7 Motive pentru care păsările fac tovarăși mari pentru casa potrivită

Când aveți spațiu limitat, mobilitate limitată sau fonduri limitate și dacă vă aflați în pace, o pasăre de companie sau o pereche de ele ar putea fi o potrivire bună pentru dvs. Păsările pot fi tovarăși mari pentru cetățenii în vârstă, numai pentru copii, sau gospodăriile de neutilitate, și pot oferi o companie și bucurie de mulți ani.

01 din 07

Foarte inteligent

Multe păsări navighează mii de kilometri de două ori pe an pentru a migra, astfel încât acestea sunt rezolvatoare de probleme teribile. Potrivit Societății Naționale de Audubon, păsările au capacități de rezolvare a problemelor și abilități cognitive care indică un grad înalt de inteligență. Ei pot folosi instrumente și chiar pot conta de la stânga la dreapta.

În afară de faptul că sunt printre cele mai populare animale de companie, Chickdees, papagali, și cockato-urile au o rezolvare minunată de rezolvare a problemelor și de impermeabilitate. În timp ce crows-urile nu pot fi păsări potrivite pentru a fi păstrate ca animale de companie, abilitățile lor de raționament au fost asemănate cu cele ale unui om de 7 ani.

  • 02 din 07

    Potrivite pentru gospodăriile de ședere la domiciliu

    Păsările sunt creaturi care se înmulțesc, ceea ce înseamnă că sunt obișnuiți să aibă însoțitori în orice moment. O singură pasăre va dori un prieten la fel de mult ca oamenii. Mulți vă vor cânta, uneori vorbiți cu dvs. și jucați cu dvs., mai ales dacă vă petreceți timp împreună cu o pasăre din cușcă.

    În comparație cu animalele de companie cu patru picioare, care de obicei se roamnă libere și nesupravegheate în casele proprietarilor lor, păsările sunt relativ ușor de îngrijit. Ele pot fi plasate în interiorul lor cuști Pentru siguranță atunci când proprietarii sunt la locul de muncă sau ocupați. Mulți oameni preferă confortul lui Curățarea unei păsări O dată pe zi să scoată o cutie de gunoi sau să trebuiască să meargă pentru plimbări obligatorii în afara la fiecare câteva ore cu un câine.

  • 03 din 07

    Necesită îngrijire minimă

    Păsările sunt animale igienice în mod natural și le preindeți zilnic penele pentru a le menține strălucitoare și curate. Mai degrabă decât să se ocupe de șampoane, băi de purici și tunsori scumpe, proprietarii de păsări își pot menține, de obicei, sănătatea animalelor de companie și aspectul bun cu o rapidă Trimul de unghii și o tăietură de pene acum și apoi.

    Pentru curățare, o pasăre necesită doar un duș ușor sau un spritz de apă curată, non-clorurată o dată sau de două ori pe săptămână. Pentru proprietarii fizic provocați, ușurința îngrijirii păsărilor este o ușurare binevenită.

  • 04 din 07

    Social cu oamenii și alte păsări

    Având în vedere instruirea și socializarea corectă, păsările pot fi toate cele devin iubitoare și afectuoase ca o pisică sau câine. Unele păsări de companie sunt inseparabile de proprietarii lor, chiar care le însoțesc pe comisioanele zilnice, cum ar fi călătoriile la magazinul bancar sau la magazinul alimentar. (Aceasta nu este cea mai bună alegere pentru păsările de companie în climatul mai rece). Ele pot fi, de asemenea, instruite cu ușurință pentru a face sarcini simple și trucuri pentru dvs., deoarece sunt excelente la Mimicry.

    Păsările își recunosc proprietarii, cuștii și jucăriilor, iar multe păsări vor sta pe umăr pentru a comunica că este timpul pentru cină. Cu cât petreceți mai mult timp cu pasărea în afara cuștii, cu atât mai multe dintre răspunsurile pe care le veți primi atunci când interacționați.

    Dacă vă aflați că părăsiți casa mai mult, puteți obține întotdeauna oa doua pasăre de companie pentru a adăuga la turmă. Dar este întotdeauna cel mai bine să lăsați pasărea dvs. actuală să aibă un cuvânt de spus în alegerea noii păsări, deoarece păsările decid cine le place și nu-i plac destul de repede.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Relativ ieftin să se hrănească

    Cele mai mari păsări mănâncă doar un volum foarte mic de alimente pe zi în raport cu alte animale de companie, iar chiar și alimentele de pasăre de cea mai bună calitate și produsele proaspete sunt în principal alimente pe bază de plante care sunt mult mai puțin costisitoare de lire sterline decât produsele ambalate proteine Câini și pisici.

    Este important să se ofere păsărilor de companie cu o dietă de înaltă calitate a alimentelor peletate, a alimentelor de semințe și a produselor proaspete pre-spălate. Cu toate acestea, vor beneficia foarte mult de alimentele de masă proprietarii lor împărtășesc.

    Ori de câte ori serviți fructe proaspete sau legume în casa dvs., ați pus o porțiune mică deoparte pentru masa de păsări, astfel încât să puteți mânca împreună ca o turmă. În acest fel, nu veți depăși niciodată mâncarea pe care pasărea dvs. ar putea respinge și deșeuri.

    Pasărea ta va iubi piesele de capăt pe care le-ai tăia în mod normal din legume și fructe de la frigider. Puneți biții bruți de obicei aruncați la o utilizare bună în vasul păsărilor dvs. - acestea vor oferi substanțe nutritive și varietăți adăugate. Asigurați-vă că alimentele pe care le împărțiți sunt în siguranță și nu toxic pentru păsări.

  • 06 din 07

    Prosperă în spații mici de locuit

    Specii de păsări mici, cum ar fi budgiile, canarii și finisaje, sunt opțiuni bune pentru persoanele care locuiesc în apartamente sau condominiumuri cu spațiu limitat. În timp ce animalele de companie mai mari necesită o cameră suplimentară la Romp și să se joace, a Casă mică de păsări se poate potrivi cu ușurință într-un spațiu de locuit cozier.

    Proprietarii impun adesea "taxe de animale de companie" lunar pe chiriașii care dețin pisici și câini, dar mulți nu consideră că păsările ca animale de companie. În timp ce va trebui să citiți amprenta fină a contractului de leasing, o pasăre poate fi o alegere economică pentru chiriași care doresc să adopte un animal de companie fără a plăti în plus pentru privilegiul.

    În clasamentele apropiate, fiți conștienți de nivelul potențial de sunet al păsărilor pe care le-ați putea aduce într-o casă cu alți rezidenți apropiați. Dacă vecinii se rătăcesc de sunetele, pasărea dvs. face în mod ciudat, ați putea obține o potențial Apel nedorit Din proprietarul tău.

  • 07 din 07

    Companii de lungă durată

    Cei care au pierdut un animal de companie de lungă durată sunt uneori reticenți în a trece din nou prin experiență, mai ales dacă copiii sunt implicați.

    Multe specii de păsări trăiesc vieți lungi, Câteva mai mult de 100 de ani. Acest lucru ușurează adesea preocupările persoanelor care doresc să se asigure că adoptă un animal de companie pe care le pot iubi și se pot bucura de o perioadă foarte lungă de timp.

  • Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 7 Motive pentru care păsările fac tovarăși mari pentru casa potrivită