu aceste sfaturi
01 din 10

Amazoanele albice și comice, albastre, sunt artiști naturali. Ei iubesc să fie în jurul proprietarilor lor și vor "hama-o" pentru o atenție deosebită. Prolifice și cântăreți, ei vocalizați adesea și pot fi foarte tare. Astfel, ele nu sunt potrivite pentru a trăi în clasamente apropiate ca clădirile de apartamente.

Prezentare speciala

Lungime: 15 inci

Greutate: 10 până la 18 uncii

Caracteristici fizice: Corp verde, fata albastru, cap galben

  • 02 din 10

    Amazoanele Red Lored sunt păsări carismatice care se leagă rapid la membrii familiei umane. Unii au tendința de a-și alege oamenii preferați și de a fi păsări de o singură persoană. Amazoanele Red Lored sunt talentați și cântăreți, dar potențialii proprietari ar trebui să fie conștienți de faptul că toate amazoanele pot, și nu vor striga.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 inci

    Greutate: 12 până la 14 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul verde-obraz galben, pene roșii deasupra ciocului

  • 03 din 10

    Papagalii cu amazoni galbeni sunt creaturi rapide care fac animale de companie minunate pentru proprietarii activi care doresc cu adevărat să formeze o legătură mare cu pasărea lor. Inteligența lor evidentă și abilitățile de vorbire remarcabile le-au pus printre cele mai populare și mai recunoscute specii de papagal Amazon.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 inci

    Greutate: 17 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul verde - zona de pene galbene la NAPE și gâtul dorsal inferior

  • 04 din 10

    Amazoanele cu capul galben dublu fac animale de companie minunate, afectuoase atunci când mâinile hrănite și ridicate în captivitate de la o vârstă fragedă. Foarte talentat și posedând abilități de vorbire impresionantă, amazonul dublu galben este o pasăre fermecătoare care iubește să fie centrul atenției. Asigurați-vă că aveți patru până la șase ore pe zi pentru a se dedica îngrijirii, a jocului social și a timpului în afara cuștii înainte de a adopta unul.

    Prezentare speciala

    Lungime: 15 până la 17 inci

    Greutate: 17 uncii

    Caracteristici fizice: Green Body - cap galben și gât / portocal / roșu coadă de aripă și acoperișuri de aripă mai mică amestecate cu galben-negru până la zborul violet albastru pene cu un plasture roșu pe secundarii exterioare - baza coada are, de asemenea, un patch ascuns adesea ascuns

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    O bună pasăre de familie, Panama Amazon este un subspecii unui Amazon cu capul galben. Este un animal de companie prietenos care iubește interacțiunea cu oamenii. Natura lor socială îi ajută să fie tovarăși blândă și afectuoasă. În timp ce sunt iubitoare, ele sunt, de asemenea, o specie foarte activă, astfel încât au nevoie de un proprietar care să poată ține pasul cu ei. Acestea trebuie să fie prevăzute cu un spațiu sigur pentru a urca și a juca în afara cuștii în fiecare zi.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 inci

    Greutate: 17 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: Green corporală - galben triunghiular pe variația coroanei în colorarea în rândul indivizilor

  • 06 din 10

    Amazoanele încoronate Lilac sunt păsări curioase și active prin natura lor. Ca toți papagali, au nevoie de o mulțime de stimulare mentală pentru a le menține sănătoși și fericiți. Aceste păsări formează legături puternice cu proprietarii lor și trebuie să fie prevăzute cu o cantitate adecvată de interacțiune socială zilnică de a prospera.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 inci

    Greutate: 11 uncii

    Caracteristici fizice: Corp verde, cu pene negre - frunte roșu închis - albastru / liliac de sus a capului, nas și gât - unele pene ascunse de coadă ascunse - factura este corn în culori - gri deschis ochi-portocaliu ochi-portocaliu

  • 07 din 10

    Southern Mely Amazoane sunt cunoscute a fi cele mai blânde și docile ale papagalilor Amazon. Ele sunt afectuoase când sunt păstrate ca animale de companie și formează legături puternice cu proprietarii lor. Datorită naturii lor blânde, ele sunt o alegere bună pentru proprietarii de păsări care doresc un papagal mare, dar ar prefera o pasăre cu o atitudine mai asemănătoare.

    Prezentare speciala

    Lungime: 15 inci

    Greutate: 25 până la 27 uncii

    Caracteristici fizice: Corp verde cu spălare albastră / negru pe spatele gâtului - plasture galben pe coroana alb-inel alb, roșu ochi

  • 08 din 10

    Jucăuș și dulce, hrănit de hrănire verde, amazon papagalii sunt animale de companie bune care se bucură de interacțiunea cu turma lor umană."În timp ce Amazoanele Green Groked sunt cunoscute ca păsări bune, au o dungă de curiozitate pe care unii proprietari le spun că le face mai predispuși la faptele de a face rău decât alții din speciile Amazonului.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 10 până la 12 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul verde, fruntea roșie închisă și banda de coroană / purpurie / albastră deasupra ochiului în jos pe părțile laterale ale inelului ochi gri deschis, ochiul galben

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Frumos și inteligent, alb-negru Fronted Amazon Parrots pot fi animale de casă încântătoare, cu o tendință de a se lega puternic la o singură persoană. Deși acestea sunt cele mai mici dintre toate papagalii Amazon, țipetele, scârțâile și trilarea pot suna destul de aspru.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 inci

    Greutate: 6.5 până la 8 ani.5 uncii

    Caracteristici fizice: Corp verde cu patch-uri de alb și albastru pe frunte - inele roșii strălucitoare ale penelor în jurul ochilor lor albi strălucitori, care apar spectacole

  • 10 din 10

    Amazoanele de aripi din Orange fac animale de companie dulci și afectuoase și se leagă îndeaproape cu proprietarii lor. Au abilități de vorbire excelente și personalități fermecătoare. Dar, ca mulți papagali amazoni, amazoanele de aripi de portocale trec printr-o etapă hormonală "bluffing", deoarece acestea ajung la maturitate sexuală. Suprafața "atacurilor false" din această fază iritabilă înseamnă că trebuie să vă gândiți cu atenție dacă această pasăre (sau orice parrot Amazon) este potrivită pentru dvs. sau pentru familia dvs.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 inci

    Greutate: 11 până la 12 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul verde, portocaliu până la pene galben Alula de la mijlocul pragului de culoare portocaliu, posibile pene albastre în jurul sau peste ochi sau frunte

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Specii de parrot amazon ca animale de companie