Lovebird (papagal de buzunar)

Lovebirds

Lovebirds sunt un favorit printre păsări de companie, adesea numit "papagali de buzunar", și printre cele mai colorate veți găsi. În timp ce există mai multe specii de dragoste În lume, nu toate sunt păstrate ca animale de companie. Cele trei specii cele mai populare pot face tovarășii fermecători și iubiți pentru un iubitor de păsări și nu aveți nevoie neapărat de o pereche de păsări de dragoste să le păstreze fericiți.

Toate păsările aparțin genului Agapornis și ordinul psittacoriu, făcându-i papagali mici. În total, există nouă specii de păsări de dragoste. Cele mai frecvente care sunt păstrate ca animalele de companie sunt iubiriul lui Fischer, LoveBird mascat neagră și iubitul de piersici.

Privire de ansamblu de rasă

Nume comune: Fischer`s Lovebird, mascat negru mascat, galben-colatesbird, iubiri cu vedere la piersic, papagal de buzunar

Nume stiintific: Agapornis Fischei, Agapornis personata, Agapornis Roseicollis

Dimensiunea adulților: 5 până la 6 inci

Speranța de viață: 10 până la 15 ani, potențial mai mult cu mare grijă

Origine și istorie

Cu excepția lui Madagascar LoveBird - un nativ de la acea insulă - toate speciile de iubire numește casa continentului african. Ei tind să trăiască în turme mici.

Aceste specii de dragoste sunt rareori păstrate în alte captivități decât în ​​Aviaries Aviaries:

  • Abyssinian sau Black-Wingding LoveBird (Agapornis Taranta)
  • Black-obraje LoveBird (Agapornis nigrigenis)
  • Madagascar sau LoveBird cu capul gri (Agapornis Cana)
  • Nyasa sau Lillian`s Lovebird (Agapornis lilianae)
  • LoveBird cu fața roșie sau cu capul roșu (Agapornis Pullaria)
  • Swindern sau Lovebrd Love Black-colați (Agapornis Swindernia)

În sălbăticie, populațiile de iubire a lui Fischer, Nyasa și Neagră sunt o cauză de îngrijorare. Deși nu sunt încă pe lista de specii pe cale de dispariție, numerele lor sunt atât de scăzute încât fiecare cade într-una din categoriile "amenințate" sau "vulnerabile".

Temperament

Lovebirds pot fi descrise ca fiind activi, curioși, feisty și jucăuș, astfel încât să împacheteze cu siguranță o mulțime de personalitate într-un pachet mic. Sunt păsări foarte sociale care formează legături profunde cu proprietarii lor și pot fi păsări foarte cuddly ca urmare a acestui lucru.

Lovebirds poate fi, de asemenea, foarte teritorial, agresiv și gelos, dacă nu în mod corespunzător îmblânzit și a lucrat de la o vârstă fragedă. Unii experți cred că păsările de dragoste feminine sunt mai predispuse la gelozie și teritorialitate decât bărbații, dar păsările de ambele sexe pot avea personalități minunate.

În timp ce nu la fel de tare ca niște papagali mai mari, Lovebirds poate produce în continuare un scârțâit cu voce tare, în special atunci când îți caut atenția. Chirpii lor normali și ghearele nu sunt prea puternice, dar ei le place să vorbească.

Ca regulă generală, ele nu sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a Discursul sau sunetele impermeabile, Deși există întotdeauna excepții de la regulă. Unii experți spun că femelele sunt mai potrivite pentru sunete sau discursuri mimice decât bărbații, dar ambele sexe au potențialul de a vorbi.

Culorile și marcajele de dragoste

Lovebirds sunt cunoscute pentru pene de coadă scurte și destul de blunt. Dincolo de mărime, aceasta este una dintre caracteristicile primare care le distinge de budgerigarele. Lovebirds au, de asemenea, o construcție de stocare.

Culorile pe care le vin aceste specii pot varia foarte mult de la piersic la teal la alb la verde. Toți tind să fie destul de vii cu capete și fețe de o culoare diferită de pene principale de corp. Multe dintre cele mai populare păsări de iubitori de animale de companie au cea mai mare parte a unui penaj verde.

Diferite mutații de culoare există în mai multe specii de dragoste și de asemenea. Acest lucru este valabil în special pentru iubitul iubit de piersici, cel mai popular pentru a fi păstrat ca un animal de companie. Este Ușor de ras în captivitate și acest lucru a fost făcut de sute de ani, astfel încât veți găsi multe variații de culoare.

Absyniacul, Madagascarul și Love-urile cu fața roșie sunt dimorfic, făcându-l ușor de spus bărbaților și femelelor în afară de culoarea penelor lor. Este dificil să se facă distincția sexe ale celorlalte specii, deoarece sunt monomorfe și aproape identice.

