De ce păsările stau cu susul în jos?

Masculin negru condus Bird Weaver

Proprietarii de păsări de primă dată de multe ori devin alarmați când își găsesc prietenii cu pene, petrecând timpul agățat cu susul în jos. Acest lucru ar putea fi observat când pasărea ta dormește, joacă, mănâncă sau bea. Adevărul este că acesta este un comportament normal și natural pentru păsări și nu ar trebui să fie o cauză de îngrijorare. Este frecvent raportat în paraekeeturi sănătoși, papagali și cockatiels.

De fapt, o pasăre cu susul în jos poate fi un semn bun. O pasăre care se simte suficient de confortabilă pentru a-și asuma această poziție vulnerabilă este aproape cu siguranță o pasăre fericită, sănătoasă și sigură în casă. Dacă găsiți animalul dvs. de companie sau agățat cu susul în jos, puteți presupune destul de mult că sunt într-o dispoziție jucăușă și de conținut.

Dacă vă simțiți că animalul dvs. de companie se petrece prea mult timp cu susul în jos, ia în considerare dacă aceștia se comportă anormal sau având semne de probleme de sănătate. Dacă lucrurile sunt altfel normale, ați putea discuta la următoarea verificare a animalelor de companie, dar dacă există simptome pe care ceva le-ar fi greșit, programați o întâlnire cu dvs Avian veterinar Pentru a exclude orice preocupări de sănătate posibile.

Parakeet-uri cu sussidere

Budgerigares, sau budgiile, sunt păsări verzi și galbene mici în sălbăticie care sunt originari din Australia și sunt numiți în mod obișnuit parakeets în u.S. Aceste păsări sunt cunoscute pentru a fi în jurul valorii de tot felul de poziții ciudate, inclusiv cu susul în jos. Ei au o personalitate blândă și amuzantă, care este îmbunătățită de abilitățile lor acrobatice. Ei prosperă într-o cușcă mare, cu mai multe bare orizontale pentru a-și face trucurile de gimnastică. Ele sunt jucăuș și ca stimularea de la proprietarul lor sau de la o altă pasăre. Ei vă vor ține cu siguranță distrați și încercați să ghiciți ce vor face în continuare.

O teorie cu privire la motivul pentru care ar putea dormi cu susul în jos este că de obicei se rotesc în locații ascunse, ascunse în sălbăticie. Parakeet-ul tău ar putea să rămână cât mai mare în cușcă și apoi să stea în jos să dormi.

În afară de agățarea cu susul în jos, ei pot, de asemenea, să-și întoarcă capul la 180 de grade, să se angajeze în întinderi mari și se înfurie, adesea înainte de a lua un pui de prânz la prânz. Ei adesea își mănâncă ciocurile în timp ce dorm. Ele pot fi învățate pentru a imita discursul, la fel ca papagalii.

Papagalii agățați

Este cel mai comun ca papagalii să se culce în picioare pe un picior cu celălalt picior ridicat. Uneori vă puteți vedea papagalul dormind cu susul în jos, atârnând cu susul în jos sau presupunând acea postură în timpul jocului. Parrot gri african a fost raportat de către proprietari să fie o specie care îi place viziunea cu susul în jos.

Există, de asemenea, mai multe specii de papagali nativi din Asia care preferă să doarmă agățată cu susul în jos. Aceste specii de papagal suspendate sunt de obicei păsări verzi cu coadă scurtă.

Cockatiels

Proprietarii Cockatiel raportează, de asemenea, că păsările lor se vor apleca înainte până când sunt cu susul în jos și apoi își răspândesc aripile deschise în fel de agățată. Ei observă că păsările lor par a fi fericite în acel moment și se pare ca un comportament normal, inofensiv.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce păsările stau cu susul în jos?