Fapte despre lovebirds

Ilustrate fapte despre păstori de dragoste

Lovebirds sunt una dintre cele mai populare specii de papagal de companie, iar pentru cei care sunt familiarizați cu ei, nu este o surpriză. Frumos și inteligent, aceste păsări mici au fost una dintre cele mai iubite tipuri de papagal african pentru mai mult de 100 de ani. Cu toate acestea, există o mulțime de mituri acolo despre păsările de dragoste, comportamentul lor și ce le place să le păstreze ca animale de companie. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre ce fel de păsări sunt, atunci ar trebui să citiți pentru a descoperi faptele de bază despre aceste păsări ferite mici.

01 din 05

Locurile de dragoste în mod normal nu vorbesc

Deși sunt un tip de papagal, și au capacitatea de a imita discursul uman, dragostea nu sunt printre acele specii care majoritatea ar lua în considerare Vorbind păsări. Acest lucru se datorează faptului că ei vor decide foarte rar să vorbească și, dacă aceștia aleg să imite un sunet, mai des decât să repete zgomote simple, cum ar fi fluierul sau sunetele de uz casnic, cum ar fi sunetele și microundele. Nu se știe de ce unele păsări de dragoste sunt mai predispuse la imitarea discursului decât altele, dar se crede că cei care învață să vorbească sunt învățați de la o vârstă foarte fragedă.

  • 02 din 05

    Există mai multe tipuri de păsări de dragoste

    Există multe tipuri diferite de Lovebirds. Există nouă sub-specii separate ale acestor papagali mici, fiecare purtând trăsăturile și caracteristicile lor distincte. Acestea includ dragostea mascată, dragostea neagră, iubirea lui Fischer, Lovebird-ul Nyasa, Lovebird Swindern, LoveBird, LoveBird Abyssinian, Madagascar Lovebird, și iubitul iubită de piersici. Lovebird-ul cu fața la piersic, care este cel mai popular, poate fi identificat de curcubeul galben, verde și albastru pe corpul lor, precum și fețele lor strălucitoare de peach-roz. În timp ce diferitele tipuri de iubiri au diferențe în aspect și temperament, în medie, toate păsările de dragoste vor trăi până la 20 de ani în captivitate.

  • 03 din 05

    Lovebirds sunt una dintre cele mai mici specii de papagal

    În timp ce sunt adevărate papagali, Lovebirds sunt unul dintre cei mai mici membri ai familiei Parrot. În medie, majoritatea păsărilor de dragoste se încadrează între 5 și 7 centimetri în lungime la maturitate, atunci când sunt măsurate de la cioc până la capătul coadă. Dimensiunea lor mică a lucrat pentru a-și împinge popularitatea printre cei care locuiesc în apartamente și alte spații mici. Mulți dintre acești iubiți de păsări au găsit mai ușor să găzduiască și să aibă grijă de aceste păsări mici, în loc să încerce să păstreze o specii de papagal mai mari, cum ar fi un macaw sau un cockatoo.

  • 04 din 05

    Lovebirds nu sunt întotdeauna cele mai bine păstrate în perechi

    Este un mit foarte pretins pe care nu ar trebui să aveți niciodată o iubire solitară și că, dacă nu sunt păstrate în perechi, vor muri de depresie. Deși este adevărat că sunt extrem de sociali care se dezvoltă pe interacțiune și trebuie stimulate social, în multe cazuri, proprietarii de păsări ar trebui să păstreze păsări unice. Acest lucru se datorează faptului că aceste păsări rasă ușor în captivitate, și majoritatea proprietarilor de păsări nu sunt capabili să se îngrijească o familie întreagă de papagali. De asemenea, merită remarcat faptul că păsările ținute în perechi tind să se lege unul cu celălalt și să evite interacțiunea umană. Cei care ar dori ca pasărea lor să fie afectuoasă și deschisă pentru a fi tratate de mâinile omenești au descoperit că este mai bine să păstreze păsările singure și să dedice cât mai mult timp posibil să se joace și să socializeze cu ei, astfel încât nevoile lor să fie îndeplinite.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Lovebirds sunt foarte activi

    Ca toți papagali, dragostea sunt păsări extrem de active care au nevoie de un pic de exercițiu pentru a rămâne în stare fizică de vârf. Cei interesați de adoptarea unei iubiri trebuie să fie dispuși și pregătiți să dea prietenului lor cu pene un loc sigur de păsări pentru a juca în afara cuștii sale timp de câteva ore pe zi. Acest lucru va permite păsării să exercite toate grupurile musculare încât trebuie să rămână sănătoase, precum și să ofere stimulente mentale importante că aceste animale foarte inteligente au nevoie.

  • Urmăriți acum: Cum să hrăniți o pasăre de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Fapte despre lovebirds