Ar trebui ca o cușcă de păsări să fie acoperită noaptea?

Pasăre în cușcă

Dacă vă acoperiți Caga de păsări noaptea? Depinde de situație. Unele păsări preferă să rămână neacoperite în timpul culdiumului, iar alte păsări pur și simplu nu pot dormi fără o "pătură de securitate."

În medie, păsările au nevoie de aproximativ 12 ore de bună calitate, de calitate de calitate în fiecare noapte pentru a rămâne în stare de vârf. La fel ca oamenii, perioadele lor de odihnă pot fi deranjate de zgomot și lumină puternică. Din acest motiv, mulți proprietari aleg să-și acopere păsările pe timp de noapte.

De ce ar trebui să acoperiți cușca?

Papagali în somnul sălbatic sau în rootul în găuri în copaci. Aceste găuri sunt numite în mod obișnuit o cavitate a cuiburilor. Aproximativ 85 de specii diferite de păsări din America de Nord folosesc și cavități de cuiburi. Dar a existat o problemă cu multe specii de păsări datorită distrugerii habitatului în care locuiesc sau creează cavități cuiburilor. Habitatele pe care le caută sunt uneori numite snaguri și sunt în primul rând formate din copaci decăzut sau morți.

Aceste cavități de cuib se dezvoltă uneori în copaci dintr-o ramură care moare și cade de copac din cauza degradării din interiorul copacului. Unele găuri în copaci au fost excavate de alte creaturi și sunt abandonate din mai multe motive. Păsările vor prelua cavitatea cuiburilor abandonate și chiar vor personaliza-o prin mestecarea prin lemn decăzut, făcându-l mai mare sau pur și simplu se revin într-o gaură abandonată care pare să le corespundă. Aceste cavități de cuib sunt întunecate și protejează pasărea pe timp de noapte, precum și oferind un loc sigur pentru a sta pe ouă și a ridica tinerii lor. Această cavitate păstrează ploaia de la familia de păsări, precum și protejarea lor de vânt. Este mai întunecată decât un cuib care stau pe o ramură.

Deci, dacă vă gândiți la asta, o cușcă sau o carcasă a păsărilor nu este doar un mediu care îl protejează și asigură faptul că nu intră în situații periculoase atunci când este lăsată nesupravegheată. Este un loc sigur de odihnă, să vă relaxați și să jucați și să vă amuzați într-un mediu sigur.

Folosind un capac de acoperire noaptea imită că cavitatea cuiburilor. De asemenea, adăpostește pasărea de la orice lumină ambientală care se află în casa dvs., precum și permiterea păsării dvs. să doarmă fără schițe cauzate de aer condiționat sau de un purificator de aer pe care ați putea funcționa. Acoperirea păsării pe timp de noapte ar putea ajuta, de asemenea, la prevenirea fricii de noapte.

Cum să determinați dacă ar trebui să acoperiți cusca păsărilor

Dacă zgomotul și lumina nu sunt o problemă, încercați să părăsiți pasărea dvs. descoperită pentru câteva nopți pentru a-și măsura reacțiile. Dacă pasărea pare să fie descoperită noaptea, atunci este acceptabil să o lăsați în acest fel. Dacă, totuși, pasărea apare agitat sau începe să expună semne de stres, Crankența sau comportamentul său se schimbă într-un fel care nu este normal, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să-l păstrați acoperit noaptea pentru a vă asigura că primește o odihnă bună.

Atâta timp cât este prevăzută o zonă întunecată, liniștită și oarecum izolată pentru ca o pasăre să doarmă, cel mai mult va fi bine fără a fi acoperită noaptea. Amintiți-vă, totuși, somnul este vital pentru bunăstarea păsărilor. Dacă aveți îndoieli cu privire la reacția animalului dvs. de a fi descoperită, jucați-o în siguranță și reluați acoperirea cuștilor noaptea.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui ca o cușcă de păsări să fie acoperită noaptea?