Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra o pasăre

Budgerigar

În timp ce proprietarii de păsări vă vor spune că prietenii lor cu pene sunt al doilea la nici unul în termeni de a fi marii tovarăși, faptul că această chestiune este că păsările nu sunt pentru toată lumea. Proprietarii de păsări se confruntă cu diferite seturi de probleme decât proprietarii de mai frecvent păstrate Animale de companie, cum ar fi câinii sau pisici, deci există unele lucruri pe care toți potențialii proprietari ar trebui să știe despre păsări înainte de a aduce o casă.

01 din 05

Păsările pot fi zgomotoase

Unii proprietari de păsări văd vocalizările animalelor de companie ca muzică frumoasă - alții acceptă pur și simplu că este un efect secundar inevitabil de a deține o pasăre de animale de companie. În timp ce multe păsări emit vocalizări care pot fi liniștitoare și plăcute, unele au păstrat în mod obișnuit specii de păsări, În special, cârligul de acoperire pot avea apel la marginea pe care le-a împărțit urechea. Ia în considerare acest factor atunci când alegerea speciei de pasăre pe care doriți să o păstrați - doriți să fiți capabili să tolerați nivelul maxim de zgomot pe care prietenul tău cu pene este capabil să ajungă.

  • 02 din 05

    Păsările pot fi dezordonate

    Proprietarii potențiali de păsări ar trebui să știe că păsările pot fi dezordonate, vor pierde o bună parte din alimentele lor și vor avea cel mai probabil un timp minunat de lansare a diferitelor tidbiti între barele cuștilor lor la podeaua de mai jos. Păsările au aceste obiceiuri alimentare dezordonate, pentru că "Mama Natura le-a proiectat - în sălbăticie, mizeria păsărilor voastre ar ajuta la furnizarea de alimente pentru nenumărate creaturi care trăiesc sub copaci. Chiar și așa, curățarea în jurul unei cuști de păsări zilnice nu este o situație ideală pentru mulți oameni. Vestea bună este că acest tip de mizerie se curăță, de obicei, rapid cu o explozie de la un vid sau câteva lovituri de mătură. Produsele cum ar fi fuste de cușcă sunt, de asemenea, disponibile pentru a vă ajuta să minimalizați mizeria păsărilor dvs.

  • 03 din 05

    Păsările necesită o socializare consecventă

    Spre deosebire de animalele domestice, cum ar fi pisicile și câinii, păsările sunt în esență sălbatice și trebuie să fie manipulate și socializate cu fiecare zi pentru a rămâne îmblânzită. Dacă vă gândiți să dețineți o pasăre, ar trebui să vă evaluați programul zilnic și rutina pentru a vedea dacă aveți timp ca prietenul dvs. cu pene?. Păsările fac cel mai bine cu rutine fiabile pe care le pot urma pe tot parcursul zilei. Dacă programul dvs. face o astfel de structură imposibilă, atunci o pasăre nu poate fi cel mai bun animal de companie pentru tine.

  • 04 din 05

    Păsările necesită diete specializate

    Deținerea unei păsări sănătoase nu este la fel de simplă ca și păstrarea castronului plin de semințe. Pentru a vă menține animalul de companie în cea mai bună formă posibil, o contribuție generoasă și variată a fructelor și legumelor proaspete trebuie să fie oferită în fiecare zi. Alimentele proaspete nu numai că oferă nutriție de neegalat, trăind diferite gusturi și texturi pot stimula mintea păsărilor dvs., de a efectua beneficii psihologice.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Păsările pot fi distructive

    Unul dintre A Caracteristicile cele mai proeminente ale păsărilor, ciocul său, crește în mod continuu în viața păsărilor și trebuie să fie purtat pentru a preveni supraaglomerarea. Pentru a menține ciocul menținut, precum și pentru a exercita mușchii maxilarului, păsările trebuie să mestece. Din acest motiv, proprietarii de păsări trebuie să fie diligentă despre supravegherea animalelor de companie, pentru a proteja mobilierul și obiectele de valoare din furia gnashingului ciocului. Dacă o pasăre se află pe lista dvs. de animale potențiale, fiți pregătiți să o oferiți o mulțime de sigili și jucării distractive pentru a rupe, a ras și a distruge. Acest lucru va contribui la minimizarea riscului păsărilor dvs. de mestecat pe ceva care nu este al lui sau mai rău, ceva periculos sau toxic.

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra o pasăre