Societatea finch: profilul speciilor de păsări

Societatea finchează aproape

Finalizarea societății nu sunt tipul de pasăre care ar alege dacă doresc un prieten avian care vorbește și joacă cu ei, dar fac animale minunate pentru cei care preferă să fie spectatori.

O alternativă bună la utilizarea peștilor de companie, a picioarelor de companie pot oferi ore de divertisment și sunete relaxante, deși au mai multe cerințe de îngrijire care trebuie luate în considerare.

Prezentare speciala

Numele comun (e): Societatea Finch, Bengalese Finch

Nume stiintific: Lonchura domesticii

Dimensiunea adulților: 4-5 inci, 0.6-0.7 grame

Speranța de viață: 4-7 ani

Origine și istorie

Finalizarea societății sunt unice pentru lumea păsărilor de companie, deoarece spre deosebire de majoritatea păsărilor de companie, ele nu sunt găsite în mod natural în sălbăticie. Acest tip specific de Finch este o pasăre domesticită și a fost produsă în captivitate prin cruce de reproducere ascuțită și Munia în Asia, unde sunt nativi. Aceste specii își petrec timpul în pășuni și păduri, unde cuibăresc în structuri de iarbă.

Temperament

Finalizarea societății nu sunt păsări care sunt ușor tratate, dar acest lucru se datorează dimensiunilor lor mici și nu pentru că sunt agresivi. Firmele societății pot fi ușor surprinse și zboară în jurul incintelor lor atunci când nu sunt cuiburi sau mănâncă, dar sunt de obicei pașnice.

Dacă un Finch a încercat să vă muște, este puțin probabil să livrați mai mult decât un vârf sau un vârf mic datorită ciocului lor mic.

Finisajul societății își ia numele de la personalitățile lor sociale și fac Minunat crescători și părinții. Ei prosperă cu un partener sau câteva păsări în casa lor.

Vorbire și vocalizări

Firmele nu vorbesc sau nu țipă, dar fac niște sunete. Aceste sunete sunt adesea descrise ca semnale sonore, chatter și de aviz, dar și ei cântă.

Finișii societății sunt adesea utilizați în setările de laborator pentru a studia vocalizările datorate sintaxei sau structurii pe care le au cântecele lor. Femeile nu sunt susceptibile de a cânta ca masculii fac, totuși.

Societatea Finch Culorile și marcajele

Atât căptușeli de sex masculin și de sex feminin pot veni în diferite combinații de nuanțe albe, maro și de bronz. Ei au fie ciocane cu două tone sau culori de carne.

Mutațiile de culoare includ maro de ciocolată normală, pielii, fawn, castan, roșu-maro, alb, crescut, albino, diluat, cremă-ino, perle și gri.

Îngrijirea pentru Finch Societate

Firmele societății au nevoie de socializare cu alte finisaje, astfel încât să nu aveți niciodată doar una, iar o mulțime de spațiu pentru a zbura într-o incintă sigură sau aviar este, de asemenea, o necesitate. Spre deosebire de unele păsări delicate, temperaturile camerelor sunt suficiente pentru a găzdui aceste păsări mici.

Dacă se utilizează o cușcă de zbor, spațiile de bare mici trebuie să fie prezente pentru a evita scăparea și ar trebui să fie prevăzută un cuib pentru a permite să vă lansați să dormiți și să vă înghițiți - chiar dacă nu planificați pe ele.

8 cele mai bune păsări pentru viața de viață

Probleme comune de sănătate

Finiile sunt în mod special predispuse la două tipuri de paraziți - Air SAC acarieni (Sternostoma Tracheacolum), care amenință viața din moment ce locuiesc în tractul respirator și acarienii cu fața scalabilă (Knemidokoptes Pilae) care provoacă scale pe piele. Ambele tipuri de acarieni necesită atenție veterinară.

În afară de preocupările acariale, finalele societății sunt, de asemenea, predispuse la dezvoltarea ciocurilor și unghiilor îngroșați și pot avea nevoie de tăiere regulată.

Dieta și nutriția

Funcțiile societății vor prospera pe o dietă peletată de înaltă calitate, proiectată pentru finisaje. În timp ce finalele mănâncă semințe în sălbăticie, ele mănâncă și diverse fructe, flori, insecte și alte elemente. Ofertă doar o dietă de semințe nu este completă și echilibrată.

Fructe proaspete, legume, vitamine, mei de pulverizare, ou fierte și alte elemente vor fi necesare pentru a oferi o dietă mai bine rotunjită dacă peletele nu sunt hrănite.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Finisajele societății trebuie să poată să se hrănească de la ramură la ramură și să zboare. Aceasta înseamnă un aviar sigur și sigur sau un zbor Cage ar trebui să fie furnizate pentru a permite salariului dvs. să-și răspândească aripile fără a fi răniți.

PROS
  • Liniște

  • Mic

  • Ușor de îngrijit

Contra
  • Nu este bine pentru manipulare

  • Nu vorbește

  • Short a trăit în comparație cu alte păsări

Unde să adoptați sau să cumpărați o societate Finch

Finișii din societate sunt ușor de folosit de la magazinele de animale de companie care vinde în mod obișnuit păsări și pot fi găsite și în salvarea păsărilor sau de la un crescător. Ele sunt păsări ieftine, de obicei costă mai puțin de 30 de dolari.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Societatea finch: profilul speciilor de păsări