Modalități ușoare de a lega cu pasărea ta

Imaginea tăiată a femeii mângâind papagalul gri african

Luând timp pentru a vă lega cu pasărea dvs. este esențială pentru a construi o relație de lungă durată și de succes cu animalul dvs. de companie. Păsările nu sunt domesticite și operează cu o mentalitate efectivă, așa că formând o legătură cu animalul dvs. de companie este crucial să-l ajuți să înțeleagă că sunteți prietenul său. Rezistența relației dintre dvs. și pasărea dvs. va influența foarte mult calitatea vieții animalelor de companie, precum și experiența dvs. de proprietate.

Dacă aveți nevoie de ajutor de legare cu pasărea dvs., încercați aceste modalități eficiente de a ajuta păsările timide să vă încălzească. Ei vor ajuta probabil dacă descoperiți că relația dvs. cu animalul dvs. de companie ar putea folosi unele lucrări.

01 din 05

Încercați să împărtășiți mese cu pasărea

Împărtășirea mâncării dvs. cu pasărea dvs. este o modalitate excelentă de ao ajuta să vă vadă ca parte a turmei sale. În păsările sălbatice, legate regurgitate alimente unul pentru celălalt, astfel încât împărtășirea unei mese poate merge mult în a ajuta pasărea dvs. să vă dați seama că nu vă spui nici un rău.

Dacă alegeți să vă oferiți pasărea A gustare delicioasa de la placa ta, asigurați-vă că mâncarea pe care o împărțiți este lipsită de sare și condimente și este sigur pentru păsări să mănânce. Dacă pasărea ta ezită să încerce mâncarea, pune o mușcătură în castron și mănâncă porțiunea în fața lui. Vorbi încet și vorbește despre cât de bun este mâncarea.

  • 02 din 05

    Face timp să socializeze

    Unele păsări, în special cele care au fost rețate sau salvate, ar putea să nu fi avut prea multă expunere la oameni în timpul vieții lor. Mai rău, unii ar fi putut avea experiențe foarte negative cu privire la oameni.

    Cea mai bună modalitate de a face față problemelor ca acestea este de a desensibiliza pasărea la prezența dvs. Dacă pasărea dvs. devine nervoasă de fiecare dată când veniți în jur, începeți încet să luați 5 până la 10 minute pe zi pentru a sta lângă pasărea voastră și a vorbi cu el.

    Aveți grijă să nu faceți mișcări bruște în jurul pasării și vorbiți într-o voce fericită și animată. Pe măsură ce pasărea dvs. devine mai confortabilă în jurul vostru, puteți începe să petreceți perioade mai lungi de timp cu el.

  • 03 din 05

    Încercați câteva sesiuni de îngrijire

    Îngrijirea este primul lucru în natură care formează o legătură între familii. Deoarece punctul de legătură cu pasărea dvs. este de a-l face să vă accepte ca membru al familiei, îngrijirea poate fi o modalitate excelentă de a obține mesajul în timpul în care pasărea va tolera manipularea.

    Dacă pasărea vă permite, încercați să zgâriați ușor spatele capului sau să-l ajutați cu câteva Pinfeathers. Odată ce pasărea dvs. începe să aibă încredere în dvs. mai mult, puteți decide chiar să investiți într-un duș de duș, astfel încât prietenul tău cu pene să vă poată alătura în cadă!

  • 04 din 05

    Lăsați muzica să vă mute

    Pasari salbatice au două forme principale de comunicare: vocile și limbajul corpului. La fel de Proprietari de păsări, Putem folosi aceste cunoștințe pentru a ne ajuta să le obligă mai îndeaproape cu animalele noastre captive.

    Dacă se pare că pasărea dvs. nu vă văd atât de mult de prieten, încercați să cântați câteva dintre melodiile dvs. preferate la animalul dvs. de companie și dansând în jur. Sună puțin prost, dar majoritatea păsărilor nu se pot rezista la aderarea la distracție. S-ar putea chiar să doriți să jucați unele dintre aceste cântece populare despre păsări pentru a ajuta la stabilirea stării de spirit.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Încercați o mită bună de modă veche

    O modalitate de a atrage păsările timide din cușcă pentru a juca este de a le mitui. Încercați să faceți un lot de Jucării de păsări de casă și puneți niște în cutia de animale pentru a se bucura. Faceți note despre cele care par a fi favoritele sale, și apoi încercați "decorarea" cămășii cu ei în timp ce stați lângă o ușă cu cușcă deschisă. Acest lucru vă poate ajuta pasărea să vadă cât de multă distracție puteți fi și uneori este o ofertă că chiar și păsările foarte timide nu pot refuza.

  • Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Modalități ușoare de a lega cu pasărea ta