Poate o pasăre să fie părtinitoare?

Sărută o pasăre

Este păsările tale calme și docile când îl descurci, dar prezintă agresiune extremă față de membrii sexului opus atunci când încearcă să interacționeze cu el? Este posibil ca pasărea dvs. să aibă o părtinire de gen. Unele păsări, deși nu toate, preferă bărbații la femei sau viceversa - și, de obicei, nu vor fi timizi să-și permită preferința!

De ce?

Ar putea fi ceva la fel de simplu ca o frică de voce profundă a unui bărbat sau o aversiune față de coafuri lungi pe care femeile le poartă de obicei, dar unele păsări ar fi mai degrabă în jurul membrilor unui sex decât celălalt.

Deși motivele pentru care păsările pot fi părtinitoare, sunt necunoscute, este important să nu o luați personal dacă pasărea dvs. preferă femelele la bărbați sau viceversa. Fiecare și fiecare pasăre Are o personalitate unică, individualizată și forțând una pentru a interacționa cu o persoană pe care pasărea are o aversiune să conducă la probleme de comportament și mușcături proaste Dacă nu sunteți atent.

Curbarea prejudecăților

Cel mai bun mod de a face față unei păsări care a decis că nu sunteți "tipul potrivit" pentru el este de a încerca să vorbească cu el și de a interacționa cu el în timp ce el este în cușcă pentru siguranța tuturor partidelor implicate. Odată ce pasărea își dă seama ce o persoană fantastică sunteți, va fi mult mai ușor să treceți la manipulare și mai multă interacțiune fizică.

În cazul în care această abordare nu vă reușește, alte opțiuni includ schimbarea tipului de îmbrăcăminte pe care o purtați în jurul pasării, tonul vocii dvs. sau coafura voastră. Fi creativi și nu renunțați! În cele din urmă, ar trebui să vă împiedicați pe trăsături că pasărea nu-i place. Odată ce acest lucru a fost identificat, acesta va aclimatiza păsările membrilor de orice sex pe care îl însoțește o sarcină mult mai rezonabilă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate o pasăre să fie părtinitoare?