Unele specii de dragoste au un inel de ochi albe proeminent, care este caracteristic papagalilor. Pierderile de iubitori de piersici și swindernesc lipsesc această caracteristică.

Proiectul de lege a iubitului este cuplat, iar culoarea sa variază în funcție de specie, de la roșii de portocale îndrăznețe până la bejul palid. Picioarele lor sunt Zygodactyl, adică două degete de picioare înainte și două picioare punct spre partea din spate. Acest lucru ajută la agilitate și le oferă o înțelegere mai bună pe ramuri.

Îngrijirea pentru păsările de dragoste

Manipularea și instruirea regulată sunt necesare pentru a menține o mulțime de dragoste. Achiziționarea unui Fledgleling ridicat de mână va face să vă îmbogățiți noua dvs. păsări mai ușoare, dar cu puțin timp și răbdare, puteți îmblânzi orice pasăre. Dacă primiți o mulțime mai veche, încercați să găsiți unul care a fost manipulat în mod regulat și are o pregătire pentru a face lucrurile mai ușoare pentru dvs.

O concepție greșită comună despre păstrarea păsărilor de dragoste este că acestea ar trebui să fie întotdeauna păstrate în perechi. O mulțime de locuri de dragoste unice fac bine fără un partener atâta timp cât primesc suficientă atenție și interacțiune socială de la proprietarii lor.

Acestea fiind spuse, iubirii sunt animale de turmă, astfel încât ei într-adevăr să se dezvolte când simt că fac parte dintr-o turmă și au propriul lor tip pentru a comunica cu. Dacă sunteți scurt la timp pentru a petrece cu dragostea dvs., este deosebit de important să-l aduceți pe el sau pe el însoțitor.

Hrănirea păsărilor de dragoste

Lovebirds, ca și alți papagali, ar trebui să fie hrăniți o varietate de alimente. Păsările sălbatice se hrănesc cu fructe, ierburi, semințe și legume și o dietă de dragoste Pet LoveBird ar trebui să fie la fel de diversă.

Un bun Food de păsări peletizate ar trebui să fie baza dietei. Puteți completa acest lucru cu o varietate de alimente proaspete și unele semințe. Semințele ar trebui să reprezinte mai puțin de 25% din dieta totală.

Încercați să rotiți tipurile de alimente proaspete pe care le oferiți. Doar rețineți că ar putea să vă luați puțin timp să vă ajustați la orice lucruri noi, inclusiv la alimente. O tratarea păsărilor cutușinei poate fi furnizată în cușcă pentru calciu suplimentar.

Cuști

Ca un minim minim, veți avea nevoie de o cușcă care este de cel puțin două picioare lățime cu două picioare și două picioare înalte. Cu toate acestea, o cușcă mai mare este întotdeauna mai bună.

Dacă puteți oferi o cușcă mai mare, concentrați-vă mai mult pe lungime, mai degrabă decât înălțimea. Acest lucru vă va asigura că LoveBrd-ul dvs. își poate răspândi aripile și chiar zboară peste cușcă.

Spațierea barei nu trebuie să fie mai mare de 1/2 până la 5/8-inch și ar trebui să fie orientată orientată orizontal pentru a permite păsărilor să urce pe laturile cuștii. Evita cuști rotunde deoarece sunt mai susceptibile de a afecta pene de coadă. Furnizați o varietate de dimensiuni de perc (inclusiv ramuri naturale, dacă este posibil) pentru a menține picioarele iubirii sănătoase și puternice, de asemenea.

Exercițiu

Ca toți papagali, dragostea sunt destul de activi și jucăușă. Ei vor face cel mai bine cu multă interacțiune și de joc. Oferindu-le atenție în fiecare zi, acest lucru vă va întări legătura și prevenirea comportamentului nedorit.

Este o idee bună să aveți o mulțime de jucării la îndemână și să le rotiți în toată cusca pentru a păstra aceste păsări ocupate. Asigurați-vă că toate jucăriile sunt zinc și fără plumb și că nu există fire libere pe cârpă care se pot încurca degetele de la LoveBird.

Lovebirds pot fi chestii agresive, astfel încât păstrați acest lucru în minte atunci când alegeți jucăriile. Asigurați-vă că nu există piese mici care pot fi mestecate și ingerate. De asemenea, ar trebui să evitați clemele, șirurile libere și alte părți mici în care pasărea dvs. ar putea obține ciocul, picioarele sau capul prins în.

Jucăriile sigure includ jucării din lemn, sisal, piele, acrilică și crud, precum și clopote și scări. Articole de uz casnic, cum ar fi tuburi goale de carton din rulouri de prosop de hârtie, cupe de hârtie, carton fără cerneală și forme de paste uscate pot fi de asemenea folosite de dragostea ta.

Uita-te acum: Cum fac păsările?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lovebird (papagal de buzunar)