Fapte despre finale

Zebra de zebră

Finiile sunt păsări mici, deci poate fi ușor să le ignorăm. Cu toate acestea, aceste frumuseți mici se numără printre cele mai populare și mai bine păstrate tipuri de păsări de companie din lume, deci este sigur să spunem că mulți le preferă speciilor de păsări mai mari, cum ar fi papagali și Parakeets. Dacă doriți să aflați mai multe despre aceste păsări mici, aruncați o privire la informațiile enumerate mai jos. S-ar putea să aflați ceva despre finisaje pe care nu le cunoașteți înainte!

01 din 05

Finiile sunt delicate, poate

Toate papagalii sunt clasificate ca hoturi, deci ar avea sens să clasifice capăturile ca softbles- cel puțin, pentru unii oameni ar fi! Apelarea de finisaje Păsările soft-facturate este un subiect controversat printre mulți care sunt profund implicați în avicultură. Mulți susțin că, de când se află în principal semințele, în loc de insecte și nectar, ar trebui să fie etichetate ca waxbills sau hardbills. Totuși, alții afirmă că, deoarece acestea nu sunt deșeuri, ele sunt automat delicate. Această dezbatere a fost de mulți ani, iar acum nu pare să fie un sfârșit în vedere.

  • 02 din 05

    Finișii sunt păsări foarte sociale

    Toate păsările captive pentru animalele de companie au nevoie de o formă de socializare să prospere în casele umane și pentru multe specii, care vine cu formarea unei legături speciale cu îngrijitorii lor umane. Cu toate acestea, preferă să facă lucrurile puțin diferit. Deși există excepții de la regulă, în general, finalele preferă în mare măsură compania altor finisaje la cea a unui însoțitor uman. Din acest motiv, în mod normal, se recomandă ca acestea să fie ținute în perechi sau în turme mici, spre deosebire de păstrarea individuală. Păsările care sunt păstrate singure fără nici un mijloc de companie devin adesea nesănătoase și instabile mental și emoțional.

  • 03 din 05

    Firmele, în general, nu le place să fie tratate

    Spre deosebire de papagali, cine ar trebui să fie manipulate în fiecare zi, Lipsa tind să nu facă foarte bine cu manipularea umană. În timp ce există întotdeauna excepții, se recomandă, în general, aceia care păstrează să le atingă cât mai puțin posibil, pentru a evita înfricoșarea păsărilor și pentru a le determina stresul. În timp ce este comună pentru căptușile să se obișnuiască să-și respectem colegii umani de la o distanță, cei mai mulți dintre ei nu se simt destul de confortabili pentru a face față degetului unei persoane sau se manipulează în orice fel. Pentru sănătatea Finch`s, păstrați manipularea limitată la ceea ce este necesar pentru sănătatea și îngrijirea medicală a păsărilor.

  • 04 din 05

    Finisajele sunt printre cele mai mici specie de păsări de animale de companie

    Deși există multe tipuri diferite de păsări mici care sunt în mod obișnuit ținute ca animale de companie, Lipsa sunt printre cele mai mici dintre ele toate! Majoritatea speciilor finch sunt mai mici de 4 centimetri în lungime de la cioc până la capătul coadă și poate cântări mai puțin de 1 uncie. Mulți ar crede că acest lucru ar trebui să-i facă pasărea perfectă pentru casele mici, confortabile, dar în realitate, o mică turmă de finisaje poate necesita o cușcă mai mare decât unele tipuri de papagali. Acest lucru se datorează faptului că finalele trebuie să fie capabile să zboare, astfel încât au nevoie de o incintă spațioasă sau o cușcă de zbor care să le permită să se ridice și să-și exercite aripile.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Finiile sunt foarte liniștite

    În timp ce finalizează vocalizarea la fel de mult sau mai mult ca și alte tipuri de păsări de animale de companie obișnuite, au voci mici care nu poartă până la cele ale păsărilor mai mari, cum ar fi papagali. Din acest motiv, finchele sunt o alegere excelentă pentru iubitorii de păsări care locuiesc Apartamente sau condominiums. Chipsurile plăcute ale unei mici efective de finchii nu pot fi auzite adesea în afara camerei în care păsările sunt adăpostite, dar mulți care dețin finisaje susțin că vocalizările lor moi sunt destul de liniștitoare și aleg să petreacă cât mai mult timp în aceeași cameră cu păsările lor posibil.

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Fapte despre finale